mrb hanımlar napıyorsunuz....
biz kocacığımla patlamış mısırımızı alıpp güzel bi film izledik.....
şimdi ara verdik sırada bi film daha var...
minik kızımız gelmedenn bol bol izleyelim diyoruzz sonra belkimm vakit bulamayızz
ohhh....ne güzel..çok şükür hepimiz huzurlu hamilelik geçiriyoruz bu bebişlerimize de yansırmrb hanımlar napıyorsunuz....
minik kızımız gelmedenn bol bol izleyelim diyoruzz sonra belkimm vakit bulamayızz
iyi akşamlar canım bizde oğluşumla ikimiz oturuyoruz babamız işte canımız çok sıkılıyor bebiş gelmeden fırsatları değerlendirmek lazım en güzelini yapıyosunuz canım zaten havada çok soğuk dışarı çıkılmıyor en güzeli evde film izlemek
hERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLERR.. KAÇAK OLARAK HASTANEDEN 2 DK LIĞINA NETE GİRDİM :)
BİZ İİZZ.. BEBEĞİMİZ YOĞUN BAKIMDA. BEN HALA GÖZLEM ALTINDAYIM. 30 HAFTADA DOĞDU OĞLUM.. 30 HAFTADA TAKILI KALMIŞIZ:)) ŞİMDİLİK BU KADAR.. SAKINNN TEKK DOKTORA BAĞLI KALMAYIN... HEPİNİZİ ÖPTMMM.
BİZ İİZZ.. BEBEĞİMİZ YOĞUN BAKIMDA. BEN HALA GÖZLEM ALTINDAYIM. 30 HAFTADA DOĞDU OĞLUM.. 30 HAFTADA TAKILI KALMIŞIZ:)) ŞİMDİLİK BU KADAR.. SAKINNN TEKK DOKTORA BAĞLI KALMAYIN... HEPİNİZİ ÖPTMMM.
cnm nerelerdesin hiç görünmüyosun gel arada topiğe merakta bırakma evt ilk bebişimiz geldi sağlıkla evlerine dönerler inşş grşmk üzere alocummerhaba arkadaşlar..
herkese yürekten selamm diyorum:)
çok şaşırdımm çok sevindim ve etkilendim..
uzun zamandır sadece okuyor uzaktan takip ediyordum hep :)
bakalım ilk kim doğuracak diyordum.
busemmmm doğum yapmış innşallahh sağlıklı hayırlı bir bebek olur.
dualarım onlarla çok küçük doğmuş ama olsun bi sürü kişi burda onları düşünecek dua edecek inşallah en yakın zamanda evlerine dönerler...
bakalım 2. kimin bebişi gelecekk:)
cnm çok çok geçmiş olsun oğlunda kapınca dah bi zor olmuştur yaa Allah şifalar versinKızlar iyi geceler,
Bir kaç gündür hastaydım ben, kağanında boğazları şişince onunda ateşiyle uğraştım, gece mesaisi gündüz mesaisi, vakit bulunca ara ara uyumalar fln biraz zorlu geçti yani, dr ateş düşürücüsünü değiştirince ateşi takip etmek kolaylaştı nispeten bende biraz rahatladım,
İkimizde antibiyotik kullanıyoruz şimdi,ikimizde hasta olunca eşim geri dönmedi bizimle kaldı,nöbetleşe ateş takibi yaptık gece, babamız ve anneannemizde hasta şimdi, benimki faranjit ve soğuk algınlığı kağanınki boğaz iltihabı,
Ben evde yatmaktan dahada hastalanır gibi olunca eşimle hava almaya dışarı çıkmıştık, ayağım basamak gibi hafif bir yükseltiye takıldı, güm yüz üstü yere kapaklandım, ama neyseki dirseklerim ve dizlerimin üstüne düştüm yani karnım yere vurmadı,eşimde bir adım arkamdaydı yüz üstü düşünce beti benzi attı, dr a gittik nst çekti, kalp atışı var bebek iyi harekette ediyor dedi de yüreğimize su serpildi, aman çok şükür... Dengeli düşmüşüm neyseki...
cnm ramazanda yediğimiz hurmalardan die biliyorum bende ve rahmi güçlendiriyomuş oyüzden doğuma yakın yemek doğumu koalylaştırıymuş inşallahkızlar hani hamilelikte hurma çok iyiymiş yaaa
şimdi bu hurma hangi hurma.hani şu ramazanda yediğimiz hurmamı yoksa büyük elma gibi gibi olan meyve hurmamı benim aklım karıştı
güle güle kullanın cnm elvinin odası çok güzel olmuş sağlıkla büyüsünler inşgünaydın ....
