2011 Şubat Anneleri

canımmm teşekkürler valla yazdıklarını dikkate alıcam yarın bi gideyim en iyisi hastane yakın korktum valla.

off bi de kokulu SANIRIM AKINTI ÇAMAIR DEĞİTİRMEKTEN Bİ HAL OLDUM

off bi de kokulu SANIRIM AKINTI ÇAMAIR DEĞİTİRMEKTEN Bİ HAL OLDUM

güzelim kokuluysa korkmana gerek yok mantardan kaynaklıdır :)) ben de bilmiş bilmiş konuşuyorum ama benim 6.ayım çok kötü geçti şüphelenmedikleri şey kalmadı doktorların ne nedir iyice öğrendim :))

Ehheheheh olsun canım yardımcı oldun işte bilgilendirdin bizi bak birçoğumuzda akıntı problemi varmış. Bi mantarım eksikti yahuuuuuuu yarın gidicem gerçekten mantarsa da çözümü vardır illaki en azından içim rahat etsin di mi:)

yaa bendede oluyor o sanırım hepimizde oluyor.kokusuz renksiz bazende sarımtrak oluyor.ama genelde terlediğimi düşünüyordum bende çünki su gibi yani ve uzun süre oturduğum zamanlar daha çok oluyor.artık karında yukarıdan bastırıyor terliyoruz haliyle

canım çok üzüldüm.saülık herşeyden önemli elden gitmeden kıymetini bilmek lazım

kızlar bende birşey sorucam.benim göbeğimde kahverengi bir çizgi oluştu.göbeğim hizasında bir karış kadar.nedenki acaba sizdede varmı o çizgiden

yani her türlü önlemi almak lazım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.ihmalden pişman olmaktansa :))

kızlar bende birşey sorucam.benim göbeğimde kahverengi bir çizgi oluştu.göbeğim hizasında bir karış kadar.nedenki acaba sizdede varmı o çizgiden
[/QUOTE]
evet canım ..boydan boya demi karnının üstünden vajinaya kadar.ben ilk hamile kaldığımda öğrenmiştim onu .bekleyip durdum ne zaman oluşşacak diye :)) seninki geç kalmışsanırım

Canım o hamileyken daha belirgin oluyor. Sanırım erkek bebek bekleyenlerden daha da koyulaşıyor bu çizgi :)

peki kızlar ben bişey sorcam .bebeğin göbeği ne kadar zamanda düşüyor.hani o zıbınları göbek düşene kadar giydirecekmişiz ya .onlardan kaç tane almak lazım yani ...ilk zamanlar hep onları mı giydirecez.çıtçıtlı bodyler felan sonra mı hep ??

evet canım ..boydan boya demi karnının üstünden vajinaya kadar.ben ilk hamile kaldığımda öğrenmiştim onu .bekleyip durdum ne zaman oluşşacak diye :)) seninki geç kalmışsanırım[/QUOTE]

ya epeydir var aslında ama anca aklıma gelip sordum.niye olurki bak merak ettim şimdi..doğumdan sonra geçermiki

evet canım ..boydan boya demi karnının üstünden vajinaya kadar.ben ilk hamile kaldığımda öğrenmiştim onu .bekleyip durdum ne zaman oluşşacak diye :)) seninki geç kalmışsanırım

ya epeydir var aslında ama anca aklıma gelip sordum.niye olurki bak merak ettim şimdi..doğumdan sonra geçermiki[/QUOTE]

Linea nigra
Orta hat üzerinde kasıktan göbek deliğine kadar uzanan koyu renkli bir çizgidir İlk gebeliğini yaşayanlarda gebeliğin üçüncü ayından başlayarak ortaya çıkar Tecrübeli annelerde ise daha erken dönemde görülebilir Her kadında görülmezBazı toplumlarda bu çizginin görülmesi bebeğin erkek olduğu şeklinde yorumlanır ancak bunun gerçekle bir ilgisi yoktur

ya epeydir var aslında ama anca aklıma gelip sordum.niye olurki bak merak ettim şimdi..doğumdan sonra geçermiki
geçmesine geçer de dediğin gibi herşeyin bir nedeni var bunun da bir anlamı olmalı.ilk zamanlar vajinadan göbeğe ölçünce kaç haftalık olduğu belli oluyormuş diye konuşmuştuk.eskiden işe yarayan yöntemler tabii :))

Canım 32. haftanıon sonunda doktordan son 3 haftaya kadar çalışabilir bu çalıştığı 5 hafta doğum sonrasına eklenir raporu almak gerekiyor.Yoksa bu 5 haftayı sonraya ekletmede problem çıkıyor diye biliyorum ben.O yüzden aldım ve okula verdim.

slm kızlarrr nasılsınız bakalım? yaa lütfen biri bana yardımcı olabilir mi,buraya nasıl resim ekleniyo bi türlü beceremedim((((

Oglumun göbegi 12. günde düşmüştü. Ben hiç giydirmedim onlardan çıtçıtlı badi giydirdim hep :)

Canım biliyorum ben de aldım da mesela Fatma daha 30. haftada almış. Ben tam 32. haftada aldım verdim.

o zaman o iç zıbınlardan çok almaya gerek yok yani ?

Canım zaten onlar o kadar minik ki, bebek dogduktan 10 gün sonra giydiremiyorsun bile. Yani biz de öyle olmuştu. Çünkü oglum dogduktan 10 gün sonra 1,5 kilo almıştı. Zıbın takımları falan olmamıştı hiç. Mesela hastane çıkışını sadece 1 kere hastanede giydi. Yıkayıp tekrar giydirmek istediğimde olmamıştı.

Son düzenleme:

sağol canım yaa..ben de o zıbınlardan alayım bir kaç tane daha diyordum.MAŞALLAH oğluna darısı bizim bebişlerimizin başına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…