2011 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar,

ayy ne cok konuşmussunuz oku oku bitiremedim üfff :))

elsi ve bersuuu aramıza hoşgeldiniz ...

benim bacaklarımın arası açılıyor gibi oluyor kızlar sanki birşey var gibi yoksa bebegimin kafası mı?

dün çok ağrı çektim yine gece bile uyandım belim ve kasıklarım ağrıdı gaz sancısı galiba :)))

bi zaman geçsede dr gitsem kızımı merak ediyorum artıkın özledim

hoşgeldin senacım maşllah byümüş oğluşun.bizde çrş günü gitcez bakalım ne kadar olmuş geçen sefer söölemeişti ama bu sefer sööler inş

kızlar ben haşa su bıberon markasında takılı kaldım bı eksıgımız bıberon kaldı cunku avent mı dr brown mu nuk mu nuby mı ay aklım fena karıstı

bende dr brown aldım.hatta aldığım mağazda diğer bütün markalar vardı.ben bu markayı almayı kafaya koymuştum bişi demeden kadın bunu gösterdi en çok sattığımız ürün bu dedi.

hangi markayı seçeceksin bilmiyorum ama gaz önleme sistemi olanlardan al bence.rahat edersin

hoşgeldin canımm.ooo şubat anneleri ailesi olarak kalabalıklaşıyoruz ne kadar güzell..bakalım bizim kuzucuklarda aceleci olmasınlarda zamanında gelsin hepsi.öff okasılmalar bendede var hatta bazen canımı yakıyo.bu kontrolde söliim bari unutuyorum hep.not alıcam bu sefer yaa doktorun karşısında salaklaşıyorum ben

nihayet totomu kaldırabildimde ortalığı topladım.işim yoktu temizliğimizi dün yapmıştık zaten mutfak dağınıktı topladım makineyi çalıştırdım yatak odamı toparladım camı açtım hava alsınb

akşamada kayınvalidemdeyiz balık günümüz sağolsun çağırdı yine.yemek derdide yok ohhh

annemler gelecek yarın inşallah ablamla.çok heyecanlıyım.ablamında şu hastane işi bi hayırlısıyla sonuçlansa.bişi çıkmaz inşallah.ben inanıyorum.oda temiz olsada tam rahatlasam.

ya ben size bişi sorcaktım heh dur hatırladım.

bebikleriniz için banyo havlusunu kaç tane hazırladınız.bende bitane var başlıklı banyo havlusu.acaba yetermi ikinciyi almak gereklimi diye soracaktım

ayyhhh yine amma konuştum dimi:26:

merhaba canım
senin kontrol ne zaman bence daha varsa git bi dra senin bu aralar çok ağrın oluyo?

s3nna gözünaydın bebegini görmüşsün kocaman olmuş canım benimkide bu kadar olmusmudur merak ediyorum.... 2 kilo oluyorlar artık inanamıyorum

canım bendede 1 tane takım var eğer gerekirse bi ikinci sonra alırım diyorumm şuan bir tane yeter gibi geliyor

aayyy maşallahh onaaa 2 kilo olmuş ne güzel kocaman olmuş maşallahh.bende 32. haftayı geçtimmi biraz daha rahat edicem malum 32 den sonra ciğer gelişimi kendini kurtarmış oluyo.

gerçi bende bişi yok maşallahh hiç öyle bir risk gözükmedi erken doğum için.ama belli olmaz bu bebeklerin hali.biraz çok bilmişler baksana kafalarına göre takılıyolar.

yaaa valla Allah nazarlardan saklasın iyi çalışabiliyosunuz Allah güç kuvvet versin ben evde olduğum halde sık sık arızalanıyorum sizi hep takdir ediyorum arkadaşlar.ama yinede çok çalışıp yormayın kendinizi.dikkatli olun

oooh ne güzel vanım ben balık yemiyorum ne zamandır çikolata yerine balık isteseydi keşke canım bol bol yerdim bahaneyle ne güzel böyle birisi yemeğe çağrınca süper oluyor
hadi gözün aydın o zmana ailen geliyor şenlenecek eviniz desene

merhaba canım
senin kontrol ne zaman bence daha varsa git bi dra senin bu aralar çok ağrın oluyo?

