dimi yaa korktum bi an.. hem sağlıkla alakalı konuları önemsiyorum hem hurafe dense bile bu tarz şeyleri elimden geldiğince yapmak istiyorum bi an ne olcak şaşırdım :}sağol canım valla ne güzel her soruma bi cevap verdin maşallah ben de bu kadar bilgili bi anne olcakmıyım oğluma acaba
kızlar esraya mesaj attım şimdi aradı sadece int gittiği için giremiyormuş bi problem yokmuş
Merhaba şubat anneleri,kk'ya yeni üye oldum.bende allah izin verirse şubat'ta anne olacam,kızım olacak.merak ve heyecanla bebeğimi bekliyorum
Çalışan arkadaşlara bi sorum olacak.32.haftada doktordan çalışabilir raporu almamız gerekiyormuş,çalışabilir raporu alanınız varmı? almasak oluyormu? alırsak yapmamız gereken bi prosedür varmı acaba?:18:
hepimiz aynı durumdayız.hurafelere çok kulak asmamak lazım ama eskilerin tecrübelerindende faydalanmak gerek..mesela doğumdan sonra bize sürekli sırtına yelek giy, ayağına patik giy terlik giy diye bıktırana kadar söyleyecekler.bence hiç söyletmeyin giyinsonuçta dikkat etmemiz gerek.o dönem önemli.hem heyecanlı hem zorlu hemde çook güzel bir dönem.ayy çabuk gelsin istiyorum biran önce ev şölee şenlensin bebek sesi olsun herkes gülsün her kafadan bi ses çıksın
kızlar azönce bi arkadaşıkmla konuştum oda hamile ocak başlarında doğum olucaktı ama bebişin suyu azmış çarşamba sezeryana alıcaklar iyice heyecan bastı benii o normal diye diretiyordu benim sezeryan olucak diye işte normali iste bi dene falan filan diyordu şimdi demekkiş bazen hayırlısı neyse o olsun demek lazımmış diyo inş kolay bi şekilde kucağına alır prensesimizi
tatlı anneler cici bebişlerr hepinize merhaba
vallahi cumadan beri geçmişi okuyayım dedim ama okurken uykum geldi bıraktım
umarım herkes iyidir
hepinize iyi haftalar olsun:)))
hanımlar napıyorsunuz ben çok sıkıldım uykuda bastırdı ama tamda keraat vakti bu vakitte uyunmazz napsam bilemedimmmmm pöffff............. kızım doğunca onunla oynarımm ne güzell olur benim en yakın arkadaşım olucak miniğim inş
valla işte evdeki hesap hastaneye uymuyor şekerim.hayırlısı olsun arkadaşın için.inşallahh hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alır.
bizde öyle diyoruz artık Allah hayırlısını versin.ne desek boş valla.herşey olacağına varıyor
hoşgeldin tombiiimmmmaman yetişemen bacımm bu geçmişe.bu hanımların çenesi bi düşük bi düşük benden duymuş olma yetişemiyor insan valla
al bendende o kadar havada karardı içim kıyıldı valla.bende yatmıyorumki uyurum falan diye.yapacak işte yokkk valla sizde olmayaymışsınız patlarmışım zaar
öyle canım hakkımızda hayırlısı hepimiz normal olsun isteriz ama bu bize bağlı değil miniklerimiz sağlıkla gelsinlerde ha sezeryan ha normal hiç faretmez bebişin sağlığını riske atıp normal demenin bi mantığı yok
slm kızlar naasılsınız..bende okuldan geldim hemen forumu açtım..geçmişi okurken belime bir ağrı girdi..tamamını okuyamaycağım..umarım herkes ve bebişler iidir. yarın memleketten annemler geliyor..biraz heyecan yaptım..bebeğimin duruşu sürekli değişiyor sanırım çünkü kafasının olduğu yerde ayaklarına dokundum.ben karnıma bastırdıkça ayaklarını çekiyor..onu hissetmek güzeldi. babası da dokundu o da hissetti..yerim onun ayaklarını:))))
neyse ben gidip uzanayım yoksa bu bel ağrısından çekeceğim var..
hepinizi öptüm
Merhaba şubat anneleri,kk'ya yeni üye oldum.bende allah izin verirse şubat'ta anne olacam,kızım olacak.merak ve heyecanla bebeğimi bekliyorum
Çalışan arkadaşlara bi sorum olacak.32.haftada doktordan çalışabilir raporu almamız gerekiyormuş,çalışabilir raporu alanınız varmı? almasak oluyormu? alırsak yapmamız gereken bi prosedür varmı acaba?:18:
kızlar karnım çok kaşınıyor
kremimde bitti ne sürsem ki yaa vazelin iyi gelirmiki akşam sürsem
çatır çatır çatlayacağım ühühühü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?