2011 Şubat Anneleri

allah çalışan hamilelere kolaylık versin.. ben evde olduğum halde uzun süre aynı pozisyonda oturunca kuyruk sokumumaa inanılmaz ağrı giriyor.. sev teyzesi için prensimi

o leke doğumdan sonra geçiyor diye biliyorum.. bide ben erkek bebek olaraak değilde kız bebek olacağına işaret şeklinde duymuştum.. bende bişi çıkmadı :26:

maşallah paşama :) kiloları aynı gidiyor bizim bebişlerin

Maşallah bebişine. Zamanında gelir inşallah :)

maşallah canım, çok güzel çıkmış bebeğin boyu kilosu. inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün.

Gözün aydın cnm,inş zamanında gelir kuzucuk

canım benim inşallah zamanında gelir bebeişlerimiz.ben 20. haftalarda dua ediyordum 30 ları bulsak diye şimdi 40 için dua ediyoruz sıkma canını :))

maşallah bebişine canım kocaman oldular ya inşallah haftalarınıda bekleyip zamanında gelirler canım

hepinize çok teşekkürler kızlar inşallah zamanında gelirler hayırlı sağlıklı zamanda inşallah

maşallah paşama :) kiloları aynı gidiyor bizim bebişlerin

saol teyzesi ya evt maaşllah yavrularımıza eee günleri aynı birbirlerini takip ediyo yaramzlar:13: bide sağlıkla şu haftaları atlatsak 35leride görsek inşallah insanoğlu işte önce 30 olsa bi diyodum şimdi daha ilerisi ama herşey onları düşündüğümüz için tabiki

ayyy kızlar maşallah bi ezeli izlemeye kaçtım çoşmuşsunuz:))
burcucum rica ederiz canım güle güle kullanın
fatma ve nurberra maşallah bebişlerinize
çiçek o akıntı bende de var malesef bazen sumu geldi diye düşünüyorum valla

yaa off yaa,gece uyuyamama bendede var birtürlü sabah olmuyor
seninkisi tansiyondan olabilir ama benim uykusuzluğum bel ağrısından belimdeki kemiği hiç bu kadar hissetmemiştim,:84: bi de sürekli sola yatmaktan solum çürüdü valla nolacak bu uykusuzluğun sonu bilmiyorum.bacağımın arasında,göbeğimin altında, belimin kenarında kısaca her tarafımı yastıkla dolduruyorum yinede uyuyamıyorum

canım göbeğe oksijenli su döküyosun hergün o kurutuyo zaten bezin içinde kalıyo benim oğluşunki 4. gün düşmüştü şaşırmıştım. ohh sünnet pansumanımızla beraber ikisi 1 haftada iyileşmişti.

Kızlar avrupa -20 dereceyi görmüş, golf stream sıcak su akıntısı yarı yarıya azaldı buzul çağı başlıyor söylentisi doğru sanırım... sonumuz hayrolsun

ben afyonda yaşıyorum senin ne dersin vardı burcu

akşam yemeğini yedikten sonra bir yorgunluk çöktü hemen yattaım kızımla sonra o yanımdan kalkmış tabi
şimdi uyandım daha
inşallah bu saatten sonra uyku tutar sabaha kadar nöbet tutmak istemiyorum zaten çok huzursuz uyuyorum
ben ilk gebeliğimdede hiç sola yatmak için kasmamıştım kendimi bundada öyle nasıl rahat edersem öyle yatıyorum sadece kaliteli bir uyku uyuyamıyorum günlerdir

su gelme olayından bahsetmişsiiz benimde bazaen çamaşırım ıslanıyor ama terden oluyor çünkü mantar peynir kesiği şeklinde beyaz bir akıntı senelerce çektiğim için iyi bilirim 2 fitille hemen geçer ilk hamileliğimde her ay kullanmıştım bunda şükür 2 kez kullandım daha

