ay bende kızım hem biran önce gelsin istiyorum hemde gelişimini tamammlasın içimde büyüsn istiyorumm
kizlar oyle diyoruz boyle diyoruz bosu bosuna konusuyoruz
onlarin keyfi ne zzaman isterse o zaman gelirler
biz yatiyoruz arkadaslarimiza iyi tepiklemeler diliyoruzz
iyi geceler
kizlar oyle diyoruz boyle diyoruz bosu bosuna konusuyoruz
onlarin keyfi ne zzaman isterse o zaman gelirler
biz yatiyoruz arkadaslarimiza iyi tepiklemeler diliyoruzz
iyi geceler
slm kızlar. nasılsınız. nekadar hızlısınız sayfalar ne cabuk ılerlıyor okuyana kadar gozlerım agrıdı :) biz bugün eşimle oğlumuza alısverıs yaptık. çok zevklı. herşey birbirinden güzel.. ben çok acıktım yaa .. şeker yüzünden diyet yapıyorum. doymadıgım ıcınde hemen acıkıyorum..
tarçınlı bi süt iç canım bastırır
ya cnm evde ne sut ne yoğurt hiçbişey yok. vardı tukettımmeyve var onlarda yasak olanlar. :84:
ben bugün hamile kaldığımdan beri ilk defaa bir fincan süt içtimmm:87:
waww süpermiş, tebriklerGünaydın güzel anneler
Bizde kalktık kan hapımızı içtik zamanımızın dolmasını bekliyoruz kahvaltı için
Kalkar kalkmaz tartıldım iç çamaşırlarımla
Hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayım sadece
Güzel moral oldu günün başlangıcında
Şimdi kocişe ve kızlarıma güzel bir haftasonu kahvaltısı hazırlamaya gidiyorum
Malum sadece haftasonu kahvaltı yapılıyor topğluca bize
Mucakk şimdilik sizlereee
Cnm sen cts leridemi çalışıyon, pöf ne sıkıcıdır...bankada çoğu hafta sonu mesai yapıyorduk o zamanları hatırladım, aman ne kötüydü ya, herkes evinde ailesiyle sen işyerinde masabaşında harıl harıl...ve pzt sanki hafta sonu dinlenebilmişsin gibi erkenden yine işbaşı...günaydın kızlar nasılsının bakalım
melocum kızın çok şeker
sürmeli maşallah yazele
herkese iyi hafta sonları tabi biz çalışıyoruzz
Cnm bu mesajını alıntıladım sana kahverengi yapma çok kapatır dicektim son sayfalarda kötü oldu yazmışsın ya kendimi yetişememiş gibi hissettim, üzülmeni anlıyorum aman sağlık olsun bir iki güne kurur sonra yine pembeye çevirirsiniz içine su katmadan direk boyarsanız kapatır kahveyiHepinize günaydın kızlar bugün bebişin odasını boyuyacağız ya hepsini komple toz pembe yapacağım yada araya sütlü kahve katacağım boyarken bakacağız artık. Hazırlık yapmak çoook zevkli bide bebişler sağlıkla gelse başka hiçbişey istemem Allahımdan
Cnm düzenli olmadığı sürece problem yok, baş ağrısı için parol alabilirsingünaydın güzell annelerr nasılsınız bakalım benm bu gecem cok kötü geçti karın kasılmalarım cok oldu agrımda ehh birde baş agrısı sabahı ağlaya ağlaya ettim allhtan bugün cteside biraz uyudum sizler nasılsınız?
