tünaydın cnm:) ya aleste 4 bölümü de çözmemiz gerekmiomş yanlız bende çıkınca öğrendimslm kızlarr geçmişi okuyım dedim ama çoook birikmiş biraz okudum geldim
bugun dişçiye gittim dr çekmekten vazgeçti kanal yapalım dedibaşladık bugun çrşmba tekrar gitcem
dün alese girdim 3 saat kızım bi durmadı döndü tekmeledi kalçam belim ağrıdı oturmaktan sözel2den de son 10 soruyu yetiştiremedim sinirlerim bozuldu çoook soru var yaa 200 soru çöz çöz bitmedi bi türlü
dün eşim nöbetten gelcekti sabah kayınpeder bıraktı dönüşte ben dönerim dedim telefon yok bişi yok beklemesin oralarda die sınavdan çıktım bi kalabalık vardı 5 dolmuş 3 otobüs geldi hiçbirine binemedim kalabalıktan kızımda kasığıma vururyo kasığıma kramplar girdi başladım ağlamyasinirlerim boşaldı evde 2 araba var ben burda saatlerdir bu halimle bekliyom die neyse eve geldim 3 falandı saat eşim merak etmiş yazık arayacak yerde yok neyse ilk sancımı bende yaşamış oldum böylece
biraz öncede eşimi yolcu ettimgöreve gitti çrşamba gelcek ii kızım var valla
elsi hoşgeldin aramıza canım sağlıkla doğar bebeğin inş
ben de çarşamba görcem prensesimi inş kilo almıştır yaa karnım bu 2 haftada çok büyüdü
bu arada kızlar ben toplam 8 kilo aldım drum beni diyetistyene gönderdi bugun gittim bildiğim şeylerden bahsetti o da ama ben anlamadım şekerde yok ödemde yok sizde giden var mı diyetistyene?
tünaydın cnm:) ya aleste 4 bölümü de çözmemiz gerekmiomş yanlız bende çıkınca öğrendimztn 180 dk 200 soru,imkansız
ben sayısalcym mesela söz 2 çözmycekmişim.katsayısı direk sıfırmıştabi bilmiodum ben kendimi paraladım yetiştircem die,benmde söz2 den 15 soru fln kaldı. kitapçığın kapağında yazıyomuş meğer. 80+80 den 100+100 e çıktı ya soru sayısı..
neyse bidaki alese full çekcem inşallah:)
gerçi o zaman bebişi bırakıp nası gircem snava dimi
nasıl yanı senı 8kg ıcın dıyetısyene mı yonlendırdıler canım ya ben 11 kg almıstım daha gecen ay frenle bıraz dedı dr ama dıyetısyene fılan gondermedı
aman diyiimmmtelefonu falan varmıkii.
yaa kızlar hepiniz için sölüyorum öle pat diye ortadan kaybolmayın gözünüzü sevimmm merak ediyoruzz
nasıl yanı senı 8kg ıcın dıyetısyene mı yonlendırdıler canım ya ben 11 kg almıstım daha gecen ay frenle bıraz dedı dr ama dıyetısyene fılan gondermedı
ayy canım ciddimisin? ben boşuna mı hepsini çözcem die strese girdim ben öyle bişi duymadım gözetmen okudu kitapcığın önünüde arkasını da ben de test başlarındaki yazıyı da okudum yoktu ööle bişi emin misin sayısalcıyım bende sözel2 deki bi sayfa paragrafları okuycağıma boş bırktığım sayısallarıma bakardım bileydim neyse alırım bundan ii bişi ama bana 90lar lazım bahara artık
ayyy kızlar rüya dedinizde dün gördüğüm rüyaların içinde (malum bin tane rüya görüyoruz) bir tanesi çok ilginçti
yeni doğmuş minik bir bebek var kucağımda.ama ben daha doğum yapmamışım hamileyim.annesii var ama nerde bilmiyorum bebeği biryere götürüyoruz galiba.yakası açık bişi giymişim.bebekte okadar güzelki seviyorum göğsüme bastırıyorum falan minicik bişi.kucağımda sımsıkı tutuyorum bebek aranıyor memeyi.yazık diyorum yaa keşke doğum yapmış olsaydımda emzirseydim diyorum aç bu nasıl aranıyor.
sonra çocuk kafasını falan sallarken göğzümü yakalıyo iki çekiyo hemen farkediyorum.ayy diyorum bu emdi diyorum sonra bakıyorum göğsümden bişiler akıyo eyvah diyorum aklıma geliyo hani göğüs uyarılınca erken doığuma neden olur süt çekilmezse kesilir falan diye okumuştum.eyvah diyorum nolcak şimdi diyorum.ama bebeğe de çok üzülüyorum .ilginç bir rüyaydı
ben de çarşamba görcem prensesimi inş kilo almıştır yaa karnım bu 2 haftada çok büyüdü
bu arada kızlar ben toplam 8 kilo aldım drum beni diyetistyene gönderdi bugun gittim bildiğim şeylerden bahsetti o da ama ben anlamadım şekerde yok ödemde yok sizde giden var mı diyetistyene?
bıde kızlar ben hıc 3 yada 4 boyutlu gormedım bebısı sız drdan mı ıstyrdunuz farklı bır yerden mı baktryrsunuz 3 boyutlu ıcın
canım rüyalar bile tozuttu bende bugün benim olmayan bi bebeği emziriyodum ama sonra korkuyorum hemen hemen aynı rüya yaniii anlatınca sen affalladım vallahi
bıde kızlar ben hıc 3 yada 4 boyutlu gormedım bebısı sız drdan mı ıstyrdunuz farklı bır yerden mı baktryrsunuz 3 boyutlu ıcın
geçmiş olsun canım valla annelik zor zanaat...Sagolun arkadaşlar. Hasta da degildi ama midesini üşüttü demekki.
