başkente mi gidiyosun canım ankarayla başkente de çok ii dediler bulduğum dr klinik şefi adını duyunca bi hürmet bi hürmet diyolar bakalım görcez artıkın
olmadı marş marş gataya
bu gecelik işi benim de kafamı karıştırıyor böyle bol bol anne geceligi gibi bişey giymek istemiyorum hem ama başka değişik modeller de
hastane ye göre biraz fazla şık kalıyor yani doğum içinnapcaksak artık bi karar vermek gerek
ay sorma yaa bide artık öyle normal gecelikler yok piyasada hep fantazi varannemde gitmiş babanne geceliği gibi kocaman bişey almış hayatta giymem ben onu ancak daralttırırım belki o zaman
yok canım ankara üniversitesi tıp fakültesi hastanenin icinde özel muayene var dr doğum a girmesini istersen ücret karşılığı giriyorlar özel oda falan da çok bütçene göre yani doğum yapanlar memnun kalmış hem de her imkan var gata benim evime yakın gitmiştik biz sivil e bakıyorya ama begenmedik
bak sen de beğenmemişsin gatayıneyse sen de ben de memnun kalırız umarım.inş bebişlerimiz sağlıklı olur da her şey onlar için
bu gecelik işi benim de kafamı karıştırıyor böyle bol bol anne geceligi gibi bişey giymek istemiyorum hem ama başka değişik modeller de
hastane ye göre biraz fazla şık kalıyor yani doğum içinnapcaksak artık bi karar vermek gerek
off bende gecelik bulamadıgımdan dertliyim bugün annem ve yengem çarşıyı talan etmişler bikaç bişey bulmuşlar ama ben görmeden almam hafta sonu artık bakıcam
iyi akşamlar kızlarr görüşürüzz.biz kaçar doktor amcaya gidiyozz bi görünelim şuna
canım bildiğin çorap bim de kuzu yünü sıcacık tutyor,dışarda 7 falan fiyatı,gözün aydın bu aradaMelocum beni düşünüp ilgilenmem çok hoşuma gitti saol canımAldım canım aldım ama yazmadım galiba buraya ben onların sonuçlarını idrarda birşey çıkmadı ebe anlamadım nasıl birşey çıkmadı haftasonu yaptığımızda çıktı dedi bende dedimki sabah ballı süt içip gelmiştim o etkilemiştir dedim yok dedi ama birşey gözükmüyor dedi.
Kan içinde düşükse arıycam seni dedi daha aramadı demekki normal seyrine geri gelmiş.
Bu çoraplar nasıl birşey ilk defa senden duydum ve kendimi çok cahil gördüm :78:
hayır yasem normal çoraphadi gözün aydın çağlayancım.
melocum o nasıl çorap oluyo kilotlu kalın çoraplardan mı
esra bilmediğimden bişi yazamadımm :26:
ohh valla gözde ne güzel iş bu yaa.evde olmakk.
amaaaannn..boşver hamilesin sen keyfini sürkızlar bugun okula gitmemiştim ama ne yaptım kocaaaaa bi hiççççççç kocam geldiğin de ne dicem bilmiyorum valla :26:
yemegi bile yeni koydum ocaga kızıma da miskinlik bulaştı benden galiba pek bi yavaş
yok canım kayma falan yok 4-5 yıldır kullanıyorumcanım bende gördüm çorapları ama daha önce hiç kullanmadığım için almadım ayakta kayar mı döner mi diye düşündüm yoksa çok hoşuma gitmişti
iyi akşamlar kızlarr görüşürüzz.biz kaçar doktor amcaya gidiyozz bi görünelim şuna
iyi akşamlar güzel kızına selam söyle
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyumda öle yazıyım dedim ama maşşallah baktım bitmiycek önce yazmaya karar verdim.....akşama oturmaya gidicez arkadaşlara biran önce yazayım dedim....
biz bugünnn sonundaaaa sepetimizin siparişini verdikk.......çok beğendimm ben300tl içinde beşiği,süslemesi,cibinliği,yatağı,yastığı,kırlenti,yatak örtüsü var bi de bize hediye olarak nevresim dikicek battaniyemizi geçirmek için....
sonra kızımıza 5li zıbın seti,çorap,ağız mendili ve zıbın aldık...
hediyemizide aldıkk çokk beğenerek umarım arkadaşımızda beğenir....
bi de kendime bi pijama takımı aldımm işte öle.....
kızlar ben bugün omuz ve sırt ağrısından duramıyorum yaa napsamki belim ağrıs anlıycam ama bu sanırım göğüslerin suçu :))
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyumda öle yazıyım dedim ama maşşallah baktım bitmiycek önce yazmaya karar verdim.....akşama oturmaya gidicez arkadaşlara biran önce yazayım dedim....
biz bugünnn sonundaaaa sepetimizin siparişini verdikk.......çok beğendimm ben300tl içinde beşiği,süslemesi,cibinliği,yatağı,yastığı,kırlenti,yatak örtüsü var bi de bize hediye olarak nevresim dikicek battaniyemizi geçirmek için....
sonra kızımıza 5li zıbın seti,çorap,ağız mendili ve zıbın aldık...
hediyemizide aldıkk çokk beğenerek umarım arkadaşımızda beğenir....
bi de kendime bi pijama takımı aldımm işte öle.....
selam kızlar nasılsınızz
nurcum hayırlı olsun aldıkların.sepetini merak ettim şimdiden çok cici bişidir kesin.güle güle kullanın
bende 1 tane daha gecelik alıcam.1 tane annem verdi dizlerin altında önden düğmeli uzun kollu.bitane daha alayım diyorum ama şöle 20-25 liralık bişi olsun istiyorum ay sonuna doğru kızılaya bi bakarım bende.
ayyy kızlar bu mesajı yazarken az daha ölüyodumevet evet boğuluyodum nerdeyse
mesajı yazıyordum normal bir şekilde nefes alıyordum tükürüğüm genzime kaçtıayy nefes alamadım ayağa fırladım gözümden yaşlar geldii.töbee töbeee hep böyle oluyo kendi tükürüğümden boğulacam Allah korusun.ayyy ciğerlerim yanıyo şimdi resmen. su falan içtim ama korktum bide pööfff:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?