Slm kızlar hepinize daha önce de belirttiğim gibi ben buaralara fazla giremiyorum dayımız evleniyor aralıkta onun koşturmacasındayız.Geçmişi fazla okuyamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir.Özlüyoruz hepinizi.Dün dr daydık kızımı gördüm 1121gr olmuş dr herşeyi çok iyi dedi.4 boyutlu resmi yok ama 2 boyutludada belliydi yüzünü çok net gördüm çok güzel bir duygu durabileceği en ters pozisyonda duruyor dedi dr ne baş aşağı ne d başı yukarı duruyor yanlamasına yatıyordu zordur böyle durmak dedi sürekli bacaklarını katlı tutmak zorundadır dedi.Cadı işte benim kızım kendini dara sokuyor :))) ama sağlıklı ya çok mutlu oldum.bakın resminide ekleyeyim size
oy maşallah kuzuya, pozisyonu değişir daha cnm
Eki Görüntüle 110361
Cnm senin normal istemen normal de dr niye sezaryende ısrar ediyor??evet canım sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah... canım evet 1 gün var aramızda.. ben normal diyorum ve istiyorum doktorum sezeryan diyorkim galip gelecek kızım belirleyecek onuda olabilir valla neden olmasın :97: benim 25 şubat görüküyor başından beri değişmedi.. sonlara doğru ne olur bilmem tabi..hayırlısı olsun hepimiz için
Cnm en miniklerden alma hiç kullanmadım, 125liklerden 1 tane olsun kalanları büyüklerden alırsın, ağızları aylara göre farklılık gösteriyor ona dikkat etkızlar bide bişi sorcam biberonlarda kaç ml tercih ediyosunuz 125 çok mu azdır sizce daha büyükmü olmalı
slm kızlar nasılsınız ancak girebildim bugün.hazrı babamız evdeyken beraber temizlik yaptık pazara falan gittik.
kızlar ben ömrümde kansızlık nedir bilmem ama benimde kan değerlierim 10,2-10,9 falan çıkıyo üstelik kan ilacımı hiç aksatmadan içiyorum.benim kız bendeki bütün kanı alıyo galiba al yanaklı bişi olcak sanırım :))
Cnm eşimle bu akşam konuştukta o anlattı, bizden önce hastanede bir salak kadın doğumcu varmış sezaryen olmasına gerek olmayan birisini öyle böyle kandırıp ameliyat parası için sezaryen yapmış, bide oh olsun ameliyat ağrısı çeksin demiş millete, yazık ya insan kılığında ne yaratıklar var, bide maalesef dr bu...banada doktorum 1 ile 11 şubat arası hazır ol dedi,bu günler içinde doğabilirmiş,nerde doğuracağım konusunda sıkıntılıyım,kontrole gittiğim bayan doktorun doğuma girdiği hastane varmış,doğum ücretlerinide söyledi,ama nasıl olacak anlamadım,tekrardan uzunca düzgün bir şekilde konuşmak lazım,olduki suyum gece 3 de 5 de geldi,gelip girecekmi doğuma,yada gündüz sancım tuttu,hastanesindeki muayeneyi bırakıp doğuma gelecekmi,çok karışık ya yüz üstü bırakırsa beni,bir sürü soru var kafamda,kendi polikiliğini var muayene yapıyor,doğuma farklı bir hastanede giriyormuş,birdahaki randevuda netleştireyim bunları,sonra bana normal doğum görünüyor dedi,son anda para için sezaryen yaptırmasında,şu sıralar nedense normal doğum yaptım diyeni pek duyamaz oldum,herkes sezaryen,herkesinmi çatısı dar nedir bu ya ticari olmuş doğumlar artık pesss
aa süpermiş, nerde buldun cnmben de marketten geldim şenaycım,fındık kuru kayısı vs.gibi şeyler aldım .ara öğünümü yaptım uzandım dinleniyorum
kızlar narmatik diye bişey aldım nrı anınds temizleyebiliyorsunuz
yarıdan bölüp üstüne koyup kaşıkla vurunca taneler iniyor aşağı benim gibi nar mayyaklarına duyurulur
aşağıda remini koydum 6 liraya aldım
Cnm Allah korusun kötü düşünüp kötüyü çağırma, ama akıntı hafife alınacak bişi değil gebelikte, dr una söyle gecikmedenKızlar meraba öncelikle. Ya sizle birşey paylaşmak istiyorum. Normale oranla daha çok akıntım var 2 gündür. Beyaz kokusuz. Ama beni çok rahatsız ediyor. Salı günü doktora randevum var. Ama içime çok dert ettim. Sizinde akıntınız var mı. İç çamaşırmı ıslatıyo. Suyum geliyor olamaz demi. Bişey yoktur diye geçiştirdim 2 gündür. Doktoruda cumartesi cumartesi rahatsız etmek istemiyorum. Çok mu pimpirikliyim ne? İlk bebeğimin anne karnında kalbi durmuştu. Bunu da kaybedersem ölürüm heralde...
