ayy bitti valla
thank youuuu cicim
herkes geçmişimi okuyo yaa kızlar nerdesiniz benim eşim yok bu akşam arkadaşlar çağırmışlardı.aslında eşleriylede göürşüyoruz ama ben iki gündür hastanelerde telef oldum valla sen git dedim yine playsatation meselesi tabi:))ayy benim adam ne zaman büyücek valla baba oluyo hala oyun peşinde :)kızına da öğretcekmiş beraber oıynıycaklarmış :))
herkes geçmişimi okuyo yaa kızlar nerdesiniz benim eşim yok bu akşam arkadaşlar çağırmışlardı.aslında eşleriylede göürşüyoruz ama ben iki gündür hastanelerde telef oldum valla sen git dedim yine playsatation meselesi tabi:))ayy benim adam ne zaman büyücek valla baba oluyo hala oyun peşinde :)kızına da öğretcekmiş beraber oıynıycaklarmış :))
benim eşimde yok mesaide bir haftadır böle dahada sürer yıl sonu sayımlar falan
bende excelde bebek şekerine yapıştırmak için etiket çalışmaları falan yapıyodum.resimli falan onla oyalanıyordum
büyümezler canım, ben artık umudu kestim. benim de eşim ve kardeşim her fırsatta bilgisayarda oyun başında bitmedi gitti maçları. bir de bebek doğunca ben bakarım sen telaşlanma, oturtur kucağıma beraber oynarız diyoryandık biz
ayy canım sen ankarda ne güzel her şeyi bulabiliyosun konyada malesef çok zor bulunuyo.bi kaç yer var onlarda ateş pahalısı küçücük bebkler 1.5 liradan başlıyo hazır alırım daha iyi.annemler istanbulda tahtakaleye gitcekler inş bende onları bekliyorum gidemezlerse artık birmax tan sipariş vercem bende
bende birmaxtan almayı düşünüyordum aşağı yukarı aynı fiyatlar.çok az farkediyo oda yüz yüze olduğunda pazarlık edersen.valla artık ıvırla zıvırla uğraşıyorum işi gücü bıraktım.temizlik yapmam lazım valla 2 gündür yapamıyom iyice pasaklı oldum
bugün benim de diyetisyen randevum vardı...bayramın bana hediyesi 10 günde 3 kilo olmuş epey üzüldüm ama biliyordum böyle olacağını hemen kendime çeki düzen vermem gerek:44:
okulda 45 öğretmeniz 30 tanesi bayan bunlardan 15 i ile günümüz var güne gittim bugün ,güzeldi
yarın da kızımla randevum var bakalım bana neler diyecek:26::26:
gözdecim dönerler 1 gün içinde ama telefonla daha iyi anlaşırsın.indirimdeki ürünler güzel hakikatende indirimdeyken ucuzlar.ne beğenmiştin bak merak ettim ben şimdi
melocum tencere takımların hayırlı olsunkız günde döktürmüşlerdir tuttunmu kendini yedinmi bişiler:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?