kızlar bebek hatıra izlerinden alan varmı ? hani bebeğin elinin ayağının izini çıkarıp hatıra saklıyorsun ya? internette varda dükkan olarak nereden bulabiliriz acaba
bende demin inceledim çok hoş gözüküyor evet fiyatı artmış 43 olmuş . önceki nivea setinden daha güzel çantası omuzdan askılı çok hoş.gördüğüm iyi oldu eskisini görseydim bilmediğimden alabilrdim artık alırsam bundan alırımben aldım cnm. hızlıal.com dan aldım 33 liraya. atta çanta seti. uygun buldugumdan 2 adet aldım. ben aldıktan sonrakı gun fıyatı artmıstı ama..
ben aldım cnm. hızlıal.com dan aldım 33 liraya. atta çanta seti. uygun buldugumdan 2 adet aldım. ben aldıktan sonrakı gun fıyatı artmıstı ama..
tmm cnm saol aliim mi acaba daha uyguna düşermi die düşünüyorum artık ekonomiyide hesaba katmak lazım malum eksikler çok:) çantalı olması çok güzel bide gayet şık duruyo çantalinktekinin aynısı cnm. Ben bir marketten almıştım yaklaşık 2 ay olmuştur.
bende demin inceledim çok hoş gözüküyor evet fiyatı artmış 43 olmuş . önceki nivea setinden daha güzel çantası omuzdan askılı çok hoş.gördüğüm iyi oldu eskisini görseydim bilmediğimden alabilrdim artık alırsam bundan alırım
cnm evt yaa malesef 43 tl olmuş 2 lirada kargo 45 işte acaba beklesemmi belki düşer yine ama ya daha yüselirse fiyatı diğerlerine göre çok ii geldi çünkü ama çantası bnm gönderdiğim linktekinin aynısı dimi cnm hızlı aldan benm baktığımda
Nivea Atta Ãanta Set Yeni Nivea Alt DeÄiÅtirme Ãrtüsü İle
asya deniz senin aldığın omuzdanmı cnm burda linkte koldan taşıma şeklinde omuzsa ben kullanamam çünkü tutmalı daha hoşuma gitt bnmde
Ayşegül Nevzat beye gittim 15 gün sonra tekrar çağırdı...
ayy bitti valla
Günaydın kızlar erken geldim diyordum bu sabah ama benden önce gelen arkadaşlarımda olmuşlar,yarın benim görüş günüm kızımı görmeye gideceğim.
ayyy ne güzel yaaa benimde görüş günüm olsa ama daha çok var
günaydın kızlarr nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?