2011 Şubat Anneleri

melocum senin tarifi anneme verdim dua etti kabızlık için olanı annemde hemoroid vardır senelerdir kabız
inşallah iyi gelir

kızlar ben 2 tane çanta hazırladım spor çantalardan bebeğinkini ayhhrı ayrı paketleyip koydum bezlerini battaniyelerini yedek takımlarını ve hemşireye verilecekleri öncelik sırasına göre koydum bi gözede pişik kremi ıslak mendil gibi ıvır zıvırları koydum kendim içinde öncelik sırasına göre koydum başka bi çantaya sadece peçete kolonya gibi ıvır zıvırlar kaldı onlarıda koyup kappatıcam ağzını çantanın

sevim cnm ayrı ayrı çantalara ne koyduğunu detaylı yazarmısın cnm bide hemşireye vereceğimiz çantada neler olmalı bebeğin doğumdan hemen sonra giyeceği şeylermi yani iki ayrı çanta yapmak zorundayız ozaman dimi tatlım

ben de hemoroid başlamıştı hamilelikte bununla çözdüm ,inşallah anneciğine de iyi gelir fatmacım

inşallah canım

kızlar ben çıkıyorum 2 gündür hiç kızımla ilgilenemedim eşimde surat asmaya başladı haklı olarak sürekli bilgisayar başında olmuyor
hepinizi çok öptüm
iyi gecelerrrr

yani bebeğin kıyafetleri diilmi kaba taslak.yani hani ekstra bişi sandım ben.bebeğin çantası heralde doğrumu anladım

burd<ki mesaj canım ama ayrıntılı da soracağım

slm kızlar herkeze iyi akşamlar ben çok fena grip oldum akşama kadar yattım ama nafile yarın dr. gitcem allahtan kızımı görücem bakalım ilaçda verir belki sizler nasılsınız

slm kızlarr,az önce acilden geldik,ölüyorum sandım,hayatımda bu şekilde bi mide ağrısı görmemiştim..neyse ki 2 saat kadar sonra geçti,dr bebişe baktı,onda bi sorun yok dedi şükür,bu yanmalar ara ara olabilir dedi...hayatımda ilk kez mide ağrısının ne demek olduğunu gördüm...allah kimsenin başına vermesin..rennie die bi şurup verdi günde 4 kez içmemi söyledi dr...

geçmiş olsun canm ben rennie 5 şişe bitirdim rahatlatıyor gerçekten allah şifa versin

geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine ve bebişine..

geçmiş olsun canım sık ve az yemek azaltıyormuş ben şimdilik öyle beslendiğimden mi erken mi bilmiyorum sıkıntı yok.

aaa bak bunu bilmiyordumm.yani götürdüğümüz çantadan ilk giyeceklerini bohça yapıp hemşireye veriyoruz.yanımıza getirirken giydirmeleri iiçin.şimdi anladım evet gayet mantıklıı

20 gün önce doğum yaptı,anlattı hepsini gelecek bi gün hem 40 uçurmaya hem de benim eşyalarımı hazırlayacağız o zaman size yazarım detay olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…