melocum senin tarifi anneme verdim dua etti kabızlık için olanı annemde hemoroid vardır senelerdir kabız
inşallah iyi gelir
ben de hemoroid başlamıştı hamilelikte bununla çözdüm ,inşallah anneciğine de iyi gelir fatmacım
bende bunu soracaktım hemşireye vereceğimiz şeyler neki
selam kızlar bugün okul o kadar yoğundu ki pazartesi teftiş varmış herkeste bir telaş
okul sonrası arkadaşlarla doğum yapan bir arkadaşaımıza gitttik..kızı çok tatlı
birde ondan şunu öğrendim hemşireye verilecek eşyaları ayrı hazırlamak gerekiyormuş..
bunun için en üste bebek bezi onun altına ise içten dışa giyecek şekilde(zıbıın,body,takım,eldiven,şapka gibi) dizilip penye battaniyelerden birine bohçalanacakmış,bu bohçayı ayriyeten bu şekilde çantamız koymalıymışız
slm kızlarr,az önce acilden geldik,ölüyorum sandım,hayatımda bu şekilde bi mide ağrısı görmemiştim..neyse ki 2 saat kadar sonra geçti,dr bebişe baktı,onda bi sorun yok dedi şükür,bu yanmalar ara ara olabilir dedi...hayatımda ilk kez mide ağrısının ne demek olduğunu gördüm...allah kimsenin başına vermesin..rennie die bi şurup verdi günde 4 kez içmemi söyledi dr...
slm kızlar herkeze iyi akşamlar ben çok fena grip oldum akşama kadar yattım ama nafile yarın dr. gitcem allahtan kızımı görücem bakalım ilaçda verir belki sizler nasılsınız
geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine ve bebişine..
burd<ki mesaj canım ama ayrıntılı da soracağım
slm kızlarr,az önce acilden geldik,ölüyorum sandım,hayatımda bu şekilde bi mide ağrısı görmemiştim..neyse ki 2 saat kadar sonra geçti,dr bebişe baktı,onda bi sorun yok dedi şükür,bu yanmalar ara ara olabilir dedi...hayatımda ilk kez mide ağrısının ne demek olduğunu gördüm...allah kimsenin başına vermesin..rennie die bi şurup verdi günde 4 kez içmemi söyledi dr...
geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine ve bebişine..
aaa bak bunu bilmiyordumm.yani götürdüğümüz çantadan ilk giyeceklerini bohça yapıp hemşireye veriyoruz.yanımıza getirirken giydirmeleri iiçin.şimdi anladım evet gayet mantıklıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?