Rica ederim. :)
Herkese iyi geceler arkadaşlar...
sana yazmıştım güzelim, ben de iyiyim. oğluşla geçirmeye çalışıyoruz günleri, ama artık çalışmak iyice zorlaştı eve turşu gibi geliyorum. bir kaç saat dinlenmeden hiç bir iş yapamıyorum.
ya epeydir var aslında ama anca aklıma gelip sordum.niye olurki bak merak ettim şimdi..doğumdan sonra geçermiki
Linea nigra
Orta hat üzerinde kasıktan göbek deliğine kadar uzanan koyu renkli bir çizgidir İlk gebeliğini yaşayanlarda gebeliğin üçüncü ayından başlayarak ortaya çıkar Tecrübeli annelerde ise daha erken dönemde görülebilir Her kadında görülmezBazı toplumlarda bu çizginin görülmesi bebeğin erkek olduğu şeklinde yorumlanır ancak bunun gerçekle bir ilgisi yoktur
slm kızlar
akşam kontorle gittik maşallah bebğim gayet iidi 43cm olmuş boyu 1.5 kilo haftasıyla uyumlu hamdolsun
rahimağzı uzunluğunuda ölçtü ama bunlar çok milimetrik şeyler 2.8 cm çıktı bersuunun dediğine göre bnmde çok az ama doktor öenmli değil dedi bu ölçüm önceden düşük falan olsaymış Allah korusun ozaman öenmliymiş hiç takılma dedi inşallah bnm oğlumda acele etmez yaa çok korkuyorumhayırlısyla 3 haftayı falan daha geçirsek en azından 34 olsak inşallah lütfen banada dua edin kızlar birbirimize dua edelim sağlıkla gelsinler
Maşallah bebişine. Zamanında gelir inşallah :)
maşallah canım, çok güzel çıkmış bebeğin boyu kilosu. inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün.
Gözün aydın cnm,inş zamanında gelir kuzucuk
canım benim inşallah zamanında gelir bebeişlerimiz.ben 20. haftalarda dua ediyordum 30 ları bulsak diye şimdi 40 için dua ediyoruz sıkma canını :))
maşallahbebişine canım kocaman oldular ya inşallah haftalarınıda bekleyip zamanında gelirler canım
maşallah paşama :) kiloları aynı gidiyor bizim bebişlerin
Selamlar Herkese
Arkadaşlar bişi sorucam yaklaşık 3 gündür geceleri uyuyamıyorum ya öyle bişi ki sanki luna parkta ilk defa bişeye binerken içiniz böyle bi tuhaf olurya bana öyle oluyo işte uyuyamıyorum tam tarıfi bu bugün gün içindede oldu acaba tansiyonmu normalde benim tansiyonum hep 9-5 çıkar şimdi ölçtüm 12-6 bundan mı acaba ya offf ya bu gecede uyuyamazsamm ne yapıcam uyumak içinnn:84:
peki kızlar ben bişey sorcam .bebeğin göbeği ne kadar zamanda düşüyor.hani o zıbınları göbek düşene kadar giydirecekmişiz ya .onlardan kaç tane almak lazım yani ...ilk zamanlar hep onları mı giydirecez.çıtçıtlı bodyler felan sonra mı hep ??
yaaaa gitme wakti geldi demek sizin cnmay bizim de bi ay fln kaldı kojamın uçuşa,pek hüzünleniorum düşndükçe beee
benim de bgn dersim vardı afyondaydım:S hocama çalıştığım makaleyi anlattım:S O kadar yorulmuşum ki... allahtan yemeği annemlerde yedik gelirgelmez de bi de onla uğraşmadım:) ayyy oğlum da uyutmadı gece ben de aşure yemek gafletinde bulunmuştum tatlıyı yiyince cozuttu benimki:) gece 2 flndı heralde hala öyle tekmeler savuruyodukiiiiie uyuyamadım haliyle,sabah da erkenden kalk kahvaltı,hazırlan,ortalığı topla fln bi dünya iş... ders sonrası da biraz dolandık afyonda fena yoruldum yine yaa... hocam da şubatta gelemicenmi şimdi dio gülesim geldi içimden beni doğurtabilcek kadar hekimliğine güveniyo heralde ddm:)
Merhaba arkadaşlar. Herkes iyidir umarım.
Biz de iyiyiz ama şu kasık fıtıgı beni artık oldukça zorluyor. Bu haftayı saymazsak 2 haftam kaldı dogum iznine ayrılmama :) Doguma da 3 hafta diyelim :)
Çiçekcim benim de 2. ve malesef benim de oglumda olmadıgı kadar aşırı derecede akıntım var ve sanırım mantar başlangıcı. Cuma günü yine kontrolümüz var. Doktoruma soracagım.
Biraz geçmişi okuyayım.
