Allah sağlıklı uzun bi ömür versin inş :)
fns93 alıştık canım senin nazlarına hiç koymuyo mrk etme sen üzülme yeterr.
dillerim_lal gelmiş geçmiş olsunn.
nhlhsn ARKADAŞININ GÖZÜ AYDINN DARISI BİZE İNŞALLAHH
Allah analı babalı büyütsün,darısı da bizlere olsun inşallah
ar canımmm cok yakınımdaa yengem var oda ağustos ayında doğum yaptı kilolu hamile kaldı doğumdan sonra dahada b zayıfladı bazılarına aldırmıyor snırım
bizim apartmanda bir komşunun yeğeni doğum yaptı geçen ayy.kız çok kiloluydu 90 kiloyla hamile kalmışş 70 kiloyla doğurmuş :44: bebeğide bir görseniz maşallahh 3.5 kilo doğmuş hatta sezeryan yapmışlar kilolu diyee
ya ben anlamadım hamileyken okadar kilo verilipte okadar kilolu bir bebek nasıl doğar.varmı siz hiç duydunuzmu böle vaka
merhaba kızlar
kontrolden geldim
oğluşumu tam göremedim öyle artık tek tek göstermiyor doktor zaten siyah beyaz baktık
ama olsun iyi olduğunu duymak çok iyi geliyor insana
duruşu normal dönmüş minik kuzum
kilosu 2183 gr çok büyümüş yaa insan böyle büyüdüğünü duyunca çok mutlu oluyor demekki iyi besliyorum diye düşünüyor
doktorum 10 gün ileride dedi 33+2 günlük çıktı normalde 32+4 günlük aslında
herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi böyle giderse kilosu toplu bebek olacak dedi doğumda 3500 ü geçer dedi hadi inşallah sıkıntısız geri kalan haftalarıda atlatırsam süper olur
doğumla ilgili birşey söylemedi ancak 38. haftada anlaşılır ne olacağı dedi haftada 1 gideceğim kontrole 1 hafta nst için diğer hafta kontrol için
haydi hayırlısı diyorum
kızlar yaptığım sepet ve kapı süsü (tabiki eklemeyi becerebildiysek)
Eki Görüntüle 113409 Eki Görüntüle 113405 Eki Görüntüle 113410 Eki Görüntüle 113407 Eki Görüntüle 113406 Eki Görüntüle 113408 Eki Görüntüle 113404
benim çantamda bu tarz bişeyEki Görüntüle 113492
aslında ben almadım ablamın oğlundan kalma yepyeni duruyordu istedim bende:)
allah analı babalı büyütsün darısı şubat anneciklerini başınakızlar en yakın arkadaşım bugün doğum yaptı çok mutluyum paylaşmak istedim
MİNİK TUĞÇE hoşgeldi aramıza,allahım sağlık versin bol bol,3160gr 48 cm doğmuş
genel anesteziyle 38+6sındaydı bugün,allahım bizlerede zamanında hayırlı doğumlar
nasip etsin inşallah,ayyy çok heyecanlandım birden:81::81::81:
işe bakmaya gidiyorum ama önce yazayım
bugün yine kontrolümüz vardı kızım 1400 e 40 cm olmuşhaftasıyla uyumlu dedi doktor ve bacak bacak üstüne atmıştı çok tatlıydı doktor da çok güldü
dönmüş dedi doktor kolay kolay da değişmez artık bu pozisyon dedi,normal doğuma uygun olduğumu eğer aksilik olmazsa normal doğurabileceğimi söyledi
selam kızlar..nedenini bilmiyorum ama çok mutluyum..içim öle ferah ki..belkide bugün çok yorgun hissetmediğimdendir..
şu an kızımın karnımın içindeki gerilmelerini izliyorum..öyle çok sertleşiyor ki sanki kafasını karnımdan çıkaracak..:))))
oyyyyyyyyy hakikaten 30 lu haftalara girdikçe sığamaz oldu yerine:)) şu an 30+1 deyiz. yarın kontrol var..bakalım bebişin durumu ne:)))
bu arada bugün tartıldım..60.8 olmuşum..60 lı kiloları göreceğim aklıma gelmezdi..yıllarca 50 kg ı aşamamıştım:)))))
sizce kilom haftama göre normal mi..yoksa fazla mı abarttım yemeği..
Selam kizlar bugun kizimi gördummm.
Randevumuz vardi 2 hafta önce kizimin ölçüleri haftasina göre küçük cikmisti.
