2011 Şubat Anneleri

ay bende kızım hem biran önce gelsin istiyorum hemde gelişimini tamammlasın içimde büyüsn istiyorumm

Kulak misafiri oldum konuya.. Bende bebişimi çok özledim.. Öyleki hem bekletmesin beni diyorum peşinden pişman olup aman haftasını doldursun diyorum. Özellikle doğum hikayelerini okudukça bi sabırsızlanıyorum ki sormayın.. Şöyle şubata kadar uyusam diyorum bazen

kizlar oyle diyoruz boyle diyoruz bosu bosuna konusuyoruz

onlarin keyfi ne zzaman isterse o zaman gelirler

biz yatiyoruz arkadaslarimiza iyi tepiklemeler diliyoruzz
iyi geceler

slm kızlar. nasılsınız. nekadar hızlısınız sayfalar ne cabuk ılerlıyor okuyana kadar gozlerım agrıdı :) biz bugün eşimle oğlumuza alısverıs yaptık. çok zevklı. herşey birbirinden güzel.. ben çok acıktım yaa .. şeker yüzünden diyet yapıyorum. doymadıgım ıcınde hemen acıkıyorum..

ayy valla hepsi beklesin zamanını 37 den önce hiçbirine vize yok :)

kizlar oyle diyoruz boyle diyoruz bosu bosuna konusuyoruz

onlarin keyfi ne zzaman isterse o zaman gelirler

biz yatiyoruz arkadaslarimiza iyi tepiklemeler diliyoruzz
iyi geceler

iyi geceler canım ben kestirmiştim ya bana uyku yok bugün zaten kızımda kıpır kıpır

tarçınlı bi süt iç canım bastırır

ya cnm evde ne sut ne yoğurt hiçbişey yok. vardı tukettım meyve var onlarda yasak olanlar. :84:

ayy o zaman bilemiycem canım valla bende de şeker çıktı 2 gündür diyetteyim ama aslında porsiyonlar ve yediklerim değişmediği halde diyet lafı insanı strese sokuyo valla

ben bugün hamile kaldığımdan beri ilk defaa bir fincan süt içtimmm:87:

neeeeee duymamış olayım
senin bebeğin bi şekilde kalsiyim alır ama ilerisi için kendini de düşün canım ben günde 2 bardak içiyodum da dr kızdı 4 eçıkardık

Kızlar çok teşekkürler, inş hepimizinki vakiti zamanında sorunsuz olarak dünyaya "hoşgeldim" der
Bu akşam yakınımızda mevlüt vardı oraya gittik, gözlerim yanıyor uykusuz kaldım biraz, kağan dün gece 4 sefer ağlayarak uyandı, şu köpek dişlerinin 4 ünüde tamamlasın artıkda kurtulalım

waww süpermiş, tebrikler
günaydın kızlar nasılsının bakalım

melocum kızın çok şeker

sürmeli maşallah yazele

herkese iyi hafta sonları tabi biz çalışıyoruzz
Cnm sen cts leridemi çalışıyon, pöf ne sıkıcıdır...bankada çoğu hafta sonu mesai yapıyorduk o zamanları hatırladım, aman ne kötüydü ya, herkes evinde ailesiyle sen işyerinde masabaşında harıl harıl...ve pzt sanki hafta sonu dinlenebilmişsin gibi erkenden yine işbaşı... Cnm bu mesajını alıntıladım sana kahverengi yapma çok kapatır dicektim son sayfalarda kötü oldu yazmışsın ya kendimi yetişememiş gibi hissettim, üzülmeni anlıyorum aman sağlık olsun bir iki güne kurur sonra yine pembeye çevirirsiniz içine su katmadan direk boyarsanız kapatır kahveyi Cnm düzenli olmadığı sürece problem yok, baş ağrısı için parol alabilirsin
Cnm senin normal istemen normal de dr niye sezaryende ısrar ediyor??
kızlar bide bişi sorcam biberonlarda kaç ml tercih ediyosunuz 125 çok mu azdır sizce daha büyükmü olmalı
Cnm en miniklerden alma hiç kullanmadım, 125liklerden 1 tane olsun kalanları büyüklerden alırsın, ağızları aylara göre farklılık gösteriyor ona dikkat et
Elinize sağlık cnm, geçen sefer ağrın olmuştu inş bu sefer zorlanmamışsındır
Cnm eşimle bu akşam konuştukta o anlattı, bizden önce hastanede bir salak kadın doğumcu varmış sezaryen olmasına gerek olmayan birisini öyle böyle kandırıp ameliyat parası için sezaryen yapmış, bide oh olsun ameliyat ağrısı çeksin demiş millete, yazık ya insan kılığında ne yaratıklar var, bide maalesef dr bu... aa süpermiş, nerde buldun cnm Cnm Allah korusun kötü düşünüp kötüyü çağırma, ama akıntı hafife alınacak bişi değil gebelikte, dr una söyle gecikmeden
http://www.ressimyukle.com/images/406_resim_936.jpg

