seLam şubat anneleri :) ben mart annesi olucaktım ama bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyor doktorum normal doğumun 23 şubat dedi sezeryan içinde 10 gun öncesinden alınabilir vs dedi ama erken doğum riskim çok yuksek rahim ağzım incelmiş en son 30mm di 1 ayda 15mm incelmişti yerimden kalkmıyorum ayakta durmam yasak inşallah şubat annesi olabilirim bebeğim o kadar bekler..
burcu ozzer canim sabah aç karna 2 y.kasigi iç.
ben öyle yapiyorum
üzüm pekmezide çok yarayisliymis bebege
gunaydin kizlar ben bugun hiç uyuyamadim hergun iyi uyurken
karnim agridi ellerim ayaklarim yandi durdu
simdide kendimi hic iyi hissetmiyorum yorgun ve bitkinimm
geçmiş olsun canım bol bol dinlen sabreder inş bebişin.ama aramızda 30 haftalık doğum yapan şubat annesi var içini rahat tut
hoşgeldin elsiinşallah sağlıklı sıhhatli gelir bebegin zamanında
geçmis olsun canim.. hosgeldin aramiza
insallah zamaninda gelir minikler..
kızlar bide aklıma takıldı..bugun alışverişe çıkarken ne alsak ki diye çıktık ama mağazada nekadar çok alınacak şey varmışş dedik..beşli setler var..ana kucağı, bebek taşıma çantası, bebeğin malzemeleri için çanta, kanguru, alt değiştirme filan..set halinde daha uyguna geliyo dediler ama..
bana ordakiler çok gerekli değil diye düşündüm..ana kucağı evde çok kullanışlı ama diğerleri çok da kullanışlı değil gibi..ben ana kucağını, kocişimin özel isteğiyle kanguruyu almayı düşünüyoum(kendisi kullanacakmışş:))..malzeme çantaları görüntü olarak çok hoşuma gitmedi..kimler böyle set alıcakk??
aa üzerine adet mi gördün cnm sen?
ilginçmiş..
olsun bebiş süpriz yapcak annesine ondan öyle olmuştur o
esra msn dede yok bişimi oldu acaba?
canım ben 2 li set aldım,taşıma çantası ve malzeme çantası olarak,ilk aylar taşıma çantası çok kullanışlı olacak diye düşünüyorum
bide benim eşimde kanguru meraklısı,çok hevesi var:) fakat kış ayında doğacağı için kanguruya pek gerek olmicak,taşıma çantası yeterli olur,kanguruyu yaza doğru alıcaz ,oto koltuğunuda yine yaza doğru bıraktık,en azından minik bir kaç aylık olmuş olur,biraz kendini toparlar
canım ben sadece yasin okuyabiliyorum arapçam okadar iyi değil yasinide okadar yavaş okuyorumki artık okuya okuya alışkanlık oldu diğerlerini okuyamam ama siz okursanız benim adımada dua edin ne olur
ne yalan söyliyeyim korkarım diye rüyanı okumadım:18:
kızlar doğuma daha var ama..netten araştırırken gördümm..bize refakat edeceklere b u duayı öğretin bence..peygamberimiz kızı Fatmanın doğumunda okumuş
bide inşirah suresi varmış..kolay doğum için
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.
(A’raf suresi 54. ayet)
allah hepimizin yardımcısı olsunn..son zamanlara doğruda doğum hikayelerimiz için bi topik acalım..
TeşekkürLer :) HoşbuLdum.. inşallah hepsi zamanında gelir de telaşlandırmazlar bizi :)
ayyy kızlar rüya dedinizde dün gördüğüm rüyaların içinde (malum bin tane rüya görüyoruz) bir tanesi çok ilginçti
yeni doğmuş minik bir bebek var kucağımda.ama ben daha doğum yapmamışım hamileyim.annesii var ama nerde bilmiyorum bebeği biryere götürüyoruz galiba.yakası açık bişi giymişim.bebekte okadar güzelki seviyorum göğsüme bastırıyorum falan minicik bişi.kucağımda sımsıkı tutuyorum bebek aranıyor memeyi.yazık diyorum yaa keşke doğum yapmış olsaydımda emzirseydim diyorum aç bu nasıl aranıyor.
sonra çocuk kafasını falan sallarken göğzümü yakalıyo iki çekiyo hemen farkediyorum.ayy diyorum bu emdi diyorum sonra bakıyorum göğsümden bişiler akıyo eyvah diyorum aklıma geliyo hani göğüs uyarılınca erken doığuma neden olur süt çekilmezse kesilir falan diye okumuştum.eyvah diyorum nolcak şimdi diyorum.ama bebeğe de çok üzülüyorum .ilginç bir rüyaydı
bende bebek taşıma çantası pusset ve eşya çantası olan 2li set aldım bahara doğru da ayrıca gerekirse kanguru alırım diye düşündüm
ya arkadaşlar hediyemi gönderdim kargo takibinden baktım ama alıcı arkadaş evde yokmuş heralde 3 gündür şubede bekletiliyormuş halbuki arkadaşın telide vardı üzerinde acaba haberi varmıdır yoksa burdan sorsammı kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?