Merhaba annişler. Nasılsınız. Temizlik yaptım her tarafım agrıyor
burcu ben ilacı şurup şeklinde içiyorum bir kutu biiti. ikinciye başladım..bir kutuda 20 tane oluyor..ama henüz bir yükselme olmadı..
gözdecim hastalanmadan önlemini al canim
selam kızlar..
bugun yıne pazar durgunlugu var herhal..
bende ihtiyac listemı cıkartıyorum daha hhhiiiicc bişeyciği yok kuzumun minik bir mendılı bıle anıden cıksa gelse carsafa dolyıp beklıcem heralde :)
lıstemı cıkarayımda bır daha kı hafta sonu topluca hepsını bı yerden alayım dıorum bakalım ınsallah Rabbım butun kuzularımıza saglıcakla kullanmayı nasp etsın cıcılerını
yorma canım kendini bende geçen aynı hatayı yaptım sonra ağrıdan öldüm.Merhaba annişler. Nasılsınız. Temizlik yaptım her tarafım agrıyor
Aklıma gelmişken sorayım.
Kabızlıga çare bulabilen var mı arkadaşlar?
Aklıma gelmişken sorayım.
Kabızlıga çare bulabilen var mı arkadaşlar?
kabizlik sorunu bendede var yaa bi cozum bulsak artik suna
selam kızlar kpss'de görevliydim hem sabah hem öğlen oturumlarında.ama pişman oldum görevi iptal ettirmediğime, artık çalışmak çok zor geliyor.
oğlum da tepinip durdu sınav boyu.. hamile bir bayan vardı sınıfımda, bana boş otururken zor geldi, acaba o nasıl konsantre olup sorularla boğuştu bilmiyorum, yazık ya.
anladım canım çok sağol..ben yemekten 10 dk önce alıyordum..dikkat ederim şimdi:)))))))))Cnm bende ferplex fol kullanıyorum aynı ilaç sanırım, şişeleri var, şunun için sordum, kan ilacı aç karınla alınmalı en uygun zaman sabah saatleri, ve alındıktan sonra 1 saat beklenmesi bu sırada bişi yenmemesi lazım, eğer c vitamini içeren besinlerle alırsan emilimi daha fazla olur,örneğin brokoli, biber, portakal suyu... içilen demir ilacının sadece yüzde 10 u bağırsakta çözünebiliyor o kadar, yemeklerle beraber alınırsa buda çözünemiyor, kağanda benim kanım artmayınca dr anlatmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?