Teşekkür ederim melocum. Nasıl acaba?
Ya arkadaşlar ben hani başımdan da geçti ama yine dogumdan çok korkuyorum ya.
Birincide bilmiyorsun, ama şimdi başıma gelecekleri bildikçe iyice stres yapmaya başladım
canım ben bebettonun aldım çok güzel görünüyo inşlh kullanışlıdır
fatmacım sanırım benim aldığım da bebettonun
bu arada senin bebek şeker siparişlerin geldi mi nasıl<*
kızlar bu da kapı süsümüz kendim yaptım bunuda
slm kızlar....gebelik zehirlenmesi için idrar testi sonucumu aldım temiz çıktı nasıl içim rahatladı anlatamam .preeklampsi sanırım gebelikte en zor durumlardan biri busenin geçirdiği de ondan zaten ..plesantam da yukarı çıkmış ona sevindim ama şekerim tavan illaki birşey çıkıyor hayırlısı diyorum artık iyi haberlere sevinemiyorum bakalım sırada ne var gibisinden(
slm kızlar....gebelik zehirlenmesi için idrar testi sonucumu aldım temiz çıktı nasıl içim rahatladı anlatamam .preeklampsi sanırım gebelikte en zor durumlardan biri busenin geçirdiği de ondan zaten ..plesantam da yukarı çıkmış ona sevindim ama şekerim tavan illaki birşey çıkıyor hayırlısı diyorum artık iyi haberlere sevinemiyorum bakalım sırada ne var gibisinden(
gözünaydın canım
inşallah bundan sonra herşey yolunda gider
Sağolun kızlar .benim şeker 120 yi geçmiyor diye diyeti gecşettim biraz 260 a çıktı bir anda ..çok dikkatli olmak lazım .hatta bende şeker yok diye inandırmıştım kendimibaby_s gözün aydın sonucun iyi çıkmış.
şeker için diyet çok önemli, benim 2 hafta sıkı bir diyetle normale döndü tabi sonuna kadar diyete devam ama napalım sıkıcaz artık dişimizi hiç sıkma canını seninki de düzelir
Sağolasın cnm, güzel bir gün geçirmişsiniz ne güzelGünaydın kızlar,dün çok yoğun bir gün geçirdim eşimin teyzeleri pat diye misafirliğe geldiler.Apar topar evimizi temizledik eşim dışardan birşeyler aldı.Akşama kadar onlarla oturduk sonra annemler bizi dışarıya yemeğe götürdüler ablamlar,annemler ve biz çok güzel bir akşam oldu.Yemekten sonra annemleri bize çay'a götürdük dedesi ve babası kızımın şifonyerini kurmaya başladılar ama yarım kaldı inş.bu akşam devamı gelicek.
Kendimcede şöyle bir karar aldım kızımla ilgili yapacağım birşeyi söylemeyeceğim yoksa olmuyor.Dün mesela çamaşırlarını yıkayıp kuruyunca ütü yapacaktım.Yatağını yapacaktım ama olmadı.
Bu hafta habersiz yapıcam herşeyimi :))
Dillerim_lal resimler çok güzeldi teşekkür ederim.
Burcuuu çok ama çok geçmiş olsun canım.
Melocum odanızıda çok beğendim.güzel günlerde büyüsün odasında elvin dila kızımız
Bende bugün kağana almıştım keçiboynuzu pekmezi, bende içeyim o zamangunaydin kizlar
bizde bugun erkenciyiz
kahvaltimizi yaptik sutumuzu ictik
tekrar yataga girdik
fakat birseyi unuttuk
keçiboynuzu pekmezini icmeyi unuttumkizlar sizde için çok yarayisli
Cnm anlattığım sey seninki ile çok benzer, bebiş kanala giriyor olabilir senindeKızlar size birşey sorucam sandalyeden oturuyorum ya bütün gün şimdi arada sırada ayağa kalkmam gerektiğinde karnımın altında bir acıma oluyor sızı gibi birşey hissediyorum sizede böyle şeyler oluyormu ve neden olduğunu biliyormusunuz
Cnm sıra bende yazmadım Allah korusun yanlış okumuşsun, 31. Haftam bitti daha 7 haftam var yazdım ben, kağan 23. Haftada doğmaya kalkmıştı 38e kadar yatarak tuttum oğlumu şükür bugünlerimizemerhaba kızlar nasılsınız bugün bakalım
