2011 Şubat Anneleri

offff ya aynı durumdayız canım günler yaklaştıkça stresim artıyor

Bu arada nikahmalzemeleri.com dan daha siparişim gelmedi gelince kalitesini hem yazarım hem fotosunu koyarım canım

canım ben bebettonun aldım çok güzel görünüyo inşlh kullanışlıdır

bebettonun malzemelerini kızımda kullanmıştım kaliteli ve güzeldir

kızlar bu da kapı süsümüz kendim yaptım bunuda

Eklentiler

• $Fotoğraf-0030.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $Fotoğraf-0029.webp
    6 KB · Görüntüleme: 45
fatmacım sanırım benim aldığım da bebettonun

bu arada senin bebek şeker siparişlerin geldi mi nasıl<*

ayyy meraktan ölüyorum hala gelmedi
bebek şekeri siparişi vermedim daha
şeker sepeti
kapı süsü
biberon temizleme fırçası
lohusa tacı
bebek mevlüdü için karton külah 30 tane sipariş verdim :)

ayyy 2 dakka oturdum iyiki eşim yine bi surat bi surat
gün boyu görüşmüyoruz bari akşam yanımıza gel diyor
sanki yeni evliyiz pehhhh

bunlarda gecelik sabahlık ve pijamam

Eklentiler

• $Fotoğraf-0032.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $Fotoğraf-0036.webp
    9 KB · Görüntüleme: 37
slm kızlar....gebelik zehirlenmesi için idrar testi sonucumu aldım temiz çıktı nasıl içim rahatladı anlatamam .preeklampsi sanırım gebelikte en zor durumlardan biri busenin geçirdiği de ondan zaten ..plesantam da yukarı çıkmış ona sevindim ama şekerim tavan illaki birşey çıkıyor hayırlısı diyorum artık iyi haberlere sevinemiyorum bakalım sırada ne var gibisinden (

olsun canım gözün aydın yine de

Selammm kızlar siteye ne olmuş anlamadım giremedim bi türlü şimdi girdim ama geçmişi okuyamıyorum deli oldummmmm yaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

gözünaydın canım
inşallah bundan sonra herşey yolunda gider

yaa kızlar birsürü alıntı yapmıştım ama site gittii neyse aklımda kaldıkça yazayımm

arkadaşımm sıcağın iyi gelmediğini döylemişsin iyiki söyledinn yoksa kendimi sarıp sarmalıyordumm.hatta sıcak su torbasına su koydumm çok kaynatmadım ama sıcaktı yine onu polar battaniyeye sardımm güya sıcağını biraz alsın diye bi sırtıma bi ayaklarıma koyuyordumm.neyse yapmiim barii

ama şimdi biraz daha iyiyimm.kayınvalidemdeydik yemek yedik yedirdi içirdi beni biraz pışpışladıı pohpohladı falan eşimde biraz sevdi moralim düzeldii kendimi iyi hissettim

deminde otururken patattes salatası canım çekti patattesleri soydum doğradım koydum ocağa pişmesiydi yapmasıydı derken saat 10 u geçecek ama napiimm yemezsem uyuyamam

nazim ellerine sağlık çokda güzel olmuşlar

bende çantamı hazırlamaya başladım daha ortada tam bişi yok ama buseden sonra bide ocak bebeklerini okuyunca tırstım valla hazır dursun.bide artık zorlanıyorum bişiler yapmakta.ee yalnızım zaten yavaş yavaş tamamlansın.

25inde artık hafta sonu ne eksikse hepsini bitirmeyi planlıyorum.bişi kalmasınnnn artık

baby_s gözün aydın sonucun iyi çıkmış.
şeker için diyet çok önemli, benim 2 hafta sıkı bir diyetle normale döndü tabi sonuna kadar diyete devam ama napalım sıkıcaz artık dişimizi hiç sıkma canını seninki de düzelir

Sağolun kızlar .benim şeker 120 yi geçmiyor diye diyeti gecşettim biraz 260 a çıktı bir anda ..çok dikkatli olmak lazım .hatta bende şeker yok diye inandırmıştım kendimi (

