2011 Şubat Anneleri

sağol Nurcum aslında 4 hafta önce kontrolde doğum pozisyonu almıştı ama şimdi nasıl bilmiyorum. çarşamba gidince sorucam, ben de senin dediğin gibi ters durduğunu düşünüyorum ya ada elleriyle falan vuruyor olabilir altta. bebek için o bir takım kullanmış hastanede, eve gellince hemen çıkarıp ikinciyi giydirmişler. ben de 2 tane 10lu hastane çıkışı koydum abartı değil bence, tedbirli gitmek lazım.

Kızlar bu benim ikinci hamileliğim biliyosunuz ama size bişey sorucam 3-4 saatte bir iç çamaşırım bayaa bayaa su gibi bi sıvıyla oldukça ıslanıyo. sizin de bu kadar vajinal akıntınız var mı yoksa başka bir problem mi var anlayamadım?

iyi akşamlar kızlar sonunda gelebildim şükürler olsun eşim dün izinliydi bugünde işe geç gitti biraz beraber vakit geçirdik gelemedim yanınıza ama aklım hep sizdeydi işe gönderdim hemen gelip yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama o kadar çok konuşmuşsunuz ki oku oku bitiremedim umarım hepiniz bebişlerde iyisinizdir artık geceleri uyumak çok zor oluyor

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız

çiçekcim 2 haftadır bendede var iç çamaşırım su dökülmüş gibi ıslanıyor bende çok merak ediyorum acaba azar azar suyum mu akıyo diyo düşünüyorum dr da sormadım randevumda ocağın başında

benimde randevum ocakta canım ay tırstım valla paranoyak oldum zamansız doğurucam diye korkuyorum:)

yok Allah korusun çıkış kapısını bulmasın hemen:) muhtemelen o aşağıda top gibi duruyodur elleri ayakları oynayınca bütün hareketlerini orda hissediyosun,çünkü karnının üst kısmında hatta yan kısımlardada hareketlerini hissetmen lazım,baş aşağı dönünce hareket sadece aşağıda hissedilmiyor benim bildiğim,eğer baş aşağıysa yarın bugün ayaklarını göğüs kafesine doğru uzatır hatta ittire ittire göğüs kafesini sıkıştırır,hem alttan hem üstten hareketlerini hissedersin

şöyle söylim benim minik haftalardır doğum pozisyonunda başı aşağıda ayaklar yukarıda muhtemelen dizlerini kırmış popo solda:) sol tarafım daha şişkin duruyor,aşağıda hıçkırıyor,yukarıda ayaklarıyla tekme atıyor,göğüs kafesimi itekliyo,poposunuda sürte sürte dönüp duruyor

yasemin o ter olmasın? benim iç çamaşırımda sırıl sıklam oluyor sürekli değişiyorum ama terden olduğunu biliyorum

kizlar iç çamasirinizin islanmasindan bahsetmissiniz ayni sorun bendede var pedsiz duramiyorum bende

kızlar bu hastane setlerinin içinden çıkan zıbınlar varya hani düğmesiz filan bunlar giydiriliyomu hastanede bebeğe 3 takım oldu elimde çantaya koysammı koymasammı bilemedim ne dersiniz?

canım anladığım parcaysa onlar bebişlerin göbişleri düşene kadar giydiriliyo sanırım...

