valla çağlayancım ben cok yorgunum bugün cok zor kalktım evde kahvaltı bile hazırlamadım eşim kahvaltı yapmadan gitti ayakarım cok ağrıyor kemiklerim sızlıyor resmem nedendir anlamadım halbuki erkende yattım bazen diyorum bitsin şu günler doğurayım artık yeter...
Sitesini inceledim şimdi o bebeğin ilk çekilmiş hallerinin resimleri çok etkiledi beni bir tuhaf oldum sabah sabah ama çok güzel resimler çekmiş.
Ben doğum fotografçısı değilde ameliyathanedekilere teklif etmeyi düşünüyorum ilk anlarımızı çekermisiniz diye
çok güzel bişi cnm benm karşı komşumun fotografçı onun arkadaşı bu kadın hafta sonu buluşcaz bakalım onlarda yaptrmıştı cok değişik fotograflar çekmişş doğumdan önce anneyle babayı fuarda doğum sonrası ilk banyosu ve mevlütede gelior ve bu çekimlerden para almıyormuşş
Tünaydın kızlar
Site artık bu haliyle kalıcak sanırım. Mesaj yazdığınız tarih ve saati göremiyorum ben. Kaldırmışlar mı?
çok güzel bişi cnm benm karşı komşumun fotografçı onun arkadaşı bu kadın hafta sonu buluşcaz bakalım onlarda yaptrmıştı cok değişik fotograflar çekmişş doğumdan önce anneyle babayı fuarda doğum sonrası ilk banyosu ve mevlütede gelior ve bu çekimlerden para almıyormuşş
cnm tam fiyat konuşmadık fiyatı buluşunca konusucaz zaten seçtiğin paketlere göre fiyat değişiyor bakalım ben size haber veririm kesinleşsinde bircanım ne kadara çekiyor bende inceledim aay çok duygulandım ne kadar güzel aileler bebekler kendimi hayal ettim acayip içim bir hoş oldu bende ameliyathanedekilere söylemeyi düşünüyorum bakalım arık
çağlayancım hediyeleşme işi ne durumdaa :)
Bende son ana kadar çalışayım demiştim. Ama kendimi çok yormak istemiyorum kızlar. Bir arkadaşım 37 SİNDE ayrıldı 38 de doğum yaptı. 1 hafta dinlenebildi. Ben 35. ya da 36. haftada ayrılmayı düşünüyorum. İşyerine gitmek bile zor geliyor. Dinlemeye ihtiyacımız var bence. Dün işten çıkınca eve gittim 1 saat uyudum. Durmadan uyuyasım geliyor sizde de böyle mi kızlar
Süper gidiyor canım 22 kişi olduk daha 3 günde 30 son gün olsun diyorum sanırım o zamana kadar gene bir 25-30 kişi arası oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?