2011 Şubat Anneleri

Allah sağlıklı uzun bi ömür versin inş :)

fns93 alıştık canım senin nazlarına hiç koymuyo mrk etme sen üzülme yeterr.
dillerim_lal gelmiş geçmiş olsunn.
nhlhsn ARKADAŞININ GÖZÜ AYDINN DARISI BİZE İNŞALLAHH

Allah analı babalı büyütsün,darısı da bizlere olsun inşallah

çok saolun kıslar,allah bizede nasip eder inşallah ne kaldı şunun şurasında

neeeeeeeeeeeeeeeeeee

nasıl yanı yaaaaaaaaaa ben o kadar dıkkat edıorum tam gazla kılo almaya devam edıorum o nasıl olmusta 20 kılo bırden almıs ınanmıorum valla gozumle gorsem ınanamam..
ben daha sımdıden 13 kılo aldım Allahım bırı bu gıdısata dur desııınnnnnnn

maşallah büyümüş oğlun canım. ben de sabırsızlıkla bekliyorum haftada bir kontrolleri, böyle bir ay beklemek ne zor

bravoooo benim marifetli arkadaşım, çok güzel yapmışsın. hazırlardan güzel olmuş kesinlikle

benim çantamda bu tarz bişeyEki Görüntüle 113492

aslında ben almadım ablamın oğlundan kalma yepyeni duruyordu istedim bende:)

canım ben çanta almayı düşünmüyorum, chicconun kozmetikleriyle beraber bir canta vermişlerdi onu kullanırım diyodum olmaz mı ki????

allah analı babalı büyütsün darısı şubat anneciklerini başına

inşallah değişmez duruşu melocum, senin kız keyif yapıyordu desene yerim ben onun minik bacaklarını

ahhh ne güzel. zayıf başlamanın avantajı bu işte canım tadını çıkar

maşallah kızına canım

boş ver canım ya, neyse atlatmışsın teftişi.
derste ne yaptığınla ne öğrettiğinle kim ilgleniyor ki? evraklar tam olsun, sınıf düzenli olsun çocuklar sessiz olsun senden iyi öğretmen yok...

selam kızlar, yarın sabah dahiliyede randevum var. hem 50 hem de 100lük yüklemeler yüksek çıkınca 2 hafta süre vermişti dr.um diyet yap diye. yarın tekrar kontrol yapılacak ve şekerime bakılacak. umarım diyet işe yaramıştır, ilaca başlayıp başlamama kararı verecek duruma göre. dua edin nolur işe yaramış olsun, 2 haftadır gözümü önünde pastalar çikolatalar uçuşuyor( ama tutuyorum kendimi zorla

Son düzenleme:

ayy kıyamam canım yaa ınsallah terr temız cıkar sonucların emeklerın bosa cıkmaz.

canım emeklerinin mükafatını alacaksın inşallahh sen içini ferah tut

ayy yaaş yavaş uykum gelior sanıım

şekerim yarın tatiil yatarsın inşallahh bol bol

romeosununjulieti süper olmuşş kısss bardaklar

çağlayancım günaydın evde net mi var artık canım cumartesi seni görmek ayrı bi güzel

Günaydın kızlar dün gelemedim siteye ben sabah müdüreyle kavga ettik.Kendi hatasını bana yüklemeye çalıştı.Bende kabul etmedim bağrıştık falan çıkarın beni işten o zaman tazminatımlada hatanın tutarını karşılayın dedim o da tamam o zaman git dedi gidiyorum dedim ve toplandım gidiyorum aradı peşine gitme konuşalım dedi olur dedim geçtik eşimin odasına ordada bir bağrış çağrış kavga eşim dedi bende bırakıyorum diğer arkadaşlarda benimle gelmeye hazır bekliyorlar zaten sizden kimse memnun falan değil dedi.Böyle daha bir sürü şey sonucu bana işten ayrılma bak doğum olacak ozamana kadar çalış.İstersen bugünden itibaren ücretli izne çık karar senin dediler kabul etmedim ama ben 37.haftaya kadar çalışıcam o ama sonrası için birşey demiyorum dedim.
Böyle çok karmaşık ve yorucu bir gün geçirdim kızlar geçmişi çok fazla okuyamadım ama RomeosununJulieti senin takımları çok beğendim çok güzel olmuşlar canım.Yasese dün msnden de demiştim canım hepsi çok güzel olmuş.hmmm başka başka moonsun82 maşallah oğluşa canım kocaman olmuş.Başka atladığım varsa kusura bakmayın arkadaşlar aklımda kalanlar bunlar olmuş.

cabın merakla senden haber bekliyorum umarım seninde düşer,gerçi insülin kullanıp da sağlıklı doğuran da çok kişi var,bir de şuna dikkat et dahiliyeciler aman aman 1.saatler önemli kadındoğumcular ise bebek için önemli olan 2.saattir diyor

sağol canım

kızlar bu arada busemden haber var mı?
yok yazmadı ben de çok merak ediyorum
Günaydın canım yok ben evde değilim işteyim bugün eve pc aldık ama daha net bağlatmadık

günaydın,çağlayancımmm...kızımın arkadaşına daaaaa :80:

izne ayrılmadan bağlatıyosun eve internet,bizi kendindennn mahrum bırakamazsın

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

ben bugün uyuyamadım erkenden kalktım ki her yer kar bizim evin önünde kocaman bi park var çam ağaçları falan kartpostal gibi oluyor bende heyecanlandım galiba uyku tutmadı

bu kadın da sana bir rahat vermiyor gidecegini bildigi içinmi böyle davranıyor sana işyerinde insanın huzuru olmayınca da çalışılmıyor seni anlıyorum canım ama sabret az kaldı bence doğumdan sonra tekrar buraya dönme bu şekilde nasıl çalışcaksın etkilenme sağlığın daha önemli

ya bu kadın manyyak mı ne istiyor senden,çocuğu yok mu hamile kadınlara gıcığı mı var evli mi değil bu tür kompleksleri var..alla alla
yani ilginç ya...stresten bebeğin sinirli olacak onlar yüzünden hayret bişey sen de iyi demişsin

erken uyandık kızlar eşimin özel dersleri olduğu için tüm haftasonu eve öğrenci gelip gidiyor yatmıyorum.kahvaltımızı yapaya tık aheste aheste,eşim derse başladı ben de yazılılarımı okuyorum 1 top okudum ara verdim size bi bakayım dedim.tekrar devam edeceğim 300 tane falan kağıt var ve hepsinin doğru yanlış tüm sorularının da yüzdesi çıkarılacak onlarla uğraşacağım bugün arada bakarım buraya da

busemmm seni çok merak ediyorum:26:

selomex seni de girmedin uzun zamandır umarım herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…