2011 Şubat Anneleri

saolun arkadaşlar
çantalardan bahsetmişsiniz iki çantaya gerek varmı bir çantaya bebeğin hemşirey vereceğimiz kıyafetini bohça yapsak olur bence bebek için iki kıyafet mi koycaz daha mı fazla

geçmiş olsun gülcancım hastanede insanı iice strese sokuyo rennie iidir normalde gastritim var ama maşallah hamilelikte pek sorun yaşamadım

gülcancan sana bişi sorcam SAT seninde 14 mayıs galiba senin doğum ne zaman benim de 1 hafta önde kızım senin de öyleymiş galiba
3 doktora gittim 3 üde farklı tarih söyledi

geçmiş olsun gülcancım hastanede insanı iice strese sokuyo rennie iidir normalde gastritim var ama maşallah hamilelikte pek sorun yaşamadım

teşekkür ederim cnm,şu ana kadar hiç mide problemim olmamıştı,mide mi değil mi onu da anlayamamıştım önce,eşim de yoktu allahtan nöbetçi deildi,ama ağlamaktan gözlerim şişmiş((

gülcancan sana bişi sorcam SAT seninde 14 mayıs galiba senin doğum ne zaman benim de 1 hafta önde kızım senin de öyleymiş galiba
3 doktora gittim 3 üde farklı tarih söyledi

evet cnm benim de sat 14 mayıs,taaa ilk önce 18 şubat görünüyodu,ama 1 hafta önden gidiyoruz o yüzden şimdi 13 şubattı 1 ay önce,2 hafta önce gittik 11 şubat oldu:))) bakalım ne zaman doğurucaz:))

geçmiş olsun canım sık ve az yemek azaltıyormuş ben şimdilik öyle beslendiğimden mi erken mi bilmiyorum sıkıntı yok.

teşekkürler cnm,ben sabah kahvaltısıyla durdum akşama kadar o yüzden olabilir o zaman...yaa ben kilo almaya başladım çok napıcam bilmiyorum,dr kızacak yine(

benimde sat 16 mayıs en son 16 şubat görünüyordu doğum ama sezeryan olacağı için şubatın başı gibi olur heralde 3 şubat evlilik yıldönümümüz inşlhhh kızım o gün bize hediye olarak gelir

evet cnm benim de sat 14 mayıs,taaa ilk önce 18 şubat görünüyodu,ama 1 hafta önden gidiyoruz o yüzden şimdi 13 şubattı 1 ay önce,2 hafta önce gittik 11 şubat oldu:))) bakalım ne zaman doğurucaz:))

ayyy aynen benim de öyle yaa biri dedi 21 şubat biri 18 şubat biri 14 şubat son gittiğimde de 9 şubat dedi
şimdi ben kendimi hangi tarihe ayarlasam bilemedim 9 şubat iide 21 çoooook uzak nası dayancam hasretine prensesimin :84: hayırlısı bakalım bekleyip görcez
bu arada senin eşin de mi asker nöbet falan demişin?

ewet cnm subay benim eşim...seninkide mi asker? bence de en erken olan tarihte gelsinler:))

evet canım subay
yaaa bence de erken ama zamanında gelsin o nasıl olcaksa bilemiyorum artık
sabırsızlanıyorum ama kızım tam gelişip kilo almadan da doğsun istemiyorum onların iyiliği için sabretcez napalım

eşime söyledim de şimdi,belki devremdir diyo:)) havacı mı karacı mı? kaçlı eşin?nerde görev yapıo diye soruyo benimki merak etti:)) ya dedim burası sizin yeriniz mi ama merak ettim yaa bi soruver diyince sordum artık:))

teşekkür ederim cnm,şu ana kadar hiç mide problemim olmamıştı,mide mi değil mi onu da anlayamamıştım önce,eşim de yoktu allahtan nöbetçi deildi,ama ağlamaktan gözlerim şişmiş((

canım inşallah safra kesesi taşı değildir
hamilelik ve doğum tetikliyor aynı mide ağrısı gibi
ultrasonda görünür aslında yarın bir genel cerrahi bölümüne gitsen
gerçi doğurmadan birşey yapılamaz
yağlı,kızartma,yaprak sarması vs yeme diet önerirler
ama inşallah değildir
bizim bütün sülale ameliyat oldu bende doğumdan sonra olacagımda hemen aklıma o geldi

aaa ne güzel olur:))allah kalbinize göre versin cnm...peki nie sezeryan kesin?bana dr normal yada sezeryan olacak die hiç bişi demedi,ne zaman belli oluyo buun nasıl olacağı?

slm kızlar ben sırt ağrısından dolayı ara ara bakıp kaçıyorum bugün
fatmacım şekerler güzel bence ama eğer elinden gelirse bu bizim baktığımız sitede o ahşap tavşanların 24 tanesi 4,5 liraydı daha uyguna gelir.
ayy bu mide yanması ağrıması mahfediyo hepimzi anlaşılan bende haftasonu çok kötüydüm ilaçda kalmamamıştı allah kolaylık versin.
bu sorunlar hergün artcak sanırım ya zaman çabuk geçsin nolur ağrılar arttıkça çok zor oluyo.

aaa ne güzel olur:))allah kalbinize göre versin cnm...peki nie sezeryan kesin?bana dr normal yada sezeryan olacak die hiç bişi demedi,ne zaman belli oluyo buun nasıl olacağı?

canımcım tüp bebekte sezeryan yapıyorlar
zaten bnm normal doğum korkumda vardı dr. ben tüp bebeği normal yaptırmam dedi benim de işime geldi ne yalan söylimmm

valla cnm bilmiyorum ki,tam iki göğsümün ortasında birazcık aşağısında bi bıçak saplandı sanki sırtımdaki kaburgalar falan iğne gibi batıyodu,çok kötüydü çok

gözdecim geçmiş olsun canm duş alıp masaj yaptırsan sırt ağrına çok iyi geliyorr valla mide gazın falan varsa oda sırt ağrısı yapıyor allah şifalar versin hepimizeeeee

Son düzenleme:
canımcım tüp bebekte sezeryan yapıyorlar
zaten bnm normal doğum korkumda vardı dr. ben tüp bebeği normal yaptırmam dedi benim de işime geldi ne yalan söylimmm

hee pardon cnm ben yeni olduğum için bilmiyodum tüp bebek olduğunu,normal korkutuyo insanı evet ama diyorum ki bi yandan da doğuda görev yaparken gördüm kadınlar en az 10 tane doğuruyolardı,onlar doğurduğuna göre biz de kadınız,allah izin verirse biz de doğurabiliriz:))

seninki de benimki gibi hem kızıyo hem de bişi olduğunda sor bakalım dio
canım benim biricik kocam havacı mühendis yüzbaşı ankarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…