babaanne,hala ve dedemizi çağırdık kızımın odasını düzenleyeceğiz bugün,park yatağını kuracağız.haftaya da eşyalarını yıkar yerleştirirz çantayı hazırlarız
evt cnm bende stok yaptım zemzem ve hurma yeni hacdan gelen komşumuz oldu iide oldu valla çantamda mutlaka götürcem inşallah bebişin ilk içtiği zemzem olsun bide dedğin gibi hurmanın tadını alsın bak bu faydasını bilmiyodum ne hikmetler var iştee saol bilgi içincanım ramazanda yediğimiz medine hurmalarından
yiycen hatta acve denilen peygamber efendimizin kendi eliyle diktiği bir hurma cinsi var onu tavsiye ederim bebek doğuncada ağzına ilk anne sütünden bile önce hurmayı ezip ağzına sürersen vucutunun ihtiyaç duyduğu 16 element varmış onu hurmadan alabiliyormuş bebek bir de zemzem tabiki çantanıza koymayı unutmayın derim ben
busemm tatlım Allah yardımcınız olsun hepmiizn duası siznle sağlıkla evinize dönün oğluşunla inşallah buarada bi doktorda kalamamk cidden ii bencede sen artık tecrübelisin seni dinlemek gerek:)hERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLERR.. KAÇAK OLARAK HASTANEDEN 2 DK LIĞINA NETE GİRDİM :)
inşallah onlarda doğdukalrında rahat huzurlu bebişler olurlarrr gazları olmaz:)ohhh....ne güzel..çok şükür hepimiz huzurlu hamilelik geçiriyoruz bu bebişlerimize de yansır
iyi akşamlar kızlar
belki merak etmişsinizdir dünden beri internetimiz yoktu
kar yagdı altyapı çöktü burda
şükür bu sefer 2 günde geldi
ben ve kızım iyiyiz eşim ve Eylülde iyileşti gibi
bugün seminerden geldim dağ gibi ütü yaptım bebek cicilerinide ütüledim yarın fotosnu çekersem ciciler kızmına yüklerim
şimdi yatacağım
hepinizi öptüm mucakkk
ohhh....ne güzel..çok şükür hepimiz huzurlu hamilelik geçiriyoruz bu bebişlerimize de yansır
olsun canım artık senin de yoldaşın var erkekin yanındaa
slm arkadaşlar nasılsınız?
nur izleyin cnm şimdi ne yaparsak kardır sonra bizim yaramazlar fırsat vermiceklerr :)
iyi akşamlar kızlarr
haftasonu da bitti biz de kayınvalidemlerdeydik yeni geldik
bi girim ne var ne yok dedim hepiniz ve bebişleriniz iidir umarım
BUSEMM hem geçmiş olsun hem de gözün aydın ii olmanıza çok sevindim
herkese ii akşamlar yarın görüşürüz :80:
iyi akşamlar kızlar
bugün seminerden geldim dağ gibi ütü yaptım bebek cicilerinide ütüledim yarın fotosnu çekersem ciciler kızmına yüklerim
şimdi yatacağım
hepinizi öptüm mucakkk
iyi akşamlar kızlar
şimdi yatacağım
hepinizi öptüm mucakkk
iyi akşamlar canım bizde oğluşumla ikimiz oturuyoruz babamız işte canımız çok sıkılıyor bebiş gelmeden fırsatları değerlendirmek lazım en güzelini yapıyosunuz canım zaten havada çok soğuk dışarı çıkılmıyor en güzeli evde film izlemek
ohhh....ne güzel..çok şükür hepimiz huzurlu hamilelik geçiriyoruz bu bebişlerimize de yansır
olsun canım artık senin de yoldaşın var erkekin yanındaa
teşekkürler arkadaşlar gerçekten ne kadar şükretsek azdır huzurlu bi hamilelik geçirdiğimiz için....şu son zamanlarımızı en güzel şekilde geçirmek lazım...gerçi minişlerimiz geldiğindede evlerimize ayrı bi güzellik gelicek ama herşeyin güzelliği kendine göre....slm arkadaşlar nasılsınız?
nur izleyin cnm şimdi ne yaparsak kardır sonra bizim yaramazlar fırsat vermiceklerr :)
iyi akşamlar kızlar
şimdi yatacağım
hepinizi öptüm mucakkk
Kızlar iyi geceler,
Bir kaç gündür hastaydım ben, kağanında boğazları şişince onunda ateşiyle uğraştım, gece mesaisi gündüz mesaisi, vakit bulunca ara ara uyumalar fln biraz zorlu geçti yani, dr ateş düşürücüsünü değiştirince ateşi takip etmek kolaylaştı nispeten bende biraz rahatladım,
İkimizde antibiyotik kullanıyoruz şimdi,ikimizde hasta olunca eşim geri dönmedi bizimle kaldı,nöbetleşe ateş takibi yaptık gece, babamız ve anneannemizde hasta şimdi, benimki faranjit ve soğuk algınlığı kağanınki boğaz iltihabı,
Ben evde yatmaktan dahada hastalanır gibi olunca eşimle hava almaya dışarı çıkmıştık, ayağım basamak gibi hafif bir yükseltiye takıldı, güm yüz üstü yere kapaklandım, ama neyseki dirseklerim ve dizlerimin üstüne düştüm yani karnım yere vurmadı,eşimde bir adım arkamdaydı yüz üstü düşünce beti benzi attı, dr a gittik nst çekti, kalp atışı var bebek iyi harekette ediyor dedi de yüreğimize su serpildi, aman çok şükür... Dengeli düşmüşüm neyseki...
iyi akşamlar kızlar
şimdi yatacağım
hepinizi öptüm mucakkk
10 tane ayak tırnağını 15 dakikada keserek kendi rekorumu kırdım kızlar
ayy ne zor iş bu ya
koca göbekten eğilemiyorum bir türlü
slm kızlar nasılsınız.biz bugün halı baktık kızımızın odasına koçtaşta beğendim aslında ama bi kaç yere daha bakmak istedim.hava buzzzz gibi allahtan evler sıcacık valla.salı günü kontrolümüz var çok heycanlıım ne kadr olmuş minik kızım çok merak ediyorum
mrb hanımlar napıyorsunuz....
iyi akşamlar kızlar
şimdi yatacağım
hepinizi öptüm mucakkk
10 tane ayak tırnağını 15 dakikada keserek kendi rekorumu kırdım kızlar
ayy ne zor iş bu ya
koca göbekten eğilemiyorum bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?