2011 Şubat Anneleri

bebek sekerleri ac23
bunu beğenmiştim sedacım buzdolabı süsü yapmak için nasıl sence.aslında hazır yapılmışını gittigidiyorda 50 kuruşa satıyolar ama ben yapayım istiyorum işte

aa bunun mavisine bende bakmıştımmm.hatta bunların hepsimi var yoksa birinimi seçiyoruz diye düşünmüştüm.fiyatıda yok bide.çok güzel bende beğenmiştim.valla uygun bulunca kendin yapmak daha ucuza geliyor verdiği zevki hiç anlatmıyorum.

sağol canım diyet için iyi oldu tencereler.
sedacım hepimiz çalıştığımız için ve okul çıkışı gittiğimiz için günün kuralı dışardan söylüyorduk ama arkadaşın hayır yapma isteği varmış,ben de tavuklu pilav yapmıştım ya hatırlarsan o da ben de yapayım dedi
arkadaş kendisi iç hazırlayıp lahmacun yaptırmıştı sırf kıyma güzeldi.bol yeşillik vardı,ayran da vardı
3 küçük lahmacun bol yeşillik yedim 1 tanede ayran iyi oldu

bu arada tatlı isteğime ve kabızlığa bir çözüm buldum belki arkadaşlarında işine yarar
özellikle şekeri olan arkadaşlar için tatlı niyetine
1 bardak yy süt içine
1 kuru incir 2 kuru kayısı doğra
iyice ısıt
meyveler yumuşayınca
blenderla iyice parçala
1 tatlı kaşığı tarçın koy
lezzet muhteşem ve tatlı isteğimi ciddi oranda azalttı,bağırsaklarımı da çalıştırdı

oohh afiyet olsun.lahmacun serbestmi

amann rejim dedilerse okadarda abartmamak lazım dimi sonuçta hamileyiz.bende bugün dayanamadım bitane çikolatalı gofret yedm

bende ööle düşünüyorum zaten yoksa bazen yüzüe astarından pahalıya denk geliyo derler ya ööle de oluyo.
sanırım bunların hepsi var 6 çeşit olcak yani

şşşş yemeyin bakiimmm şşş alinize vurcam ama aaa bebişleri düşünün

oohh afiyet olsun.lahmacun serbestmi

amann rejim dedilerse okadarda abartmamak lazım dimi sonuçta hamileyiz.bende bugün dayanamadım bitane çikolatalı gofret yedm

etinin temizliğine göre serbest..
yani öğle yemeği yerine 2 lahmacun,1 ayran ve bol yeşillik oldukça ideal canım
dedim ya aslında değişim listelerini düzgün uygularsak güzel oluyor da

etinin temizliğine göre serbest..
yani öğle yemeği yerine 2 lahmacun,1 ayran ve bol yeşillik oldukça ideal canım
dedim ya aslında değişim listelerini düzgün uygularsak güzel oluyor da

evet melocum sana katılıyorum belli bi zamandan sonra insan alışıyo zaten kestiebiliyo ne yiyebileceğini.ama işte şeker konusu çok önemli direkt çay şekeri olarak kuallanmamak lazımmış
yoksa diyet kolay valla ne yalan sööliyim.ben hamile kalmadan önce gitmiştim alıştım galiba.hoş verdim de noldu düşük ilaçlar derken aldım yine aynı kiloları

şenaycım nasılsın nasıl gidiyor

iyiyim canım bu hafta okulu boşlamış gibi oldum yarın gene şeker yüklemesine gidicem okula dönmem pazartesi de gitmemiştim zaten. şu şeker olayının tek iyi yanı 2 gün tatil oldu bana. ama stres yaptım bakalım akşama yazarım sonuçları, o kadar dikkat ettim 4gündür umarım iyi çıkar.
senin tarifi aldım tam benim sevdiğim şeyler süper gözüküyor.
bebişin de beğenmiştir eminim hoplamaya başlamıştır içerde içince.

banada dr bugün sütün içine tarçın atıp iç şekeri acaip düşürüyo dedi.bende bu tarifi bi deniyim
bende şimdi yoğurdun içine kuru kayısı doğrayıp yiycem doğal meyveli yoğurt

ne kadar stres yaparsan o kadar yüksek çıkıyor aynı şeyleri bayramdan önce yaşadım,okula gidemedim ama bebeğinden önemli değil boşver
evet canım kızım da çok seviyor zilli

ben çayı 2 yıldır şekersiz içiyordum Allahtan

kızlar ben çıkıyım sırtım ağrıdı valla gidiyim uzanaraktan fatmagülü sorguya çekiyim :))

kızlar ben çıkamadım çünkü tam kapatcaktım son kez kızma bakiim deidm ayy ben aşık oldum kızıma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…