2011 Şubat Anneleri

kızlar ben çıkamadım çünkü tam kapatcaktım son kez kızma bakiim deidm ayy ben aşık oldum kızıma :))

ben bile ayrıntılı ultrasondaki siyah beyaz fotoyı telefonuma attım her daim bakıp duruyom.seninki gibi bi fotoğraf olsa bastırır cebimde taşırım heralde maşallah kızına bidaha

pöff yaaa benim daha varrr

bişi sorucam bu ayrıntılı renkli ultrasona hangi haftalarda giriliyor? benim doktorum önceden bişi söylemiyorda

ben bile ayrıntılı ultrasondaki siyah beyaz fotoyı telefonuma attım her daim bakıp duruyom.seninki gibi bi fotoğraf olsa bastırır cebimde taşırım heralde maşallah kızına bidaha
zten drumuz bastı hmde aynı fotoğraf gibi basıp verdi ama gözüme ilişnce burda kaldım.onuda çerçeveletip asıyım bari:)

benim kızım da en son pozlarını yarın verecekkk

senin kızında resimlerini bekliyoruz.
ben bu sefer gerçekten kaçtım :))

Hangi Bitki Çayının Ne Faydası Var ?
Ihlamur, zencefil, papatya, rezene, kuşburnu, yeşilçey ve tüm meyve çayları gebelik döneminizde, sizin için çok faydalıdır. Bu yüzden gebeliğiniz boyunca bitki çaylarını günde iki fincana kadar tüketebilirsiniz.
Gebelikte Ihlamur :Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek, grip ve soğuk algınlığına karşı sizi korur. Ihlamurun ödem çözücü etkisi olduğundan, böbreklerinizi yormadan vücudunuzda biriken ödemi indirir.
Gebelikte Papatya Çayı :Sindiriminiz kolaylaştırarak, sizi ruhsal açıdan rahatlatır. Sakinleştirici etkisi bulunur. Uykusuzluk probleminiz varsa, papatya çayı iyi gelecektir.
Gebelikte Rezene Çayı:Bağırsaklarınızda gaz oluşmasını engelleyip, sizi rahatlatır ve sindiriminize zardımcı olur. İştahsızlık probleminize iyi gelir. Ayrıca emzirme döneminizde de süt veriminiz artırır.
Gebelikte Zencefil Çayı :Bulantılarınızı önler, şişkinlik hissinizi azaltır, hazımsızlığı düzeltir.
Gebelikte Kuşburnu Çayı :C Vitamini açısından oldukça zengin bir bitkidir. Hastalıklarınızda vücudunuzdaki genel direnci sağlar. Ayrıca ödem söktürücü özelliği bulunmaktadır.
Gebelikte Yeşilçay :Yeşilçaydaki kafein, siyah çaya oranla daha az olduğundan tercih sebebiniz olmalıdır. Kan dolaşımınızı düzenleyici, soğuk algınlığına karşı koruyucudur.
Gebelikte Adaçayı :Bu dönemde rahim kaslarınızı uyarıcı ektisi bulunduğundan, gebeliğinizin son dönemlerinde adaçayı tüketmemelisiniz.
Keten Tohumu :Omega 3 açısından zengin olmasına rağmen kanama riskinizi artırır. Bu nedenle gebeliğiniz boyunca tüketmemeye özen gösterin.
Gebelikte Ahududu : C vitamini ve organik asitleri içeren bir çok hastalığa iyi gelir, ancak doğum kasılmalarınızı başlatıcı etkisi bulunduğundan gebeliğinizin son dönemlerinde tüketmenizi önermiyoruz.
Gebelikte Sinameki Çayı :Kuvvetli müshil görevi görür, bağırsaklarınızdaki vitamin, mineral emiliminizi azalttığından gebeliğiniz süresince tüketmeyiniz.
Fesleğen, biberiye, yaban mersini, sarı kanturan, melisa yaprağı, aloe vera, karahindiba gibi bitki çaylarını da, hamilelik döneminizde içmeniz erken doğum, kana ve düşük riskinizi artırır. Bu nedenle tüketmenizi önermiyoruz.

