kafaı dağıt cnm ben bikaçgün öle dalıp dalıp gittim eşim soruyodu ne düşünüyosun die aklımda sürekli bi erken doğum senaryosu ya küvez olmazsa ya bişi olursa saçmalamıştım ama geçti çok şükür Rabbim hepsini korusun zamanında sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize inş değişik bişiler yap dediğin gibi
kızlar dun emzık aldım ogluma nuk kaucuk uclu nuby sılıkon uclu artık hangısını alırsa dedım
bırtanede bıberon almak ıstedım ama okadar cok cesıt varkı secemedım anne gogsune en yakın olan uclulardan almak lazımmıs bırde dıkkatımı bısey cektı bıberonlar hep plastıktı cam hıc yoktu sızce cam olmayan bıberonlar saglıklmıdır?
çağlayan dur senin aklını dağıtayım:) benm kargo durumumu ilgili arkdaşa iletebildinmi canım
ben yalnız gitmiştim hastaneye test yaptırmaya.ablam zorla götürmüştü o şüphelenmişti.eşimin haberi yoktu. sonucu verecekken hemşire istiyomusun diye sordu evet dedim.gözün aydın hamilesin dedi.nassı yani dedim.artık ne kadar donuk bir ifade ile baktıysam kadına aa noldu hani istiyodun dedi
eve geldim eşime söyledim hatta evlilik yıldönümümüzdü.testi verdim eline kağıdı tabiki anlamadı.hamileyim dedim oda benim tepkim gibi saf saf baktı.nassı yani dedi
çok tuhaf bir öğrenme şekliydi.hiç filmlerdeki gibi değildi yani.yarım saat falan ağladım bide üstüne
günaydın herkeseeee nasılsınız güzel anneler
kızlar ben 2 hafta önce acile gitmiştim ya antibiyotikleri kullaınca şikayetim bitti kontrole gittim cuma günü ama dr. muayene etmedi şikayetin geçmiş diye ama tuvalete gidince yine yanma oluyor kasıklarımda yine aynı baskı oluyor gidip bi idrar tahlili yaptırsammı yarın acaba dün yine çok ağrı yaptı
günaydın güzel hanımlar hemen geçmişi okuyup geliyorummmmm
tekrar günaydın canım..geçmiş olsun ayrıcasmeyr melocum dillerim_lal nurberra izmirliigulsah sevim_li fadime83 imp RomeosununJulieti CaglayanCicek ahuss bnyldrmylmz tombii faygen yasese
ARKADAŞLAR GÜNAYDIIIIN :))
Hepimizin bi şikayeti va rişte bende dün akşam gazdan ölüyorum sandım karnımda taş gibi oldumu sana oturamadım bile. Sabaha iyiydim gece neler yaptım bilmiyorum :78: Ama napim sıcakta koymak zararlı diye konuşmuştukya wc'ye taşın salona wc salon derken uyuyakalmışım
Neyse çok şükür şimdi iyiyim.
Bu akşam eşimle bir yerlere gitsek olacak galiba.Sona yaklaştıkça bir tuhaf oluyorum zaten herkesten böyle kaçıyorum doğumla ilgili konuşurken anlatılırken bir tek sizinle bu kadar açık konuşuyorum çünkü bazıları acayip derecede korkutuyor en iyisi hiç kimseyi dinlemeyip kendi geleceğimizi beklemek.
Bpa olayına dikkat et canım.Bende cam almak istemiyordum ama sanırım cam alıcam biberonları gerçi ablam daha alma erken hastanede lazım olursa biz alırız dedi şimdi sadece nuk'un damaklı emziğini almayı düşünüyorum.
tekrar günaydın canım..geçmiş olsun ayrıca
en iyisini yaparsın canım değişik bişeyler yap bugün inş. ii gelir sana...ayrıca biberon ve emzik için erken değil mi eğer bebek emerse 6 ay sadece anne sütü ile beslemeyeekmisiniz
Emzik annelerin en iyi kurtarıcı canım. Ağladığında ver ağzına senin memen sansın çeksin dursun sonra tabi alışırsa bazılarıda alışmıyor :))
Benim 4 aydan sonra çalışma gibi bir durumum olduğu için ve birde sütüm gelmezse eğer mama takviyesi için mecburen biberona ihtiyaç var canım.