Bu hafta ölçtü yakalamis haftasini çok sevindim :)
Kafasi asagidaydi geçende öyleydi.
Suyu yeterliymis. göbek kordonunu, parmaklarini, hatta idrar kesesini bile gördümm.. idrar kesesi doluydu daha çi$ini yapmami$
Yerim ben onuuu, surekli hareket halindeydi kizim rahatsiz ettik kizimi sanirim
slm kızlar .bugün müfettiş vardı okulda.asansörlerde bozuk benim derslerde en üsste ne güzel asansöre alışmıştım bir ona sinir oldum bir de adam geldi sadece evrak baktı öğrencilerle ya da yaptıklarımızla ilgilenmedi.en son giderken de rahatsızmısınız diye sordu bebek bekliyorum hocam dedim tamam uzun bir hırka giymiştim ama belli olmaması imkansız yani adam o kadar alakasız bir tipti gerdi beni anlayacağınız(
selam kızlar, yarın sabah dahiliyede randevum var. hem 50 hem de 100lük yüklemeler yüksek çıkınca 2 hafta süre vermişti dr.um diyet yap diye. yarın tekrar kontrol yapılacak ve şekerime bakılacak. umarım diyet işe yaramıştır, ilaca başlayıp başlamama kararı verecek duruma göre. dua edin nolur işe yaramış olsun, 2 haftadır gözümü önünde pastalar çikolatalar uçuşuyor( ama tutuyorum kendimi zorla
ayy kıyamam canım yaa ınsallah terr temız cıkar sonucların emeklerın bosa cıkmaz.
selam kızlar, yarın sabah dahiliyede randevum var. hem 50 hem de 100lük yüklemeler yüksek çıkınca 2 hafta süre vermişti dr.um diyet yap diye. yarın tekrar kontrol yapılacak ve şekerime bakılacak. umarım diyet işe yaramıştır, ilaca başlayıp başlamama kararı verecek duruma göre. dua edin nolur işe yaramış olsun, 2 haftadır gözümü önünde pastalar çikolatalar uçuşuyor( ama tutuyorum kendimi zorla
ayy yaaş yavaş uykum gelior sanıım
romeosununjulieti süper olmuşş kısss bardaklar
kızlar lohusa şerbeti takımı yaptım
Eki Görüntüle 113497 Eki Görüntüle 113498 Eki Görüntüle 113499 Eki Görüntüle 113500 [/QUOTE
canım bu çok güzell olmuş maşallahh malzemelerini ve nasıl yaptığını anlatırmısın bende evdeki bi takımımı süslemek istiyorum birde o altındaki örtüsünü nasıll yaptınnnn:78:
evet bizde yapılış tarifini istiyoruzzzz
bayıldım bayıldım bayıldım,bende istiyorummm:84:
sahi nası yaptın mlz filan ne aldın anlatırmısın?
çok güzel olmuş ellerine sağlık sağolasın bizlere de fikir oldu
27:
RomeosununJulieti canımcım madem senin hoşuna gidiyor yapmak
kargo bizden el emeği senden malzemeyide bize aktar bir fiyat belirle bizede yap yaaaa hesabına yatırırız biz senin
baksana internette fiyatlar uçukkk
en uzuc 35 e buldum hele alttakine bakın kızlarr
Lohusa şerbet takımı- 6'lı
süper ötesi olmuş gerçektende ellerine sağlık canım
romeosununjulieti çok beğendim şerbet takımını ellerine sağlık
kızlar çok tşkler
önce tarifini isteyen arkadaşlar için tarif edeyim :
o kadehlere geçirdiğim fırfırlı tül kendinden lastikli.ama tek taraflı.yani lastiğin bi tarafında var tül.çift taraflıları da vardı ama istediğim renk olmadığı için mecbur ortadan birleştirip diktim ve 2 tarafı da tüllü lastik elde ettim yani. (tabi dikişi biraz gevşek yaptım ki bardağa kolay geçsin) bu kısım ben çift tarafı da tüllü lastik bulamadığım için oldu yoksa gayet basit.şöyle ki. o lastiği kadehin bel kısmı genişliğinde kesip diktim.ayrı bi düz tülden fiyonk yaptım.bir de beyaz kurdaleden fiyonk yaptım.üstüste diktim.ortasına da tanesi 50kuruştan aldığım bibloları silikonla yapıştırdım.bardaklar bu kadar.tepsi örtüsünü de evde olan kapitone kumaşı tepsi ölçüsünde keserek.çevresine bardaklarda kullandığım lastikli tülü dikerek yaptım.extra olarak çiçekli fisto diktim her çiçeğin ortasına bir inciyle sabitleyerek.fotoda belli oluyo sanırım.işte bu kadar kızlar çok basit yani aslında
fatma eğer yapamazsan aynı malzemelerden yapabilirim sana da.aynı malzemeler diyorum çünkü ben dışarı çıkamıyorum.istirahatteyim.o yüzden de dolaşıp gezip alamam birine aldırırım malzemeleri gösterip.o şekilde olabilir yani ok?
