2011 Şubat Anneleri

tünaydın cnm:) ya aleste 4 bölümü de çözmemiz gerekmiomş yanlız bende çıkınca öğrendim ztn 180 dk 200 soru,imkansız
ben sayısalcym mesela söz 2 çözmycekmişim.katsayısı direk sıfırmış tabi bilmiodum ben kendimi paraladım yetiştircem die,benmde söz2 den 15 soru fln kaldı. kitapçığın kapağında yazıyomuş meğer. 80+80 den 100+100 e çıktı ya soru sayısı..
neyse bidaki alese full çekcem inşallah:)
gerçi o zaman bebişi bırakıp nası gircem snava dimi

arkadaşta ev numarasını vermiş galiba cepte yok az önce burdaydı ama şuan göremiyorum özelden atayım barii

elsi hoşgeldin aramıza canım sağlıkla doğar bebeğin inş

ben de çarşamba görcem prensesimi inş kilo almıştır yaa karnım bu 2 haftada çok büyüdü
bu arada kızlar ben toplam 8 kilo aldım drum beni diyetistyene gönderdi bugun gittim bildiğim şeylerden bahsetti o da ama ben anlamadım şekerde yok ödemde yok sizde giden var mı diyetistyene?

nasıl yanı senı 8kg ıcın dıyetısyene mı yonlendırdıler canım ya ben 11 kg almıstım daha gecen ay frenle bıraz dedı dr ama dıyetısyene fılan gondermedı

ayy canım ciddimisin? ben boşuna mı hepsini çözcem die strese girdim ben öyle bişi duymadım gözetmen okudu kitapcığın önünüde arkasını da ben de test başlarındaki yazıyı da okudum yoktu ööle bişi emin misin sayısalcıyım bende sözel2 deki bi sayfa paragrafları okuycağıma boş bırktığım sayısallarıma bakardım bileydim neyse alırım bundan ii bişi ama bana 90lar lazım bahara artık

nasıl yanı senı 8kg ıcın dıyetısyene mı yonlendırdıler canım ya ben 11 kg almıstım daha gecen ay frenle bıraz dedı dr ama dıyetısyene fılan gondermedı

evet ya bende 15 kg aldım
ama iki dr da diyetisyen fln önermedi bana..

bende şaşırdım canım druma da sordum bişi olduğundan deil ben genelde gönderiyorum dedi
bugun diyetistyene de sordum ben kilo alamıyom die üzülüyodum bu ne iş dedim bişi yok dedi hani bişi de yasaklamadı bilinen şeyler söyledi ama şaşırdım bende :44:

evet cnm malesefbenm de bi 94üm vardı,süresi dolmadan yine o kadar hatta daha yüksek bi puan lazım bana da :18:
o yüzden bende böyle bişeyin nasıl olup da öncedden duyurulomamış olduğunu anlayamıyorum ve çok sinirlendim.
benm eşim de gözetmendi sınavda ama o da bilmiodu,zaten onlara verilen yönetmelik kitapçığındada yazmıyomuş...
sistem değişşti die önceden duymuştm ben ama yanlızca soru sayısı değişmiş die duymuştum.
ösymnin sitesindede bi duyuru yapılmamış bu konuda,baktım

nasıl yaa ben 12 kilo aldım sadece vitamini kesti doktor o da ben kilo aldığım için şikayet ettiğimden bırak dedi yoksa doktor için sorun yoktu :S

canım rüyalar bile tozuttu bende bugün benim olmayan bi bebeği emziriyodum ama sonra korkuyorum hemen hemen aynı rüya yaniii anlatınca sen affalladım vallahi

bıde kızlar ben hıc 3 yada 4 boyutlu gormedım bebısı sız drdan mı ıstyrdunuz farklı bır yerden mı baktryrsunuz 3 boyutlu ıcın

canım bende nerdeyse 8 kilo aldım ama drum gayet iyi gittiğimi sööledi seninki biraz diyetisyene de para kazandırmak istemiş olmasın