buda benim kızım için yaptırdığım bebek şekerim buzdolabı süsü tarzında
Beğendim cnm magnetli olması güzel olmuş Cnm iyi düşünmüşsünüz, yeriniz varsa çocuk odasını bozmaya hiç gerek yok bencede
slm kızlarr.. Ocak anneleri topiğinde doğum olmuş ya çok şaşırdım we heyecanlandım. 32+5 te bebekler doğmuş.

aaaa erken doğmuş niyeki acep
ben bugün hamile kaldığımdan beri ilk defaa bir fincan süt içtimmm:87:

Cnm süt içiemiyorsan kaşar ye, en çok kalsiyum kaşarda var

selam kızlar nasılsınız kimler var kimler yok geçmişi okuyayım dedim ama uçmuşsunuz yine maşallah okuyamadım valla yarıda pes ettim

ben bugün yine herşeyi 1 güne sıkıştırdım

sabah temizlik yaptım sonra alışverişmerkezine gittim.lcw den kendime gömlek aldımbitane.hamile reyonundan.oğlumada 3lü arkası muşamma olan önlük aldım 10 liraya güzeldi uygun geldi.
ordan markete gittim sütünyoğurdun peynirin lightından aldım.malum rejim mevzuu.

ordan kayınvalidem biyere oturmaya gitmiş benide çağırdılar.saat 4de oraya gittim kadın el işi siparişi vermişti bana 6ay oldu daha başlamamıştım gittik rengini örneğini beğendi.aradan çıktı iyi oldu.bide parasını peşin verdi pek memnun oldum

ordan eve geldim yemek yedik eşimle eski patronuma oturmaya gittik anca geldik valla yorulmuşum yauu

Hoşgeldin, aldıklarını güle güle kullan cnm, iş almışsın kolay gelsin

veeee eşimi çooooooooooooooooooooooooooooook özledim, bu hafta sonu gelecekti, cuma akşam aradığında otobüse biniyor sandım, kek yapmıştım gelecek diye, ama iş çıktı gelemicem dedi... evimi, kocamı, düzenimi özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

sağol burcucum artık otururken yaparım zaman geçer hem

canım yaaa tahmin edebiliyorum.aslında senin işinde zor.yalnız hamilelik yani yalnız derken eşin olmaması çok zordur.valla bazen sırf benle ilgilensin diye eşime nazlanıyorum...onun ilgisi beni mutlu ediyor.ihtiyacım olmasa bile bişiler yapması bana moral veriyor.Allah sana sabır versin eşine tezzz vakitte kavuş inşalah

Ay evet cnm ya, mart sonu ayrıldık evimizden, o zamandan beri ayrı gayrıyız, o orda ben burdaaaa, bir ara evime döndüğümde yine ayrıydık, şimdi görünen ocak ortasına kadar yine ayrı kalıcaz, dahada uzamasa bari, iş arkadaşlarından ikisi şu an eşinden ayrılma durumundaymış , bir kaçıda psikolojiden rapor almış 45 gün, o kadar etkilemiş yani bu ayrılık milleti,
Doğumda gelecek gözüyle bakıyoruz şimdilik ama gelemezsem annenler var nasılsa dedi geçen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…