http://www.ressimyukle.com/images/406_resim_936.jpg
buda benim kızım için yaptırdığım bebek şekerim buzdolabı süsü tarzında
kızlar bu ara benim belimde adet sancısı gibi bel ağrısı oluyo dra sormak aklıma gelmedi.
ama 2 gündür sürekli oluyo nedendirki
ben bugün hamile kaldığımdan beri ilk defaa bir fincan süt içtimmm:87:
günaydın kızlar ben dün oğlumu görmeye gittim kocaman olmuş 1kilo 232 gr büyümüş oğlum 3 hafata 500 gr almış ben hiç kilo almamışım çok sevindim oğlum azcık koca kafalıymış sezeryan olma ihtimalim varmış 10 şubat gibi bende istiyorum sezeryan:)))
kızlarrrrrçok mutluyummmm...kızımın ihtiyaçlarını epeyce tamamladık bu resimdekilerin hepsini 100tl ye aldıkçok uyguna geldiğini düş
ünüyorum dün bübsten den bahsetmiştiniz ben de gidip aldım hemen,külot şeklinde hasta bezi aldım hastane için
göğüs kremi lansinoh aldım
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-31.html
offffff şuan çok mutsuzum yarın okul var
hadi kızlar ben çıkıyorum geçmişi anca okudum sizlerlesohbet edemedik anca hazırlanıp yatarım
iyi geceler hepinize
öptümmmm mucakkkkk
slm gözdecim bebişe aldıklarınız hayırlı olsun bedne renk boyama işinden korkuyorum ya gerçi şuana kadar aldıklarım hepsi mavi beyaz:) yıkama olayını 32 33.haftalarda falan düşünüyom inşallah nasip olursa ama renklileri ayrı yıkayayım bari her ihtimale karşı üzülürüm yaa boyarsa
bide cnm bugün bnmde belimde aynı regl ağrısı gibi bel ağrısı oldu ahtta kasıklarımda da çok hafifi vardı ama belim tam regl ağrısıydı her gün yeni bişiler oluyo hayırlısyla vaktimiz gelsede sapğıkla doğsalar
hadi kızlar ben çıkıyorum geçmişi anca okudum sizlerlesohbet edemedik anca hazırlanıp yatarım
iyi geceler hepinize
öptümmmm mucakkkkk
İyi akşamlar kızlar
3-4 gündür girip yazamıyorum... umarım herkes iyidir. Biz bugün benim eksiklerimi almak için alışverişe çıktık ama sadece bir gecelik aldık hafta içi halletcem artık...
Sonra bebişimin eksiklerini alalım ozaman dedik ve aldık baya birşey hemen hemen herşey tamam kıyafet yönünden ama:))) artık zaman daraldı
herşeyi tamamlamak lazım degil mi?
ben bugün itibariyle bebeğin tüm eksiklerini bitirdim sadece benim ihtiyaçlarım kaldı
giderek ağırlaşıyoruz.çantayı da 30 a girdikten sonra hazırlayıp koyacağım.izin aldığım haftalarda da vakit geçirmek adına şekerleri yapmayı düşünüyorum
kzılar odamızı pembeye boyadık komple sonunda uçuk pembe olmadı ama napalım artık.Kızlar valla üstüne başka renk sür gitsin demesi kolay koçiş burnundan soluyodu dahada bişey diyemedim hem bi oda için boyacımı aranır diyo hemde olmadı deyince geriliyo napıyım yani.Neyse mobilyalarım beyaz artık onlar gelince daha açık gösterir odayı diye ümit ediyorum.Ama oda boyayacaklara benden tavsiye katalogta baktığınız renkten daha kkoyu oluyo boyayınca ona göre seçin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?