2011 Şubat Anneleri

geçmişi okudum birazz.kızlar alıntı yapamadım o kadar çok kii.
hepinizi selamlıyalımm kıssadann şöleeee.nasıınızzz.
melocum çanta hazırlanmışş bende yıkadım hepsini.çekmecceye ayırıyorum koyacaklarımı ama daha yerleştirmedik.
kıss seda valla rüyalar bile şaşırdı artıkkk.hayır olsunn
gülşahh şimdi nasılsın iyimisinn.doktoru bi arasaydın keşke
ben şimdi şeytana uyuyorumm menu şeytanlık tamm.
bi kaç gündür şeker ne alemde bilmiyorum ama bundan sonra diyete tam gaz uyucammm :2:

ayrıca fatma arkadaşımız güzel söylemiş yasin okuma konusunda yapabilirz aslında bende varım yani
dualarla glsin bebişlerimiz

tünaydın kızlarrr..11 saat uyumuşumm..sabah uyandım biraz kestireyim dedim saat 1 olmuş...kendimden utanıyorum..ama buda uykusuz gecelere gitsinnn

bence yıkamalısın canım..sonucta kimler dokunuyodur kimbilir..tozu gitsin..zaten defalarca yıkanacaklar:)))ben henüz yıkamadımm..çok az eşyası var oğluşun..hepsini beraber yıkarım diyorum...bide ben şekerleri filan hastaneye götürmeyi hiç düşünmüyorum....ortam nasıl olacak bilemediğim içinn..

günaydın kızlarr...bende dr dan gldim kızım 2.200 gr olmuşş...idrar enfksynum hala geçmemiş yine ilaç verdi...minişim nasıl tepikliyoduuu yaa çok tatlıydıı

maşallah kuzucuğa:)

kızlar ocak annelerrinden biri daha bugün doğuma gitmiş.valla epey doğuran oldu sanırım bu 4. :)ocak gelince bizde de başlıycak pıtır pıtır doğumlar özelliklede sezereyan olcaklar

ayy bunları duydukçaa heyecanlanıyorumm..ama ben en sonuncularımızdan biri olacam galiba..nrmal doğum tarihim 28 şubat...mart ta olabilir yani...siz haberlerinizi verdikçe ben burda heyecandan dokuz doğurmasam bari:)

hoşgeldin canımmm..geçmiş olsun:)))

ben de kanguruyu yaza doğru alırız diyorum ama bakalım sabredecekmi o kadar kociş..taşıma çantasımı oto koltuğumu hala karar veremedimm..hemen alayı düşünüyodum ama doğumdan sonraya bıraktım..duruma göre davranacam artık..

8 kilo için diyetisyen mii....ben 15 kilo aldımm..ama doktorum bişey demedi..kiloya çok takmıyo:)ben takıyorum ama bi frenliyebilsem kendimi..akşamları az yiyeyim diyorum gecenin ilerleyen saatlerinde olmadık şeyleri canım çekmeye başlıyo:))))

kızlar ben haşa su bıberon markasında takılı kaldım bı eksıgımız bıberon kaldı cunku avent mı dr brown mu nuk mu nuby mı ay aklım fena karıstı

merhaba şubat anneleri elsi gibi bende mart annesi adayıyken artık şubat annesi adayı oldum aynı sorun bende de var dr um 3 hafta önce gittiğimde sertleşmelerim olduğunu öğrenince rahim ağzı uzunluğumu ölçmüştü 3.5 cm çıkmıştı bu sefer gittiğimizde 3cm düşmüş yani giderek kısalıyor sertleşmelerde hala devam edince sezonu kapattın gözde dedi valla ben 37. haftaya kadar çalışmayı planlarken 20 gün rapor verdi raporum bittiğinde de zaten 32. haftada olucam iznim başlıcak ne yapalım sağlık olsun bizim oğluşlar erkenden gelemeye pek hazırlar ama inşallah gelmezler benim eşimde 10 şubat doğumlu oğluşla sürekli konuşup diyorum ki bari babanın doğum tarihine kadar bekle diyorum umarım bizim yaramazlar söz dinlerler.......zaten sık sık sizin sayfanızı okur takip ederdim ...hatta muhabbetlerinizin,hediyeleşmelerinizin ve birbirinize olan bağlılığınıza hayrandım ....mart anneleri olarak sizi kıskanırdık ...bizde sayfalar pek kolay ilerlemiyor ama sizde 1 -2 gün bakmazsam geçmişi okumak saatler alıyor....benide aranıza kabul ederseniz artık bende sizlerleyim....

