2011 Şubat Anneleri

Gün geçtikçe ağırlaşıyoruz canım,akşama doğru banada acayip bir yorgunluk bitkinlik çöküyor kendimi çok zor götürüyorum eve.Ama az bir zamanımız kaldı azıcık daha sıkalım dişimizi

kızlar doğum fotografcımızı bulduk hem tanıdık vesilesiyle haftaya buluşmaya karar verdik ay çok heycanlıyımm güzel çalışmlar yapmış bakın sizde doğum fotografçısı kadriye kaplan :))

Sitesini inceledim şimdi o bebeğin ilk çekilmiş hallerinin resimleri çok etkiledi beni bir tuhaf oldum sabah sabah ama çok güzel resimler çekmiş.
Ben doğum fotografçısı değilde ameliyathanedekilere teklif etmeyi düşünüyorum ilk anlarımızı çekermisiniz diye

çok güzel bişi cnm benm karşı komşumun fotografçı onun arkadaşı bu kadın hafta sonu buluşcaz bakalım onlarda yaptrmıştı cok değişik fotograflar çekmişş doğumdan önce anneyle babayı fuarda doğum sonrası ilk banyosu ve mevlütede gelior ve bu çekimlerden para almıyormuşş

Tünaydın kızlar

Site artık bu haliyle kalıcak sanırım. Mesaj yazdığınız tarih ve saati göremiyorum ben. Kaldırmışlar mı?

Ayyy ne kadar güzel birşey canım doğumdan sonra bekleriz artık bizde o güzel resimleri

Tünaydın kızlar

Site artık bu haliyle kalıcak sanırım. Mesaj yazdığınız tarih ve saati göremiyorum ben. Kaldırmışlar mı?

Günaydın canım.Sanırım bu haliyle kalıcak ama ben hiç beğenmedim

canım ne kadara çekiyor bende inceledim aay çok duygulandım ne kadar güzel aileler bebekler kendimi hayal ettim acayip içim bir hoş oldu bende ameliyathanedekilere söylemeyi düşünüyorum bakalım arık

canım ne kadara çekiyor bende inceledim aay çok duygulandım ne kadar güzel aileler bebekler kendimi hayal ettim acayip içim bir hoş oldu bende ameliyathanedekilere söylemeyi düşünüyorum bakalım arık
cnm tam fiyat konuşmadık fiyatı buluşunca konusucaz zaten seçtiğin paketlere göre fiyat değişiyor bakalım ben size haber veririm kesinleşsinde bir

bende çok yorgun oluyorum nasıl geçecek bu günler 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama yürümekte zorlanırken nasıl olacak onuda bilmiyorum akşamları belim ağrıyyor çok sanki zman dahada bir yavaşladı gibi geliyor bana

Kızlar ben akşamları artık çok zorlanıyorum.Resmen gögüs kafesime baskı yapıyor ama öyle böyle değil iş yerindede artık yorgunluğum öğlene doğru çıkmaya başlıyor 37 hafta diyordum bende ama 32.hafta'da kaçsam çok iyi olacak burdan.
Zaten karar verdim eşimlede konuştum doğumdan sonra buraya geri dönmek istemiyorum dedim.Sen bilirsin dedi.Sonuçta benim doğumdan sonra sütüm olması gerek bunlarla bende süt falan kalmaz maalesef.
Ama 37.haftaya kadar çalışıpta maaşımı düzenli alıyım diyorum.Bakalım nasıl olacak bu işler

Çok feci sancım var benim ya merdivenleri indim wc'ye gitmek için sonrada su alıyım dedim.Yürüyemedim bile tek tek merdivenlerde durdum çıktım durdum indim dönüştete ufff çalışamayacağım galiba ben böyle 37.haftaya kadar :78:

bende 37. haftama kadar çalışmak istiyorum kızlar yarın ofise gelip bi patronumla bu durumu konuşayım diyorum daha hiç izin konularından konuşmadık kendisiyle bakalım ne sonuca varıcaz:)

Bende son ana kadar çalışayım demiştim. Ama kendimi çok yormak istemiyorum kızlar. Bir arkadaşım 37 SİNDE ayrıldı 38 de doğum yaptı. 1 hafta dinlenebildi. Ben 35. ya da 36. haftada ayrılmayı düşünüyorum. İşyerine gitmek bile zor geliyor. Dinlemeye ihtiyacımız var bence. Dün işten çıkınca eve gittim 1 saat uyudum. Durmadan uyuyasım geliyor sizde de böyle mi kızlar

aynen canım dün erekn yatmama rağmen sabah kalkamadım üzerimde bir agırlık var hemde cok kemiklerim sızlıor

Kızlar süt sağma makinesi almaya karar verdim. Medela swing modelinden memnun kalan çokmuş. Benim gibi almayı düşünen var mı? Dün internetten araştırdım biraz 200 civarında fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…