- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar bugün ütülediğim kıyafetlerden hastaneye gidecekleri ayırdımda oğlıuşumun çantaya koydum ama fakat lakinn çanta nerdeyse dolduuudaha bez yok benim zımbırtılarım yok.sanırım ya valiz hazırlıycam yada 2 çanta yapıcam.bu bebek çantaları yeterli gelmiyo
bende öyle yapıcam anlaşılan.sığmıyor çünkü.benimkiler daha çok yer kaplar zira terlik pijama falan derken
dillerim lalcim bence de 4 boyutluya gerek yok ama yine de istersen demette benin gittiğim bi yer var 100 tlye
çok memnun kaldım ben hem de daha ucuz diğerlerinden 2 foto artı cd veriyor anlayıncaya kadar da anlatıyor çok tatmin edici valla
bence üye ol canım sen fiyatları biraz ne tutturusam mı yapmışlar ne ilk bkatığının fiyatı 25 tl ikincisi 10 tl yazıyo sitede.hatta dediğim gibi beyazı bi kaç gün sonra gelcekmiş 2.sinin kardeşim ondan almadı.ayy kızlar benim kardeşi yollayalım hepimize alsın en iyisi:)sıkı pazarlıkçı baksanıza benim şekerlerin tamamı 55 liraya geldi 200 tane hemde :)
aynen cnm yaaa benimkide bugün neler yumurtlucan bana die,daha nelerimiz eksikmiş die laf sokuyo
bu arada benim göğüs kremim jöle kıvamına gelmiş arkadaşlar 1 fincan kadarına 3 ayvanın çekirdeklerini koymuştum duruyor dolabın kapağında
çağlayan tahlillerinni almadın mı ben mi kaçırdım?
bimden misss çoraplarımı aldım kızlarr..çok güzell.
Kızlar az önce beni aradılar sabahki sipariş için.Pembeli beyazlı istemiştim ya ben sırf pembe olarak göndersek içindeki sadece bazı süsler beyaz olacak dedi tamam dedim bende 10tl'ye fiyatta anlaştık.Ödemeyi yapın bu akşam verelim kargoya dediler tamam dedim bende gönderdim parayıda bakalım nasıl birşey gelicek çok merak ediyorum.
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyumda öle yazıyım dedim ama maşşallah baktım bitmiycek önce yazmaya karar verdim.....akşama oturmaya gidicez arkadaşlara biran önce yazayım dedim....
biz bugünnn sonundaaaa sepetimizin siparişini verdikk.......çok beğendimm ben300tl içinde beşiği,süslemesi,cibinliği,yatağı,yastığı,kırlenti,yatak örtüsü var bi de bize hediye olarak nevresim dikicek battaniyemizi geçirmek için....
sonra kızımıza 5li zıbın seti,çorap,ağız mendili ve zıbın aldık...
hediyemizide aldıkk çokk beğenerek umarım arkadaşımızda beğenir....
bi de kendime bi pijama takımı aldımm işte öle.....
kızlar bugün ütülediğim kıyafetlerden hastaneye gidecekleri ayırdımda oğlıuşumun çantaya koydum ama fakat lakinn çanta nerdeyse dolduuudaha bez yok benim zımbırtılarım yok.sanırım ya valiz hazırlıycam yada 2 çanta yapıcam.bu bebek çantaları yeterli gelmiyo
kızlar bişi sormak istiyorummmm
şimdi bebeklerimizin eşyalarını yıkıyoruz ya hani.. uyku setlerinin içindekileride yıkıyormuyuz ?? kenarlıklar, yorgan vss...
bide uyku tulumlarıda yıkanıyor mu??
kızlar bişi sormak istiyorummmm
şimdi bebeklerimizin eşyalarını yıkıyoruz ya hani.. uyku setlerinin içindekileride yıkıyormuyuz ?? kenarlıklar, yorgan vss...
bide uyku tulumlarıda yıkanıyor mu??
evet canım ben 4 senedir kızımınkileri hep yıkarım tüm parçalarını hiç birşey olmadı
ama kalitesine göre değişebilir tabi
ben yıkayacağım yasemincim tekstilhanelerin o tozlu halini düşündükçe :44:
kızlar aşağıdaki bebek şekerleri nasıl sizce
kalitesiz mi duruyor
ya iyice açıldık 50 tl üstü vermem mümkün değil şuan bebek şekerine
bunların 50 tanesi 35 tl kargo bedava
nasıl sizce?
ayrıca lavantalı ve mıknatıslı
bence güzel :79: hiç basit durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?