2011 Şubat Anneleri

evridiki canım ya biliyorum izin sorularıyla senin kafanı şişiriyorum sürekli ama son bir soru söz:))) doğum izni topiğinde, bilgin varsa yazarmısın please???

Cnm o hamilelik belirtilerinden,hamişlikte o çizgi koyulaşıp belirginleşiyor
Yok cnm, istediğini giydir problem yaratmaz,ilaçlayıp üstüne gazlı bez koyuyosun zaten o koruyor

Oyyy maşallah10 günde 1.5 kg , kağan her ay (30 gün) 1 kg alıyordu ve sütümde boldu yani

slm kızlar
akşam kontorle gittik maşallah bebğim gayet iidi 43cm olmuş boyu 1.5 kilo haftasıyla uyumlu hamdolsun
rahimağzı uzunluğunuda ölçtü ama bunlar çok milimetrik şeyler 2.8 cm çıktı bersuunun dediğine göre bnmde çok az ama doktor öenmli değil dedi bu ölçüm önceden düşük falan olsaymış Allah korusun ozaman öenmliymiş hiç takılma dedi inşallah bnm oğlumda acele etmez yaa çok korkuyorum hayırlısyla 3 haftayı falan daha geçirsek en azından 34 olsak inşallah lütfen banada dua edin kızlar birbirimize dua edelim sağlıkla gelsinler

evridiki canım ya biliyorum izin sorularıyla senin kafanı şişiriyorum sürekli ama son bir soru söz:))) doğum izni topiğinde, bilgin varsa yazarmısın please???

ben cevapladım canım sorunu.haziranda göreve başlayuıp eylülde ücretsiz izin alabilirsin.ben de haziranda başlayacam ama ücretsiz izin alırmıyım bilmiyorum :))

Resim yüklemek için;
Welcome to Hizliupload.com - Resim Yükleme Servisi

1.siteye giriş yapın..

2.karşınıza çıkan sayfada gözat bölümünden sırayla her satıra resimleri yükleyin..
3.hemen altında -hemen yükle-ye tıklayın..
4.yükleme için kısa süre bekleyin..
6.yüklenmiş resminizi görmek için sayfanın alt kısmına ilerleyin..
7.resmin hemen altında ' Direct Linking Code satırında 'http:// ile başlayıp....jpg' ile biten bir link olacak....
8.bu linki kopyalayın ve konuda msj yazacağınız pencerenin üst kısmında bulunan dağ resmi gibi sarılı bir buton var ona tıklayın..
9.kopyaladığınız linki bu satırı boş hale getirip yapıştırın..
yüklediğiniz resmin boyutu çok büyük ise yükleme esnasında hemen yükle butonuna tıklamadan üst kısımda bulunan
yeniden boyutlandır kısmından
320x240 boyutunu seçin sonrasında yükleme işleminize devam edin..

Maşallah bebişine. Zamanında gelir inşallah :)

maşallah canım, çok güzel çıkmış bebeğin boyu kilosu. inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün.

ben cevapladım canım sorunu.haziranda göreve başlayuıp eylülde ücretsiz izin alabilirsin.ben de haziranda başlayacam ama ücretsiz izin alırmıyım bilmiyorum :))

cevap için teşekkürler canım

Estagfurullah canım bakayım hemen :)

çok sağol canım

Gözün aydın cnm,inş zamanında gelir kuzucuk

canım benim inşallah zamanında gelir bebeişlerimiz.ben 20. haftalarda dua ediyordum 30 ları bulsak diye şimdi 40 için dua ediyoruz sıkma canını :))

maşallah bebişine canım kocaman oldular ya inşallah haftalarınıda bekleyip zamanında gelirler canım

bunu denedim de yapamadım cnm yaa...neyse başka bi yerden yaptım sonunda...ben de bebişime aldıklarımı ekliyebilirim artıkın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…