2011 Şubat Anneleri

Merhaba şubat anneleri,kk'ya yeni üye oldum.bende allah izin verirse şubat'ta anne olacam,kızım olacak.merak ve heyecanla bebeğimi bekliyorum
Çalışan arkadaşlara bi sorum olacak.32.haftada doktordan çalışabilir raporu almamız gerekiyormuş,çalışabilir raporu alanınız varmı? almasak oluyormu? alırsak yapmamız gereken bi prosedür varmı acaba?:18:

hepimiz aynı durumdayız.hurafelere çok kulak asmamak lazım ama eskilerin tecrübelerindende faydalanmak gerek..mesela doğumdan sonra bize sürekli sırtına yelek giy, ayağına patik giy terlik giy diye bıktırana kadar söyleyecekler.bence hiç söyletmeyin giyin sonuçta dikkat etmemiz gerek.o dönem önemli.hem heyecanlı hem zorlu hemde çook güzel bir dönem.ayy çabuk gelsin istiyorum biran önce ev şölee şenlensin bebek sesi olsun herkes gülsün her kafadan bi ses çıksın

kızlar azönce bi arkadaşıkmla konuştum oda hamile ocak başlarında doğum olucaktı ama bebişin suyu azmış çarşamba sezeryana alıcaklar iyice heyecan bastı benii o normal diye diretiyordu benim sezeryan olucak diye işte normali iste bi dene falan filan diyordu şimdi demekkiş bazen hayırlısı neyse o olsun demek lazımmış diyo inş kolay bi şekilde kucağına alır prensesimizi

hoşgeldin canım bebişini sağlıcakla kucaklarsın inşallah
canım bende çalışıyordum hoş şimdi raporluyum da 32. haftada muhakkak rapor alman gerekiyor kendini iyi hissediyorsan dr un da izin verirse çalışabilir raporu alıp kurumuna veriyorsun ya da çalışamaz raporu alıp izne ayrılıyorsun

hiç sorma bi de düğünümde bu kadar heyecanlanmıştım ben böyle özel günleri curcurunayı herkesin gelip gitmesi bi arada olmasını çok seviyorum galiba bi de oğlumu da görmeyi çok istiyorum dayanamıyorum :}

hanımlar napıyorsunuz ben çok sıkıldım uykuda bastırdı ama tamda keraat vakti bu vakitte uyunmazz napsam bilemedimmmmm pöffff............. kızım doğunca onunla oynarımm ne güzell olur benim en yakın arkadaşım olucak miniğim inş

valla işte evdeki hesap hastaneye uymuyor şekerim.hayırlısı olsun arkadaşın için.inşallahh hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alır.

bizde öyle diyoruz artık Allah hayırlısını versin.ne desek boş valla.herşey olacağına varıyor

tatlı anneler cici bebişlerr hepinize merhaba
vallahi cumadan beri geçmişi okuyayım dedim ama okurken uykum geldi bıraktım
umarım herkes iyidir
hepinize iyi haftalar olsun:)))

hoşgeldin tombiiimmmm aman yetişemen bacımm bu geçmişe.bu hanımların çenesi bi düşük bi düşük benden duymuş olma yetişemiyor insan valla

al bendende o kadar havada karardı içim kıyıldı valla.bende yatmıyorumki uyurum falan diye.yapacak işte yokkk valla sizde olmayaymışsınız patlarmışım zaar

öyle canım hakkımızda hayırlısı hepimiz normal olsun isteriz ama bu bize bağlı değil miniklerimiz sağlıkla gelsinlerde ha sezeryan ha normal hiç faretmez bebişin sağlığını riske atıp normal demenin bi mantığı yok

aynen
benim bir arkadaşım var geçen sene doğum yaptı hem normal normal diye gitti.sancısı tuttu.direndi normal yapıcam diye suni sancı yedi bekledii sırf normal olsun diye.ama yok olmadı yani çektiğiyle kaldı mecburen sezeryan olmak zorunda kaldı.gayet sağlıklı ikiside

onun bir arkadaşı onu tanımıyorum arkadaşım anlattı.oda normalden korkuyormuş hep sezeryan istemiş.doğum anında sancısı gelmiş hastaneye gitmiş sezeryan diye valla yarım saat içinde normal doğurmuş hatta arkadaşım sinir olmuş ben okadar direttim normal olmadı diyee

işte belli olmuyo yanii

hoşgeldin bakalım seninde gözün aydın ne mutlusundur sen şimdi ne güzel

hoşgeldin canım sen kaçıncı haftadasın
32. hafta doktorundan çalışabilir raporu isteyeceksin o günü bekleme önceden söyle ben çalışıyorum diye belirt kontrolde 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak istiyorum de. o sana zaten gün verir onun için tabiki 37. haftaya kadar çalışmak istiyorsan 32. haftada aldığın 5 haftayı doğumdan sonraya aktarıyorsun bu şekilde yardımcı olabildim mi acaba

kızlar karnım çok kaşınıyor
kremimde bitti ne sürsem ki yaa vazelin iyi gelirmiki akşam sürsem
çatır çatır çatlayacağım ühühühü

kızlar karnım çok kaşınıyor
kremimde bitti ne sürsem ki yaa vazelin iyi gelirmiki akşam sürsem
çatır çatır çatlayacağım ühühühü

aa gelmezmii gelir tabii.bende vazelin kullanıyorum.banyoda bebe yağı sonra böyle aradada vazalin sürüyorum çokiyi geliyooo

birde akıntı olayını soracağım azalma veya artma oldumu benim hala azalmadı yaaa bazen artıyor bazen azalıyor ne zman geçecekki bu

slm kızlar ben geldim geri
annemle babam geldiler yanıma biraz oturdular kalktılar ben de onlarla kaynatıyodum:)
kocam da geç gelicek bugün,2. öğretime dersi var pöffff napsam ki...
aramıza yeni gelenler hoş gelmişler bu arada
ay evde sıkıntıdan hep böyle poğaça börek yapasım gelio fıçı gbi olcam iice ya yapınca da yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…