Bu arada Fatmacım, manikcim siz neden çalışabilir raporunu daha erken aldınız?
kızlar ocak annelerrinden biri daha bugün doğuma gitmiş.valla epey doğuran oldu sanırım bu 4. :)ocak gelince bizde de başlıycak pıtır pıtır doğumlar özelliklede sezereyan olcaklar
bide senin karnında olan o pul pul dökülmeler benim göğsümün kahverengi kısmında oluyor,siyah siyah lekeler sanki kir gibi karnıma dökülüyor,göğüs uçlarım ve kenarları çok kuru ne yapmak lazım
merhaba şubat anneleri elsi gibi bende mart annesi adayıyken artık şubat annesi adayı oldum aynı sorun bende de var dr um 3 hafta önce gittiğimde sertleşmelerim olduğunu öğrenince rahim ağzı uzunluğumu ölçmüştü 3.5 cm çıkmıştı bu sefer gittiğimizde 3cm düşmüş yani giderek kısalıyor sertleşmelerde hala devam edince sezonu kapattın gözde dedi valla ben 37. haftaya kadar çalışmayı planlarken 20 gün rapor verdi raporum bittiğinde de zaten 32. haftada olucam iznim başlıcak ne yapalım sağlık olsun bizim oğluşlar erkenden gelemeye pek hazırlar ama inşallah gelmezler benim eşimde 10 şubat doğumlu oğluşla sürekli konuşup diyorum ki bari babanın doğum tarihine kadar bekle diyorum umarım bizim yaramazlar söz dinlerler.......zaten sık sık sizin sayfanızı okur takip ederdim ...hatta muhabbetlerinizin,hediyeleşmelerinizin ve birbirinize olan bağlılığınıza hayrandım ....mart anneleri olarak sizi kıskanırdık ...bizde sayfalar pek kolay ilerlemiyor ama sizde 1 -2 gün bakmazsam geçmişi okumak saatler alıyor....benide aranıza kabul ederseniz artık bende sizlerleyim....
bu arada kızlar kasılmalarınız çok oluyorsa ihmal etmeyin bir saatin içinde 3-4 kez karnınız taş gibi oluyorsa dr a söyleyin ve kontrole gittiğinizde rahim ağzınınzın uzunluğunu ölçtürün alttan muayeneye gerek olmadan bebişe bakarken ölçebiliyor sadece çok su içip sıkışıp gitmeniz yeterli aklınızda olsun ...
oğluşum1350gr ve 39cm olmuş maaşallah ama teyzeleri sizde söyleyin oğluşuma acele etmesin orda kalabildiği kadar kalsın ....37. haftaları bi görsem çok rahatlayacağım valla allahım inşallah sağlıcakla o günleride gösterir...artık evdeyim bu da demek oluyo ki bol bol netteyim beni, yalnız bırakmayın gelin bol bol kaynatalım
[/B]
aaaa ne güzel hemde meslektaşız demek ben sınıf öğretmeniyim ve eskişehirliyim sanırım memleket kısmı tutmadı
ortalardan kaybolma doğum yaptın sandıkben geldiim kızlaar
Kızlar nikahmalzemeleri.com dan siparişim geldi, çok hızlı ben çok memnun kaldım. Cuma ikide sipariş verdim, beni arayıp ulaşamamışlar, ödemeyi saat 18.00 gibi yaptım, cumartesi kargoya veriyorum dedi, ürünler bugün izmire geldi.
ben bebek şekeri malzemesi almıştım, herhangi bir farklılık çıkmadı, ne istediysem onu göndermişler. bir de fiyatlar hem netteki yerlerden hem de burada kemeraltından daha uygundu.
kızlarr birde bişey sorucam bu rezene hamilelikte zararlımıydı kabızlık için bir seferlik kullanmayı düğşünüyorumda yoks agaz sancısından ölüücemm :44:
ayy rezene yazmısım ya sinameki yazacaktım :44:
kızlar bu hastane setlerinin içinden çıkan zıbınlar varya hani düğmesiz filan bunlar giydiriliyomu hastanede bebeğe 3 takım oldu elimde çantaya koysammı koymasammı bilemedim ne dersiniz?
senin minik delikanlı büyüdükçe tepiklerin şiddetide artmış galiba senin bebişde ters duruyo o zaman daha demi...ben hiç öle bişi hissetmiyorum...ay ne güzel arkadaşın zor safhayı atlatmış...bizde o günleri hayırlısıyla görseydik...bebişe ne kadar kıyafet koymak gerekiyor ki ben 3 tane 5li takım koyayım diyorum abartmış mı olurum ki...
canım uykusuzluk nerdeyse hepimizin sorunu ben iyice geç vakte kadar oyalanıyorum iyice yoruluyorum sonra dalıyorum...
canım göbeğe oksijenli su döküyosun hergün o kurutuyo zaten bezin içinde kalıyo benim oğluşunki 4. gün düşmüştü şaşırmıştım. ohh sünnet pansumanımızla beraber ikisi 1 haftada iyileşmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?