2011 Şubat Anneleri

kızlar busemm doğum yapmıs cok sasırdım cok heyecanlandımm
Allah analı babalı büyütsün
aceleci cıktı yumurcak

kızlar 1 haftadır ishal sorunum var kullandığım kan hapı yapabilirmi? çünkü abdestimin rengide çok koyulaştı

canım bu haplar yapıyo galibaaa.bende ilacı sürekli içtiğim dönemde tuvaletim afedersiniz rengi simsiyahtı hatta korkmuştumm.sen söyleyince farkettim.bir süredir düzenli içmiyorum 4-5 gündür hiç içmiyoryum mesela renk normale döndüü.sanırım haplardan

canım bende ocağın önüne sandalye koyuyorum oturarak karıştırıyorum tencereyi gerçekten artık çok zor olmaya başladı son 1 ayda ne yapıcaz acaba

ben sadece geceleri değil gün içindede sürekli tuvaletteyim

aslında gecede gündüzde aynı hep wc deyiz çok zor oluyor üşeniyorum artık gidip gelmeye dışarı bile çıkamıyosun hemen geliyo yakında lazımlık alıcam kendime

kızlar 1 haftadır ishal sorunum var kullandığım kan hapı yapabilirmi? çünkü abdestimin rengide çok koyulaştı

canım kan ilacından rengi öyle korkma benimde öyle

sanırım haptan dediğin gibi,daha önceden yoktu böyle bişey,aklıma gelmişken alayım ilaçlarımı:) hayırlı akşamlar.fforumda yaşam belirtisi yok gideyim

nuryasemin:)))) dur bende alayım bir tane lazımlık sürekli kalkmak insanın sinirini bozuyor ben pembe renginden alıcam kızımla beraber kullanırız:)

sanırım haptan dediğin gibi,daha önceden yoktu böyle bişey,aklıma gelmişken alayım ilaçlarımı:) hayırlı akşamlar.fforumda yaşam belirtisi yok gideyim

ilaçlarını al canım unutma herkes kocişleriyle pazar gezmesine gitti galiba benim kocam pazar günleri çalışıyo bizde haftaiçi izinliyiz

mrb arkadaşlar nasılsınız.....
ankara hem soğukk hem karlı....bizde kahvaltıdan sonra eşimle çıktık önce evimizin önündeki parkta kısaa bir yürüyüş yaptık...sonrada sitelere gidipp kızımızın odasının siparişini verdikkk sonunda:8 : aralık sonunda teslim edicekler inş...sedir yatak ve 3 kapılı dolap istedik inşş güzel olur.........

evet canım kesinlikle kan hapı yapıyor ama sonra geçiyor

hadi bakalım gelsin de görelimmm

canım aynısı bende de oluyor, lavoboda iki bardak yıkayana kadar canım çıkıyor yanaşamadığım için. bir de yemek yerken bişey dökülse yere düşmüyor hepsi göbüşte birikiyor dalga geçiyorlar oğlunu da besliyorsun galiba diye)

inşallah gönlüne göre olur canım, güzel günlerde kullanın

mrb arkadaşlar nasılsınız.....bizde bugünn dışardaydıkk kendimixzi kaptrmışız 3 saatir yolda yürümüşüz valla yorulmuşuz havada güneş var ama soğuk hava imirde şimdide yemeği koydum ocagaa off yoruldum valla siz neler yapıonuzzz

melocum kurdunuz mu yatağı? nasıl gidiyor işler?

gülşahcım evde tembellikle geçti bugün, biraz ödev okudum o kadar. iyi yapmışsın gezmekle, yürüyüş şart ama çok zor geliyor bana

melocum yerleştirir yerleştirmezz fotoğrafını ekleriz inş....:82:
şenaycım inş hepimizin hazırlıkları gönlünce olur sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız....

maşallah canım iyi yürümüşsün ben hemenn yoruluyorumm ya

melocum sen naptın odanızı kurdunuz mu?en kısa zamanda bekliyoruz fotoğrafını:87:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…