kızlar ben haşa su bıberon markasında takılı kaldım bı eksıgımız bıberon kaldı cunku avent mı dr brown mu nuk mu nuby mı ay aklım fena karıstı
merhaba şubat anneleri elsi gibi bende mart annesi adayıyken artık şubat annesi adayı oldum aynı sorun bende de var dr um 3 hafta önce gittiğimde sertleşmelerim olduğunu öğrenince rahim ağzı uzunluğumu ölçmüştü 3.5 cm çıkmıştı bu sefer gittiğimizde 3cm düşmüş yani giderek kısalıyor sertleşmelerde hala devam edince sezonu kapattın gözde dedi valla ben 37. haftaya kadar çalışmayı planlarken 20 gün rapor verdi raporum bittiğinde de zaten 32. haftada olucam iznim başlıcak ne yapalım sağlık olsun bizim oğluşlar erkenden gelemeye pek hazırlar ama inşallah gelmezler benim eşimde 10 şubat doğumlu oğluşla sürekli konuşup diyorum ki bari babanın doğum tarihine kadar bekle diyorum umarım bizim yaramazlar söz dinlerler.......zaten sık sık sizin sayfanızı okur takip ederdim ...hatta muhabbetlerinizin,hediyeleşmelerinizin ve birbirinize olan bağlılığınıza hayrandım ....mart anneleri olarak sizi kıskanırdık ...bizde sayfalar pek kolay ilerlemiyor ama sizde 1 -2 gün bakmazsam geçmişi okumak saatler alıyor....benide aranıza kabul ederseniz artık bende sizlerleyim....
bu arada kızlar kasılmalarınız çok oluyorsa ihmal etmeyin bir saatin içinde 3-4 kez karnınız taş gibi oluyorsa dr a söyleyin ve kontrole gittiğinizde rahim ağzınınzın uzunluğunu ölçtürün alttan muayeneye gerek olmadan bebişe bakarken ölçebiliyor sadece çok su içip sıkışıp gitmeniz yeterli aklınızda olsun ...
oğluşum1350gr ve 39cm olmuş maaşallah ama teyzeleri sizde söyleyin oğluşuma acele etmesin orda kalabildiği kadar kalsın ....37. haftaları bi görsem çok rahatlayacağım valla allahım inşallah sağlıcakla o günleride gösterir...artık evdeyim bu da demek oluyo ki bol bol netteyim beni, yalnız bırakmayın gelin bol bol kaynatalım
Merhaba kızlar,
ayy ne cok konuşmussunuz oku oku bitiremedim üfff :))
elsi ve bersuuu aramıza hoşgeldiniz ...
benim bacaklarımın arası açılıyor gibi oluyor kızlar sanki birşey var gibi yoksa bebegimin kafası mı?
dün çok ağrı çektim yine gece bile uyandım belim ve kasıklarım ağrıdı gaz sancısı galiba :)))
bi zaman geçsede dr gitsem kızımı merak ediyorum artıkın özledim
bende dr brown aldım.hatta aldığım mağazda diğer bütün markalar vardı.ben bu markayı almayı kafaya koymuştum bişi demeden kadın bunu gösterdi en çok sattığımız ürün bu dedi.
hangi markayı seçeceksin bilmiyorum ama gaz önleme sistemi olanlardan al bence.rahat edersin
hoşgeldin canımm.ooo şubat anneleri ailesi olarak kalabalıklaşıyoruz ne kadar güzell..bakalım bizim kuzucuklarda aceleci olmasınlarda zamanında gelsin hepsi.öff okasılmalar bendede var hatta bazen canımı yakıyo.bu kontrolde söliim bari unutuyorum hep.not alıcam bu sefer yaa doktorun karşısında salaklaşıyorum ben
nihayet totomu kaldırabildimde ortalığı topladım.işim yoktu temizliğimizi dün yapmıştık zaten mutfak dağınıktı topladım makineyi çalıştırdım yatak odamı toparladım camı açtım hava alsınb
akşamada kayınvalidemdeyiz balık günümüz sağolsun çağırdı yine.yemek derdide yok ohhh
annemler gelecek yarın inşallah ablamla.çok heyecanlıyım.ablamında şu hastane işi bi hayırlısıyla sonuçlansa.bişi çıkmaz inşallah.ben inanıyorum.oda temiz olsada tam rahatlasam.
