2011 Şubat Anneleri

napsın öyle demek zorunda.onunda aklı hep sendedir.ekmek parası söz konusu olunca naparsın katlanıyorsun.hayat gerçektende zor.baba olmakta gerçekten zor.Allah başımızdan eksik etmesin onları güç kuvvet versin.sağlık versin.

aminn cnm inş., bazen düşünüyorum da bizim çocuklarımızda yarın öbürgün büyüyüp baba olacak dede olacak inş., Rabbim sağlık hoşluk versin yeter..:97:

sanirim bizde buyuk bi ihtimal ocak annesi olacagiz..

sanırım ööle sürmeli baksana zeten haftaları en büyüklerdeniz arada 4 hafta oynayan bile var
hemen doğurun ve bize akıl verin kızlarr.r...
biz de burdayız...bende netten lierac krem bakıyordum uygun bulursam bu sefer netten almayı düşünüyorumm....
nur ne içindi bu?
nasıl oldu kaan burcu,umarım bu geceyi bari rahat geçirmişsindir.aslında ne güzel sen bu dönemleri unutmadan sıcağı sıcağına tecrübeyle tekrar yaşayacaksın,biz ne yapsakki falan derken sen hemen gerekeni yapacaksın
hadi bakalım güle güle harca canım
olsun burcu bu dönemlerde geçecek ve siz 4 kişilik koca bir aile olacaksınız,hemde ikisi birden büyüyecek rahat edeceksin

günaydın kızlarrrr...
babamız sınavda görevli,bana görev almamış
biz de kızımla erken kalkıp kahvaltı ettik.burayı okuduk,birazdan kalkıp yemek yapacağım.malum diyet menüleri kalabalık birazını bugünden yapayım da yarın okuldan gelince hazır olsun

eşim o kadar çok yemek seçiyor ki..kendime ayrı ona ayrı yemek yapmaktan artık yoruldum çünkü hamurlu ve tatlı şeyleri seviyor onlar da bana yasak ve dün karar aldım ben sadece kendi menümü yapacağım ona ayrı yapmayacağımçünkü artık çok çabuk yoruluyorum

kızlar haklısınız böyle ufak tefek şeylere takılmamak lazım ama işte çok gerildim dün yazdıklarınız içinde çok teşekkür ederim bugün deniycez bakalım tekrar pembede koyu oldu beyaz katıp içine odayı komple tekrar boyuycaz inş bu sefer olur gelişmelerden haberdar ederim sizi.
Burcucum bu ararad senin yazdıklarını bende cevaplayamasamda mutlaka takip ediyorum.Eşinden ayrısın sana bol bol sabırlar diliyorum canım inş ilerin rast giderde doğumda eşin bir pürüz olmadan yanına gelebilir.En yakın arkadaşlarımdan birisinin eşide seninki gibi asker ve şuan eşi hakkaride kendide kastamonuda onun da bir oğlu var onunla sık sık konuşup dertleştiğimiz için seni çok iyi anlıyorum.Allahım hepinize güç kuvvet versin.

Sanada günaydın canım.Diyet yemeklerini hazırlamak bile zorken birde ayrı yemek yapmayı hayal bile edemiyorum.Eşinde sana anlayış gösterecektir eminim.

günaydınn şubat ayının güzel annelerii
sizleri çok özledim
İşyerinde biraz rahatsızlanınca izin aldım.3 gündür keyif yapıyordum
sizler neler yapıyorsunuz minikler nasıl

neeeeee duymamış olayım
senin bebeğin bi şekilde kalsiyim alır ama ilerisi için kendini de düşün canım ben günde 2 bardak içiyodum da dr kızdı 4 eçıkardık
canım ben sütü hiç sevmezdim zaten hamileliğimden beri iyice soğudum ayran yoğurt ve peynirle telafi etmeye çalışıyordum kalsiyum eksiğini...dün eşim sütlü kahve istedi kendimede yaptım çok şükür içebildim ve çokk mutlu oldum bundan sonra sık sık içerim artık inş...
burcucum seni çok iyi anlayabiliyorum işin gerçketen çok zor her ne kadar annenin babanın evi olsada insan kendini evini düzenini kendine ait bir hayatı özlüyor inş şu vakitler tez zamanda geçerde sende eşine yuvana kavuşur oğluşların ve eşinle mutlu mesut yaşarsın....

haklısın canım ya bana bazen tek çeşit yemek yapmak bile zor gelio....canım kremi sormuşsun galiba yanlış anlamadıysam çatlaklar içindi dün yazdığım krem...

