mrb arkadaşlar nasılsınız.....
ankara hem soğukk hem karlı....bizde kahvaltıdan sonra eşimle çıktık önce evimizin önündeki parkta kısaa bir yürüyüş yaptık...sonrada sitelere gidipp kızımızın odasının siparişini verdikkk sonunda:8 : aralık sonunda teslim edicekler inş...sedir yatak ve 3 kapılı dolap istedik inşş güzel olur.........
mrb arkadaşlar nasılsınız.....bizde bugünn dışardaydıkk kendimixzi kaptrmışız 3 saatir yolda yürümüşüz valla yorulmuşuz havada güneş var ama soğuk hava imirde şimdide yemeği koydum ocagaa off yoruldum valla siz neler yapıonuzzz
melecumm kızının odası çok şeker olmuşş güle güle büyüsün içinde
evet şenaycım ekledim fotoları bak bakalım beğenecek misin
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ampsepetleriampbesikleri-17.html#post16605237
evet şenaycım ekledim fotoları bak bakalım beğenecek misin
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ampsepetleriampbesikleri-17.html#post16605237
hERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLERR.. KAÇAK OLARAK HASTANEDEN 2 DK LIĞINA NETE GİRDİM :)
BİZ İİZZ.. BEBEĞİMİZ YOĞUN BAKIMDA. BEN HALA GÖZLEM ALTINDAYIM. 30 HAFTADA DOĞDU OĞLUM.. 30 HAFTADA TAKILI KALMIŞIZ:)) ŞİMDİLİK BU KADAR.. SAKINNN TEKK DOKTORA BAĞLI KALMAYIN... HEPİNİZİ ÖPTMMM.
canım hepimiz dua ediyoruz sanaaaaa...ilk fırsatta detayları bekliyoruz kendine dikkat ethERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLERR.. KAÇAK OLARAK HASTANEDEN 2 DK LIĞINA NETE GİRDİM :)
BİZ İİZZ.. BEBEĞİMİZ YOĞUN BAKIMDA. BEN HALA GÖZLEM ALTINDAYIM. 30 HAFTADA DOĞDU OĞLUM.. 30 HAFTADA TAKILI KALMIŞIZ:)) ŞİMDİLİK BU KADAR.. SAKINNN TEKK DOKTORA BAĞLI KALMAYIN... HEPİNİZİ ÖPTMMM.
melocum odayı yerlestırdınız demek oohh mıs gıbı olmus.. mınık elvınımız saglıcakla gelsınde kullansın cıcıklernı ınsallahhh
slm kızlar nasılsınız.biz bugün halı baktık kızımızın odasına koçtaşta beğendim aslında ama bi kaç yere daha bakmak istedim.hava buzzzz gibi allahtan evler sıcacık valla.salı günü kontrolümüz var çok heycanlıım ne kadr olmuş minik kızım çok merak ediyorum
geçmiş olsun ve gözünaydın canım....iyi olmanıza gerçekten çok sevindik inşş en kısa zamanda toparlanısın...kk nün duaları sizinle...aeohERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLERR.. KAÇAK OLARAK HASTANEDEN 2 DK LIĞINA NETE GİRDİM :)
slm kızlar nasılsınız.biz bugün halı baktık kızımızın odasına koçtaşta beğendim aslında ama bi kaç yere daha bakmak istedim.hava buzzzz gibi allahtan evler sıcacık valla.salı günü kontrolümüz var çok heycanlıım ne kadr olmuş minik kızım çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?