pöff yaaa benim daha varrr

bişi sorucam bu ayrıntılı renkli ultrasona hangi haftalarda giriliyor? benim doktorum önceden bişi söylemiyorda

canım renkli için drunun makinası uygun olmalı bide bizimkide bişi demiyo ben dedim ugunmu pozisyonu diye çok uygun da diildi bizim zillinin ama verdi saolsun .bugün gitiiğim dra hiç yüzünü bile göstermedi zaten ters dönmüştü:))

kızlar bebek hatıra izlerinden alan varmı ? hani bebeğin elinin ayağının izini çıkarıp hatıra saklıyorsun ya? internette varda dükkan olarak nereden bulabiliriz acaba

bende hiç etrafımda e-bebek mağazası görmedim.bende elime alıp bakıp almak istiyorum.ama tabiki bulamazsam netten alırım.ama istiyorum minnacık ellerini ayaklarını saklayıp sonra ona gösterip aaa ben bukadarmıymışım diyişini seyretmek istiyorum

canım sana öneri de bulunabilirim

bence doruk ismi çok güzel erkek için bunu da listene ekle hoşuna gittiyse
sevgiler...
cnm çok hoş ama babamızın kararı olcak ondan dolayı enesi eledik sefayıda sanırım eymen diyo bakalım :)hayırlıs olsun hepsi isimleriyle büyüsünler inş

bende erkete ulaş , doruk , eray ve başar isimlerini çok severim...
muhammed eray nasıl?
bunuda düşün bence
çok teşekkürler güzel fikirleriniz için canlarım babaya sunucam bunları bakalım son söz onun

evt ttalım eymen ağır basıyo eşim içinde inş sağlıkla gelsinlerde

gözdeimmm çok sevindim cnm maşallah kızına ay kordonuyla ipmi atlarmış o yerim ben onuu yaa Allahım sağlık versin hepsine

sedacım kapı süüsne bayıldım metehana hayırlı olsun inş. güle güle uyusun odasında

sağolun arkadaşlar bende artık bakayım inceleyeyim o mağazaları

hamile destek yastıkları var nette c şeklinde 70-100 lira arası satılıyor.geçen kayınpederime bahsettim dikerim ben dedi sağolsun.sen ölçülerine bak dikeriz dedi.emekli mobilyacı kendisi bböyle şeylerden anlıyor yarın sölimde diksin geceler haram olmaya başladı artık bana

yatağa zaten sığamaz oldum kıpır kıpır bide o yastığı koyunca zavallı kocişim kaçar artık heralde

kızlar ya şimdi netten baktım nivea pişik kremi bebe yağı ıslak mendili şampuanı sabunu alt değişme örtüsü ve çantası 45 tl nasıl sizce nivea alan varmı iimidir acaba

kızlar ya şimdi netten baktım nivea pişik kremi bebe yağı ıslak mendili şampuanı sabunu alt değişme örtüsü ve çantası 45 tl nasıl sizce nivea alan varmı iimidir acaba

kimdi hatırlamıyorum ama ankarada antereste 39 liraya almıştı kampanyaymış

bende başka biyerde sormuştum böyle bişi demişti galiba.atta çantası dimi

kimdi hatırlamıyorum ama ankarada antereste 39 liraya almıştı kampanyaymış

bende başka biyerde sormuştum böyle bişi demişti galiba.atta çantası dimi

ben aldım cnm nıveanın atta çantasını 40 tl ye.

evt evt atta çantası :) cnm ben anca netten alabilcembusem sen netten mi almıştın cnm link göndersem bakarmısın aynısımı die çantası farklı olan var bakarsan sevinirm cnm Nivea Atta Çanta Set Yeni Nivea Alt Değiştirme Örtüsü İle

ben aldım cnm. hızlıal.com dan aldım 33 liraya. atta çanta seti. uygun buldugumdan 2 adet aldım. ben aldıktan sonrakı gun fıyatı artmıstı ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…