Iyi geceler kizlar biz geldikk geçmi$e bakmadan daliyorum.. nasilsiniz bakalim
aksam ikiz kardeslerimin 10. dogum gunlerini kutladik çok güzeldi
birsürü sey hazirladik yengemle çok yoruldukk o yorgunlugun ustune aksam yattim 2 saate yakin uyumusum simdi gayet iyiyim
bu arada dedemiz bize ki$lik tulum almi$ çok begendikk teyzemizde örgüden yapilmis pembe elbise ve mini etek almis onuda çok begendikk
ay içinde kizimi hayal ediyorumda ne tatli olur yaa
annesi yer babasi yutar onuuu
babasi demisken kocisimi çoooooooooooooooooooooooooooook feci özledim yaa
Allahim zaman çabuk geçsinnnn
bizimde persembe günü görüs günümüzzz o zaman 34+1 olacagiz
Kardeşlerinin doğum günü kutlu olsun cnm nice yıllara :) cicişlerinizi güle güle kullanın, ah nolcak bizim bu halimiz ya sen ne zaman görücen kocanı doğuma gelicek dimi, hemen dönücekmisiniz doğumdan sonra evinize,yokda ordamısın bi süre daha
günaydın ...nasılsınız
2 gün hastanede yattım.iltihap idrar yolları enfeksiyonu doum sancısı yapmış.bebeğimi alacaklarıdı az kalsın.serum iğneyle durdurdular.erken oldugu için almadılar.şimdi çok iyiyim bana bol bol dua edin.şimdi evedeyim şükür iyiyim...dikkat et dediler.32 haftayı doldurmak gerekiyormuş benimki tam dolmadığı için tehlikeliymiş.ama atlattım.sizler nasılsınız bayadır görüşemedim yazamadım
slmmm kızlarr nasılsınızzz günaydınn yine geldik sabh sabh işee uykulu uykulu :)
Oğluma Aldığımız Cicileri Hiç Yıkamadım Annem ve Anneannem de Yıkama Yeni Gibi Durmuyor Yıkayınca Dizelim Odasına Giydikçe Yıkarız Dedi Siz Ne Dersiniz iz Ne Yaptınız?
Bir de Loğusa Şerbeti Loğusa Bardak Seti ve Hoşgeldin Bebek Şekerleri ve Sepetini Hastaneye mi Götürürsünüz Evde Durur Eve Gelenlere mi Verirsiniz?
günaydınn gülşah sorma yaa geldik yineeeee :))
duruyolar
selam exex ben yıkadım ve ütüledim hala yeni gibi duruyolar bence yıkamalısın en azından tozu gitmeli kaç kişinin elinden cıkıyo o kıyafetler ne olur ne olmaz hassas bebek cildine iyi bakmamız gerekiyo
tünaydın kızlarrrr
bizde bugün erken uyandık babamızla birlikte.ama kalkmadım napacam bu saatte dedim azcık yatakta keyif yapayım dinleneyim dedim biraz müzik dinledim haliyle uyumuşumm.anca uyandım.nurun dediği gibi sizi görmeden ayılamıyorum.kahvaltı edicez birazdan
exex bence yıkamalısın.yeni kıyafetlerde ne kadar da olsa bir koku oluyor.herkesin eli değiyor konfeksiyonlarda yerlerde dolanıyor.zaten düşük derecede kısa programda yıkanıyor üstünün tozu kiri gitsin diye.hiçte bişi olmuyo mis oluyo aksinee
yaa kızlar size bişi sorcam.şimdi bu park yatakların içine uyku setleri varya.onlar şartmı.benim almadığım bi o kaldı. annemle konuştum bir kaç tane nevresim takımı almış.kayınvalidemde yapmış..şimdi dedim uyku setini napsam alsammıki.yada nevresim takımlarınımı kullansam.bana bi fikir verirmisiniz?onun yeri ayrı onun yeri ayrımı yoksa yorganı var yastığı var nevresim takıp kullansammı.uyku setlerinde tek ekstra yan korumalar galiba?
günaydın kızlarr...bende dr dan gldim kızım 2.200 gr olmuşş...idrar enfksynum hala geçmemiş yine ilaç verdi...minişim nasıl tepikliyoduuu yaa çok tatlıydıı
sürmelicim ben saçımı boyattım organik boyayla şimdilik bi sorun yok bebeğimin herşeyi normal...Onlar adina çok tsk ederim sekeriim
aaah ahhh keske kocami dogumumda yanimda görebilsem
dogumuma gelemicek ablacim malesef
kismetse kizim 1 aylikken falan geri gidicem
bu arada makyajdan bahsetmissin banada cok iyi geliyor
bu ara bende degisiklik istiyorum kendimde
saçimi boyatmak istiyorum ama cesaret edemiyorum kizima zarari olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?