2011 Şubat Anneleri

Bu akşam eşimle bir yerlere gitsek olacak galiba.Sona yaklaştıkça bir tuhaf oluyorum zaten herkesten böyle kaçıyorum doğumla ilgili konuşurken anlatılırken bir tek sizinle bu kadar açık konuşuyorum çünkü bazıları acayip derecede korkutuyor en iyisi hiç kimseyi dinlemeyip kendi geleceğimizi beklemek.

Bpa olayına dikkat et canım.Bende cam almak istemiyordum ama sanırım cam alıcam biberonları gerçi ablam daha alma erken hastanede lazım olursa biz alırız dedi şimdi sadece nuk'un damaklı emziğini almayı düşünüyorum.

çağlayan dur senin aklını dağıtayım:) benm kargo durumumu ilgili arkdaşa iletebildinmi canım

Konuştum canım ama maalesef arkadaş kabul etmedi.Süprizi kaçar dedi.Msj atamam dedi

Şaka şaka canım kabul etti ama gönderince bana msj atıcak ben sana msj yani hediyen gelene kadar gene kimden geldiğini bilmeyeceksin :))

:)) ne günlermiş dimi.Şimdi geçmişi hatırlarken gülümseyerek hatırlıyoruz heyy gidi günler heyyyy

Günaydın canım.Bence git tahlilini yaptır tekrardan hiç ihmal etme ne olur ne olmaz hiç olmazsa için rahat olur .

günaydın güzel hanımlar hemen geçmişi okuyup geliyorummmmm

Günaydın neslicim

tekrar günaydın canım..geçmiş olsun ayrıca

en iyisini yaparsın canım değişik bişeyler yap bugün inş. ii gelir sana...ayrıca biberon ve emzik için erken değil mi eğer bebek emerse 6 ay sadece anne sütü ile beslemeyeekmisiniz

Emzik annelerin en iyi kurtarıcı canım. Ağladığında ver ağzına senin memen sansın çeksin dursun sonra tabi alışırsa bazılarıda alışmıyor :))
Benim 4 aydan sonra çalışma gibi bir durumum olduğu için ve birde sütüm gelmezse eğer mama takviyesi için mecburen biberona ihtiyaç var canım.
Ne olur ne olmaz emziği alıcam ama biberonu ihtiyaç dahilinde sonradan tedarik edicem

Bende 2 biberon bi 125ml birde 250ml (biri cam nuk diğeri ise avent plasitk) aldım iki tane de nuk emzik. Gerekirse bulunsun istedim. Daha doğrusu annem aldı bulunsun diye.

bu emzik konusunda arkadaşlarımdanda çok duyuyorum en büyük kurtarıcı diye..ama emziğede eşim çok karşı onu nasıl ikna ederim bilmiyorum...

Bnada aynı seyı soyledıler canım bız hastanede alırız dıye ama herhangı bır bıberon olsun ıstemıyorum oyuzden ben halledeyım ıstedım sende alırsan bılgı verırmısın

Bıde su sallanan an kucakalrına baktım fısher prıce marka cok guzeller var ama cok cesıtlıler alan yada arastıran var mı acaba?:26:

bu emzik konusunda arkadaşlarımdanda çok duyuyorum en büyük kurtarıcı diye..ama emziğede eşim çok karşı onu nasıl ikna ederim bilmiyorum...

Neden karşıki sonuçta sabahtan akşama kadar bakacak olan kişi sensin susmadığında ne yapacaksın çocuk sürekli kendi memeni veremezsin heralde.Kasım annelerini okuyorum ben bazen çocuklar ağladıkça kendi memelerini vermişler şimdi çocuk oyuncak yaptı mememi diyor karnıda aç değilmiş ama emmek istiyormuş sürekli.Emziği verdiğinde hiç olmazsa sende rahat edersin.şuda var sürekli vermek zorunda değilsin zaten zor zamanlarında seni kurtarsın diye vereceksin sadece yani bu benim düşüncem tabiii

Tamam canım aldığımda söylerim tabiki

İlk ay neler kullandık, neler işimize yaradı | burcuname

Sallanan ana kucakları için burcu (kasım annesi oluyor )burda güzel şeyler yazmış benimde aklıma yattı açıkçası bir oku istersen sende bu yazıyı canım.

yarın sabah gidicem canım şimdi kahvaltı filan yaptım valla bu iltihap ne rezil bişey normaldede çekiyordum ama ilaçla geçiyordu şimdi bu iltihap rken doğuma sebb oluyor diye daha bi endişeleniyorum

aynı sekılde dusunuyorum emzık alan cocuk hem daha sakın oluyor uyuyacagı zaman

yarın sabah gidicem canım şimdi kahvaltı filan yaptım valla bu iltihap ne rezil bişey normaldede çekiyordum ama ilaçla geçiyordu şimdi bu iltihap rken doğuma sebb oluyor diye daha bi endişeleniyorum

Bak onu duymamıştım ben erken doğuma sebep oluyor diye aman canım ihmal etme hiç.Gerekirse başka dr.da git göster tahlillerini.

Bak onu duymamıştım ben erken doğuma sebep oluyor diye aman canım ihmal etme hiç.Gerekirse başka dr.da git göster tahlillerini.

cuma günü gittiğimde melek doktorum trsinden kalkmıştı kontrol etmedi tabi benim ilaç etkisiyle ağrım yoktu yarın gidip yaptırıp hm ona hmde tüp bebek yaptırdığım doktora göstericem inş çıkmaz ama sanmıyorum :95:

Mothercare'den alıcağım var bende öğlen gidip dönence alayım diyorum. Herhangi bir öneriniz varmı? Çünkü biz yatağımızı da oradan aldık ona uygun da bir dönence lalaım diye düşündüm?

düşüncene katıllıyorum canım.. eğer bebek durmazsa bende babayı durdurmam emziği yok diye

evett biraz mutfağı topladım geldiimm. bir molaa bir işş.burdan içeriyi toparım.sonrada süpürgeyi açarım artık saatte müsait bir zamana geldi.

bendede ana dizi var.oyuncaklı diil ama normal.kuzenim verdi o kullanmıştı evde nereye gitsem yanımda götürüyorum diyordu mutfakta koyuyordum yanıma bana bakıyodu demişti.bakalım odada falan kucağımda duracağına onda yatsın istiyorum.eşimin kucakta sevmeye bayıldığı akrabaları var gerçi ama 2 saat oturmaya geliyorsa 2 saat bebek kucağında dursun istiyo.bakalım nasıl yapıcaz

kızlar fisher price sallanan anakucaklarını sormuşsunuz
ben oğlumda yağmur ormanı modeli hem titreşimliyi hem de sallananı aldım ne yalan söyliim titreşimi gazımıza çare oldu aylarca hayır duası ettiim. çocuğu üzerine bindirince hem oyuncaklarla ilgileniyodu ki bu algısı bakımından çok iyi birşey hem de patır patır gaz çıkarıyodu. salıncak da eğlendiriyo 2 aydan falan sonra ama titreşimli mucize gibi kesinlikle öneriyorum.

İnş. çıkmaz canım ama sen kendini kollayıp dikkat et genede

Hiç bir fikrim yok ama hepsiburada.comdan dün çok güzel dönenceler bulmuştum istersen bir bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…