kızlar 1 haftadır ishal sorunum var kullandığım kan hapı yapabilirmi? çünkü abdestimin rengide çok koyulaştı
kızlar birde karnım büyüdü ya mutfaktada zorlanıyorum tezgahla arama epey bi mesafe girdiocağa koyduğum tebcere arka gözdeyse hele biraz derinse içini göremiyorum :79: hep önceden tezgaha karnımı dayayıp iş yapardım hatta üstüm falan ıslanırdıı.ama şimdi nerdeeee musluk altında bulaşık durularken bilem zorlanıyorum
ben sadece geceleri değil gün içindede sürekli tuvaletteyim
kızlar 1 haftadır ishal sorunum var kullandığım kan hapı yapabilirmi? çünkü abdestimin rengide çok koyulaştı
canım bu haplar yapıyo galibaaa.bende ilacı sürekli içtiğim dönemde tuvaletim afedersiniz rengi simsiyahtı hatta korkmuştumm.sen söyleyince farkettim.bir süredir düzenli içmiyorum 4-5 gündür hiç içmiyoryum mesela renk normale döndüü.sanırım haplardan
nuryasemin:)))) dur bende alayım bir tane lazımlık sürekli kalkmak insanın sinirini bozuyor ben pembe renginden alıcam kızımla beraber kullanırız:)
sanırım haptan dediğin gibi,daha önceden yoktu böyle bişey,aklıma gelmişken alayım ilaçlarımı:) hayırlı akşamlar.fforumda yaşam belirtisi yok gideyim
biz napalım hem kocam hem ben çalışıyorummm
evet canım kesinlikle kan hapı yapıyor ama sonra geçiyorkızlar 1 haftadır ishal sorunum var kullandığım kan hapı yapabilirmi? çünkü abdestimin rengide çok koyulaştı
mrb arkadaşlar nasılsınız.....
ankara hem soğukk hem karlı....bizde kahvaltıdan sonra eşimle çıktık önce evimizin önündeki parkta kısaa bir yürüyüş yaptık...sonrada sitelere gidipp kızımızın odasının siparişini verdikkk sonunda:8 : aralık sonunda teslim edicekler inş...sedir yatak ve 3 kapılı dolap istedik inşş güzel olur.........
canım aynısı bende de oluyor, lavoboda iki bardak yıkayana kadar canım çıkıyor yanaşamadığım için. bir de yemek yerken bişey dökülse yere düşmüyor hepsi göbüşte birikiyor dalga geçiyorlar oğlunu da besliyorsun galiba diyekızlar birde karnım büyüdü ya mutfaktada zorlanıyorum tezgahla arama epey bi mesafe girdiocağa koyduğum tebcere arka gözdeyse hele biraz derinse içini göremiyorum :79: hep önceden tezgaha karnımı dayayıp iş yapardım hatta üstüm falan ıslanırdıı.ama şimdi nerdeeee musluk altında bulaşık durularken bilem zorlanıyorum
mrb arkadaşlar nasılsınız.....
ankara hem soğukk hem karlı....bizde kahvaltıdan sonra eşimle çıktık önce evimizin önündeki parkta kısaa bir yürüyüş yaptık...sonrada sitelere gidipp kızımızın odasının siparişini verdikkk sonunda:8 : aralık sonunda teslim edicekler inş...sedir yatak ve 3 kapılı dolap istedik inşş güzel olur.........
mrb arkadaşlar nasılsınız.....bizde bugünn dışardaydıkk kendimixzi kaptrmışız 3 saatir yolda yürümüşüz valla yorulmuşuz havada güneş var ama soğuk hava imirde şimdide yemeği koydum ocagaa off yoruldum valla siz neler yapıonuzzz
maşallah canım iyi yürümüşsün ben hemenn yoruluyorumm ya
melocum sen naptın odanızı kurdunuz mu?en kısa zamanda bekliyoruz fotoğrafını:87:
melocum kurdunuz mu yatağı? nasıl gidiyor işler?
gülşahcım evde tembellikle geçti bugün, biraz ödev okudum o kadar. iyi yapmışsın gezmekle, yürüyüş şart ama çok zor geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?