bncede cnm sonu 30 gün olsun kuralar çekilsinn hediyeleri ne zamn göndericez yılbaşındamı ?
selam kızlar..nasılsınız..uzun zamandır forumu takip edemedim..umarım herkes iidir..bugün dersim yok..evdeyim:))))bu aralar özellikle akşamları sancılarla boğuşuyorum..bebek büyüdükçe karın ağrılarım da artıyor..şaka bir yana az kaldı doğuma..Alllah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..haftaya kontrol var..bebeğimizi çok özledik:)))
Kızlar süt sağma makinesi almaya karar verdim. Medela swing modelinden memnun kalan çokmuş. Benim gibi almayı düşünen var mı? Dün internetten araştırdım biraz 200 civarında fiyatlar
ii günler kızlar hayırlı cumalar nasılsınız hepiciğiniz.....
slm kızlarrr...bayağıdır giremedim bende...umarım hepiniz iyisinizdir
iyi olmaya çalışıyoruz canım artık iyice ağırlaştık haraket edip nefes almakta zorlanıyorum ve kızım dünden beri hiç durmadan haraket ediyo gecede dahil çok yoruldummmm
hadi yaa gerçi ben erzat beyi bırakmayı düşünmüyorum sadcee 2. bi dr ne der diye gittim ona o da herşey güllük gülistanlık dedi.ammaaannn herkes dr olamıyo desene.iim canım valla biz bayramdan beri burdayız ana kız ama sizler yoksunuz:)
belediye hastanesinden hacer yavşandan aldım yeni randevuyu
ayyy canım o doktoru pek tavsiye etmiyorum..şu an mahkemelik zaten bi arkadaşım onun ihmalkarlığı nedeniyle bebeğini kaybetti...başka bi arkadaşda az kalsın kaybediyordu amcası avukat o arkadaşında mahkemeye verdi giden çoğu insan sonuçta o drdan memnun diil......
kızlar bebek hatıra izlerinden alan varmı ? hani bebeğin elinin ayağının izini çıkarıp hatıra saklıyorsun ya? internette varda dükkan olarak nereden bulabiliriz acaba
sedacım ben o dediklerini toyz shopta gördüm.ama onları kendinde yapabilrsin.seramik hamuru o sadece paketlemişler kurumasın diye.beyaz tutkalın içine nişasta bildiğimiz hamur yoğuruyosun ele yapışmıycak şekilde sonra ister yuvarlak yap ister başka şekil sonra bebişinin ayağını yada elini bastır sonra bi iki gün kurumaya bırak o öööle kalıyo haa bide hamura azıcık tuz çatlamasın diye.sonra istersen boyarsın ister ööle bırakırsın.
Gözdecim dün akşam yazdığın listelerinin hepsini pc kaydettim bugün çıktılarını alacağım saol canım
rica ederim canım ben başladım bakalım bugün inş bundan sonra kilo almam bu diyetle azcık işe yarasın dimi :)
Günaydın kızlar erken geldim diyordum bu sabah ama benden önce gelen arkadaşlarımda olmuşlar,yarın benim görüş günüm kızımı görmeye gideceğim.
güzel hbrlerle gel inş canım.
valla çağlayancım ben cok yorgunum bugün cok zor kalktım evde kahvaltı bile hazırlamadım eşim kahvaltı yapmadan gitti ayakarım cok ağrıyor kemiklerim sızlıyor resmem nedendir anlamadım halbuki erkende yattım bazen diyorum bitsin şu günler doğurayım artık yeter...
nolcak bizim bu halimz bilmem valla allah size kolaylık versin arkadaşlar.çok zor hem çalışıp hem hamile olmak.ben ilk 3 ayımda çalışıyodum o zaman bişey anlaşılmıyomuş.allahtan dr yasaklamış dedim valla :)
Bende son ana kadar çalışayım demiştim. Ama kendimi çok yormak istemiyorum kızlar. Bir arkadaşım 37 SİNDE ayrıldı 38 de doğum yaptı. 1 hafta dinlenebildi. Ben 35. ya da 36. haftada ayrılmayı düşünüyorum. İşyerine gitmek bile zor geliyor. Dinlemeye ihtiyacımız var bence. Dün işten çıkınca eve gittim 1 saat uyudum. Durmadan uyuyasım geliyor sizde de böyle mi kızlar
çalışan arkadaşlara allah kolaylık versin.
selam kızlar..nasılsınız..uzun zamandır forumu takip edemedim..umarım herkes iidir..bugün dersim yok..evdeyim:))))bu aralar özellikle akşamları sancılarla boğuşuyorum..bebek büyüdükçe karın ağrılarım da artıyor..şaka bir yana az kaldı doğuma..Alllah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..haftaya kontrol var..bebeğimizi çok özledik:)))
hoşgeldin canım özlettin kendini.
merhaba kızlar nasılsınız biz çok yorgunuz geceleri artık uyuyamıyorum kızım hiç durmadan dünden beri haraket halinde ne tarafa yatsam battı sabaha kadar oturur vaziyette durdum bu iki ay geçmez gibime geliyooo(
ayy herkes aynı dertten müzdarip şu aralık ayından sonra hepimiz yamulcaz galiba :)
hoşgeldin canım biz iyiyiz(kızım ve ben) ya siz nasılsınızslm kızlarrr...bayağıdır giremedim bende...umarım hepiniz iyisinizdir
Kızlar süt sağma makinesi almaya karar verdim. Medela swing modelinden memnun kalan çokmuş. Benim gibi almayı düşünen var mı? Dün internetten araştırdım biraz 200 civarında fiyatlar
slm kızlar ben de şubat annesi olcm inşallah. okumasına hep okuorum ama tembellikten anca bgn yazıorum,bi de evde oturuorum yanisat ım 22 mayıs bu arda tam da düğün günüm evlendim evleneli hamileyim yani
hoşgeldin canım .
ooo sen baya hızlısın yani hayırlı olsun bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?