günaydın güzel annelerr şirin bebekler nasılsınız bakalım...kızım ve ben hepimize süper bir pazar günü diliyoruz

günaydıııııııııııııııııııııııınnn.. e kimsecikler yok

günaydın kızlar ben dün oğlumu görmeye gittim kocaman olmuş 1kilo 232 gr büyümüş oğlum 3 hafata 500 gr almış ben hiç kilo almamışım çok sevindim oğlum azcık koca kafalıymış sezeryan olma ihtimalim varmış 10 şubat gibi bende istiyorum sezeryan:)))

Sanada günaydın canım.Diyet yemeklerini hazırlamak bile zorken birde ayrı yemek yapmayı hayal bile edemiyorum.Eşinde sana anlayış gösterecektir eminim.
inşallah canım
sizleri çok özledim

geçmiş olsun
tamam canım sağol

maşallah...hadi bakalım hayırlısı

gunaydin kizlar.. bugun hic keyfim yok erken kalktik kizimla.. dedemizle dayimiz banyoda insaat baslattilar..
s3nna gecmis olsun canim..
fadime83 masallah oglusuna cnm ohh iyi fazla bekletmicek seninki

ayyyyyy....çıldırdım az önce buzlukta ne varsa göçtü....ve o kalıp gibi halleriyle yerleştirmek imkansız hale geldi çoğunu attım,tekrar yaptım tekrar yıkıldı şaka gibiydi yaa....başıma ağrı girdi sinirlerim bozuldu

kizlar demin kizim beni cok korkuttu.. wcde ikininca kan geldi nerden geldi anlamadim sanirim makattan geldi vajinadan gelse hissederdim heralda.. cok korktum kizimda bi 10 dk hareket etmedi dahada cok korktum.. sonradan hareket etti icim rahatladi... insallah bidaha olmaz yaa

yok canım saolsun çoğunu eşim yaptı ben onun peşşinde dolandım sadece:))

maşallah maşallah gezgin anne

wawwww pek bi asortikmiş valla, benim bile içine yatasım geldi

çok acaip bi beşik dimi kimler için yapıyolarsa bunları bi de fiyatı 8 milyarmış

ayy canım allah sabır versin sana benim annemde bu sıkıntılarımdan dolayı istanbula gel diyo ama ben hem eşimi bırakmak istemiyorum hem de eşim beni gerçi bu saatten sonra yolculuk da sıkıntılı ama.

tmm canım doğumdan sonra bütün tecrüblerimi paylaşıcam sizlerle (tabi zamanım kalırsa )

canım o konuda benim eşim çok anlayaşıl (dün hariç dün o da yemem için ısrar etti)
normalde et yemeği yoksa yemek yapmıyosun kaç gündür derdi.tavuğu bile etten saymazdı ama şimdi o da çay şekerini bile azalttı :)

canım bizde bayramdan önce boyadık bööle uçuk pembeye polisan h198 aldık ve çok tatlı oldu aslında ben biraz daha beyaza yakın istemiştim ilk başta ama bunu göürnce iiki bu olmuş dedim aklında olsun.

sizleri çok özledim

günaydın canım inş kötü bişi yoktur.

canım haklısın bazen insan zorlanıyo hele 4 bardak çok zor bende geceleri eşimle 1 bardağını azıcık içne türk kahvesi karışştırıak içiyorum iyi oluyo.hem günde 1 türk kahvesi bebeğin zeka gelişimi için iyimiş

maşllah oğluna kocaman olmuş.

gunaydin kizlar.. bugun hic keyfim yok erken kalktik kizimla.. dedemizle dayimiz banyoda insaat baslattilar..
s3nna gecmis olsun canim..
fadime83 masallah oglusuna cnm ohh iyi fazla bekletmicek seninki

sorma canım benimde dayak yemiş gibiyim sanırım grip olcam ondan kendimi kaldıramıyomuşum kaç gündür heralde.

geçmiş olsun canım kolay gelsin sana.

günaydın güzel anneler herkese iyi pazarlar kuzucuklarla

günaydın violana sana da iyi pazarlar.

tünaydın hanımlar.

bugün güzel bir pazar uykusu çekmişiz eşimle.kalktığımızda 11 di saat.yoğun geçen 1 haftanın yorgunluğunu attık.birlikte kahvaltıydı falan derken saati 1 ettik.1 saat sonrada eşimin kuzenini kpss ye götürcez.bende gidicem gezerim biraz :) aranızda kpss ye girecek varmıydı kuzenimizin daha 3 aylık bebeği var aklı hep onda ben sonavdayken dururmu diyee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…