- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
gunaydın canım..
bızımde bugun anneannemız dedemız ve teyzelerımız var kahvaltı yapıcaz bızde bugun camasırları yıkayalım dıoduk ama sankı bıraz daha mı dursun acaba dıodum 30 haftamı doldurayımda olmazsa ole yapayım.
kızlar hani hamilelikte hurma çok iyiymiş yaaa
şimdi bu hurma hangi hurma.hani şu ramazanda yediğimiz hurmamı yoksa büyük elma gibi gibi olan meyve hurmamı benim aklım karıştı
Güle güle kullan canim kullanisli pratik birseye benziyor hosuma gitti ben braununkini aldim ama bu daha cok hosuma gitti
günaydın ....
babaanne,hala ve dedemizi çağırdık kızımın odasını düzenleyeceğiz bugün,park yatağını kuracağız.haftaya da eşyalarını yıkar yerleştirirz çantayı hazırlarız
Kızlar iyi geceler,
Bir kaç gündür hastaydım ben, kağanında boğazları şişince onunda ateşiyle uğraştım, gece mesaisi gündüz mesaisi, vakit bulunca ara ara uyumalar fln biraz zorlu geçti yani, dr ateş düşürücüsünü değiştirince ateşi takip etmek kolaylaştı nispeten bende biraz rahatladım,
İkimizde antibiyotik kullanıyoruz şimdi,ikimizde hasta olunca eşim geri dönmedi bizimle kaldı,nöbetleşe ateş takibi yaptık gece, babamız ve anneannemizde hasta şimdi, benimki faranjit ve soğuk algınlığı kağanınki boğaz iltihabı,
Ben evde yatmaktan dahada hastalanır gibi olunca eşimle hava almaya dışarı çıkmıştık, ayağım basamak gibi hafif bir yükseltiye takıldı, güm yüz üstü yere kapaklandım, ama neyseki dirseklerim ve dizlerimin üstüne düştüm yani karnım yere vurmadı,eşimde bir adım arkamdaydı yüz üstü düşünce beti benzi attı, dr a gittik nst çekti, kalp atışı var bebek iyi harekette ediyor dedi de yüreğimize su serpildi, aman çok şükür... Dengeli düşmüşüm neyseki...
merhaba kızlarr
dışarısı soğuk karlı en güzeli evde oturmak dedik bizde.kahvaltımızı ettik.eşim tv de ben nette boylu boyunca yatıyoruz.birazdan bi çay demleriz sıccak sıcak içeriz evimizde.
güzel ama sıkılmıyoda diilim hanii.sizler nasılsınız bakalımm
kızlar ya...
ben geceleri çok uyanmaya başladım,bi rahatsızlığım yook şükür ama wc ye sık kalkıyorum kalkıncada gece 4 en sonra uyuyaıyorum sabaha kadar dön dur,sizede oluyor mu?
kapalı havalardan nefret ediyorum...hep bi uyku modu oluyo nedensee....havada soğuk zaten...minişim olsa bu havaları severdim belkii...onunla oynardım vakit geçerdiii
merhaba canım,aynen evde pinekliyoruz,annemler gelecekmiş aradılar onları bekliyorum sabırsızlıkla,bizde sizin gibi sıcacık bi ççay içeriz...
olabilir canım..
benim bu hafta sonum zaten yoğundu dün akşama kadar sınav okudum falan .bugünde onlar gelsin çalışma odasını kütüphaneyi komple boşaltıp oturma odasına taşıyacağız.bir sürü kitap yerleşecek tekrardan,bebek odasına açılabilir bir kanepe ve emzirmek için de tekli koltuk koyacağım.
biraz yorucu olacak bir de çamaşır işini sokmayayım dedim.onu da haftaya bıraktım yani hafta içi az az yıkasam bile ütüleyip yerleştirmeyi haftaya yaparım.
bitsin odanın resmini koyacğım
kapalı havalardan nefret ediyorum...hep bi uyku modu oluyo nedensee....havada soğuk zaten...minişim olsa bu havaları severdim belkii...onunla oynardım vakit geçerdiii
kızlar ya...