bu arada kızlar kasılmalarınız çok oluyorsa ihmal etmeyin bir saatin içinde 3-4 kez karnınız taş gibi oluyorsa dr a söyleyin ve kontrole gittiğinizde rahim ağzınınzın uzunluğunu ölçtürün alttan muayeneye gerek olmadan bebişe bakarken ölçebiliyor sadece çok su içip sıkışıp gitmeniz yeterli aklınızda olsun ...
oğluşum1350gr ve 39cm olmuş maaşallah ama teyzeleri sizde söyleyin oğluşuma acele etmesin orda kalabildiği kadar kalsın ....37. haftaları bi görsem çok rahatlayacağım valla allahım inşallah sağlıcakla o günleride gösterir...artık evdeyim bu da demek oluyo ki bol bol netteyim beni, yalnız bırakmayın gelin bol bol kaynatalım

kızlar ben haşa su bıberon markasında takılı kaldım bı eksıgımız bıberon kaldı cunku avent mı dr brown mu nuk mu nuby mı ay aklım fena karıstı

canım ben de almadım ama marka deil de antikolik özellikte bi tane alcam gaz yapmayan

Son düzenleme:

selam canım görümcemin 8 aylık kızı var biberonların hepsini denedi en çok dr brown dan memnun kaldı onu kullandıktan sonra hiç gaz sorunu olmadı allah kısmet ederse bende oğluşuma onlardan alıcam biraz temizlemesi sorun oluyor o kadar

hosgeldın canım bende uzuluyrodum bızım haftalarda az ınsan var dıye sımdı hep bırlıkteyız bende belkı mart annesı olabılırım cunku bebısım haftasına gore gerıydı ve dogum tarıhı bı ara 2 mart cıkmıstı bakalım hayırlısı nezmansa ozaman saglıkla mutlulukla dogsunlar

bersuucum sende hoşgeldin canım aramıza inş oğluşun aceleci davranmaz
bizde ocakta doğum yapan çok olur ama kimse burayı bırakıp ocak annelerine gidemiyo biz bağımlılık yapıyoruz
bol bol dinlen de canım oğlunu içinde tutmaya bak

hoşgeldin canımm...maşallah tosuncuğa..dayanır o sen merak etme..dualarımız seninlee..sen raporun boyunca bol bol dinlen bence..kendini yormamaya bak...

ben ınceledım canım onun urunlerını ama BPA free ıbaresı goremedım oyuzden tereddutte kaldım acıkcası

sende aramıza hoşgeldin canım bu senenin bebişlleri pek bi aceleci bende 4 gözle 34ün bitmesini bekliyorum ama 34 biter 38 e odaklanırım bu sefer böölelikle vaktimiz dolmuş olur.hepimiz ve hepimizin bebişleri için hayırlı zaman neyse o zaman gelsinler inş

hoşgeldin canım mart annişleride şubata kaymaya başladı dursdunlar yerlerinde rahat batıyor sıpalarımıza bizim topikten çoğumuz ocakta doğuracaz galiba özellikle sezeryan ve erken doğum riskimiz olanlar

selam kızlar nasılsınız ?
cumartesi doktora randevumuz vardı
2 kg olmus oğlum 44 cm boyunda

doğum pozisyonu almış ama daha değişir dedi doktorum
herşey yolunda
bebeğimin kafası die poposunu seviyormusum günlerdir

buarada doğum iznine çıkmıyorum kocamı ikna ettim sonunda
ocak başı izne cıkıcam çok mutlu oldummmmm

36. haftaya kadar kımse rahat bır nefes alamyacak anlasılan bende 32. haftaya kadar tetıkteyım doktorum rısklı oldugu ıcın en azından 32. haftaya kadar dıkkat edıceksın demıstı:83:

hoşbulduk canım saol benimde sat a göre 2 mart ama bakalım ben şubatı bi görsem rahatlıcam korkuttu bizim sıpa ...inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi
hoşbuldum canım saol ....zaten şu an elimden gelen tek şey dua edip bol bol dinlenmek
evet şubat anneleri bağımlılık yapıyo orası kesin ben hergün yazdıklarınız takip ettiğim için zaten hepinizi tanır gibiyim

hoşgeldin canımm...maşallah tosuncuğa..dayanır o sen merak etme..dualarımız seninlee..sen raporun boyunca bol bol dinlen bence..kendini yormamaya bak...

saol canım hoşbulduk ...inşallah dayanır bizim tosuncuk dr um anne karnında 1 saat fazla kalsa kar dedi öle deyince bende korktum umarım kalabildiği kadar çok kalır

maşallah canım oğluşuna ha başı ha poposu farketmez annesi bu arada 1 kiloları görürmiyiz diyorduk artık 2 kilolarıgörüyoruz maşallkah miniklerimişze

hadi canım gözünaydın maşallah oğluşunada kocaman olmuş

masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…