hiç takma kafana boşuna bi şekilde çıkacak girdiği gibi kalmıyo malesef kaçış yok maviiii çatır çatır doğuracan:)
bu arada bende hiç süt içmiyorum hatta hamilelik boyunca hiç içmedim çünkü nefret ediyorum onun yerine yoğurt ve peynir tüketmeye çalışıyorum
evet halen devam ediyo hıçkırmaya:) ayaklarınıda göğsümün dibine sokmuş eğilemiyorum batıyo,daha ne kadar diplere girecekse,annem diyoki ayağını ağzından çıkaracak yakında
merhaba kızlar
yine geçmiş birikmiş birsürü anca bitti
cevapları yazdım şimdi dışarı çıkıyoruz baza alacagız bizim yatak kırıldıda
yanlış anlamayın canım
arkasını süpürmek için çekerken tahta kısmı ayrılıverdi
zaten artık değiştirme zamanı gelmişti
11 yıllık yatağımız yani
mondide süper indirim varmış önce oraya bakacağız
şimdilik öptümmmm
merhaba kızlar
yanlış anlamayın canım
11 yıllık yatağımız yani
şimdilik öptümmmm
benimkinin kafası orda oturunca batıyor benikide tersten çıkıyor herkesin aşşağı gider benimki yukarı tırmanıyorrr ya bugün benim sıpa oğlum tvde kolbastı çıktı şarkı bitene kadar içierde koptu çoşmaktan şarkı bitti benimkide uyudu
kolbastımııı aboooooww daha şimdiden aktif bi çocuk olacağı belli,yandın bittin sen sevim benim kızım daha çok halay türü müziklere karşı hassass
merhaba kızlar
yanlış anlamayın canım
11 yıllık yatağımız yani
şimdilik öptümmmm
harika olmuş çoooook beğendim
bence seri üretime geçip satış yapmalısın hemen alırız
bencede kesinlikle gecelik olmalı ilk gece bende kilot bile giyemedim sadece hasta bezi ve yatk koruyucu vardı 2. günde wc ye falan çıkma pijamayla çok zor olur onun için 2 gecelik yeter
emzirme sütyenide bence 1 tane yeterli zaten evde sıyırıp emzirebilirsin sütyeni misafri gelince veya sen gidince kullanırsın okadar fazla masrafa gerek yok bence
Kızlar ben kocabeyoğlu pasajına gittim geldim.... 3 tane gecelik aldım toplam 39 tl'ye... 2 tanesi ince penye ve uzun kollu 1 tanesi içi pamuklu kalınca ve uzun kollu... Sanırım fazla fazla yeter.. Evde zaten 2 tane lizöz'üm var. Biri annemden kalan biri de babaannem çeyizime örüp koymuştu.Onlar da yeter sanırım... Emzirme sütyenini sordum 14tl dedi onu da aldım... Bari 1 tane olsun yanımda belki lazım olur diye.
Sonra bebişim için ter havlusu,ağız bezi,penye omuz bezi,mama önlüğü falan aldım...
Ankaradaki hanımlar gecelik konusunda çok lüks'e kaçmayın derim... Sonuçta defile yapmayacağız hastanede... 12-15 TL ye önü düğmeli emzirmeye müsait güzel gecelikler var.İsterseniz telefonlaşırız ben zaten kızılaydayım birlikte gideriz...
Bu arada gecelikleri bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine mümkün olduğunca büyük aldım.Hem sonda ile rahat etmek hemde sezeryan olursa önümde neredeyse şimdiki karnım kadar bir pansuman olacağından rahat edeyim diye.
Kızlar ben kocabeyoğlu pasajına gittim geldim.... 3 tane gecelik aldım toplam 39 tl'ye... 2 tanesi ince penye ve uzun kollu 1 tanesi içi pamuklu kalınca ve uzun kollu... Sanırım fazla fazla yeter.. Evde zaten 2 tane lizöz'üm var. Biri annemden kalan biri de babaannem çeyizime örüp koymuştu.Onlar da yeter sanırım... Emzirme sütyenini sordum 14tl dedi onu da aldım... Bari 1 tane olsun yanımda belki lazım olur diye.
Sonra bebişim için ter havlusu,ağız bezi,penye omuz bezi,mama önlüğü falan aldım...
Ankaradaki hanımlar gecelik konusunda çok lüks'e kaçmayın derim... Sonuçta defile yapmayacağız hastanede... 12-15 TL ye önü düğmeli emzirmeye müsait güzel gecelikler var.İsterseniz telefonlaşırız ben zaten kızılaydayım birlikte gideriz...
Bu arada gecelikleri bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine mümkün olduğunca büyük aldım.Hem sonda ile rahat etmek hemde sezeryan olursa önümde neredeyse şimdiki karnım kadar bir pansuman olacağından rahat edeyim diye.
canım hiç üzülme kendinide bebişiniide strese sokma bende hiç içemiyorum doktorum süt ve ayran aynı dedi bende bol bol ayran içiyorum,peynir yoğurt yiyorum....süt demeyin kızlar maalesef ben hiç içemiyorum dr hergün bol bol iç dedi ama yok içemiyorum pööffff üzülüyorum da bu duruma
bende çok korkuyrum bol bol duaediyorum hiç bişi bizim elimizde değil allah kolalığını veriri inş...öfff şu doğum nasıl birşey se kafama çok takılıyor ya böyle korka korka napcaksam Allah yardımcımız olsun
iyi çalışmalar cnm kendine ve bebişine dikkat etkızlar ben geldim kaç gündür giremedim işlerden dolayı şimdide yerime izindeyken çalışması için arkadaş geldi ona öğretmeye çalışıyorum o yüzden sık sık giremiyorum birde sistemlerimiz değişiyo yoğun buralar biz kızımla daha iyiyiz bugün çalışabilir raporumuzu da aldık 37. haftaya kadar die hayırlısı hakkımızda
ahhhh sizini alanlarınız var en azından biz senelerdir bu bebişi bekliyoruz ama kimsede tık yok torun mu geliyor annem haftanın yedi günü çalışıyor kaynanam anca lafta görümceler bollar maşallah ama tık yok geçen söylendim herkes herşeyi çok biliyor ama kimsede icraat yok dünde laf olsun diye eline ip almış patik örüyor çok lazımdı sanki
hayırlı olsun canım güzel günlerde giymek nasip olsun inş...bende karar verdim kızılaya gelip bir tane daha gecelik alıcamm uygun bişi bulursam bir tane daha sabahlık alayım diyorum odadan çıkmam gerekirse pardesü gibi üzerime alırım...bir de bişi sorucam lizöz gibi bişiler varmıydı gözüne çarptı mı benimde annnemden kalan bi lizözüm var ama değişik bişide olura gözüm kalabilir
baya uygun almışsın canım geçen hafta bende gittim kocabeyoğlu na tadilat varmış giremedim bidaha gitcem bu aralar bende alırım artık 2 tane
güle güle kullan cnm aldıklarını.çok uyguna almışsın.ben de aldım gecelik pijama takımı falan.1 geceliğim var şimdilik ama çok güzel bişi.kısmetse normal doğum istiyorum.sancı çekerken doğum esnasında falan kullanamam onu.ucuz basit bişi alıcam doğumda giymeye.odaya gelince giyicem o geceliğimi.evt podyuma çıkmıcaz yani çok şık olmasa da olur doğumdaki gecelik.zaten ağrıdan acıdan gözümüz görmez.ama sonra giyeceğimiz şık olsun be foto neyim çekincez sonuçta.ömür boyu kalacak o fotolar.azıcık kokoş olalım ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?