2011 Şubat Anneleri

başkente mi gidiyosun canım ankarayla başkente de çok ii dediler bulduğum dr klinik şefi adını duyunca bi hürmet bi hürmet diyolar bakalım görcez artıkın
olmadı marş marş gataya

yok canım ankara üniversitesi tıp fakültesi hastanenin icinde özel muayene var dr doğum a girmesini istersen ücret karşılığı giriyorlar özel oda falan da çok bütçene göre yani doğum yapanlar memnun kalmış hem de her imkan var gata benim evime yakın gitmiştik biz sivil e bakıyorya ama begenmedik

ay sorma yaa bide artık öyle normal gecelikler yok piyasada hep fantazi var annemde gitmiş babanne geceliği gibi kocaman bişey almış hayatta giymem ben onu ancak daralttırırım belki o zaman

ay sorma yaa bide artık öyle normal gecelikler yok piyasada hep fantazi var annemde gitmiş babanne geceliği gibi kocaman bişey almış hayatta giymem ben onu ancak daralttırırım belki o zaman

ayy bende bulamadım kafama göre annem de bana geniş bi gecelik almış bi deneyecegim olmazsa kuzu kuzu giycem artıkın doğum da kimseyi gözüm görmez zaten napayımm

bak sen de beğenmemişsin gatayı neyse sen de ben de memnun kalırız umarım.inş bebişlerimiz sağlıklı olur da her şey onlar için

bak sen de beğenmemişsin gatayı neyse sen de ben de memnun kalırız umarım.inş bebişlerimiz sağlıklı olur da her şey onlar için

canım inşallah kolay doğumlarımız olur da hastane önemli degil aslında ama insan kendini güvene almak istiyor

off bende gecelik bulamadıgımdan dertliyim bugün annem ve yengem çarşıyı talan etmişler bikaç bişey bulmuşlar ama ben görmeden almam hafta sonu artık bakıcam

off bende gecelik bulamadıgımdan dertliyim bugün annem ve yengem çarşıyı talan etmişler bikaç bişey bulmuşlar ama ben görmeden almam hafta sonu artık bakıcam

cnm dedigim gibi giycez artık bişey napalım bulamıyoruz dogum da kimse yi görmez gözümüz boşverinn

iyi akşamlar kızlarr görüşürüzz.biz kaçar doktor amcaya gidiyozz bi görünelim şuna

canım bildiğin çorap bim de kuzu yünü sıcacık tutyor,dışarda 7 falan fiyatı,gözün aydın bu arada
hadi gözün aydın çağlayancım.
melocum o nasıl çorap oluyo kilotlu kalın çoraplardan mı
esra bilmediğimden bişi yazamadımm :26:
ohh valla gözde ne güzel iş bu yaa.evde olmakk.
hayır yasem normal çorap
kızlar bugun okula gitmemiştim ama ne yaptım kocaaaaa bi hiççççççç kocam geldiğin de ne dicem bilmiyorum valla :26:
yemegi bile yeni koydum ocaga kızıma da miskinlik bulaştı benden galiba pek bi yavaş
amaaaannn..boşver hamilesin sen keyfini sür
canım bende gördüm çorapları ama daha önce hiç kullanmadığım için almadım ayakta kayar mı döner mi diye düşündüm yoksa çok hoşuma gitmişti
yok canım kayma falan yok 4-5 yıldır kullanıyorum
iyi akşamlar kızlarr görüşürüzz.biz kaçar doktor amcaya gidiyozz bi görünelim şuna

iyi akşamlar güzel kızına selam söyle

evet selam söyle sonuçları da yaz

merhaba arkadaşlar geçmişi okuyumda öle yazıyım dedim ama maşşallah baktım bitmiycek önce yazmaya karar verdim.....akşama oturmaya gidicez arkadaşlara biran önce yazayım dedim....
biz bugünnn sonundaaaa sepetimizin siparişini verdikk.......çok beğendimm ben 300tl içinde beşiği,süslemesi,cibinliği,yatağı,yastığı,kırlenti,yatak örtüsü var bi de bize hediye olarak nevresim dikicek battaniyemizi geçirmek için....
sonra kızımıza 5li zıbın seti,çorap,ağız mendili ve zıbın aldık...
hediyemizide aldıkk çokk beğenerek umarım arkadaşımızda beğenir....
bi de kendime bi pijama takımı aldımm işte öle.....

hayırlı olsun cnm beşiginiz ve cicileriniz

kızlar ben bugün omuz ve sırt ağrısından duramıyorum yaa napsamki belim ağrıs anlıycam ama bu sanırım göğüslerin suçu :))

kızlar ben bugün omuz ve sırt ağrısından duramıyorum yaa napsamki belim ağrıs anlıycam ama bu sanırım göğüslerin suçu :))

aynı sıkıntılar bende de oluyo canım ve sürekli dinlendiğim haldee oluyoo..ağırlık merkezi bu haftalarda değiştiği için böyle ağrılar normalmiş.. çok şiddetli olduğunda eşime masaj yaptırıyorum ben ne yalan sölim çok iyi gelio bence dene

güle güle kullanın canım ikinizde cicilerinizii hediyenizide beğenir arkadaş neden beğenmesin adı üstünde hediyeeee

geceliklerden konuşmuşsunuz ben baya oldu alalı hayatımda hiç gecelik giymedim o yüzden birdaha hiç giymiyeceğim bişerye dünya para vermek istemedim eşim her nekadar al diye ısrar etsede :))) ben ucuz yollu iki gecelik aldım biri kalın ve uzun kollu onu doğumdan sonra kaynanama diğer kısa kollu ince olanıda görümceme postalıyaam

selam kızlar nasılsınızz

nurcum hayırlı olsun aldıkların.sepetini merak ettim şimdiden çok cici bişidir kesin.güle güle kullanın

bende 1 tane daha gecelik alıcam.1 tane annem verdi dizlerin altında önden düğmeli uzun kollu.bitane daha alayım diyorum ama şöle 20-25 liralık bişi olsun istiyorum ay sonuna doğru kızılaya bi bakarım bende.

ayyy kızlar bu mesajı yazarken az daha ölüyodum evet evet boğuluyodum nerdeyse

mesajı yazıyordum normal bir şekilde nefes alıyordum tükürüğüm genzime kaçtı ayy nefes alamadım ayağa fırladım gözümden yaşlar geldii.töbee töbeee hep böyle oluyo kendi tükürüğümden boğulacam Allah korusun.ayyy ciğerlerim yanıyo şimdi resmen. su falan içtim ama korktum bide pööfff:85:

canım geçmiş olsun bende çok sık oluyor rengim benzim değişiyor ölümüm kendi tükürüğümden olursa şaşırmamm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…