bu arada ben aşırı terliyorum kızlar hala okula ince şeylerle gidiyorum sınıfımdaki öğretmen mamasının dibindeki kaloriferi kapttım ayyy menapoz böyle birşeyse berbatmış yani

biliyorsunuz heyet raporu yüzünden 7 aydan sonra dr umu değiştirdim bu soğuk nevale sorarsan söylüyor diğeri candan biriydi neşeliydi ama bana neşe değil doğum sonrasında rapor lazım
doğal olarak hastanemde değişti ultrason siyah beyaz çağ dışı bişi anlaşılmıyor diğerinde sanki bebişi elimle tutacak gibi net görüyordum
burada odalarda süslenmiyormuş bir çiçekçiyle anlaşıp odayı süsletmiş benim okuldan bir bayan doğumunda bendemi öyle yapsam yoksa zate hastaneye doğru dürüst gelenim olmaz 3-4 kişi ne gerek var diyede düşünüyorum bir yandan
hastaneye bebek şekeri sepetinide götürmemeye karar verdim normal günüş tepsiyle şeker vereceğim kaç kişi geşecek sonuçta yani
hastanedeki başhemşireyle tanıştım bugün bir arkadaş vasıtasıyla 1 gün önceden haber ver sana geniş odayı ayarlayalım dedi iyi oldu bu sıkıntı basar beni zaten
bu arada dr um 1 ay sonra gel dedi ocağın 20 sine denk geliyor çok geç çaığrdı gibi geldi bana:44:

ayyyy çok konuştum gece gece
azcık geçmişe bakayım şimdi,

gözünaydın diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

sürmeli liste işini naptın canım şu yasini okumaya başlayalım artık kaç kişi katıldı?

yok canım benimde 32. haftam doldu bugün onun için verdi dr umuz :)

nurberra , too-be , s3nna kızlar maşallah bebişlerinizee

kızlar ocak annelerrinden biri daha bugün doğuma gitmiş.valla epey doğuran oldu sanırım bu 4. :)ocak gelince bizde de başlıycak pıtır pıtır doğumlar özelliklede sezereyan olcaklar

ay erken doğacaksa aralıkta doğmasında 1 ocağada razıyım
kızım aralık doğumlu şimdi yaşıtlarından neredeyse 1 yaş küçük aynı sınıfa gitmek zorunda
eskisi gibi gidip istediğin aya yazdıramıyorsun nüfus cüzdanına
hastane raporu istedikleri için günü gününe yazıyorlar ve okula geçte veremedik yaşına göre kaydetiler
ocak doğumlu ile aralık doğumlu küçük çocuklarda çok farkediyor hem kas vs gelişimi olarak hem el becerisi olarak onun içinde tarihi ayarlayıp yaptık biz bebişi inşallah aralıkta gelmez

ben haftada 3 kez falan vazelin sürüyorum göğüs uçlarıma hem bebek emdiğinde yarılma falan olmasını engelliyormuş

exex ben herşeyimizi yıkadım canım
onlar paketlide olsa sonuçta yeni kokusu var ki ben o kokuyu hiç sevmem bir sürü kişinin elindende geçiyor mutlaka yıkayıpta kullanmalı!

aramıza hoşgeldin canım
hakkında hayırlısı olsun
şubat anneleri herkesi kucaklarrr

Son düzenleme:
[/B]

aaaa ne güzel hemde meslektaşız demek ben sınıf öğretmeniyim ve eskişehirliyim sanırım memleket kısmı tutmadı

bende matematik öğrermeniyim ve eskişehirliyim

ben geldiim kızlaar
ortalardan kaybolma doğum yaptın sandık

bede o siteden çok memnun kaldım hatta yine sipariş vermeyi düşünüyorum

kızlarr birde bişey sorucam bu rezene hamilelikte zararlımıydı kabızlık için bir seferlik kullanmayı düğşünüyorumda yoks agaz sancısından ölüücemm :44:

ben sabah akşam rezene ve papatya çayı içiyorum canım süt oluşumunu artırıyor

ayy rezene yazmısım ya sinameki yazacaktım :44:

sinameki zararlı ama 1 kereden bişey olmaz sanırım
:44:

kızlar bu hastane setlerinin içinden çıkan zıbınlar varya hani düğmesiz filan bunlar giydiriliyomu hastanede bebeğe 3 takım oldu elimde çantaya koysammı koymasammı bilemedim ne dersiniz?