Son düzenleme:
geçmiş olsun kızlar şekerin çaresi vr nasıl olsa diyet yapmak biz hamilelere zor olsada az kaldı artık sıkın dişinizi azdaha

ii geceler kızlar yine kimse kalmamış
baby_s gözünaydın canım ben de yeni doktorumun istediği tahlillerin sonucunu yarın alcam
inş bişi çıkmaz bende de sağlamız diye geçiniyom ama
neyse benim eşim de kızdı oysaki daha yeni açmıştım
süs yapan arkadaş kimdi unuttum ama :78: çok güzel olmuş ellerine sağlık

Sağolasın cnm, güzel bir gün geçirmişsiniz ne güzel
gunaydin kizlar
bizde bugun erkenciyiz
kahvaltimizi yaptik sutumuzu ictik
tekrar yataga girdik
fakat birseyi unuttuk

keçiboynuzu pekmezini icmeyi unuttum kizlar sizde için çok yarayisli
Bende bugün kağana almıştım keçiboynuzu pekmezi, bende içeyim o zaman
Cnm anlattığım sey seninki ile çok benzer, bebiş kanala giriyor olabilir seninde
Cnm sıra bende yazmadım Allah korusun yanlış okumuşsun, 31. Haftam bitti daha 7 haftam var yazdım ben, kağan 23. Haftada doğmaya kalkmıştı 38e kadar yatarak tuttum oğlumu şükür bugünlerimize

Cnm tecrübeli bir anne olarak sana hiç alıştırma sallamaya mümkünse diyorum, çünkü çok zor oluyor, kağandan tecrübeliyim şu an sallamadan uyumuyor anne için çok zor&#8230; ne yapıp edip sallamıcam ikinciyi
Cnm benzer bir ağrı bendede var, akşamdan beri belimin solu ağrıyor sürekli geçmedi&#8230; inş. Seninki geçmiştir
Ahh bu hormonlar&#8230;
Kız ilahi çok güldüm &#61514)
Cnm ben çetik götürmüştüm hastaneye doğumdan sonra hemen giydim, kan kaybı çok olacağı için üşüyor insan&#8230;
Cnm haftalarımız ilerledikçe hamilelik biraz daha zorlaşıp sıkıcılaşıyor&#8230;
Cnm güzel geçmiş ne güzel gözün aydın, botları ve paltoyu çıkartıp tartılsaydın keşke 2 kilodan fazla çeker onlar
Aldıklarınızı güle güle kullanın cnm
Temiz çıkmasına sevindim cnm gözün aydın, plesentada çıkmış
Kolay gelsin cnm, bende kağana patik örüyorum boş kaldıkça
sağolasın cnm

Eki Görüntüle 114345 Eki Görüntüle 114345 buda sepetimiz ama kamera iyi olmayınca net çıkmıyor
Cnm güle güle kullanın inş. Hepsine baktım ve beğendim
kızlar atv haber izliyorum şimdi kadının doğum sancısı tutmuş ama otobanda benzinleri bitmiş sonra polisler yardım etmişte hastaneye gidebilmişler. acaba bizim başımıza neler gelecek?????
Ay Allah korusun cnm yaaa
Yok cnm abartmamışsın bence, temiz temiz dursun
http://img214.imageshack.us/img214/4782/gecelik.jpg
bu arada kızlar ben bu geceliği aldım kendime.lohusa gecelikleri hep anane işiydi bende önden düğmeli olsun dedim hem sonra da kullanırım dedim.
Güle güle kullan cnm

slm fıstık anneler
yaklaşık 9 saat sonra kızımı görcem ayy ne kadar oldu acaba.plesantayı artık merak etmiyorum çıkmamıştır biliyorum bu gece uyku yok bana :)

üffff patlıycam yaa... 2 hafta sonra yükseklisansımın ders aşaması bittiği için bi seminerde bi makale anlatmam gerekio:S her hafta dersler için şehir dışına çıkmak zorunda olmam yetmio gbi bi de seminer çıktı:S kocam da seminerden bi hafta snra almanyaya seminere gidio, kısa süreliine ama yinede çok tedirgin oluorum onsuz napcm:s bide bi dünya kuruntu yapıorum ben durduk yere yaa.. yok doğarmı bu gece, yok preeklemsi olurmym vs vs bitmioooo,içim şişti be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…