Cnm hepsini yıka bence, nasılsa yıkamadan kullanamıcan

Cnm idrar tahlili vermeden önce yıkamak gerekiyor aklında bulunsun,buda hatalı sonuca neden olabiliyor, bende idrar kültürü vereceğim zaman öğrenmiştim
Maş kuzuya, sınavı atlatmışsın gözün aydın cnm
Cnm park yatak kullanan biri olarak hiç gerek yok diyorum, nevresim takımı al 3 tane fln değiştirip onları kullanırsın
günaydın kızlarr...bende dr dan gldim kızım 2.200 gr olmuşş...idrar enfksynum hala geçmemiş yine ilaç verdi...minişim nasıl tepikliyoduuu yaa çok tatlıydıı
Maş kuzuya, inş kısa zamanda enf geçer cnm
Cnm bencede artık sana bi tarih versin sende ona göre kendini ayarlarsın,
Hoşgeldin cnm, inş erken gelmez kuzucuk
Sınavı atlatmışsın gözün aydın cnm,inş kanal tedavisini kolay atlatırsın
Hayırdır inşallah
Kız 8 kilo az bile, niye dr a gönderdiki seni anlayamadım
canım rüyalar bile tozuttu bende bugün benim olmayan bi bebeği emziriyodum ama sonra korkuyorum hemen hemen aynı rüya yaniii anlatınca sen affalladım vallahi
Hayır olsun inş cnm aynı rüyayı görmüşsünüz
22. haftada 4 boyutlu ultrasonu dr istiyor zaten organlarını kontrol için ama ben 8 ay dolunca da istiyorum gidip kendim çektircem oğlumu merak ediyorum çünkü
Cnm çok değişiyo bebek ilk hali ile alakası bile olmuyo, ben olsam doğuma kadar beklerdim görmek için
Hoşgeldin cnm , inş erken gelmez kuzucuk
Maş kuzuya annesi
Cnm aynı olayı yaşıyorum bende
Gözün aydın cnm annenlr geliyormuş, üçgen havlulardan 1 tane yeter, çok çabuk büyüyor bebek çünkü
Cnm Allah kavuştursun, bel ağrısı dönem dönem bendede oluyor
kızlar peki 40 gün annede mi çıkmaz dışarı yoksa sadece bebek mi?
Kız inanma öyle şeylere, korkarsan ayetelkürsi oku dahada düşünme, Allaha emanetiz hepimiz, eskiden hastalıklara bu kadar hakim olunamadığı için doğumdan sonra ölen çok oluyormuş kan kaybı enfeksiyon vs... ama artık tıp bilgisi ve teknoloji ilerledi ,olası komplikasyonlar farkedilip engellenebiliyor, hem illaki çıkıcaksın dışarı bebişin aşıları senin kontrollerin var
Rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin cnm, hayırlısı ne ise o olsun
kızlar bende kızımın şekerlerini yapmaya başladım ev buram buram lavanta kokuyoo:)
hoşgeldin esra bu arada geldimi kargon
Kolay gelsin cnm
ayy rezene yazmısım ya sinameki yazacaktım :44:
Cnm hiç fikrim yok, internettten bi araştır istersen
kızlar bu hastane setlerinin içinden çıkan zıbınlar varya hani düğmesiz filan bunlar giydiriliyomu hastanede bebeğe 3 takım oldu elimde çantaya koysammı koymasammı bilemedim ne dersiniz?
Cnm kağan mayıs ayında marmariste doğmuştu gerek yok hava sıcak mevsim ılık diye götürmedim gerekte olmadı,ama şubat bebeği için gerekebilir, gerçi hastanenin içide sıcaktır muhtemelen yinede al sen
Cnm göğüs pedi hijyen tutsun diyede kullanılıyor, hastanede her emzirmeden önce gögüsleri yıkayıp kurulamak yerine göğüs pedi kullanmak rahat oluyor, ilk haftalar geçince süt oldukça artıyor pedsiz olmaz o zaman,cnm bu arada şikayetin bendede var normal diye düşünüyorum bebekler aşağı iniyor
Cnm olmuyor bende, oğlumdada 1 sefer erken doğum tehlikem başlarken(23.haftada ) öyle su gelmişti, akıntı ise enfeksiyondandır , inş bebeğin suyu değildir

merhaba kızlar
bugün görüş günümüzdü
bebişim tam 1 kilo 750 gr olmuş:)
herşey yolundaymış
dönmüş doğum yoluna ama maalesef sezeryan olacağı için önemli değil dedi dr um
nst ye bağladlar sancı yok kalp atışlarıda çok düzenli çıktı
kan-idrar tahlili verdim sonuçlar yarın çıkacak
bugün itibariyle son 5 hafta çalışabilir raporumu aldım gün sayıyorum artık Allahım kazasız belasız geçsin son zamanlarım inşallah
evde yemek yoktu kahvaltı türü hazırladım okadar çok yemişimki nefes alamıyorum şuan
bu arada kilomda baya fazla çıktı yani 100 e merdiven dayamışım doğuma kadar kesin 100 olurum
amannn bebişim sağlıkla gelsinde kiloyu sonra düşünürüz
geçmişi okumaya kalktım çok birikmiş anca 3-4 sayfa okuyabildim ççoooook ama çoook yorgunum biraz uzanacağım şimdi
inşallah önemli bişey yoktur
doğum yapan vs olursa yada önemli link falan verilirse geçmişte banada haber verin özelden
öptükkk şimdilik sizi mucakkkkkk