1 gün önce trafik eğitimine gitmişlerdi. Açık alanda akülü araba sürmüşler. Sanırım o zaman üşüttü. Bugün iyi ama Allah'a şükür.
şu poposunu yukarı dikmiş olan resmi çok harika:)) kendini anne karnında sanıyor halen:)
Ben geldimm.. Bulunduğum yer itibariyle net sorunum war çok zor bağlanıyorum(
Sezeryandan bişicik anlamadım 2. günümden beri sürekli ayakta koşuşturma içindeyim. Şöyle 1 saat dinlenemedim.. Ağrım war mı yok mu anlamadım bile. Hep aklımda bebeğim.. Bebeğim iyiye gitttikçe ben daha çabuk iyileştim.. Onun ii haberlerini almak bizi hawalara uçurdu. Tarifi yokkkmuş bu duygunun arkadaşlar.. İlk gün öldüm öldümmmm oğluma bişi olcak die. Doktorlara yalwardım biraz daha içimde kalsın büyüsün bekleyelim die ama durumum çok riskli olduğundan ne yazık ki hiç beklemediler.. Ama Allah a çok şükür herşey ii we iyiye gidiyor, Allah ın izniyle dualarla Bebeğimin gücüyle.. Benim oğlum abi oldu :) kardeşlerini bekliyorr :)
saolun kızlar evt cok uyguna aldıkk bebek şekerimi ekliyorum tanesini 0.70 e aldık
Eki Görüntüle 116577
bugun eşim beni çok güldürdü..beraber tartılıyoruz hep vee ben kaç kilo almışsam oda aynı oranda kilo alıyo..bugun de aynı sonucu görünce rejime başladı beyefendi..yarından itibarende spor yapıcakmışş sen birden 7-8 kilo vercen ben ne yapıcam diyo..bide hayatı boyunca reflü veya mide bulantısı çekmemiş olan koçişim rennineyi benden çok içiyo..ya yeter artık nasıl hissettiğini bana söyleme diyo..oğluşun tekmelerini söylemeye çekinir oldumm:))
Herkese iyi akşamlar kızlar kocişle arkadaşlara gezmeye gitmiştik anca geldik. Arabalardan ve anakucaklarından konuşulmuş.Ben bu arabayı aldım ama ikinci resimdeki pembe rengini.
Ancak ilk 8-9 ay son resimdeki gibi anakucağı ile kullanacağım.Bazı arkadaşlar o ana kucakları hemen kullanılmıyo filan demiş ama benim aldığım maxi cosi de bebek için özel süngerli bi bölüm var ilk aylar onunla kullanıyorsun hem bel desteği hemde bebişin kafası için destek süngeri var.Port bebeleri taşımakta çok zorlanıyorlar görüyorum.O yüzden böyle tercih ettim.Zaten arabada var ilk günlerinde buna oturmasada ben battaniyeye sarıp götürürüm arabada üşümez nasılsa diye düşündüm.
Birde doğum çantamı hazırladım benimde tek eksiğim bebeğe ve kendime alacağım bezler kaldı.Onlarıda tamamladımmı hayırlısıyla herşey tamam demektir.İnsan çantayı hazırlarken gerçekten çok heyecanlanıyor.Sanki hemen gidiyormuşum gibi hisse kapıldım.
discovery de bir program var hamile olduklarını farketmeyen kadınları anlatıyor.çok ilginç yaaa
kadının biri 20 yaşında doğum kontrol hapına başlamış 20 yıl kullanmış 40 yaşında bırakmış.artık olmaz diye düşünmüş.9 ay sonra doğum yapmış 9 ay hiçç farketmemiş.doktora gitmemiş hiç bişi yapmamış haliyle hamile olduğunu bilmeyince
ayy nasıl ilginç geldi bana yaaa
tünaydın kızlarrrr
yaa kızlar size bişi sorcam.şimdi bu park yatakların içine uyku setleri varya.onlar şartmı.benim almadığım bi o kaldı. annemle konuştum bir kaç tane nevresim takımı almış.kayınvalidemde yapmış..şimdi dedim uyku setini napsam alsammıki.yada nevresim takımlarınımı kullansam.bana bi fikir verirmisiniz?onun yeri ayrı onun yeri ayrımı yoksa yorganı var yastığı var nevresim takıp kullansammı.uyku setlerinde tek ekstra yan korumalar galiba?
Anladım,ben okurum senin yerine doğumun kolay olması için merak etme,bu arada rüyamı okumaman iyi olmuş ben bile yazarken korktum,sonra keşke yazmasaydım dedim okuyup korkan olur diye,biraz düşüncesizlik etmişim galiba :S
ay sorma canım bende tam okumaya başladım baktım kötüye gidiyor hemen kestim ay korkarım valla uyku problemi çekiyoruz zaten birde hiç gerek yok değilmi gerilmeye :18::18::18:
bencede haber ver canım benim geçenki hediyeleşmede arkadaşım erkenden göndermişti ama kargocular sağolsun bekletmişler ellerinde getirmeyede niyetleri yok biz gidip aldıkta öyle ulaştık yoksa bekleyeceğizarkadaşta şuan burda olmazsa msj çekeyim kendisine
hayret ben 14. kilomu aldım diyetisyene felan göndermedi baştan sadece 9 kilo alıyorsun demişti dikkat et demişti ama dahada sormadı ondan sonra kilomu
canım bende nerdeyse 8 kilo aldım ama drum gayet iyi gittiğimi sööledi seninki biraz diyetisyene de para kazandırmak istemiş olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?