2011 Şubat Anneleri

selam kızlar..nasılsınız..uzun zamandır forumu takip edemedim..umarım herkes iidir..bugün dersim yok..evdeyim:))))bu aralar özellikle akşamları sancılarla boğuşuyorum..bebek büyüdükçe karın ağrılarım da artıyor..şaka bir yana az kaldı doğuma..Alllah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..haftaya kontrol var..bebeğimizi çok özledik:)))

bncede cnm sonu 30 gün olsun kuralar çekilsinn hediyeleri ne zamn göndericez yılbaşındamı ?

Bilmiyorum ki canım onu katılım bitsinde öyle karar veririz diye düşünmüştüm ben şimdi kesin katılım sayısı belli değil ya.Herkesin durumuna göre ortak karar alırız

Hoşgeldin canım.yoksun ne zamandır buralarda.Benimde ağrılarım sancılarım hiç ama hiç bitmiyor.
Bu arada yılbaşı için yeniden çekiliş yapıyoruz katılmak istersen beklerim hediye çekiliş topiğine :))

Kızlar süt sağma makinesi almaya karar verdim. Medela swing modelinden memnun kalan çokmuş. Benim gibi almayı düşünen var mı? Dün internetten araştırdım biraz 200 civarında fiyatlar

Ben süt sağma makinası konusunda kararsızım muhtemelende doğumdan sonra alırım heralde kullanamazsam evde boş yere yer kaplamasın diyorum

ii günler kızlar hayırlı cumalar nasılsınız hepiciğiniz.....

Hoşgeldin canım hayırlı cumalar

merhaba kızlar nasılsınız biz çok yorgunuz geceleri artık uyuyamıyorum kızım hiç durmadan dünden beri haraket halinde ne tarafa yatsam battı sabaha kadar oturur vaziyette durdum bu iki ay geçmez gibime geliyooo (

iyi olmaya çalışıyoruz canım artık iyice ağırlaştık haraket edip nefes almakta zorlanıyorum ve kızım dünden beri hiç durmadan haraket ediyo gecede dahil çok yoruldummmm

nefes almakta bende çok zorlanıyorum yaa...artık hareketleri canımı acıtıyooo nerden vurcağı belli olmuyoo cadının

GEÇMİŞİ OKUYUPPP GELDİMMMMM.AKŞAM 2. SAAT TOKLUK 94 SABAH AÇLIK ŞEKERİMİ 78 ÇIKTII MERAKTAN ÖLÇTÜM VALLA. NORMALDE DOKTOR ÖĞLEN TOKLUK ÖLÇÜMÜ İSTEDİ AMA DAYANAMADIMM.

SİZ NASSINIZ BAKALIMM.BİZ İYİYİZ MAŞALLAHH GECELERİ DE UYKU DÜZENE GİRDİ GİBİİ.aLLAHA ŞÜKÜR KARNIMI GERDİRMESİ DIŞINDA Bİ ETKİSİ OLMUYO BANA.ÇOK YÜRÜRSEM SANKİ KARNIM KOPCAKMIŞ GİBİ OLUYO :)))

Biz geldik kızlar yemeğimizide yedik ama kızım çok keyifsiz bugün kıpır kıpır tamam ama gene kaburlarıma acayip ağırlık yapıyor

Selam kızlar
ben 2010 şubat annesiyim doğumdan 1 ay kadar sonra hemen sonra Medella mini eletkitikli süt sağma pompası aldım fakat malesef sütüm olmadı umut kapısı , olsun biriktireyim diye almıştım.2,5 ay emzirdim sonrada 1 ay pompa ile iş yerinde sağdım.sonrada sadece geceleri emzirebildim.pompayı sadece 1 ay kullandım oda günde bir kere iş yerinde sağarak.şimdi satmak istiyorum.ilgilenenler özelden mesaj atabilir.2 yıl garantisi var Mart 2011 de 1 yılı dolacak daha.

manuel tavsiye etmem ben ilk lansinoh linktekini aldım ama çok yorucu illada böyle olsun derseniz onuda satarım 2 kere kullandım oda kızım sarılıktan yatmıştı akşam 1 gece 1 kere sağdım.kaldırdım.(linkteki fiyattakine bakmayın o uçmuş nedense)bununda garantisi 2 yıl.

ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir.

günaydın güzel anneler nasılsınız.ben kendimi anlayamadım valla dün nerdeyese 10 buçukta yattım ama sabah yine kendimi kaldıramadım.nasıl iş bu yaa gerçi 2 gündür çok yorulmuştum ama.yarın zorlıycam kendmi kalkmak için.
bu arada ben drun verdiği diyeti uygulamaya başladım (sabahı öğlene kaydırarak) ama 3 dilim ekmek bana acaip çok geldi yani bu yediklerimele akşama kadar idare edebilirim ben valla:)

Kızlar süt sağma makinesi almaya karar verdim. Medela swing modelinden memnun kalan çokmuş. Benim gibi almayı düşünen var mı? Dün internetten araştırdım biraz 200 civarında fiyatlar

ben düşüüyorum ama biraz pahallı değilmi fiyatı ben doğumdan sonra almayı düşünüyorum çünkü belki sütüm gelmezse elimde kalmasın birde makina zaten doğumdan sonra
sütüm olsade doğumdan sonra hemen işe başlamayacağım için emzirme makinasına ihtiyacım olmaz işe başlayınca da muhakkak alma fırsatım olur

kızlar ben 2 gündür sokaklarda gezmekten evimle hiç ilgilenemdm gidiyim azcık toparlıyım bari arada girerim ben yine

günaydın kızlarr nasılsınız ?

medela süt pompasından bahsetmişsiniz eltim 6 aylık doğum yaptı bebişimiz yoğun bakımdayken almıştık vallla çok memnun kaldı eltim ben burdan bi arkadaştan buldum 2. el almıştık 2 ay yoğun bakımda kaldı sayesinde sütsüz kalmadı bebişş manueller okadar süt sağmıyor ayrıca medela bebişin emmesyle aynı şekilde sağıyor

slm kızlar ben de şubat annesi olcm inşallah. okumasına hep okuorum ama tembellikten anca bgn yazıorum,bi de evde oturuorum yani sat ım 22 mayıs bu arda tam da düğün günüm evlendim evleneli hamileyim yani

slm kızlar ben de şubat annesi olcm inşallah. okumasına hep okuorum ama tembellikten anca bgn yazıorum,bi de evde oturuorum yani sat ım 22 mayıs bu arda tam da düğün günüm evlendim evleneli hamileyim yani

hoşgeldin canım .
ooo sen baya hızlısın yani hayırlı olsun bebişin

Mrb arkadaşlar
Ben bugün şeker ve tiroit tahlil sonuçlarımı aldım hepsi iyi çok şükür
Sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…