hoşbuldum canım inşallah sabreder bebişimde annesini üzmez
hoşbulduk canım saolasın valla insan oğlu böyle aynen dediğin gibi şimdi şubatın başını görsem rahatlıcam diyorum ama şubat gelse bu seferde sonu gelse diye düşünürüm dileğim zamanın çabucak geçmesi ....evde olmaya çok alışkın değilim 8-15 arası çalışıyordum öğretmenim bakalım evde zamanı nasıl geçiricem artık nnette ya da tv de .....bu arada gerçek adın gözde mi benimki öylede acaba adaş mıyız dedim
hoşbulduk canım valla sorma bu bebişlerin acelesi ne hiç anlamadım gitti halbuki en rahat edecekleri yer anne karnı ama bilmiyolar herhalde ocak anneleri aralıkta şubat anneleri ocakta mart anneleri şubatta hep kayıyor tarihler aman sağlıcakla gelsinlerde...inşallah
evet canım benim de gerçek adım gözde.ooo ne güzel hemde adaşmışız.hem şubat annesi (%90 ben ocak annesi olcam ama olsun) hem adaş
saol canım hoşbuldum oğlanlar yaramaz heralde şimdiden üzüyolar annelerini
evet canım bebişe bakarken kasıklara doğru biraz aşağıya indiriyo aleti görülebiliyo ama öncesinde su içip sıkışık gitmezsen tam net görülmüyormuş ilk göremedi dr su iç gel dedi 1 litreye yakın su içtim o zaman hemen görüldü baktırmakta fayda var için rahatlar hem umarım senin için herşey yolundadır
magnezyum kullanıyor musun o da kasılmaları azaltıyor ama bende pek işe yaramadı başka ilaca başladık maalesef
aa kızlar o bezler ne ıcın bende yaptırıyım cok gerekı bıseyse kusur kalmasın
alemsin valla güldürdün beni.tabi şekerim eksik kalmayalımmm böyle incee tülbent gibi bi bez sanırım görmedim ama.bebeği yıkadıktan sonra önce ona sarıyosun yumuşacık hani havluya direk hassas cildi deymesin diye.suyunu alıyo işte galiba bu bez sonra kuruluyosun.tam bende biilmiyorum ama kaba taslak bu işe yarıyo zannımca
aa bu arada meslektaşmışızda bersuu bide hemşeri çıkarsak tam olcak:)
kızlar burda ne kadar çok öğretmen olduk yaa gerçi ben ev öğretmeniyim 1 senedir
[/B]
aaaa ne güzel hemde meslektaşız demek ben sınıf öğretmeniyim ve eskişehirliyim sanırım memleket kısmı tutmadı
Ooo indirim varsa kaçırmamak lazımmm
kızlar 40 uçurtması ne ?
ayy ne güzel herkesin annesi geliyo yaa bende istiyoruuuummmslm kızlar naasılsınız..bende okuldan geldim hemen forumu açtım..geçmişi okurken belime bir ağrı girdi..tamamını okuyamaycağım..umarım herkes ve bebişler iidir. yarın memleketten annemler geliyor..biraz heyecan yaptım..bebeğimin duruşu sürekli değişiyor sanırım çünkü kafasının olduğu yerde ayaklarına dokundum.ben karnıma bastırdıkça ayaklarını çekiyor..onu hissetmek güzeldi. babası da dokundu o da hissetti..yerim onun ayaklarını:))))
neyse ben gidip uzanayım yoksa bu bel ağrısından çekeceğim var..
hepinizi öptüm
Ooo indirim varsa kaçırmamak lazımmm
kızlar 40 uçurtması ne ?
kızlar peki 40 gün annede mi çıkmaz dışarı yoksa sadece bebek mi?
kızlar peki 40 gün annede mi çıkmaz dışarı yoksa sadece bebek mi?
o eskidenmiş canım.artık mecbur çıkacaksın.doktor kontrolü var aşısı var ffalan
annede çıkmazmış canım hatta lohusa 40 gün yalnız bırakılmazmış.soğuk su içmezmiş falan filan bi sürü şey hatta kötü bi tabir ama lohusanın 40 gün mezarı açık olur derller üşütmemeli falan derler.gerçi artık 40 ınden önce dra kontrole falan gidiyo bebekler mecbur çıkıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?