- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar ben çıkamadım çünkü tam kapatcaktım son kez kızma bakiim deidm ayy ben aşık oldum kızıma :))
zten drumuz bastı hmde aynı fotoğraf gibi basıp verdi ama gözüme ilişnce burda kaldım.onuda çerçeveletip asıyım bari:)ben bile ayrıntılı ultrasondaki siyah beyaz fotoyı telefonuma attım her daim bakıp duruyom.seninki gibi bi fotoğraf olsa bastırır cebimde taşırım heraldemaşallah kızına bidaha
benim kızım da en son pozlarını yarın verecekkk
pöff yaaa benim daha varrr
bişi sorucam bu ayrıntılı renkli ultrasona hangi haftalarda giriliyor? benim doktorum önceden bişi söylemiyorda
sedacım ben ilk günden beri renkli ultrasona giriyorumpöff yaaa benim daha varrr
bişi sorucam bu ayrıntılı renkli ultrasona hangi haftalarda giriliyor? benim doktorum önceden bişi söylemiyorda
iim canım valla biz bayramdan beri burdayız ana kız ama sizler yoksunuz:)
belediye hastanesinden hacer yavşandan aldım yeni randevuyu
ayyy canım o doktoru pek tavsiye etmiyorum..şu an mahkemelik zaten bi arkadaşım onun ihmalkarlığı nedeniyle bebeğini kaybetti...başka bi arkadaşda az kalsın kaybediyordu amcası avukat o arkadaşında mahkemeye verdi giden çoğu insan sonuçta o drdan memnun diil......
sedacım ben ilk günden beri renkli ultrasona giriyorum
kızlar bebek hatıra izlerinden alan varmı ? hani bebeğin elinin ayağının izini çıkarıp hatıra saklıyorsun ya? internette varda dükkan olarak nereden bulabiliriz acaba
cnm çok hoş ama babamızın kararı olcak ondan dolayı enesi eledik sefayıda sanırım eymen diyo bakalım :)hayırlıs olsun hepsi isimleriyle büyüsünler inşcanım sana öneri de bulunabilirim
bence doruk ismi çok güzel erkek için bunu da listene ekle hoşuna gittiyse
sevgiler...
çok teşekkürler güzel fikirleriniz için canlarım babaya sunucam bunları bakalım son söz onunbende erkete ulaş , doruk , eray ve başar isimlerini çok severim...
muhammed eray nasıl?
bunuda düşün bence
evt ttalım eymen ağır basıyo eşim içinde inş sağlıkla gelsinlerdemuhammed eymen en iyisi yazdıkların içinde görkem muhammed isminin yanında biraz tuhaf duruyor.(ya da bana öyle gelmiştir)
Elektirikli pompa eğer ilk altı ay içinde başlıycaksan mutlaka lazım ama 6 aydan sonra başlarsan fazla da gerekeceğini sanmıyorum. Bide pompayı doğumdan sonraya bırak bilmiyorum artık bahanemidir gerçekmidir çevremde hiç kimsenin sütü gelmedi nedense Allah korusun umarım sen böyle bişey yaşamazsın mama falan kullanmak zorunda kalmazsın ama eliktirikli pompa çok ucuz bişey değil sonraya bıraksan daha iyi edersin
gözdeimmm çok sevindim cnm maşallah kızına ay kordonuyla ipmi atlarmış o yerim ben onuu yaa Allahım sağlık versin hepsineslm kızlar ben döndüm hatta giderken pcyide açık bırakmışım valla
önce diyetisyene gittim diyetisyen liste verdi.benim yediklerimi de dinledi aslında çok düzgün besleniyorsun dedi.pko hastasısın şeker kaçınılmaz dedi.eğer bu kadar düzenli beslenmeseydin şekerin tavan yapardı dedi.
sadece bu ara erken kalkamıyorum ya sabah 7-9arası salgınan bi hormon varmış o şekeri düşürüyomuş o yüzden erken kalk dedi.diğerleri hep benim yaptığım gibi ama yzcam diyet listesini.
neyse sonra başka bi doktrodan randevu almıştım dedim ya ona gittik.
o bebeğin gelişimi gayet iyi dedi.bende de dedim başka dr bööle bööle diyo diye.o da dediki 3 aşağı 5 yukarı değerler oynar dedi bacak boyu baş çevresi karın çevresi hepsinin ortalaması alınıp ööle söölenri dedi ve şuanda tam haftasıyla uyumlu dedi.nasıl mutlu oldum.bide dün doktor 1 kere kordon dolanmış demişti yaa benim kız yine kıpır kıpırdı onu çözmüş afferin ona :)
ağırlığı 1336 gr dedi doktor 1 günde okadar almışmıdır yoksa ölçümlerdenmi fark çıkıyo bilmem artık :))
işte bööle en azından içim rahatladı yaaa
bende hiç etrafımda e-bebek mağazası görmedim.bende elime alıp bakıp almak istiyorum.ama tabiki bulamazsam netten alırım.ama istiyorum minnacık ellerini ayaklarını saklayıp sonra ona gösterip aaa ben bukadarmıymışım diyişini seyretmek istiyorum
kızlar ya şimdi netten baktım nivea pişik kremi bebe yağı ıslak mendili şampuanı sabunu alt değişme örtüsü ve çantası 45 tl nasıl sizce nivea alan varmı iimidir acaba
kimdi hatırlamıyorum ama ankarada antereste 39 liraya almıştı kampanyaymış
bende başka biyerde sormuştum böyle bişi demişti galiba.atta çantası dimi
ben aldım cnm nıveanın atta çantasını 40 tl ye.
kızlar ya şimdi netten baktım nivea pişik kremi bebe yağı ıslak mendili şampuanı sabunu alt değişme örtüsü ve çantası 45 tl nasıl sizce nivea alan varmı iimidir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?