2011 Şubat Anneleri

iyi akşamlar canım bizde oğluşumla ikimiz oturuyoruz babamız işte canımız çok sıkılıyor bebiş gelmeden fırsatları değerlendirmek lazım en güzelini yapıyosunuz canım zaten havada çok soğuk dışarı çıkılmıyor en güzeli evde film izlemek

ohhh....ne güzel..çok şükür hepimiz huzurlu hamilelik geçiriyoruz bu bebişlerimize de yansır

olsun canım artık senin de yoldaşın var erkekin yanındaa

slm arkadaşlar nasılsınız?
nur izleyin cnm şimdi ne yaparsak kardır sonra bizim yaramazlar fırsat vermiceklerr :)

CANIIIIMMM GÖZÜN AYDIN,BİDE ERKEK BEBEK GEÇ DOĞAR DERLER BAK TOPİĞİN EN ACELECİ BEBEĞİ OĞLUŞUN ÇIKTI.DUALARIMIZ OĞULCUĞUNLA VE SENİNLE CANIM BENİM SEVİNSEMMİ NAPSAM BİLEMEDİM Bİ GARİP OLDUM...

iyi akşamlar kızlarr
haftasonu da bitti biz de kayınvalidemlerdeydik yeni geldik
bi girim ne var ne yok dedim hepiniz ve bebişleriniz iidir umarım

BUSEMM hem geçmiş olsun hem de gözün aydın ii olmanıza çok sevindim

herkese ii akşamlar yarın görüşürüz :80:

Iyi olmaniza çok sevindim canim.. Dogum hikayeni sabirsizliklla bekliyorumm tabi kuzunun fotografinida

busemm iyi olduğuna çok sevindim...hepimizin dualarıı seninle ve bebeğinlee....acelecii miniiişş nolcakk...bizi habersiz bırakma seni merak ediyoruzz...inş en kısa zamanda yavrunla evine dönersin

cnm nerelerdesin hiç görünmüyosun gel arada topiğe merakta bırakma evt ilk bebişimiz geldi sağlıkla evlerine dönerler inşş grşmk üzere alocum

cnm çok çok geçmiş olsun oğlunda kapınca dah bi zor olmuştur yaa Allah şifalar versin

kızlar hani hamilelikte hurma çok iyiymiş yaaa

şimdi bu hurma hangi hurma.hani şu ramazanda yediğimiz hurmamı yoksa büyük elma gibi gibi olan meyve hurmamı benim aklım karıştı
cnm ramazanda yediğimiz hurmalardan die biliyorum bende ve rahmi güçlendiriyomuş oyüzden doğuma yakın yemek doğumu koalylaştırıymuş inşallah

güle güle kullanın cnm elvinin odası çok güzel olmuş sağlıkla büyüsünler inş

evt cnm bende stok yaptım zemzem ve hurma yeni hacdan gelen komşumuz oldu iide oldu valla çantamda mutlaka götürcem inşallah bebişin ilk içtiği zemzem olsun bide dedğin gibi hurmanın tadını alsın bak bu faydasını bilmiyodum ne hikmetler var iştee saol bilgi için
busemm tatlım Allah yardımcınız olsun hepmiizn duası siznle sağlıkla evinize dönün oğluşunla inşallah buarada bi doktorda kalamamk cidden ii bencede sen artık tecrübelisin seni dinlemek gerek:)

ohhh....ne güzel..çok şükür hepimiz huzurlu hamilelik geçiriyoruz bu bebişlerimize de yansır
inşallah onlarda doğdukalrında rahat huzurlu bebişler olurlarrr gazları olmaz:)

busemm gözün aydın canım tebrik ederim seni toipimizin ilk annesi oldun.İnşallah biraz evvel evinede kavuşursun.Ne mutlu ne heyecanlısındır kimbilir bizde o güzel günleri görelim inş çok duygulandım...

