sağol canım... lizöz tarzı bişey görmedim ama tek sabahlıklar vardı... hem penye hemde polar tarzı... güzellerdi.
Evet canım uygun oldu baya... Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
sağol canım daha yisi senin olsun... kalın olan geceliği odada giyicem onun yakası falan biyeli... diğerlerine göre daha şık. :)
ne güzel oluyo o günler pastalarrr böreklerrr salatalarrrr:)kızlar günden geldim çatlayana kadar yedim çoooooook fenayımyarın doktor kontrolüm var karnım balon gibi şişti imdaaaaaattt
canım senin sezeryan mı olcak doğum nerde yapmayı düşünüyorsun ?
Doğum şeklim henüz kesin değil... Şu an hala normal gözüküyor... Ama bebeğim normale göre kilolu ve hala dönmedi.Böyle giderse sanırım sezeryan mecburi olabilir.
Doğuma benim kendi doktorum gelecek.Gittiğim merkezde doğum olmadığı için anlaşmalı hastaneye geliyor doktorum.Bizde HRS'de karar kıldık... yoğun bakım ünitesi falan da var. Evimize de yakın. Fiyat konusunda da yardımcı olacaklar... Çok lüks ve temiz bir hastane.Daha önce oraya rapor almak için gitmiştim.
Hacettepeli bir profesörün özel hastanesi. HRS Ankara Kadn Hastalklar ve Doum Hastanesi - Tp Bebek Nasl Yaplr
biliyorum canım hrs yi inşallah kolay kurtulursun
HRS ANKARA HASTANES - Ankara - Sanal tur - Mekan360.Com - Ana Sayfa
buradan sanal gezinti yapılabiliyor hastanede
Kızlar bu arada benim eşim bağkur'lu ve bende onun üstünden bakılıyorum.Bugün Alo 170'i aradık... doğum parası falan alıyor muyuz diye...
78 TL süt parası + asgari ücretin 3te 2 si kadar doğum parası alıyormuşuz... :) yani bu yıl için 480tl falan tutuyor. Ama Ocak'ta asgari ücrete zam gelirse en azından 500tl falan para alacağız devletten... Bu şekilde olan arkadaşların da bilgisi olsun.
Kızlar ben kocabeyoğlu pasajına gittim geldim.... 3 tane gecelik aldım toplam 39 tl'ye... 2 tanesi ince penye ve uzun kollu 1 tanesi içi pamuklu kalınca ve uzun kollu... Sanırım fazla fazla yeter.. Evde zaten 2 tane lizöz'üm var. Biri annemden kalan biri de babaannem çeyizime örüp koymuştu.Onlar da yeter sanırım... Emzirme sütyenini sordum 14tl dedi onu da aldım... Bari 1 tane olsun yanımda belki lazım olur diye.
Sonra bebişim için ter havlusu,ağız bezi,penye omuz bezi,mama önlüğü falan aldım...
Ankaradaki hanımlar gecelik konusunda çok lüks'e kaçmayın derim... Sonuçta defile yapmayacağız hastanede... 12-15 TL ye önü düğmeli emzirmeye müsait güzel gecelikler var.İsterseniz telefonlaşırız ben zaten kızılaydayım birlikte gideriz...
Bu arada gecelikleri bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine mümkün olduğunca büyük aldım.Hem sonda ile rahat etmek hemde sezeryan olursa önümde neredeyse şimdiki karnım kadar bir pansuman olacağından rahat edeyim diye.
bagkur la bu hastane de artı bir ücret ödemeden dogum yapabiliyorsan cok güzel canım
canım sadece bağkuramı var bu ??
oohh canım ne güzel halletmişsin.bende ucuz yollu bitane gecelik alıcam ordan inşallah.ya oradaki çamaşırcılarda tek kullanımlık kilot varmıdırki?sordunmu hiç
bende emzirme sütyeni almıcam bitane almıştım önceden ama pekde kullanışlı diil gibi aldıydım hamile kilodu aldığımda. önden çıtçıtlı sütyenler daha rahat günlük kullanımdada rahat.bakalım ay sonuna giderim bende
Ben şu anda çalışmıyor gözüküyorum ve eşimin üstünden bakılıyorum bu durumda geçerli olan bişey. Ama hem kendi hem eşi çalışanlarda nasıl durum bilmiyorum... Alo 170 hattından durumunuzu anlatıp detaylı bilgi alabiliyorsunuz.
