kızlar bugün oturmaya gittim binadakilerle ilkkez tanıştık.komşularımla.ay herkes bir yorum yapıyor yok yok erkek 7 aylık bebeğin cinsiyeti belli zaten benim için önemlimi ya zaten ilk çocugum.rabbim sağlıklı versinde.yok karnın çok büyük yok çok kilo almışsın veremezsin.dr kesildi hepsi başıma.sinir ettiler bidaha gitmeyeceğim oturmalara
çağlayan tahlillerinni almadın mı ben mi kaçırdım?
bimden misss çoraplarımı aldım kızlarr..çok güzell.
hadi gözün aydın çağlayancım.
melocum o nasıl çorap oluyo kilotlu kalın çoraplardan mı
esra bilmediğimden bişi yazamadımm :26:
ohh valla gözde ne güzel iş bu yaa.evde olmakk.
ben sadece doğumu orda yapcam canım gatanının doktorları ilgisiz ve bilgisiz(asteğmen hepsi) ayrıca odaları 6 kişilik ztb de özel oda tutabiliyosun
bi de tam donanımlı ztb valla gataya giden kimse memnun deil ztb de vip hasta olmayı düşünüyom bi gideyim de karar veririm
kızlar meraba GECELİK-SABAHLIK-EV GİYSİLERİ - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim burdaki geceliklere bakın indirimli olanlar var
ben de doğum için gitmiştim canım sen bilirsin tabiki ben başka bi hastane ye başladım orada yapcam inşallh doğumuda
çağlayan tahlillerinni almadın mı ben mi kaçırdım?
bimden misss çoraplarımı aldım kızlarr..çok güzell.
güzel şeyler varmış canım bende bi gecellik istiyorum ama dizaltı olanlar çok hoş 20 liraya bile varmış
neresi canım? valla çok methettiler ztb yi yaa gidip bi görim dedim dr da buldum yarın özeline gitcem
neresi canım? valla çok methettiler ztb yi yaa gidip bi görim dedim dr da buldum yarın özeline gitcem
hımm dr bulduysan iyi canım belki ilgileri farklı olur tabi. ben tıp fakültesine gidiyorum özeline dr doğuma da giriyor memnun kalanlardan duymuştum ben de gittim oraya başladım artık... hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?