valla hergün farklı sebze yenir canım.4 kaşıklık yemek yapcaz (doktorlarr manyakk yaaa 4 kaşık kime yetecekkk bide bizeeeeeeee diyolar bunuama valla bugün öğlen öyle yedimm. 4-5 kaşık mercimek ) meyve özellikle farklı tüket dedi.
canım git istersen ben gittimmm hatta çektirdimm bileee
hadi kıslar ben kaçarr muck muckk.kızımda tepikliyoo siziiiii
4 kaşık yemek pişirmek için tencere bulaştırmaya deymez beeee...pöfffff
kızlar artık dişlerimi fırçalamak istemiyorum. diş etlerim sürekli kanıyor. ne yapmak lazım bilen? dişçiye gitmek istemiyorum hamile hamile. aynı sorunu yaşayan ya da nasıl geçeceğini hangi vitamin mineral vs. almak gerektiğini bilen var mı?
canım vitamin filan değil ama önerim tuzlu suyla gargara yapman birde ben amwayin glister diş macununu ve oralb nin yumuşak diş fırçasını kullanıyorum hamileliğimin başından beri ve çok memnunum dişetlerimde bir problem yaşamdım henüz şükür
sağol canım deniycem gargara tavsiyeni. ben orta sert kullanırdım oralb'nin ama yumuşağa geçme zamanı geldi sanırım
sen nasılsın? gecen sanki biraz canın sıkkındı iyi misin canım?
gözdecim listenden faydalanacağım.da bir şey sorucam hergün aynı şeyimi yicez biz yauuu..
valla ben dayanamadım şimdi kendime malzemesi az yoğurdu çok makarna salatası yapıyorum 2 gündür aklımda napimmm.
buketcim o pusetlerin hasırı vardı suluhanda soracaktım aslında ama abim kapıda bekliyorum diye telefon edince koşa koşa geri döndüm.yine gidince sorarım
selam kızlar, ne çok kaynatmışsınız gene. ama bugün güzel haberler çoğunlukta. umarım herkesin keyfi yerindedir.
maşallah canım bebeğini görmüşsün, tarihiniz de süper olmuş. bundan daha güzel bir hediye olamaz herhalde.
aldın mı arabayı canım? aldıysan yorumunu bekliyorum.
duygusallık mı oda ne) ay canım ya okurken ben bile duygulandım çok hoş anlatmışsın.
maşallah oğlunakansızlık için sabahları birer kaşık pekmez içebilirsin ben bu haftaya kadar hep kullandım değerlerim hiç düşmemişti ama şeker yüksek çıkınca bıırakmak zorunda kaldım malesef
hoş geldin mapuci, hadi geçmiş olsun taşınma telaşını atlatmışsın yavrun da kocaman olmuş maşallah.
bu sefer haberler güzel sevindim canım, eh tabi bu kadar cici bir kız üzer mi hiç annesini. zaten ileri geri durumu tek bir kafa karın ya da bacak ölçüsüne göre olmuyor hepsinin ortalaması anlamlı sonucu veriyor.
ben de 26+3 te gitmştim karın çevresi 25+1, başı 26+4, bacaklar 28+0 ultrasona göre. kafa geriden geliyor bacaklar almış gitmiş) 165 anneyle 175 babadan 190 çocuk çıkacak galiba ))
çok geçmiş olsun canım, zararı olsa izin vermezdi dr. antibiyotiğe içini rahat tut. sen enerjini toplayınca miniğin de hareketlenir
listeni aldım canım, diğer mesajlarını da bekliyorum. yaşasın şeker kardeşliği
saol şenaycım valla her doktorun taktiği farklı sanırım güya beni korkutup daha fazla kendime dikkat etmem içinmi yapıyo bilmem valla.kızlar artık dişlerimi fırçalamak istemiyorum. diş etlerim sürekli kanıyor. ne yapmak lazım bilen? dişçiye gitmek istemiyorum hamile hamile. aynı sorunu yaşayan ya da nasıl geçeceğini hangi vitamin mineral vs. almak gerektiğini bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?