2011 Şubat Anneleri

kızlar bugün ütülediğim kıyafetlerden hastaneye gidecekleri ayırdımda oğlıuşumun çantaya koydum ama fakat lakinn çanta nerdeyse dolduuu daha bez yok benim zımbırtılarım yok.sanırım ya valiz hazırlıycam yada 2 çanta yapıcam.bu bebek çantaları yeterli gelmiyo

bende öyle yapıcam anlaşılan.sığmıyor çünkü.benimkiler daha çok yer kaplar zira terlik pijama falan derken

bende öyle yapıcam anlaşılan.sığmıyor çünkü.benimkiler daha çok yer kaplar zira terlik pijama falan derken

sığmaz seda ben valiz yapıcam ,hemşireye verilecekleri koyucam bebek çantasına:97:

melocumm bu dediğin karışım ne olaki ben bilmiyorummmm?

kızlar bazı yerlerde hastanelerin birşeyler verdiğini döylüyor mesela bir kadın anlatmış ilk doğumunda bebeğinin kıyafetleri yetmemiş bile hastanede yıkamışlar.diğerindede çok götürmüş ordada hep hastane vermiş bezine kadar götürdüklerini çıkarken giydirmiş birtek.

aslında sormak lazım hastaneye.gitmeden telefon falan etsek söylerlermi acaba

arkadaş yap demişti yaptım 36.haftada falan sürerim ,olmadı bunu yüzüme falan sürer sonra tekrar yaparım

kızlar bişi sormak istiyorummmm

şimdi bebeklerimizin eşyalarını yıkıyoruz ya hani.. uyku setlerinin içindekileride yıkıyormuyuz ?? kenarlıklar, yorgan vss...

bide uyku tulumlarıda yıkanıyor mu??

merhaba kızlarrr
okulan geldik genel vücut temizliğ yaptım banyo falan sonra şimdi yemek yedik anca oturdum
daha bulaşıklar duruyor
yarın yazılı var soru hazırlayacağım

bebişlerini görenler olmuş gözünüz aydın kızlar

yeni ciciler alanlar olmuş hepiniz güle güle kullanın:98:

hastalara geçmiş olsun diliyorum

ayy nekadar şanslıyız biz
her gittiğimizde renkli ultrasona giriyoruz verilen resim ve cd lerede 1 kuruş para vermiyoruz

canım bende şimdi telefon açtım 10 tl miş :)

ayy kardeşinin almasına ben hayır demem yani kargo parası bizde oraya gitme yol parasınıda üstüne eklesin ona sadece pazarlık etmesi kalsın :)

ya ama bu sitedeki şekerler bana pahalı geldi birde ucuz şeker bulsak aslında

aynen cnm yaaa benimkide bugün neler yumurtlucan bana die,daha nelerimiz eksikmiş die laf sokuyo

ayyy gülmekten öldüm yaaa

benimkide sitedeki arkadaşlarında herşeyi doğurmadan biliyor mübarek nerden çıkarmışlar kapı süsü sepet falan dedi dün

bu arada benim göğüs kremim jöle kıvamına gelmiş arkadaşlar 1 fincan kadarına 3 ayvanın çekirdeklerini koymuştum duruyor dolabın kapağında

demekki 3 günde falan oluyor

çağlayan tahlillerinni almadın mı ben mi kaçırdım?

bimden misss çoraplarımı aldım kızlarr..çok güzell.

ay bende hep bimden alıyorum kışlık tam yün çorapları acayip sıcak tutuyor ama ben hamilelikte yanarım hala ince tshirtlerle okula gidiyorum şıpır şıpır terliyorum şuan üzerimde sadece pijamam var çorap yok ve kombide yanmıyor yani

hadi inşallah gönlüne göre olur
ben hertarafı pembeli istemiyorum dedim kadın benimkini sipariş verdi 3-4 güne gelirmiş beyaz-pembelisi hemde 10 liraya

bu arada laptopunu güle güle kullan bak eşin alcağım dedi almşış şifonyeri
bazen biz bayanlar herşeyi hemen olsun istiyoruz bende çok yaparım

maşallah nurcum baya uygun almışsınız
güle güle kullanın
5li zıbın setini yinede almışsın dayanamamışsın demek

çantaya koyma zaten küçük bir valiz hazırla
hani çekmeli bavullar oluyorya biz onunla gitmiştik yine öyle birşey hazırlayacagım yoksa imkansız sıgmaz hiçbirşey
alttaki pembe gibi olandan yani
Markafoni Alışverişim & 3K Konsept Halı & Beverly Hills Polo Club Bavul & Barbour Ayakkabı ~ ! ! ! Degisik Tatlar ! ! !

şimdi bebeklerimizin eşyalarını yıkıyoruz ya hani.. uyku setlerinin içindekileride yıkıyormuyuz ?? kenarlıklar, yorgan vss...

evet canım ben 4 senedir kızımınkileri hep yıkarım tüm parçalarını hiç birşey olmadı
ama kalitesine göre değişebilir tabi

ben yıkayacağım yasemincim tekstilhanelerin o tozlu halini düşündükçe :44:

kızlar aşağıdaki bebek şekerleri nasıl sizce
kalitesiz mi duruyor
ya iyice açıldık 50 tl üstü vermem mümkün değil şuan bebek şekerine
bunların 50 tanesi 35 tl kargo bedava
nasıl sizce?
ayrıca lavantalı ve mıknatıslı

Eklentiler

• $aaaaaaaaaaaaaaa.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:

bence güzel :79: hiç basit durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…