ya ben size bişi sorcaktım heh dur hatırladım.
bebikleriniz için banyo havlusunu kaç tane hazırladınız.bende bitane var başlıklı banyo havlusu.acaba yetermi ikinciyi almak gereklimi diye soracaktım
ayyhhh yine amma konuştum dimi:26:
hoşbuldum canım inşallah sabreder bebişimde annesini üzmezmerhaba şubat anneleri elsi gibi bende mart annesi adayıyken artık şubat annesi adayı oldum aynı sorun bende de var dr um 3 hafta önce gittiğimde sertleşmelerim olduğunu öğrenince rahim ağzı uzunluğumu ölçmüştü 3.5 cm çıkmıştı bu sefer gittiğimizde 3cm düşmüş yani giderek kısalıyor sertleşmelerde hala devam edince sezonu kapattın gözde dedi valla ben 37. haftaya kadar çalışmayı planlarken 20 gün rapor verdi raporum bittiğinde de zaten 32. haftada olucam iznim başlıcak ne yapalım sağlık olsun bizim oğluşlar erkenden gelemeye pek hazırlar ama inşallah gelmezler benim eşimde 10 şubat doğumlu oğluşla sürekli konuşup diyorum ki bari babanın doğum tarihine kadar bekle diyorum umarım bizim yaramazlar söz dinlerler.......zaten sık sık sizin sayfanızı okur takip ederdim ...hatta muhabbetlerinizin,hediyeleşmelerinizin ve birbirinize olan bağlılığınıza hayrandım ....mart anneleri olarak sizi kıskanırdık ...bizde sayfalar pek kolay ilerlemiyor ama sizde 1 -2 gün bakmazsam geçmişi okumak saatler alıyor....benide aranıza kabul ederseniz artık bende sizlerleyim....
hoşgeldin canım ne demek tabiki katılabilirsin inşallah sabrederde şubatın sonlarını görür bebeğin
hoşbulduk canım saolasın valla insan oğlu böyle aynen dediğin gibi şimdi şubatın başını görsem rahatlıcam diyorum ama şubat gelse bu seferde sonu gelse diye düşünürüm dileğim zamanın çabucak geçmesi ....evde olmaya çok alışkın değilim 8-15 arası çalışıyordum öğretmenim bakalım evde zamanı nasıl geçiricem artık nnette ya da tv de .....bu arada gerçek adın gözde mi benimki öylede acaba adaş mıyız dedimsende aramıza hoşgeldin canım bu senenin bebişlleri pek bi aceleci bende 4 gözle 34ün bitmesini bekliyorum ama 34 biter 38 e odaklanırım bu sefer böölelikle vaktimiz dolmuş olur.hepimiz ve hepimizin bebişleri için hayırlı zaman neyse o zaman gelsinler inş
hoşgeldin canım mart annişleride şubata kaymaya başladı dursdunlar yerlerinde rahat batıyor sıpalarımıza bizim topikten çoğumuz ocakta doğuracaz galiba özellikle sezeryan ve erken doğum riskimiz olanlar
hoşbulduk canım valla sorma bu bebişlerin acelesi ne hiç anlamadım gitti halbuki en rahat edecekleri yer anne karnı ama bilmiyolar herhalde ocak anneleri aralıkta şubat anneleri ocakta mart anneleri şubatta hep kayıyor tarihler aman sağlıcakla gelsinlerde...inşallah
selam kızlar nasılsınız ?