ayy fatmacım ben mesajını yanlış okumuşum sana tarif yolladım ama tiramisu)) sen zaten onu yapıyormuşsun neyse artık bak bakalım aynı mı yapıyoruz

sağolasınız kızlar ama okadar yorgunumki gelirken pastaneye sipariş verdim yarın öğlen anasınıfına götürüp bırakacaklar pastayı hiç halim yok yani

canım ben 5 haftalık çalışabilir raporunu aldım
25 ocağa kadar çalışacakmışım

manikcim güle güle kullanın canım

Kızlar iyi akşamlar,
Gözdecim biberonlar geldi sağolasın cnm, kardeşinede teşekkürler tekrardan,
Yarına randevu aldım kızlar oğlumu görmeye gidiyorum, kağanıda göstericem beslenmesi ile alakalı soracağım şeyler var,
Ordan alışveriş merkezine, ordan kuaföre ve halamlarla teyzemlere ev gezmesine gidicez, akşama kadar giremeyebilirim muhtemelen,
Bu akşam kaşık kaşık damla sakızı macunu yedim nasıl bir şeker iştahıydı anlatamam, sonrada şekerin yükselmesinden korkup tarçınlı su içtim yarım çay bardağı,testlerde şekerim çıkmamıştı ama üst sınıra değerdeydi

ben de günde en az iki kez çamaşır değiştiriyorum. seninki daha da fazla galiba. bebeğin suyundan kaybedince hareketleri de az hisedilirmiş diye okumuştum fark var mı kızının hareketlerinde çiçek?
çarşamba sabah kontrole gidince sorarım senin için.

selam kızlar

yalnız diilmişim demek.ben de tırsmaya başlamıştım artık bu durumdan.suyumun azalmasından korkuyodum.gerçi bu hafta kontrolde sorarım ama genel bi sorun olması rahatlattı açıkçası.aman Allah korusun hepimizi...

yok maşallah kızım futbolcu gibi içeride:) ama sorarsan sevinirim gerçekten tatlım

canım anladığım parcaysa onlar bebişlerin göbişleri düşene kadar giydiriliyo sanırım...

ben geldim kızlar yemeğimiz yaptık geldik.
manikcim o düğmesiz falan olan iç zıbınlar göbek düşene kadar giydiriliyomuş lazım olur yani bence onlardan da koy çantanıza
kızlar sağolun cevaplarınız için ne bileyim baktım baktım bana pek bi kullanışsız gibi geldi onlar yerine alttan çıtçıtlı badi kullansak ne olur ki.

Cnm maş kuzuya, herşeyin yolunda çıkmasına sevindim, benimde yarın kontrolüm var hayırlısı artık, kiloları doğumdan sonra vericez inş. birbirimizi gaza getirip kısarız yemeği

kızlar selam...

nasılsınız? ben çok kötüyüm,bi yakınımız 20 yaşında, rahatsızdı bugün son halini gördüm,Allah ım inanamadım, çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum, kızlar herşeyin başı sağlık,sağlıklımısın yiyecek ekmeğin de var mı gerisi hikaye,rabbim gençlerimizi korusun...

bende geçen hafta almıştım 20 ocağa kadar çalışıcam bende... sağol canım teşekkür ederim.Fatmacım seni hep bu yorgun hallerinle hatırlayacağım sanırım Allah sana sabır ve güç versin branştaşım...

Cnm Allah şifa versin inş., sende kendini çok yıpratma, bende çok etkileniyorum böyle hastalıklardan, birde hamileliğinde etkisi var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…