Beğendim cnm magnetli olması güzel olmuşhttp://www.ressimyukle.com/images/406_resim_936.jpg
buda benim kızım için yaptırdığım bebek şekerim buzdolabı süsü tarzında
Cnm iyi düşünmüşsünüz, yeriniz varsa çocuk odasını bozmaya hiç gerek yok bencedemrb arkadaşlar nasılsınız?bugün hiçç gelemedim yavaş yavaş kızımın odasını hazırlmaya karar verdik...çocuk odasını yayıntı odası gibi kullanıyordum kitaplık falan vardı eşim kızının odasında ona ait olmayan bir şey istemiyormuş o yüzden binbir zorlukla minicik oturma odasına 2 kitaplığı sığdırdık...kitapları yerleştirme işini yarına bıraktık çünkü eşim bu gece yokk yalnız yapmayıda hiçç gözüm yemiyo....haftaya falanda gidp beğendiğimiz mobilyaların siparişini verelim ocağa gelsin diyoruz...ben sedir yatak almaya karar verdim ama kullanışlı olup olmadığı hakkında hiççç bilgim yokkendi odamada tüllü süslü püslü sepet yaptırcam inş...ay çok heyecanlı yaa sağlıkla gelsin minişler inş...
slm kızlarr.. Ocak anneleri topiğinde doğum olmuş ya çok şaşırdım we heyecanlandım. 32+5 te bebekler doğmuş.
ben bugün hamile kaldığımdan beri ilk defaa bir fincan süt içtimmm:87:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-amp-cocuk-odasi-dekorasyonu/281012-tas-islemeli-besigi.html
kızlar bi dahaki hayaıtımda prenses olursam bu beişkte yatmak isyorum :)
selam kızlar nasılsınız kimler var kimler yok geçmişi okuyayım dedim ama uçmuşsunuz yine maşallah okuyamadım valla yarıda pes ettim
ben bugün yine herşeyi 1 güne sıkıştırdım
sabah temizlik yaptım sonra alışverişmerkezine gittim.lcw den kendime gömlek aldımbitane.hamile reyonundan.oğlumada 3lü arkası muşamma olan önlük aldım 10 liraya güzeldi uygun geldi.
ordan markete gittim sütünyoğurdun peynirin lightından aldım.malum rejim mevzuu.
ordan kayınvalidem biyere oturmaya gitmiş benide çağırdılar.saat 4de oraya gittim kadın el işi siparişi vermişti bana 6ay oldu daha başlamamıştım gittik rengini örneğini beğendi.aradan çıktı iyi oldu.bide parasını peşin verdipek memnun oldum
ordan eve geldim yemek yedik eşimle eski patronuma oturmaya gittik anca geldik valla yorulmuşum yauu
sağol burcucum artık otururken yaparım zaman geçer hem
canım yaaa tahmin edebiliyorum.aslında senin işinde zor.yalnız hamilelik yani yalnız derken eşin olmaması çok zordur.valla bazen sırf benle ilgilensin diye eşime nazlanıyorum...onun ilgisi beni mutlu ediyor.ihtiyacım olmasa bile bişiler yapması bana moral veriyor.Allah sana sabır versin eşine tezzz vakitte kavuş inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?