koy canım ilk olarak hastanede hemşieler hastane çıkışının altına onu giydiriyorlar

nurcum çok fazla yedek koyma bence eve bir poşet daha hazırla acil bir durum olursa eşin getirsin hemen hastaneye yada arabanız varsa bagajda durabilir
ben bezi bile öyle yapmıştım kızım ıslattıkça babası arabadan yukarı 2 şer 3 er çıkarıyordu

aramıza hoşgeldin elsi

ayyy kızlar saat 3 buçuk olmuş gram uyku yok bende gidip ılık bir duş alayım belki rahatlarım uyku bastırır:44:

günaydın kızlarr
gece çok zor uyudum 5 gibi sabahta zor uyandım
şimdi okula gidiyorum
çok kaynatmayın haaaa gelince okumayı yetiştiremiyoruz

günaydın fatmacım
yasin okuma işini konuştuk ama kim liste tuttu kimler katıldı nasıl bileceğiz ayrı bir topikmi açsakki buradan bulmak zor olur

canım sen oğlunu hemenmi sünnet ettirdin memnun kaldınmı peki

Gunaydin sekerler ve onlarin sekerlemeleriii.

Ay kizlar Hollanda çok sogukk disari cikilmiyo asiri bir kar var yaa mubarek benimi bekledi.

Arabami 3 gundur çalistirmiyorum kardan dolayi sürme yasagi geldi esimden

Kar erisede az carsiya pazara gitsemmm.

Neyse biz Dilamla beraber kahvalti yapacagiz.

Kizlar yasini nasil ve nereye baslatacagiz. Kim ne kadar alacak bana pm ile mesaj atsinlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar-f136/

Kizlar acaba konuyu buraya mi açsam ? Ne diyorsunuz nereye aciyim konuyu.

(g)üne iyi başlayın
(ü)zgün olmayın
(n)efret etmeyın
(a)şkı yaşayın
(y)aşamı sevin
(d)ünü unutun
(ı)şığınızı yansıtın
(n)e olursa olsun gülmeyi unutmaytınnn

Son düzenleme:
kızlar güzenydın.maşallah muhabbet iyi yine.hafta sonu bebişimin kıyafetleri yıkandı ve dün ütülemeye başladım.çok zewkli yaa.normal hiç sewmem ütü yapmayı ama kızım cicilerini ütülemek zewkti.odasını temizledik.ütülediklerimi yerleştirecem.bu hafta içi çantamıda hazırlayım diyorum.

fatma seninle aynıyız hafta olarak dr beni 2 haftada bir çağırıyor artık.

bu arada geçen cuma bizim okulun duvarı yıkılmış.aşırı bir rüzgar vardı.düşünebiliyor musunz rüzgar kapıları kırmış ve duvarı yıkmış.okul bahçesine gelen veliyide yan taraftaki ormana uçurmuşmilli eğitimden aradılar,arkadaşlar aradı her arayan iyi ki doğum iznine ayrılmışsın diyor.çok kötüymüş okulun durumu.allahtan çocuklara bir şey olmamış.

ben biraz daha ütü yapayım kızlar.byeee

güünaydın güzel anneler bebişleri

akşam rezeneyiiçemedim ya rakı gibi bi tadı ve kokusu var kafayı bulmayayım diye içemedim

bu arada yasin okumaya bende kaltılmak istiyorum ama nasıl olacak :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…