öptüm kızlar
çağlayancım günaydın evde net mi var artık canım cumartesi seni görmek ayrı bi güzel
cabın merakla senden haber bekliyorum umarım seninde düşer,gerçi insülin kullanıp da sağlıklı doğuran da çok kişi var,bir de şuna dikkat et dahiliyeciler aman aman 1.saatler önemli kadındoğumcular ise bebek için önemli olan 2.saattir diyorselam kızlar, yarın sabah dahiliyede randevum var. hem 50 hem de 100lük yüklemeler yüksek çıkınca 2 hafta süre vermişti dr.um diyet yap diye. yarın tekrar kontrol yapılacak ve şekerime bakılacak. umarım diyet işe yaramıştır, ilaca başlayıp başlamama kararı verecek duruma göre. dua edin nolur işe yaramış olsun, 2 haftadır gözümü önünde pastalar çikolatalar uçuşuyor( ama tutuyorum kendimi zorla
yok yazmadı ben de çok merak ediyorum
sağol canım
kızlar bu arada busemden haber var mı?
Günaydın canım yok ben evde değilim işteyim bugün eve pc aldık ama daha net bağlatmadık
Günaydın kızlar dün gelemedim siteye ben sabah müdüreyle kavga ettik.Kendi hatasını bana yüklemeye çalıştı.Bende kabul etmedim bağrıştık falan çıkarın beni işten o zaman tazminatımlada hatanın tutarını karşılayın dedim o da tamam o zaman git dedi gidiyorum dedim ve toplandım gidiyorum aradı peşine gitme konuşalım dedi olur dedim geçtik eşimin odasına ordada bir bağrış çağrış kavga eşim dedi bende bırakıyorum diğer arkadaşlarda benimle gelmeye hazır bekliyorlar zaten sizden kimse memnun falan değil dedi.Böyle daha bir sürü şey sonucu bana işten ayrılma bak doğum olacak ozamana kadar çalış.İstersen bugünden itibaren ücretli izne çık karar senin dediler kabul etmedim ama ben 37.haftaya kadar çalışıcam o ama sonrası için birşey demiyorum dedim.
Böyle çok karmaşık ve yorucu bir gün geçirdim kızlar geçmişi çok fazla okuyamadım ama RomeosununJulieti senin takımları çok beğendim çok güzel olmuşlar canım.Yasese dün msnden de demiştim canım hepsi çok güzel olmuş.hmmm başka başka moonsun82 maşallah oğluşa canım kocaman olmuş.Başka atladığım varsa kusura bakmayın arkadaşlar aklımda kalanlar bunlar olmuş.
Günaydın kızlar dün gelemedim siteye ben sabah müdüreyle kavga ettik.Kendi hatasını bana yüklemeye çalıştı.Bende kabul etmedim bağrıştık falan çıkarın beni işten o zaman tazminatımlada hatanın tutarını karşılayın dedim o da tamam o zaman git dedi gidiyorum dedim ve toplandım gidiyorum aradı peşine gitme konuşalım dedi olur dedim geçtik eşimin odasına ordada bir bağrış çağrış kavga eşim dedi bende bırakıyorum diğer arkadaşlarda benimle gelmeye hazır bekliyorlar zaten sizden kimse memnun falan değil dedi.Böyle daha bir sürü şey sonucu bana işten ayrılma bak doğum olacak ozamana kadar çalış.İstersen bugünden itibaren ücretli izne çık karar senin dediler kabul etmedim ama ben 37.haftaya kadar çalışıcam o ama sonrası için birşey demiyorum dedim.
Böyle çok karmaşık ve yorucu bir gün geçirdim kızlar geçmişi çok fazla okuyamadım ama RomeosununJulieti senin takımları çok beğendim çok güzel olmuşlar canım.Yasese dün msnden de demiştim canım hepsi çok güzel olmuş.hmmm başka başka moonsun82 maşallah oğluşa canım kocaman olmuş.Başka atladığım varsa kusura bakmayın arkadaşlar aklımda kalanlar bunlar olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?