aceleci bebişler yoktur umarım içimizde şimdilik bir tanecik geldi bebeişimiz ilk göz nurumuz yani 2011 şubat bebişlerinin en hızlı minişi
burcucum sıra bende yazmışsın ama seninde var canım daha 30. haftadasın ilkini kaçıncı haftada doğurmuştun ki
Cnm tecrübeli bir anne olarak sana hiç alıştırma sallamaya mümkünse diyorum, çünkü çok zor oluyor, kağandan tecrübeliyim şu an sallamadan uyumuyor anne için çok zor… ne yapıp edip sallamıcam ikinciyigünaydıın kızlaaar... uyanmak çalışmaaak çok zoor...sıcacık yataktan kalktımda geldim walla daha afyonum patlamadı...akşama anca ayılcam galiba 2 gündürde gece uyku tutmuyo zaten dün gece 2.30da cumartesi gecede 4.30da oda değiştirerek anca uyuyabildim... kocişimi bırakıp mekan değiştirdimde anca girdi uyku... oda yazık yanında bulamayınca beni panikle oda oda beni arıyo
neyse böyle işte...size bişi sorcam...daha dogrusu tecrübeli anneler bilir galiba bunu...bebeği ne zaman sallamaya başlıyosunuz? şimdi nerden çıktı bu diyeceksiniz...ben hepsiburadadan maxima swing otomatik sallanan bebek yatağı aldım..park yataklardan, geldi kurduk, sallayan aparatı kırık çıktı neyse garantiye göndercektikte sonra bebeğin bu kadar sallanması belki zarar verir diye düşündük.korktuk..:18: çünkü ilk altıay kullanılabiliyo sallanma kısmı ve gayet salıncak gibi durmadan10-20-30 dakkalık zamanlarla sallanabiliyo...iyi güzelde hani bebeğin boynuna filan zarar verirmi? onu iade edip normal park yatak alayım dimi? bebeği ilk zaman sallamak zarar verirmi acaba?ayy ne güzel alıp kurtulmuştum yatak olayından.şimdi tekrar araştır bak, dolaş...çok çabuk sıkılıyo bide benim herif.. 2 bi yere gitsek üflemeye püflemeye başlıyo uyuz oluyom bendebakalım hafta sonu dolaşacaz heralde yine tüm şehri.. bide kızımızı görcez inşallah... çok özledim 5 hafta olcak görmeyeli, kaç kğ oldu, sağlığı nasıl, bize yüzünü gösterecekmi... çatlıyorum meraktan... allahım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versinde merak duyalım keşke sadece...bu ara bi korku bastırdı zaten niyeyese...allahım hayırlısını, sağlıklısını verir inş hepimize kızlar..
yatak bu MAXIMA SWING YATAK-MAVİ - Ürün Kategorileri
Cnm benzer bir ağrı bendede var, akşamdan beri belimin solu ağrıyor sürekli geçmedi… inş. Seninki geçmiştirselam kızlar bende dün gece sıkıntılı bir gece geçirdimakşam sol tarafıma belimin boşşluğuna bir ağrı sağlanmıştıı.midemde bulanıyordu.sanırım akşam gittiğimiz yerde ev çoookk sıcaktııı.azıcık pencere açtıkk ben ordan soğuk aldım hemen galibaa neyse yattımmm.nasıl batıyo sol tarafımm ağlayacam artık acıdann.eşimde garipp iyice sokuluyo bana hani canım yanıyo ya şefkat gösteriyo bide ben çok severdim öyle sırnaşık uyumayıı.ayy ama dayanamıyorum yaniii fenalıklar basıyooo.neyse kalktım zorla bende mekan değiştim küçük odaya tekli yatağa gittimm.sarındım sarmalandımmm neyse zorda olsa uyudumm.sabah eşim işe giderken uyandımm oda beni arıyomuş evin içinde.ama sabah kalktığımda boğazımm acıyordu hala acıyoo.sanırım hasta oluyorumm pööffff....sonra geri yattımm anca kalkabildimm.kahvaltı yapıcam şimdiii.
