Kızlar selam,dünden beri belimin sağ tarafı ağrıyor,birde sol kolum ve parmaklarımda çok kötü ağrı var,dinleniyorum,gece sizinde elleriniz uyuşuyormu? uyuşuk ellerimle uyanıyorum ellerimi neredeyse hissetmiyorum,artık bitse şu haftalarda doğursak,birde demir eksikliği var aşırı kansızmışım,doğuma kadar toparlanmam lazım,çok halsiz düşüyorum,doktor pekmez ızgara falan ye dedi,kan hapları verdi,siz ne öneririsiniz,canımı çok sıkıyor bu kansızlık,birden enerjim boşalıyor fena oluyorum napıcam bennnn
offf kızlar ya bugün oda boyuyacaktık sözde ama kahve diye seçtiğimiz renk çok kötü oldu iki duvarıda pembe yapmıştık onlar fena olmadı ama diğer iki duvara bakmak bile istemiyorum şimdi onlarıda pembeye çevireceğiz bi cumartesim gitti pazarımızda gidicek öfff nasıl sinir oldum sinirimden oturup ağladım şeytan diyor boşver odayı filan bebeğide bağla bi çaputa keyfine bak ben titizlendikçe aksilikler beni buluyorEşime demediğimi bırakmadım güzel boyamadın özenmedin diye halbuki oda bütün gün bana beğendirmek için uğraştı ama ben çok gerildim çok
offf kızlar ya bugün oda boyuyacaktık sözde ama kahve diye seçtiğimiz renk çok kötü oldu iki duvarıda pembe yapmıştık onlar fena olmadı ama diğer iki duvara bakmak bile istemiyorum şimdi onlarıda pembeye çevireceğiz bi cumartesim gitti pazarımızda gidicek öfff nasıl sinir oldum sinirimden oturup ağladım şeytan diyor boşver odayı filan bebeğide bağla bi çaputa keyfine bak ben titizlendikçe aksilikler beni buluyorEşime demediğimi bırakmadım güzel boyamadın özenmedin diye halbuki oda bütün gün bana beğendirmek için uğraştı ama ben çok gerildim çok
slm yine ben valla kızlar biz pc li odayı mesken tuttuk ben kalkıyorum eşim oturuyo o kalkıyo hoop yine ben artık wc ye falan gidedrken oturmaa bak hemen gelcem diye birbirimize tembihler olduk
o oturukende bende şööle yarım saat kestirmişim sabha kdr nasıl uyuycam bilmem valla
ay benim kızımm kıpır kıpır karnım şekilden şekile giriyo bi bitarafı bi bitarafı şişio....canım kzım benim onu çok seviyorummm ve çokk özledimmm
bı sure sonra bagımlılık yapıo bu velet yaw esım gunduzlerı pc yı ıse goturdugu ıcın bızım ole sıkıntımız yok Allahtan aksamları benım tv de onun :)
gozdecım dıete basladın mı lısten nasıl bıraz tıyo versen :)
bende bendeeee.. bende cok sevıorum yaaa hele o tepıklerıne bayılıorum karnımda hıssedıorum elımlede hıssetmek ıstıorum elımı koyuyorum gormek ıstıorum bıde karnımı acıp onu ızlıorum dogumdan sonra cok ozlucem o depıklerını emınım :)
slm kızlarr.. Ocak anneleri topiğinde doğum olmuş ya çok şaşırdım we heyecanlandım. 32+5 te bebekler doğmuş.
sanirim bizde buyuk bi ihtimal ocak annesi olacagiz..
evet cnm oyle valla bana kalsa ben araligin sonundada dogurrum..
artik hamilelikten sIkIldImm yani kizimi kucagima almak istiyorum artik rahatlamak hafiflemek istiyorum..
hayirlisi bakalim heralda diye diye erken doguracam :))
ayy sorma süremli bende doğsun artık doğsun artık diye diye erken getircem kızı valla :)
ama aralığın sonunda doğurmayalım canım ocak olsunda 1 yaş 1 yaştır okula erken başlamasın kuzucuklar 1 ayla.
hatta benim bi arkadaşın 25 aralık doğumu erkek bide inş ocağa sarkar askere 1 yıl geçer gider diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?