http://www.ressimyukle.com/images/406_resim_936.jpg
buda benim kızım için yaptırdığım bebek şekerim buzdolabı süsü tarzında
neslicim çok güzel olmuş tanesi kaça geldi canım bnun ben baya yaptırmak zorundayım burası için kendi annemlere istanabula kayınvalidemlere erzincana derken ohoooo
canım tanesi 1,5 liraya geldi ben burda bu işi yapan aracılığıyla aldım ama int siteside var ordada aynı fiyat bende 75 tane yaptırdım hatta geldi gördüm ama almadım doğuma yakın alıcam
bak adreside ekliyim
Yonca Nikah �ekeri - Kiz bebek sekeri
slm kızlar :))
yasminkamu ben bu hareketlerinin yavaşlamasından kafayı yiyecem.zaten suyum az plesanta aşağıda ama doktorum korkmamam gerektiğini söyledi.artık tekme felan hissetmiyorum gerilme oluyor bazen kuvvetli ya da çok az kıpırdanmalar ..çok üzülüyorum ama bebeğimin başı göğsümün altında bir de ondan mı bilmiyorum ama...umarım normaldir((((
canım eşim geldiği için çıkmak zorunda kaldım cevap veremedim kusura bakma...en son 3 hafta önce gittim doktora.. suyum falan herşey yolundaydı.. ama bu ara ben su içemez oldum.. yani son 2-3 haftadır..acaba suyu mu azaldıda hareket edemiyor diye düşünmeye başladım.. hemen suya dadandım..bugün 3 litre içmişimdir sanırım.. umarım normaldir herşey canım.. acayip sıyırma noktasına geldim.. şu kızı sağ salim doğursaydım valla
canım telaş yapmayasın diye dedim ben sana hani hareketlerinin azalması normal olabiliyormuş diğer durumlardan kaynaklı değil :))canım eşim geldiği için çıkmak zorunda kaldım cevap veremedim kusura bakma...en son 3 hafta önce gittim doktora.. suyum falan herşey yolundaydı.. ama bu ara ben su içemez oldum.. yani son 2-3 haftadır..acaba suyu mu azaldıda hareket edemiyor diye düşünmeye başladım.. hemen suya dadandım..bugün 3 litre içmişimdir sanırım.. umarım normaldir herşey canım.. acayip sıyırma noktasına geldim.. şu kızı sağ salim doğursaydım valla
bazen küçük küçük dokunuşlar yapıyolarsa hissetmeyebiliyoruz kızlar endişlenemeyin.geçen dra gittiğimde elini kolunu bi yerinde tutumuyodu ama ben o hareketleri hissetmiyodum stres yapı iyice üzmeyin kendinizi
canım telaş yapmayasın diye dedim ben sana hani hareketlerinin azalması normal olabiliyormuş diğer durumlardan kaynaklı değil :))
stres yapma canım herşey yolundadır inşş...
bazen küçük küçük dokunuşlar yapıyolarsa hissetmeyebiliyoruz kızlar endişlenemeyin.geçen dra gittiğimde elini kolunu bi yerinde tutumuyodu ama ben o hareketleri hissetmiyodum stres yapı iyice üzmeyin kendinizi
kismeciklerr yok mu
aynen ben de yazılı okuyorum arada da geliyorum :)) yarın kpss sınavı var görevliyiz öğleden sonraya da veli toplantısı koymuşlar..pazar gün okul hapsi yani(
evet yaa bilseydim böyle yapacaklarını görev almazdım ama bu hani şu çok önce yapılması gereken ama iptal edilen sınavlar var ya onlardan biri ...son anda da iptal edemedim ....düşüncesi yordu yani ...........ufffffffftatil yok sana bu hafta yanikötü olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?