Ahh bu hormonlar…kızlar ne kadar da alışmışız biz buraya az site gidiyor hemen sinirler geriliyor
benimde hiç birşey yapasım yok çok alınganım herşeye hemen küsüyorum canım sıkılıyor yaaa
gerçi bu can sıkıntılarını arıyacağız
ya aslında evde yapılacak çok şey var ama yapasım yok eve gidip yemek yapasımda yok şu herşey aynı monotonlukta gidiyor yada bugün böyleyim herşey gözüme ters geliyor beni geriyor
Kız ilahi çok güldüm düzeldi sanırım.
kızlar size ne diycem geçn akşam babası kızıma erzincan türküleri açtı nasıl tepiniyo benim sıpa valla bozuldum ama benim damarlarımdan besleniyo şimdi en azından şuan için benim damrlarımın türkülerini dinlesin dedim:) açtım rumeli türküleri dinliyoruz sabahtan beri onu da sevdi sanırım sıpacım :))ayy benim kızım nereli olcak yaa baba erzincan anne istanbul doğum konya kafası karışcak kızın:)))
Cnm ben çetik götürmüştüm hastaneye doğumdan sonra hemen giydim, kan kaybı çok olacağı için üşüyor insan…Herkese selamlar kızlar.Umarım herkes iyidir.Ağrılardan şikayet edenler olmuş bendede var aynı ağrılar ve kaburga batması ama çok beter hamileler gördüğüm için şükür diyorum yalnızca.Bu kadarla kalsın inş. uzun zmandır sterilizatör ve göğüs pompası araştırıyordum.Fiyatlarının pahalılığı yüzünden sterilizatörden vazgeçmek üzereydim ki istediğim avent sterizatörün Almanyada sadece 90 tl olduğunu gördüm ve hemen ablama sipariş verdim.Sizinde bilginiz olsun diye yazıyorum eğer imkanınız varsa strelizatörü yurt dışından alın yada aldırın.Türkiyede aynı ürün 200-250 tl arasında.Çok mutlu oldum ama malesef pompalar hemen hemen aynı fiyat onu daha araştırmaya devam ediyorum.
Birde bugün kalın çoraplar aldım hastane için biraz avarttım sanırım aşırı kalınlardan aldım ama ben çorap giymeyi çok sevdiğim için onuda giyerim diye düşündüm:)
Cnm haftalarımız ilerledikçe hamilelik biraz daha zorlaşıp sıkıcılaşıyor…ayyyy..artık aşağı dünyayla olan bağlantımız kesildi
teşekkür eder,z yasmin teyzesi
ayyy...ne tuhaf yaaa.ilerleyen haftalarda ben de böyle hissedecekmiyim acaba
teşekkür ederiz teyzesiiiii....
ama olsun sevil ne güzel teyzeleriyle vakit geçirmekten de mutlu olmuştur bence..
canım nasıl soğuk ya...sabah heryer cam gibiydi
kolay gelsin canıımm
çağlayan senin bu yazdığın şeyler bende yazdığın zaman olmuyor ama sonrasında 10 gün geçince oluyor demekki ben de de olacak
Cnm güzel geçmiş ne güzel gözün aydın, botları ve paltoyu çıkartıp tartılsaydın keşke 2 kilodan fazla çeker onlarselam kızlar, şikayet etmişsiniz site bakımda diye ama ilk kez geçmişi bu kadar hızlı okuyup sizle sobete yetişebildim
arada bakım gerekiyor mu ne?:)))
mapuci sinir stres demişsin ya bu gün okulda bir veliyle nerdeyse kavga ediyordum, halbuki genelde haklı da olsam alttan alan olurum olaylar büyümesin çocuklar etkilenmesin diye ama sabrım kalmadı artık. bu halde biz insanlardan anlayış beklerken herşeyin derdini sıkıntısını üstümüze yıkıyorlar tahammülüm yok. şeytan diyor al raporu otur evinde sıcak sıcak, dersler de boş gecerse geçsin nasılsa kıymet bilen yok ama vicdanım el vermiyor gene de.
okul çıkışı sağlık ocağına uğradım kızlar, tansiyonumu ve kilomu ölçtü.
tansiyon iyi çıktı bu kez ama kilo uçukbotlarla paltolarla falan normalden 2 kilo fazla çıktı
bir de ebe mutlaka sola yat dedi, aslında bebek hareketlenmeden önce sola yatardım ama şimdi sol tarafa dönünce sürekli tekme yiyorum deyince tamam işte bebeğe sol tarafta daha çok kan gidiyor iyi beslendiği için kıpırdıyor sen onu düşünme sola yat dedi. ama ezersem falan deyince de güldü,
korkma bişey olmaz dedi.