Ne olur ne olmaz emziği alıcam ama biberonu ihtiyaç dahilinde sonradan tedarik edicem
Bu akşam eşimle bir yerlere gitsek olacak galiba.Sona yaklaştıkça bir tuhaf oluyorum zaten herkesten böyle kaçıyorum doğumla ilgili konuşurken anlatılırken bir tek sizinle bu kadar açık konuşuyorum çünkü bazıları acayip derecede korkutuyor en iyisi hiç kimseyi dinlemeyip kendi geleceğimizi beklemek.
Bpa olayına dikkat et canım.Bende cam almak istemiyordum ama sanırım cam alıcam biberonları gerçi ablam daha alma erken hastanede lazım olursa biz alırız dedi şimdi sadece nuk'un damaklı emziğini almayı düşünüyorum.
bu emzik konusunda arkadaşlarımdanda çok duyuyorum en büyük kurtarıcı diye..ama emziğede eşim çok karşı onu nasıl ikna ederim bilmiyorum...
Bnada aynı seyı soyledıler canım bız hastanede alırız dıye ama herhangı bır bıberon olsun ıstemıyorum oyuzden ben halledeyım ıstedım sende alırsan bılgı verırmısın
Bıde su sallanan an kucakalrına baktım fısher prıce marka cok guzeller var ama cok cesıtlıler alan yada arastıran var mı acaba?:26:
Konuştum canım ama maalesef arkadaş kabul etmedi.Süprizi kaçar dedi.Msj atamam dedi
Şaka şaka canım kabul etti ama gönderince bana msj atıcak ben sana msj yani hediyen gelene kadar gene kimden geldiğini bilmeyeceksin :))
:)) ne günlermiş dimi.Şimdi geçmişi hatırlarken gülümseyerek hatırlıyoruz heyy gidi günler heyyyy
Günaydın canım.Bence git tahlilini yaptır tekrardan hiç ihmal etme ne olur ne olmaz hiç olmazsa için rahat olur .
Günaydın neslicim
Neden karşıki sonuçta sabahtan akşama kadar bakacak olan kişi sensin susmadığında ne yapacaksın çocuk sürekli kendi memeni veremezsin heralde.Kasım annelerini okuyorum ben bazen çocuklar ağladıkça kendi memelerini vermişler şimdi çocuk oyuncak yaptı mememi diyor karnıda aç değilmiş ama emmek istiyormuş sürekli.Emziği verdiğinde hiç olmazsa sende rahat edersin.şuda var sürekli vermek zorunda değilsin zaten zor zamanlarında seni kurtarsın diye vereceksin sadece yani bu benim düşüncem tabiii
yarın sabah gidicem canım şimdi kahvaltı filan yaptım valla bu iltihap ne rezil bişey normaldede çekiyordum ama ilaçla geçiyordu şimdi bu iltihap rken doğuma sebb oluyor diye daha bi endişeleniyorum
Bak onu duymamıştım ben erken doğuma sebep oluyor diye aman canım ihmal etme hiç.Gerekirse başka dr.da git göster tahlillerini.
Neden karşıki sonuçta sabahtan akşama kadar bakacak olan kişi sensin susmadığında ne yapacaksın çocuk sürekli kendi memeni veremezsin heralde.Kasım annelerini okuyorum ben bazen çocuklar ağladıkça kendi memelerini vermişler şimdi çocuk oyuncak yaptı mememi diyor karnıda aç değilmiş ama emmek istiyormuş sürekli.Emziği verdiğinde hiç olmazsa sende rahat edersin.şuda var sürekli vermek zorunda değilsin zaten zor zamanlarında seni kurtarsın diye vereceksin sadece yani bu benim düşüncem tabiii
cuma günü gittiğimde melek doktorum trsinden kalkmıştı kontrol etmedi tabi benim ilaç etkisiyle ağrım yoktu yarın gidip yaptırıp hm ona hmde tüp bebek yaptırdığım doktora göstericem inş çıkmaz ama sanmıyorum :95:
Mothercare'den alıcağım var bende öğlen gidip dönence alayım diyorum. Herhangi bir öneriniz varmı? Çünkü biz yatağımızı da oradan aldık ona uygun da bir dönence lalaım diye düşündüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?