2011 Şubat Anneleri

aynen bebişler hemen gelmesinler de şubat ayı hemen gelsin yaaa..

kızlar ocak annelerrinden biri daha bugün doğuma gitmiş.valla epey doğuran oldu sanırım bu 4. :)ocak gelince bizde de başlıycak pıtır pıtır doğumlar özelliklede sezereyan olcaklar

Allah tüm annelere ve bebişlere sağlık versin.Hepimize öncelikle vakitli ve sağlıklı doğumlar yaşatsın inşallah... Bizim Şubat minişler çok aceleciler.Ocak ayında doğan çok olacak gibi... İnşallah hepsi sağlıklı şekilde doğup,büyürler.

1 hafta izinliydi sanırım canım ama belli de olmaz biliyosun onun sevgili müdiresine bide arayıp çağırmasın kızacğızı.ama benim bildiğim kadarıyla çağlayan eşiyle aynı iş yerinde çalışıyodu o yüzden hediyeni eşi alır endişe etme

benim doktor bu sefer olabilecek herşeyi saydı ama sadece bunlar ihtimal dedi hiç biri olmayada bilir dedi en büyük risk erken doğum sonra bebekte gelişim geriliği doğduktan sonrada enfeksiyon kapma ihtimali yüksek dedi ama bunlar bi ihtimalde demeyi unutmadı ben ihtimal kısmına kendimi inandırdım kötü düşünmüyorum hiçbişeycik olmuyacak bizim sıpalarda

artık çarş günü iyice sıkıştırcam benim dru sezeryan tarihi versin diye daha ne bekliyosa anlamadım gitti valla.kimsesiz kimsesiz doğurmak istemiyorum ben burda.annem doğumdan 1 hafta 10 gün önce gelmeyi planlıyo.ama tarih yokm ortada sanrım 20 ocaktan sonra çok beklemez dr amcamız

yattığım yerden hiç kalkasım gelmiyoo saatlerce orda yatıp kızımı izleyebilirdim ama ...keşke kadın doğumcu olsaydı eşim hiç çıkmazdım o zaman ultrasyondan

bizde okadar alıştıkki oğlumuzu seyretmeye.dün eşim tv seyrediyodu bende burdaydım.artık dayanamadı yaa bugün hşiç oğluşu seyretmedim benn diye şikayet etti.ayy hoşuma gitti bilyomuusunuz hep ben söylüyordum o istedi.tepiklerini seyrettik falan konuştu oğluyla.bide keşke ultrasonumuz olsaydı şurası neresiki falan bu elimiki ayağımıki diye konuştuk.çok heyecanlı ve güzel bişi yaaa

seLam şubat anneleri :) ben mart annesi olucaktım ama bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyor doktorum normal doğumun 23 şubat dedi sezeryan içinde 10 gun öncesinden alınabilir vs dedi ama erken doğum riskim çok yuksek rahim ağzım incelmiş en son 30mm di 1 ayda 15mm incelmişti yerimden kalkmıyorum ayakta durmam yasak inşallah şubat annesi olabilirim bebeğim o kadar bekler..

ya şafak sayan arkadaşlara çok özeniyorum ben sayamıyorum 30. haftadayım ama SAT tarihim belli dğeil çünkü ben hamile kaldıktan sonra üstüne 2 gün regl oldum o yüzden sadece ultrason tarihleri var elmizde onda da 3 tane doğum tarihi var her gelişimi için ayrı tarihler var keşke ben de tam bilebilsem.. :{

hoşgeldin canım geçmiş olsun oğluşunda azıcık sabretsin şubata bişeycik kalmadı

ayy ne güzel yaa benim eşim bazen ilgilenmiyo kızıyorum valla

geçmiş olsun canım bol bol dinlen sabreder inş bebişin.ama aramızda 30 haftalık doğum yapan şubat annesi var içini rahat tut

kızlar esra yok kaç gündür haberi olan varmı
esra en son cuma girmişti bende ondan hbr bekliyorum baktım ama yok hafta sonları girmiyolar zaten.belki bugün pzts ya yoğundur

geçmiş olsun cnm inşallah hiç bi aksiliik çıkmadan vaktinde sağlığıyla gelir bebeğin..
yanlız 30mm dr.umun bna sylediği kadarıyla iyi bi ölçm. benm de sn ölçüldğnde 30mm çıkmıştı dr ii demişti..
gerçi byk ihtmal öyle diosa farklı tip ölçmler flndır heralde.
tekrar geçmiş olsn cnm

aa üzerine adet mi gördün cnm sen?
ilginçmiş..
olsun bebiş süpriz yapcak annesine ondan öyle olmuştur o

hoşgeldin elsi inşallah sağlıklı sıhhatli gelir bebegin zamanında

burcu ozzer canim sabah aç karna 2 y.kasigi iç.
ben öyle yapiyorum
üzüm pekmezide çok yarayisliymis bebege
gunaydin kizlar ben bugun hiç uyuyamadim hergun iyi uyurken
karnim agridi ellerim ayaklarim yandi durdu
simdide kendimi hic iyi hissetmiyorum yorgun ve bitkinimm

hoşgeldin canım geçmiş olsun oğluşunda azıcık sabretsin şubata bişeycik kalmadı

çok teşekkürler inşallah sabreder :)

teşekkürler :) benim bebeğim 6. ayda doğum poziyonu almıştı o ay 45mm di 3 hafta sonra gun verdi doktorum gittim bebek çok aşağı inmiş rahminde 15mm incelmiş 3 haftada dedi ve yerimden kalkmamam gerektiğini söyledi bende sözünü dinliyorum inş bekleyecek oğlum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…