ayyy evet ya bi an önce geçsin wakit.. yani onlar çabuk gelmesin de şubat çabuk gelsin
ya kızlar ben keçi boynuzu pekmezi aldım da siz nasıl kullanıyosunuz?yani kaç kaşık?aç tok?
pekmez birden tansiyonu düşürebiliyo ya korkuyorum birazck o yüzden
kızlar ocak annelerrinden biri daha bugün doğuma gitmiş.valla epey doğuran oldu sanırım bu 4. :)ocak gelince bizde de başlıycak pıtır pıtır doğumlar özelliklede sezereyan olcaklar
çağlayan kaç gün daha izinli kızlar bilen varmı?inş hediyem ona ulaşmıştırr işyerinin adresini vermiştii hediye gittiğindede çağlayan izindeydiii...merak ettim şimdii..boynu bükük hediyesiz kalmasın sevil hümamçağlayan olmayınca pek sessiz oluyoo burası yaaa
sağol teyzesiii...bir an önce gelselerde sevsekk
inş canım yaa...bende yanma yok Allahtan...bana dr erken doğum riski falan hiç bişi demedi ya da idrar enfeksiyonu bebeği nasıl etkiler hiç bilgilendirmedi iyiki şu internetler varrr
yattığım yerden hiç kalkasım gelmiyoo saatlerce orda yatıp kızımı izleyebilirdim ama ...keşke kadın doğumcu olsaydı eşim hiç çıkmazdım o zaman ultrasyondan
seLam şubat anneleri :) ben mart annesi olucaktım ama bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyor doktorum normal doğumun 23 şubat dedi sezeryan içinde 10 gun öncesinden alınabilir vs dedi ama erken doğum riskim çok yuksek rahim ağzım incelmiş en son 30mm di 1 ayda 15mm incelmişti yerimden kalkmıyorum ayakta durmam yasak inşallah şubat annesi olabilirim bebeğim o kadar bekler..
bizde okadar alıştıkki oğlumuzu seyretmeye.dün eşim tv seyrediyodu bende burdaydım.artık dayanamadı yaa bugün hşiç oğluşu seyretmedim benn diye şikayet etti.ayy hoşuma gitti bilyomuusunuz hep ben söylüyordum o istedi.tepiklerini seyrettik falan konuştu oğluyla.bide keşke ultrasonumuz olsaydı şurası neresiki falan bu elimiki ayağımıki diye konuştuk.çok heyecanlı ve güzel bişi yaaa
seLam şubat anneleri :) ben mart annesi olucaktım ama bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyor doktorum normal doğumun 23 şubat dedi sezeryan içinde 10 gun öncesinden alınabilir vs dedi ama erken doğum riskim çok yuksek rahim ağzım incelmiş en son 30mm di 1 ayda 15mm incelmişti yerimden kalkmıyorum ayakta durmam yasak inşallah şubat annesi olabilirim bebeğim o kadar bekler..
esra en son cuma girmişti bende ondan hbr bekliyorum baktım ama yok hafta sonları girmiyolar zaten.belki bugün pzts ya yoğundurkızlar esra yok kaç gündür haberi olan varmı
ya şafak sayan arkadaşlara çok özeniyorum ben sayamıyorum 30. haftadayım ama SAT tarihim belli dğeil çünkü ben hamile kaldıktan sonra üstüne 2 gün regl oldum o yüzden sadece ultrason tarihleri var elmizde onda da 3 tane doğum tarihi var her gelişimi için ayrı tarihler var keşke ben de tam bilebilsem.. :{
hoşgeldin canım geçmiş olsun oğluşunda azıcık sabretsin şubata bişeycik kalmadı
geçmiş olsun cnm inşallah hiç bi aksiliik çıkmadan vaktinde sağlığıyla gelir bebeğin..
yanlız 30mm dr.umun bna sylediği kadarıyla iyi bi ölçm. benm de sn ölçüldğnde 30mm çıkmıştı dr ii demişti..
gerçi byk ihtmal öyle diosa farklı tip ölçmler flndır heralde.
tekrar geçmiş olsn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?