15 gün var daha canım ama benim bu ağrılar oluyordu zaten alıştım...

farklı birşey olsa hemen giderim elbette

ama benim kalçamdaki kemikler bile agrıyor açılıyor gibi hissediyorum

inş ablandan güzel haberler alırsın canım.bizide habersız bırakma.
banya havlusu ben de 1 tane aldım zaten set halindeydi.bide bornozu var.ee kış zaten kaloriferlerin üstünde kuru hemen olmadı çok lazım olursa bornozlara da sarı veririz ben o yüzden yeter diye düşünmüştüm

sedacım ben bi tane havlu aldım üçgen başlıklılardan yeter bence 6 aylık falan olunca bornoz alcam çok hoşuma gidiyo bi de kayınvalideme tülbentten(mermerşahi) havlu boyutunda büyük parçalar yaptırdım önce ona sarıp havluya sarcam

bende dun mothercaredan aldım 3lu settı bırtanede kayınvaldem almıstı 4 ettı bartmısız sanırım:76:

bersuu hoşgeldin aramıza bu oğlanlar bu yıl nekadar aceleci çıktı yaa kızlar daha sakinler bizim sıpalar fena olcak anlaşılan demek ultrasondan ölçülebiliyo ozman bende söliim bu inş herşey yolunda gider hepimizi içinbu akşam kontorlüm var kızlar inş herşey yolundadır bende söliim bari rahim ağzı uzunluğu ultrasondan ölçülebiliyomuş madem bnmkinede bi baksın yaa sertleşmeler bende de oluyo eskisi kadar sık değil Allaha şükür ama oluyo yinde en güzeli ölçülmesi

Son düzenleme:

bence de 1 tane havlu yeter şimdilik canım sonra bornoz alırız inşallah miniklere :)))

bende dun mothercaredan aldım 3lu settı bırtanede kayınvaldem almıstı 4 ettı bartmısız sanırım:76:

annemde yaptı MKT o bezden.önce ona sarıp sonra havluya sarılıyomuş..
ayy imp hakkaten sende abartmışsın
sağolun kızlar 1 tane yeter bencede sonradan sıkıntı olursa alırız bitane daha nolcakki

yeni gelen arkadaşlarımız aramıza hoşşgeldiniz....burası gerçekten kocaaman bi aile...hep birlikte olmak çok güzell...
bebişlerini gören arkadaşlar maşallah ya artık 2 kilolar artmaya başladı...kocaman oluyo artık bıdıklar...
sedacım bende bi tane başlıklı havlu aldım başkada almayı düşünmüyorum 6 aylık falan olduktan sonra bornoz takımı alırım diye düşünüyorum....

saol canım hoşbuldum oğlanlar yaramaz heralde şimdiden üzüyolar annelerini
evet canım bebişe bakarken kasıklara doğru biraz aşağıya indiriyo aleti görülebiliyo ama öncesinde su içip sıkışık gitmezsen tam net görülmüyormuş ilk göremedi dr su iç gel dedi 1 litreye yakın su içtim o zaman hemen görüldü baktırmakta fayda var için rahatlar hem umarım senin için herşey yolundadır
magnezyum kullanıyor musun o da kasılmaları azaltıyor ama bende pek işe yaramadı başka ilaca başladık maalesef

annemde yaptı MKT o bezden.önce ona sarıp sonra havluya sarılıyomuş..
ayy imp hakkaten sende abartmışsın
sağolun kızlar 1 tane yeter bencede sonradan sıkıntı olursa alırız bitane daha nolcakki

aa kızlar o bezler ne ıcın bende yaptırıyım cok gerekı bıseyse kusur kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…