selam kızlar biz geldiikkk
bi heyecan doktora gittik.doktor amcamız sordu nasılsınız diye.iyiyim dedim bi sıkıntı varmı diye sordu yooo dedim.ama yok yanii.gayet iyi görünüyorsun zaten dedi.tartıldım 55 kilo geldim 27 ekimden beri 3 kilo almışım.doktor idare eder dedi.çok sayılmaz dedi.kasıklarımdaki acıyı sordum bakarız dedi.bende muayene edicek sandımm.
ultrasona geçtik.tabikiii ben yine hiç bi halt anlamadım :84:işte şurası burası burası şurası diye güyaa anlattı ama öle boş boş baktım.zaten oğlum çok hareketliydi gerçi doktor ultrasonu karnıma dayayınca bi duruldu nooluyozz nan oldu heralde
oğluşum 1 kiloyu geçmiş 1100 falandır aşağı yukarı dedi.(zaten kesin söyleyemeyiz aşağı yukarı tahmin edebiliriz dedi) boyunu hiiçç sölemedi bileee.kilosunuda ben sordum heeeeters dönmüşş geçen ay sol yukardaydı kafası şimdi sağ aşağıda biraz yan ama aşağı dönmüş ayaklarda kaburgaya çalışıyor habire plesenta falan normal suyuda gayet bol dedi.haftamızda uygun çıktı 29 görünüyor normal dedi
neyse kalktık ultrasondan karşısına oturdukherşey normal gözüküyor dedi.bir sorunumuz yok dedi.eee o kasıklardaki ağrı ne dedim valla bişi yok görünen dedi (ultrasonda baktı bitek) büyük ihtimalle bebek baskı yapıyordur dedi.eşim yapacağımız tatkikler falan varmı diye sordu.şu anda yok dedi bir daha ki geldiğinizde rh uyuşmazlığına bakabiliriz belki dedi.ve bize teeeee 1 ay sonraya gün verdi.yani tahminen 33. haftada falan olucam.ondan sonra sıklaştırırız görüşmeleri dedi.
varmı soracağınız bişi dedi.biz öleee baktık eşimle birbirimizeyookk dedik.aklımıza bişi gelmediki :26:
hiç bişi yapmamış gibi hissettim kendimi.zaten ultrasondanda bişi anlamadım.çıkınca aklımıza geldi.ben eşime sordum bişi anladınmı sen diye oda eh işte dedi.ben bişi anlamadım dedim.zaten bu ultrasondan bişi anlamıyorum ben yaa dedimsen renkliye girmek istiyosun dimi ondan anlaşılıyor dedi.keşke sorsaydık niye sormadık dedi.kafamız anca yerine geliyo.bide bana sanki hiç bişi yapmadı gibime geldi dedim.fenamı işte iyiymişsin yapacak bişi yok kötü olsanda yapsa dahamı iyi dedi.eee doğru söyledi.
işte böyle hanımlar.elimizde 2 tane ultrason resmi var ama eviriyom çeviriyom bişi anlamıyom ben
siz hangi haftalarda renkli ultrasona girdiniz.bununla ilgili bişi söyledimi doktor size.ben bi ara arıycam şu doktoru soracam.söylemezse başka doktora gidip baktırmak istiyorum.merak işteee
birde sizce normalmi böyle bir muayene.yani başka şeyler yapmaya gerek varmıydı.geçen ayki tahlillere tekrar baktı.anlattı onlarda normalmişş.verdiğim ilaçlarla(elevit ve demir hapı) devam edelim onlar yeterli dedi.(vermesin ilaç zaten onları bile ara ara içiyom) böyle yani iyiuyiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?