canım tam sana cevap yazacaktım .bilgisayarın başından kalkmak zorunda kaldım cevaplayan oldlumu bilmiyorum ama ben bu konuda baya bir sorun yaşadığım için tecrübelş sayılırım.bu gelen sular mantardan kaynaklı olabileceği gibi amniyon sıvısı da olabiliyor araştırılması lazım yanni.doktor bir ph kağıdıyla anlayabiliyor ama anlaşılmazsa amnisure diye bir test yapılıyor.ben onu da yaptırdım özetle su gelmesi normal olmayabilir.dikkate almalısın :)))
Merhaba arkadaşlar. Herkes iyidir umarım.
Biz de iyiyiz ama şu kasık fıtıgı beni artık oldukça zorluyor. Bu haftayı saymazsak 2 haftam kaldı dogum iznine ayrılmama :) Doguma da 3 hafta diyelim :)
Çiçekcim benim de 2. ve malesef benim de oglumda olmadıgı kadar aşırı derecede akıntım var ve sanırım mantar başlangıcı. Cuma günü yine kontrolümüz var. Doktoruma soracagım.
Biraz geçmişi okuyayım.
Bu arada Fatmacım, manikcim siz neden çalışabilir raporunu daha erken aldınız?
off bi de kokulu SANIRIM AKINTI ÇAMAIR DEĞİTİRMEKTEN Bİ HAL OLDUM
off bi de kokulu SANIRIM AKINTI ÇAMAIR DEĞİTİRMEKTEN Bİ HAL OLDUM
güzelim kokuluysa korkmana gerek yok mantardan kaynaklıdır :)) ben de bilmiş bilmiş konuşuyorum ama benim 6.ayım çok kötü geçti şüphelenmedikleri şey kalmadı doktorların ne nedir iyice öğrendim :))
Kızlar bu benim ikinci hamileliğim biliyosunuz ama size bişey sorucam 3-4 saatte bir iç çamaşırım bayaa bayaa su gibi bi sıvıyla oldukça ıslanıyo. sizin de bu kadar vajinal akıntınız var mı yoksa başka bir problem mi var anlayamadım?
kızlar selam...
nasılsınız? ben çok kötüyüm,bi yakınımız 20 yaşında, rahatsızdı bugün son halini gördüm,Allah ım inanamadım, çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum, kızlar herşeyin başı sağlık,sağlıklımısın yiyecek ekmeğin de var mı gerisi hikaye,rabbim gençlerimizi korusun...
Ehheheheh olsun canım yardımcı oldun işte bilgilendirdin bizi bak birçoğumuzda akıntı problemi varmış. Bi mantarım eksikti yahuuuuuuu yarın gidicem gerçekten mantarsa da çözümü vardır illaki en azından içim rahat etsin di mi:)
yaa bendede oluyor o sanırım hepimizde oluyor.kokusuz renksiz bazende sarımtrak oluyor.ama genelde terlediğimi düşünüyordum bende çünki su gibi yani ve uzun süre oturduğum zamanlar daha çok oluyor.artık karında yukarıdan bastırıyor terliyoruz haliyle
canım çok üzüldüm.saülık herşeyden önemli elden gitmeden kıymetini bilmek lazım
kızlar bende birşey sorucam.benim göbeğimde kahverengi bir çizgi oluştu.göbeğim hizasında bir karış kadar.nedenki acaba sizdede varmı o çizgiden
evet canım ..boydan boya demi karnının üstünden vajinaya kadar.ben ilk hamile kaldığımda öğrenmiştim onu .bekleyip durdum ne zaman oluşşacak diye :)) seninki geç kalmışsanırım[/QUOTE]
kızlar bende birşey sorucam.benim göbeğimde kahverengi bir çizgi oluştu.göbeğim hizasında bir karış kadar.nedenki acaba sizdede varmı o çizgiden
evet canım ..boydan boya demi karnının üstünden vajinaya kadar.ben ilk hamile kaldığımda öğrenmiştim onu .bekleyip durdum ne zaman oluşşacak diye :)) seninki geç kalmışsanırım
geçmesine geçer de dediğin gibi herşeyin bir nedeni var bunun da bir anlamı olmalı.ilk zamanlar vajinadan göbeğe ölçünce kaç haftalık olduğu belli oluyormuş diye konuşmuştuk.eskiden işe yarayan yöntemler tabii :))ya epeydir var aslında ama anca aklıma gelip sordum.niye olurki bak merak ettim şimdi..doğumdan sonra geçermiki
Canım 32. haftanıon sonunda doktordan son 3 haftaya kadar çalışabilir bu çalıştığı 5 hafta doğum sonrasına eklenir raporu almak gerekiyor.Yoksa bu 5 haftayı sonraya ekletmede problem çıkıyor diye biliyorum ben.O yüzden aldım ve okula verdim.Merhaba arkadaşlar. Herkes iyidir umarım.
Biz de iyiyiz ama şu kasık fıtıgı beni artık oldukça zorluyor. Bu haftayı saymazsak 2 haftam kaldı dogum iznine ayrılmama :) Doguma da 3 hafta diyelim :)
Çiçekcim benim de 2. ve malesef benim de oglumda olmadıgı kadar aşırı derecede akıntım var ve sanırım mantar başlangıcı. Cuma günü yine kontrolümüz var. Doktoruma soracagım.
Biraz geçmişi okuyayım.
Bu arada Fatmacım, manikcim siz neden çalışabilir raporunu daha erken aldınız?
peki kızlar ben bişey sorcam .bebeğin göbeği ne kadar zamanda düşüyor.hani o zıbınları göbek düşene kadar giydirecekmişiz ya .onlardan kaç tane almak lazım yani ...ilk zamanlar hep onları mı giydirecez.çıtçıtlı bodyler felan sonra mı hep ??
Canım 32. haftanıon sonunda doktordan son 3 haftaya kadar çalışabilir bu çalıştığı 5 hafta doğum sonrasına eklenir raporu almak gerekiyor.Yoksa bu 5 haftayı sonraya ekletmede problem çıkıyor diye biliyorum ben.O yüzden aldım ve okula verdim.
o zaman o iç zıbınlardan çok almaya gerek yok yani ?Oglumun göbegi 12. günde düşmüştü. Ben hiç giydirmedim onlardan çıtçıtlı badi giydirdim hep :)
.
o zaman o iç zıbınlardan çok almaya gerek yok yani ?
slm kızlarrr nasılsınız bakalım? yaa lütfen biri bana yardımcı olabilir mi,buraya nasıl resim ekleniyo bi türlü beceremedim((((
Canım zaten onlar o kadar minik ki, bebek dogduktan 10 gün sonra giydiremiyorsun bile. Yani biz de öyle olmuştu. Çünkü oglum dogduktan 10 gün sonra 1,5 kilo almıştı. Zıbın takımları falan olmamıştı hiç. Mesela hastane çışını sadece 1 kere hastanede giydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?