2011 Şubat Anneleri

herkes geçmişimi okuyo yaa kızlar nerdesiniz benim eşim yok bu akşam arkadaşlar çağırmışlardı.aslında eşleriylede göürşüyoruz ama ben iki gündür hastanelerde telef oldum valla sen git dedim yine playsatation meselesi tabi:))ayy benim adam ne zaman büyücek valla baba oluyo hala oyun peşinde :)kızına da öğretcekmiş beraber oıynıycaklarmış :))

benim eşimde yok mesaide bir haftadır böle dahada sürer yıl sonu sayımlar falan

bende excelde bebek şekerine yapıştırmak için etiket çalışmaları falan yapıyodum.resimli falan onla oyalanıyordum

büyümezler canım, ben artık umudu kestim. benim de eşim ve kardeşim her fırsatta bilgisayarda oyun başında bitmedi gitti maçları. bir de bebek doğunca ben bakarım sen telaşlanma, oturtur kucağıma beraber oynarız diyor yandık biz

benim eşimde yok mesaide bir haftadır böle dahada sürer yıl sonu sayımlar falan

bende excelde bebek şekerine yapıştırmak için etiket çalışmaları falan yapıyodum.resimli falan onla oyalanıyordum

ayy canım sen ankarda ne güzel her şeyi bulabiliyosun konyada malesef çok zor bulunuyo.bi kaç yer var onlarda ateş pahalısı küçücük bebkler 1.5 liradan başlıyo hazır alırım daha iyi.annemler istanbulda tahtakaleye gitcekler inş bende onları bekliyorum gidemezlerse artık birmax tan sipariş vercem bende

demek bizim jenerasyon hep aynı :)
ama eşim diyoki yaa benimde son aylarım kızım doğunca oynayamam zaten bende ondan çok karışmıyorum bu ara

bende birmaxtan almayı düşünüyordum aşağı yukarı aynı fiyatlar.çok az farkediyo oda yüz yüze olduğunda pazarlık edersen.valla artık ıvırla zıvırla uğraşıyorum işi gücü bıraktım.temizlik yapmam lazım valla 2 gündür yapamıyom iyice pasaklı oldum

suyun miktarıdamı değişiyor.1 bardak suyla içince noluyo
aayy hayatta az suyla hap içemiyorum boğazıma yapışıyo gibime geliyo

selam kızlar bu yeni kk bilgisayarımı acayip kastı
bir sürü alıntı yapıp cevap yazmıştım hepsi gitti aklımda kalanları yazayım

lalcim hikayen çok güzeldi nerden buluyosun böyle şeyleri bilmiyorum

gözdem bebeğinin iyi haberlerine sevindim canım,ayrıca diyet listeni çok beğendim benim için alternatif de olacak yarın çıktısını alayım okuldan

lal aslında değişim şlistelerini kullanarak farklı listeler üretiliyor ama diyet yapmak ayrıntılı bir iş..şu 4 kaşık meselesi yüzünden 2 takım küçük tencere seti aldım
başka kimlere yazmıştım unuttum :26:

o zaman bende birmax tan sipariş veriyim orda beğendiğim bi kaç bişi var kapı süsü 18 tlye düşmüş orda aslında bi şey beğendim ama onun fiyatı yoktu amil attım dönmediler.yarın arıyım bari

bugün benim de diyetisyen randevum vardı...bayramın bana hediyesi 10 günde 3 kilo olmuş epey üzüldüm ama biliyordum böyle olacağını hemen kendime çeki düzen vermem gerek:44:
okulda 45 öğretmeniz 30 tanesi bayan bunlardan 15 i ile günümüz var güne gittim bugün ,güzeldi
yarın da kızımla randevum var bakalım bana neler diyecek:26::26:

kızlllaarrrrr uzun zamandır face online girmiyodum.bi gireyim deidim kim varmıl sohbet ederiz.ayyy istanbulda çalıştığım derasnedeki bi kaç öğrencim şans eseri onlinemış.hemen peş peşe öğretmenler günümü kutladılar.kimi göbüşlü fotolarımdan bahsediyo.ya ne güzel bişe şu öğretmenllik özledim valla sıpalrımı.sıpa dediklerimde yani malum öss öğrencileri ama olsun onlar benim sıpalarım :))

gözdecim dönerler 1 gün içinde ama telefonla daha iyi anlaşırsın.indirimdeki ürünler güzel hakikatende indirimdeyken ucuzlar.ne beğenmiştin bak merak ettim ben şimdi

melocum tencere takımların hayırlı olsun kız günde döktürmüşlerdir tuttunmu kendini yedinmi bişiler:86:

ayy canım dikkat et valla bende 3 haftada 3 kilo diyodum ama bugün diyetisyende 2 kilo almış çıktım.diyetisyen bana siz kilo almamışsınız nasıl oldu dedi.şeker de var dedi.bende yediklerimi anlattaım valla koccaa bi aferin aldım çok uğraşmıycaz o zaman sizinle dedi eşimde yanımdaydı çıkınca hemen havamı attım :))

dur canım hemen sana linkini atıyorum

bebek sekerleri ac23
bunu beğenmiştim sedacım buzdolabı süsü yapmak için nasıl sence.aslında hazır yapılmışını gittigidiyorda 50 kuruşa satıyolar ama ben yapayım istiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…