iyi akşamlar kızlar
belki merak etmişsinizdir dünden beri internetimiz yoktu
kar yagdı altyapı çöktü burda
şükür bu sefer 2 günde geldi
ben ve kızım iyiyiz eşim ve Eylülde iyileşti gibi
bugün seminerden geldim dağ gibi ütü yaptım bebek cicilerinide ütüledim yarın fotosnu çekersem ciciler kızmına yüklerim
şimdi yatacağım
hepinizi öptüm mucakkk

bugün dinlen eylülün daha iyi olmasına sevindim yarın konuşuruz

ahh bide doğsalar canım eşleri bile aramıycaz artık bebişlerimizle uğraşmaktan canımızda sıkılmaz bak yine doğurasım geldi oğluşumu

nur izleyin cnm şimdi ne yaparsak kardır sonra bizim yaramazlar fırsat vermiceklerr :)

sağol canım biz iyiyiz bebişinle sen nasılsın

iyi akşamlar canım yarın görüşürüz kendine ve bebişine dikkat et

iyi akşamlar fatmacım neyseki netin gelmiş eylülle eşinde iyileşmiş sen yine yormuşsun bugün kendini yatta dinlen biraz canım bebişinde dinlensin oda yorulmuştur annesiyle bizde oğluşumla seni ve kızçelerini öpüyoruz

hadi fotoları bekliyoruz canım, eylül de iyileşmiş gözünaydın

kızlar yeni bir topiğimiz olmuş bu arada ya da ben yeni keşfettim

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/406616-2011-subat-bebekleri-geliyor.html

Busemm öncelikle geçmiş olsun canım şoktayım valla

tebrik ederim ilk annemiz sen oldun... gözünaydın dualarımız seninle ve bebişinle...

teşekkürler arkadaşlar gerçekten ne kadar şükretsek azdır huzurlu bi hamilelik geçirdiğimiz için....şu son zamanlarımızı en güzel şekilde geçirmek lazım...gerçi minişlerimiz geldiğindede evlerimize ayrı bi güzellik gelicek ama herşeyin güzelliği kendine göre....

iyi akşamlar canım kızının ve eşinin iyileşmesine sevindim tekrar gelmiş geçmiş olsun fotoları heyecanla bekliyoruzz

slm kızlar yine ben.
busem canım gözün aydın allah inş bir an evvel kucağına almayı nasip eder.dualarımız hep seninle.
nasılsınız kızlar pazar günleri bu topik pek bi sessiz oluyo bende yeteneksizsinizi izliyodum sıkıldım bi size bakıyım dedim.

geçmiş olsun canım.. allah korusun nazar mı oldun acaba ??

canım elvin bebek sağlıklı günlerde kullansın inşallahh

oo süper iyileşmlerine sevindim canım.. gelmiş geçmiş olsun tekrar..fotoları bekliyoruz müsait zamanında..

10 tane ayak tırnağını 15 dakikada keserek kendi rekorumu kırdım kızlar
ayy ne zor iş bu ya
koca göbekten eğilemiyorum bir türlü

canımm gözümüz aydın ve sana geçmiş olsun.en kısa zamanda toparlanıp evinize gidersiniz inşallahh.

insan bir yere bakıp karar veremiyor dimi.bende illa kırk yere bakıcam.ya daha güzeli varsa ya daha ucuzu varsa ya başka yerdeki hoşuma giderse diye.ama artık zorlanıyorum fellik fellik gezmeye.hadi bakalım az kalmış görüş gününedee

bu havalarda yapılabilecek en güzel şeyy.bencede şimdi bol bol yap sonra fırsatımız olmayacak.bu arada odanız hayırlı olsunnbizde bekliyoruz haaaa haberin olsun gelir gelmez göstert

ohh neyseki bu seferki arıza kısa sürmüşş.ortadan kaybolmayın öylee haaaa.merak ederiz noldu doğurdumu falan diyeeee

10 tane ayak tırnağını 15 dakikada keserek kendi rekorumu kırdım kızlar
ayy ne zor iş bu ya
koca göbekten eğilemiyorum bir türlü

ahahah benimkileri artık eşim kesiyoo.mümkün deil eğilemiyorum.hatta bugün kesti sağolsun ellerimide kesti bide üstüne törüpledi canım benimm yaaa

bizde bugün akşam üstü arkadaşa oturmaya gittik.ama valla yorulduummsırtım belim oram buram ağrıdı yinee.evde sıkılıyorum çıksam yoruluyorum valla anlamadım bende nolcak bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…