2011 Şubat Anneleri

canım benim ellerim çok ağrıyor ve uyuşuyor gün içerisinde de hep parmak uçlarım uyuşuk. geceleri hiç uyuyamıyorum çok zor. Dr. yapçak bişi yok diyor tuzlu yeme dedi zaten yemiyorum doğumla beraber geçiçek sanırım.

kızlar merhaba. hepiniz iyisinizdir inş. benim pc tamirde arada böyle kaynımın pc den giriyorum fazla da duramıyorum geçmişi okuyabildiğim kadar okuyorum muhabbete zamanım kalmıyor kendi pc im gelince daha rahat olcam inş. kendinize iyi bakın.

slm yine ben valla kızlar biz pc li odayı mesken tuttuk ben kalkıyorum eşim oturuyo o kalkıyo hoop yine ben artık wc ye falan gidedrken oturmaa bak hemen gelcem diye birbirimize tembihler olduk
o oturukende bende şööle yarım saat kestirmişim sabha kdr nasıl uyuycam bilmem valla

canım sıkma canını allah çaresiz dert vermesin halledersiniz moral çok önemli bizim için biliyorsun...hepimizi titizleniyoruz ufak tefek aksilikler mutlaki oluyo önemli olan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak gerisi olurr giderr inş...annesi üzme prensesi

ay benim kızımm kıpır kıpır karnım şekilden şekile giriyo bi bitarafı bi bitarafı şişio....canım kzım benim onu çok seviyorummm ve çokk özledimmm

bende bıseye ne kadar tıtızlensem muhakkak bı puruz cıkar sıkma canını miniğin için bı gun bosa gıtmıs cok mu annesı.. boyayın olmadı bozun bıda bıda boyayın Rabbım saglıcakla guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın ınsallah

sıma canını canım halledilir nasıl olsa haledilebilecek bi sorun için kendini yıprattığına değermi.bitmiş halini düşün odanın heleki içinde minişin olduğu günleri düşün bak moralin yerni gelir.yarın biter nasıl olsa

bı sure sonra bagımlılık yapıo bu velet yaw esım gunduzlerı pc yı ıse goturdugu ıcın bızım ole sıkıntımız yok Allahtan aksamları benım tv de onun :)
gozdecım dıete basladın mı lısten nasıl bıraz tıyo versen :)

ay benim kızımm kıpır kıpır karnım şekilden şekile giriyo bi bitarafı bi bitarafı şişio....canım kzım benim onu çok seviyorummm ve çokk özledimmm

bende bendeeee.. bende cok sevıorum yaaa hele o tepıklerıne bayılıorum karnımda hıssedıorum elımlede hıssetmek ıstıorum elımı koyuyorum gormek ıstıorum bıde karnımı acıp onu ızlıorum dogumdan sonra cok ozlucem o depıklerını emınım :)

başladım cnaım 2 güün oldu ama bugün azzcık kaçamak yaptım.
yazdım aslında topiğe diyetin tamamınaı

slm kızlarr.. Ocak anneleri topiğinde doğum olmuş ya çok şaşırdım we heyecanlandım. 32+5 te bebekler doğmuş.

aaa hadii yaaa merak ettim bende bakıyım.kızlar varya ben ocak topiğine de kayıtlıyım aslında yani ben demeden onlar yazmış nasıl olduysa.benim sat 26 nisan ama geç döölenem olunca ben ne zaman olduğunu bildiğimden 1 mayıs yazmıştım ööle olunca şubat oldum yani.

kızlazr nerdesiniz ben geldim siz kayboldunuz yine şşş herkes nerde

evet cnm oyle valla bana kalsa ben araligin sonundada dogurrum..
artik hamilelikten sIkIldImm yani kizimi kucagima almak istiyorum artik rahatlamak hafiflemek istiyorum..
hayirlisi bakalim heralda diye diye erken doguracam :))

evet cnm oyle valla bana kalsa ben araligin sonundada dogurrum..
artik hamilelikten sIkIldImm yani kizimi kucagima almak istiyorum artik rahatlamak hafiflemek istiyorum..
hayirlisi bakalim heralda diye diye erken doguracam :))

ayy sorma süremli bende doğsun artık doğsun artık diye diye erken getircem kızı valla :)
ama aralığın sonunda doğurmayalım canım ocak olsunda 1 yaş 1 yaştır okula erken başlamasın kuzucuklar 1 ayla.
hatta benim bi arkadaşın 25 aralık doğumu erkek bide inş ocağa sarkar askere 1 yıl geçer gider diyo :)

biz de burdayız...bende netten lierac krem bakıyordum uygun bulursam bu sefer netten almayı düşünüyorumm....

araligin sonuna kadar baya buyurler yaa 34-35 haftalik falan olucaz o zaman ins.

ay bende kızım hem biran önce gelsin istiyorum hemde gelişimini tamammlasın içimde büyüsn istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…