2011 Şubat Anneleri

kızlar bebek hatıra izlerinden alan varmı ? hani bebeğin elinin ayağının izini çıkarıp hatıra saklıyorsun ya? internette varda dükkan olarak nereden bulabiliriz acaba

D&R'da var canım bir de TOYZZ SHOP diye bir oyuncak mağazası var ya orada görmüştüm. el izi için ve ayak izi için toplam 2 çeşidi vardı orada.

ben aldım cnm. hızlıal.com dan aldım 33 liraya. atta çanta seti. uygun buldugumdan 2 adet aldım. ben aldıktan sonrakı gun fıyatı artmıstı ama..
bende demin inceledim çok hoş gözüküyor evet fiyatı artmış 43 olmuş . önceki nivea setinden daha güzel çantası omuzdan askılı çok hoş.gördüğüm iyi oldu eskisini görseydim bilmediğimden alabilrdim artık alırsam bundan alırım

ben aldım cnm. hızlıal.com dan aldım 33 liraya. atta çanta seti. uygun buldugumdan 2 adet aldım. ben aldıktan sonrakı gun fıyatı artmıstı ama..

cnm evt yaa malesef 43 tl olmuş 2 lirada kargo 45 işte acaba beklesemmi belki düşer yine ama ya daha yüselirse fiyatı diğerlerine göre çok ii geldi çünkü ama çantası bnm gönderdiğim linktekinin aynısı dimi cnm hızlı aldan benm baktığımda
Nivea Atta Çanta Set Yeni Nivea Alt Değiştirme Örtüsü İle

linktekinin aynısı cnm. Ben bir marketten almıştım yaklaşık 2 ay olmuştur.
tmm cnm saol aliim mi acaba daha uyguna düşermi die düşünüyorum artık ekonomiyide hesaba katmak lazım malum eksikler çok:) çantalı olması çok güzel bide gayet şık duruyo çanta

evet cantası gayet kullanıslı. öyle mınnacık bırsey değil. sırt cantası olandan daha kullanıslı.

ben kargıyla 33 e aldım cnm. ben aldıktan sonra kargosuz 49 a cıkmıstı. şimdi 43 e dusmus. bekle derim yükselir bekleme derim düşer :26: sen karar ver iyisimi. canta omuzdan takmalı olan evet lınktekının aynısı.

asyacım çokkk teşekkürler bana çok ii fikir oldu bakalım olmazsa aliim artık napalım :)

Son düzenleme:
asya deniz senin aldığın omuzdanmı cnm burda linkte koldan taşıma şeklinde omuzsa ben kullanamam çünkü tutmalı daha hoşuma gitt bnmde

linktekının aynısı cnm. elde tutma yerı yok sadece normal bayan cantası gibi omuzuna takabılıyorsun .sırtına takmıyorsun. ama askısı kıslatılabılıyor. elde kullanabılırmısın bılmıyorum.

iyi aksamlar kizlar.. bugun carsiya ciktik bebislerimizin eksiklerini aldik.. 3 saat zar zor gezdik eski halim kalmamiss pff hemen yoruldum
yarin kizimi gorecegim insallah bakalim ebe ne diyecek :44:

günaydın anneler sabah sabah yemedim içmedim buraya geldim valla :) kursa gidicem yatarsam uyurum bi kahvaltı edeyim bari

herkese güzel günler tatlı tatlı tepikler diliyorum

günaydın canım bende bugün yer bulabilirsem doktora gitcem genelde 2 3 gün önceden randevu alıyodum inşallah boş bi satii vardır yarın misafirlerim geliyor istanbuldan :)

Günaydın kızlar erken geldim diyordum bu sabah ama benden önce gelen arkadaşlarımda olmuşlar,yarın benim görüş günüm kızımı görmeye gideceğim.

valla çağlayancım ben cok yorgunum bugün cok zor kalktım evde kahvaltı bile hazırlamadım eşim kahvaltı yapmadan gitti ayakarım cok ağrıyor kemiklerim sızlıyor resmem nedendir anlamadım halbuki erkende yattım bazen diyorum bitsin şu günler doğurayım artık yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…