el dopleri yokmuş kalp atımını dinleyemedik o kadarda hevesle gitmiştim ama neyse. 10 gün kaldı kontrole sabrederim birazcık
Aldıklarınızı güle güle kullanın cnmkızlar alışverişten geldik çok yorulmuşum alınacak pek bir şey kalmadı artık en son bakım ürünlerimizi bezimizi falan aldık bugün birde gecreliklerimin altına terlik arıyordum lcw de örgü pembe babet tarzı ayyakkabi buldum çok tatlıydı bu hafta gidip onu da aldık mı tamamdır inşlhhh çantamızı hazırlıycam bu hafta
Temiz çıkmasına sevindim cnm gözün aydın, plesentada çıkmışslm kızlar....gebelik zehirlenmesi için idrar testi sonucumu aldım temiz çıktı nasıl içim rahatladı anlatamam .preeklampsi sanırım gebelikte en zor durumlardan biri busenin geçirdiği de ondan zaten ..plesantam da yukarı çıkmış ona sevindim ama şekerim tavan illaki birşey çıkıyor hayırlısı diyorum artık iyi haberlere sevinemiyorum bakalım sırada ne var gibisinden(
Kolay gelsin cnm, bende kağana patik örüyorum boş kaldıkçakızlar napıyorsunuz...eşim nöbete gitti bizde evdeyiz kzımla bu akşam el işi yapmayı planlıyorummm inş yapabilirm...bi mutfak takımı işletmiştim kaneviceden(ben çok severim)kenarlarına tığ işi yapıyorum inş doğumda sermeyi planlıyorum 6 peçete falan kaldı umarım yetişir...
sağolasın cnmiyi akşamlar kızlar
amannn iyiki site gündüz bozukmuş
ilkkez bu kadar çabuk bitirdim geçmişi
biz bugün iyiyiz ailecek hastalık bitti gibi inşallah
okulda kolay yolu buldum bugün konuları slaytlarla anlattım hiç yorulmadım ama maalesef her konuda slayt olmuyor işte
eve geldim duş aldım yemek yedik okul işlerim var şimdi onları yapacağım
arada ugrarım
foto çekemedim henüz kıyafetlerin çekersem hemen yükleyeceğim
şimdilik öpüldünüz kızlarrr
mucakkk
ben onu hep yaşıyorum düşün yani
melocum,yasminkamu,nuryasemin,şenaysn,nur45,dillerimlal,burcu kızlar çok teşekkürler hepinize mucakkkkkkk
nur45 odanızı güle güle kullanın canım
burcucum geçmiş olsun canım
nikahmalzemeleri.com
buradan sipariş verdim ben ama henüz elime ulaşmadı
kızlar ben büyük kızımı hep salıncakta sallayarak uyuttum yaklaşık 3.5 yaşına kadar ama çok çektik bazen saatlerce salladık bazen tatile çıktık salıncak yok diye hiç uyuyamadık huzursuz olduk onun için be sefer hemen ayaga alıştıracagım benimle bir heryere gelir nasılsa ayaklarım
beyin hücresi ölümüne falan ben pek inanmıyorum bu topikteki herkes belkide ayakta sallanarak büyümüştür gayette akıllıyız maşallahhhh
ahhh ahhh hiçte öyle olmuyor malesef ben ilk bebeğimde lohusalık döneminde ve ilk 6 ayda 15 kilo aldım ve hala üzerimde
hamileliğimde 11 kilo almıştım halbuki
bence doğumdan sonra daha fazla kilo alınıyor
ayyyy çok fenayız mapuci bende aynı şeyi düşündüm biliyormusun?
bende yıkıyorum çantayı bişey olmaz
eylüldede hep yıkamıştım bakma sen mis mis kullan:)
güle güle kullanın canım
hepsi çok şeker olmuş
Cnm güle güle kullanın inş. Hepsine baktım ve beğendimEki Görüntüle 114345 Eki Görüntüle 114345 buda sepetimiz ama kamera iyi olmayınca net çıkmıyor
Ay Allah korusun cnm yaaakızlar atv haber izliyorum şimdi kadının doğum sancısı tutmuş ama otobanda benzinleri bitmiş sonra polisler yardım etmişte hastaneye gidebilmişler. acaba bizim başımıza neler gelecek?????
Yok cnm abartmamışsın bence, temiz temiz dursun28 ocağı bir görsem başka birşey istemiyorum canım, 32'de ayrılmak iyi de sonra nisanda bitiyor izin.
kızlar hastane eşyalarını koyacapım çantayı makineye attım yıkıyorum şimdi, bir arkadaşım aradı cantayı yıkıyorum deyince yok artık sen iyice abartmışsın dedi( ama tertemiz bebek kokulu giysiler koyulacak ona öyle hemen kullanmaya içim el vermedi napayım
Güle güle kullan cnmhttp://img214.imageshack.us/img214/4782/gecelik.jpg
bu arada kızlar ben bu geceliği aldım kendime.lohusa gecelikleri hep anane işiydi bende önden düğmeli olsun dedim hem sonra da kullanırım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?