ben geceleri çok uyanmaya başladım,bi rahatsızlığım yook şükür ama wc ye sık kalkıyorum kalkıncada gece 4 en sonra uyuyaıyorum sabaha kadar dön dur,sizede oluyor mu?
merhaba kızlarr
dışarısı soğuk karlı en güzeli evde oturmak dedik bizde.kahvaltımızı ettik.eşim tv de ben nette boylu boyunca yatıyoruz.birazdan bi çay demleriz sıccak sıcak içeriz evimizde.
güzel ama sıkılmıyoda diilim hanii.sizler nasılsınız bakalımm
karamelcim benimde ayrı çocuk odam var ama bende daha yapmıyorum.kuzumu yanımda yatırcamm.daha ayrılmazki zatennn çok minikler korkarlarrr.doktorlar psikologlar bile bir süre yanınızda yatırın diyorlar.artık 1 yaşındamı ayırırım 2mi olur yoksa daha mı erken bilmiyorumm ama şimdi yanımdaa.
odaları görünce bende çok hevesleniyorum ama şimdi yapmıcamm.belki yaza yada seneyee..hem maddende daha rahat zamanda olur hem kaffamıda sadece odaya veririm.şimdi okadar çok şey varki alınacak kullanmayacağım bir odayıda araya sıkıştırmak istemedimm
Busemm'in msj hiç birşey almadan direk yazıyorum kızlar
Merhaba bebeğimi dün 17:00da sezeryanla doğurdum.Şuan yoğun bakımda ama durumu çok iyiyimş.
1.400gr 40 cm. Konuşmam yasak diye tel.cevap veremiyorum.Erken doğumumun sebebi preklemsi,hala gözlem altındayım.Dualarınız benimle olsun.Hepinizi öptüm.
canım yolladığı mesaj burda sezeryanla olmuşş
kızlar artıkın banyo yapmakta zorlanıyorum gibi.bide bizim küvetayakta duramıyorum artık oturuncada sığmamaya başladım kalkarken felan zorlanıyorum.hele çıkarken ödüm kopuyoo.bide yağlanıyorummm yaaa kayarım ffalan diye korkuyorummm.pöfff yorgun çıkıyorum resmen banyodan.
Kızlar iyi geceler,
Bir kaç gündür hastaydım ben, kağanında boğazları şişince onunda ateşiyle uğraştım, gece mesaisi gündüz mesaisi, vakit bulunca ara ara uyumalar fln biraz zorlu geçti yani, dr ateş düşürücüsünü değiştirince ateşi takip etmek kolaylaştı nispeten bende biraz rahatladım,
İkimizde antibiyotik kullanıyoruz şimdi,ikimizde hasta olunca eşim geri dönmedi bizimle kaldı,nöbetleşe ateş takibi yaptık gece, babamız ve anneannemizde hasta şimdi, benimki faranjit ve soğuk algınlığı kağanınki boğaz iltihabı,
Ben evde yatmaktan dahada hastalanır gibi olunca eşimle hava almaya dışarı çıkmıştık, ayağım basamak gibi hafif bir yükseltiye takıldı, güm yüz üstü yere kapaklandım, ama neyseki dirseklerim ve dizlerimin üstüne düştüm yani karnım yere vurmadı,eşimde bir adım arkamdaydı yüz üstü düşünce beti benzi attı, dr a gittik nst çekti, kalp atışı var bebek iyi harekette ediyor dedi de yüreğimize su serpildi, aman çok şükür... Dengeli düşmüşüm neyseki...
kızlar hani hamilelikte hurma çok iyiymiş yaaa
şimdi bu hurma hangi hurma.hani şu ramazanda yediğimiz hurmamı yoksa büyük elma gibi gibi olan meyve hurmamı benim aklım karıştı
kızlar ya...
ben sadece geceleri değil gün içindede sürekli tuvaletteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?