cumartesi doktora randevumuz vardı
2 kg olmus oğlum 44 cm boyunda
doğum pozisyonu almış ama daha değişir dedi doktorum
herşey yolunda
bebeğimin kafası die poposunu seviyormusum günlerdir
buarada doğum iznine çıkmıyorum kocamı ikna ettim sonunda
ocak başı izne cıkıcam çok mutlu oldummmmm
bende dr brown aldım.hatta aldığım mağazda diğer bütün markalar vardı.ben bu markayı almayı kafaya koymuştum bişi demeden kadın bunu gösterdi en çok sattığımız ürün bu dedi.
hangi markayı seçeceksin bilmiyorum ama gaz önleme sistemi olanlardan al bence.rahat edersin
hoşgeldin canımm.ooo şubat anneleri ailesi olarak kalabalıklaşıyoruz ne kadar güzell..bakalım bizim kuzucuklarda aceleci olmasınlarda zamanında gelsin hepsi.öff okasılmalar bendede var hatta bazen canımı yakıyo.bu kontrolde söliim bari unutuyorum hep.not alıcam bu sefer yaa doktorun karşısında salaklaşıyorum ben
nihayet totomu kaldırabildimde ortalığı topladım.işim yoktu temizliğimizi dün yapmıştık zaten mutfak dağınıktı topladım makineyi çalıştırdım yatak odamı toparladım camı açtım hava alsınb
akşamada kayınvalidemdeyiz balık günümüz sağolsun çağırdı yine.yemek derdide yok ohhh
annemler gelecek yarın inşallah ablamla.çok heyecanlıyım.ablamında şu hastane işi bi hayırlısıyla sonuçlansa.bişi çıkmaz inşallah.ben inanıyorum.oda temiz olsada tam rahatlasam.
bebikleriniz için banyo havlusunu kaç tane hazırladınız.bende bitane var başlıklı banyo havlusu.acaba yetermi ikinciyi almak gereklimi diye soracaktım
merhaba canım
senin kontrol ne zaman bence daha varsa git bi dra senin bu aralar çok ağrın oluyo?
inş ablandan güzel haberler alırsın canım.bizide habersız bırakma.
banya havlusu ben de 1 tane aldım zaten set halindeydi.bide bornozu var.ee kış zaten kaloriferlerin üstünde kuru hemen olmadı çok lazım olursa bornozlara da sarı veririz ben o yüzden yeter diye düşünmüştüm
sedacım ben bi tane havlu aldım üçgen başlıklılardan yeter bence 6 aylık falan olunca bornoz alcam çok hoşuma gidiyo bi de kayınvalideme tülbentten(mermerşahi) havlu boyutunda büyük parçalar yaptırdım önce ona sarıp havluya sarcam
bence de 1 tane havlu yeter şimdilik canım sonra bornoz alırız inşallah miniklere :)))
bende dun mothercaredan aldım 3lu settı bırtanede kayınvaldem almıstı 4 ettı bartmısız sanırım:76:
bersuu hoşgeldin aramıza bu oğlanlar bu yıl nekadar aceleci çıktı yaa kızlar daha sakinler bizim sıpalar fena olcak anlaşılan demek ultrasondan ölçülebiliyo ozman bende söliim bu inş herşey yolunda gider hepimizi içinbu akşam kontorlüm var kızlar inş herşey yolundadır bende söliim bari rahim ağzı uzunluğu ultrasondan ölçülebiliyomuş madem bnmkinede bi baksın yaa sertleşmeler bende de oluyo eskisi kadar sık değil Allaha şükür ama oluyo yinde en güzeli ölçülmesi
annemde yaptı MKT o bezden.önce ona sarıp sonra havluya sarılıyomuş..
ayy imp hakkaten sende abartmışsın
sağolun kızlar 1 tane yeter bencede sonradan sıkıntı olursa alırız bitane daha nolcakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?