2011 Şubat Anneleri

canım hayırlı olsun kızının odası iyi günlerde güle güle kullansın gelince fotoğraflarını eklersin canım

merhaba canım en güzeli sen yapmışsın istanbuldada hava çok soğuk bizde oğluşumla bütün gün evde oturduk canımız sıkıldı

canım elvinin odası çok güzel olmuş iyi günlerde kullansın odasını prenses

burcuuuucanım merak etmiştik seni geçmiş olsun tekrar kağancıkta kapmış şifayı dikkat edin kendinize ikinizde düşmüşsün canım bişey olmamasına çok sevindim artık bende korkuyorum merdiven inip çıkarken dikkat et canım

hERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLERR.. KAÇAK OLARAK HASTANEDEN 2 DK LIĞINA NETE GİRDİM :)
BİZ İİZZ.. BEBEĞİMİZ YOĞUN BAKIMDA. BEN HALA GÖZLEM ALTINDAYIM. 30 HAFTADA DOĞDU OĞLUM.. 30 HAFTADA TAKILI KALMIŞIZ:)) ŞİMDİLİK BU KADAR.. SAKINNN TEKK DOKTORA BAĞLI KALMAYIN... HEPİNİZİ ÖPTMMM.

melocum odayı yerlestırdınız demek oohh mıs gıbı olmus.. mınık elvınımız saglıcakla gelsınde kullansın cıcıklernı ınsallahhh

gemıs olsun aynı zamanda hayırlı olsun cici anne :)
ınsallah mınıgınde sende saglıklıca tez zamanda evınıze cıkarsınız ve uzun uzun dogum hıkayenı bıze anlatırsın.. ikinizde Allah'a emanet olun.

Son düzenleme:
canım hepimiz dua ediyoruz sanaaaaa...ilk fırsatta detayları bekliyoruz kendine dikkat et
melocum odayı yerlestırdınız demek oohh mıs gıbı olmus.. mınık elvınımız saglıcakla gelsınde kullansın cıcıklernı ınsallahhh

sağol canım inşallah,hepimiz

slm kızlar nasılsınız.biz bugün halı baktık kızımızın odasına koçtaşta beğendim aslında ama bi kaç yere daha bakmak istedim.hava buzzzz gibi allahtan evler sıcacık valla.salı günü kontrolümüz var çok heycanlıım ne kadr olmuş minik kızım çok merak ediyorum

canım geçmiş olsun ilk başta ve gözün aydın oğluna kavuşmuşsun miniğin aceleci davranmış ama olsun sağlığınız yerindeyse
herşey yoluna girince detayları bekliyoruz doğum öykünüde bekliyoruz ona göre ama ilk olark bir iyileşinde
dualarımız oğlun ve seninle canım

busecim inşallah biran önce bebişinde sende kendinizi toparlayıp evinize dönersiniz dualarımız hep sizinle doğum anılarını bekliyoruz dörtgözle

gözdecim gözünaydın görüş gününüz gelmiş kızınla hasret gidericeksin demek salı günü güzel haberlerle bekliyoruz seni canım

Geçmişi tam okuyamamıştım, şoktayım. Hayırlı, olsun, Allah sağlık versin, kalbimiz seninle! Miniğin minnacık geldi demekki!!!

geçmiş olsun ve gözünaydın canım....iyi olmanıza gerçekten çok sevindik inşş en kısa zamanda toparlanısın...kk nün duaları sizinle...aeo

biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?....bencede dolaşmak lazım canım....ay evet ankarada çok soğuk....bende odamız gelsin yerleşsin öyle bakıcam inş halıya...çok güzell minikler için hazırlık yapmakkk

tekrar geçmiş olsun güzelim.bebeğinle sana güzel günler diliyoruz.kocaman öpüyoruz seni ve bebeğini

mrb hanımlar napıyorsunuz....
biz kocacığımla patlamış mısırımızı alıpp güzel bi film izledik.....
şimdi ara verdik sırada bi film daha var...
minik kızımız gelmedenn bol bol izleyelim diyoruzz sonra belkimm vakit bulamayızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…