bıde kızlar ben hıc 3 yada 4 boyutlu gormedım bebısı sız drdan mı ıstyrdunuz farklı bır yerden mı baktryrsunuz 3 boyutlu ıcın

canım özel hastanelerde druna söylersen baktırabiliyolar ben gataya gittiğimden orda yoktu 24.haftada ayrıntılı için 4 boyutluya baktırdık özel bi hastanede keyfimizden illa şart değil hani resmi cd si olsun falan die ama şimdi baktırsak nasıl bişi olcağı %99 belli olur

bu arada kızlar bizim hediyemiz de geldi hazel28 arkadaşımız çok cici bi elbise ve bana lohusa tacı yollamış birazdan fotolarını da koyarım inş.

22. haftada 4 boyutlu ultrasonu dr istiyor zaten organlarını kontrol için ama ben 8 ay dolunca da istiyorum gidip kendim çektircem oğlumu merak ediyorum çünkü

canım rüyalar bile tozuttu bende bugün benim olmayan bi bebeği emziriyodum ama sonra korkuyorum hemen hemen aynı rüya yaniii anlatınca sen affalladım vallahi

ayy resmen aynı rüyayı görmüşüz.valla bilinç altımız bile şaşırdı.

bende görmedim daha.doktor hiç bişi demedi bu konuda.sanırım gittiğimiz merkezde yok yoksa söylerdi.ama bu kontrolde sorucam bizi yönlendirsin yoksa.bende sırf meraktan görmek istiyorum

geçmiş olsun canım valla annelik zor zanaat...

şu poposunu yukarı dikmiş olan resmi çok harika:)) kendini anne karnında sanıyor halen:)

aay bende gördüm ne şirin acayip gözlerim doldu benimde melek resmen yaaa
benim oğlumda öyle karnımda inanamıyor insan allahın mucizesi bunlar nasıl sığıyor cidden değilmi

ah canım nasıl bir duygu inan buradaki bütün anneler anlıyor seni hep birlikte yaşıyoruz sevinçlerimizi üzüntlerimizi kendi acını unutmanda normal tamamen kendine yavruna adıyormuşsun ne mutlu ama size iyi olduğunu gördünüz maşallah kırbir kere diyorum totosunu yukarı kaldırmış nasılda yatıyor annesi iyi olunca evine götürünce onun totosunu bol bol ısır

saolun kızlar evt cok uyguna aldıkk bebek şekerimi ekliyorum tanesini 0.70 e aldık

Eki Görüntüle 116577

çok hoş canım

cidden yaşıyorlar yaa ben şikayet ediyorum belim felan bir bakıyorum bizimkide ah belima ğrıyor felan demye başlıyor ben kilo aldıkça oda benle yarışıyor sanki kilo aldı birde benden çok aşeriyor herşeyi benden çok istiyor

ben çok beğendim arabanı çift yönlümü oto koltuğu çıkarılıp diğer apartmı takılıyor birde ne kadar aldın canım

valla bende şaşırdım nasıl anlamazki insan hamile aldığını yok kilo alır insan ama bu farklı bir kilo sonuçta direk göbek çıkıyor hadi ondan anlamdı da şu tekmeleridemi anlamamış pes doğrusu

bence almana hiç gerek yok canım uyku setinde ayriyetten yan korumalar oluyor oda park yatak için gerekli değil normal beşiklerde kendini vurmasın diye konuyor hatta onun parçasını çıkartıyorlarki çocuğu daha iyi görelim diye hiç gerek yok o yüzden nevresim takımı yeterli

canım bende nerdeyse 8 kilo aldım ama drum gayet iyi gittiğimi sööledi seninki biraz diyetisyene de para kazandırmak istemiş olmasın

valla canım para vermediğimden sorun yok benim için boyumu kilomu ölçtü ödem var mı die baktı bide konuştu şunu ye bunu yeme die son aylar olduğundan bakliyat,maden suyu,gaz yapıcı şeyler yeme içme dedi bi de bi kitap tutuşturdu elime hamileliği anlatıyo nasıl beslenmeli falan die( biraz geç kalmışlar ) ben ezberledim onları yakında doğurcam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…