sağol canım yaa..ben de o zıbınlardan alayım bir kaç tane daha diyordum.MAŞALLAH oğluna darısı bizim bebişlerimizin başına :))
kimse bana cvp vermeyecek mi?
kimse bana cvp vermeyecek mi?
evridiki canım ya biliyorum izin sorularıyla senin kafanı şişiriyorum sürekli ama son bir soru söz:))) doğum izni topiğinde, bilgin varsa yazarmısın please???
Cnm o hamilelik belirtilerinden,hamişlikte o çizgi koyulaşıp belirginleşiyoryaa bendede oluyor o sanırım hepimizde oluyor.kokusuz renksiz bazende sarımtrak oluyor.ama genelde terlediğimi düşünüyordum bende çünki su gibi yani ve uzun süre oturduğum zamanlar daha çok oluyor.artık karında yukarıdan bastırıyor terliyoruz haliyle
canım çok üzüldüm.saülık herşeyden önemli elden gitmeden kıymetini bilmek lazım
kızlar bende birşey sorucam.benim göbeğimde kahverengi bir çizgi oluştu.göbeğim hizasında bir karış kadar.nedenki acaba sizdede varmı o çizgiden
Yok cnm, istediğini giydir problem yaratmaz,ilaçlayıp üstüne gazlı bez koyuyosun zaten o koruyorpeki kızlar ben bişey sorcam .bebeğin göbeği ne kadar zamanda düşüyor.hani o zıbınları göbek düşene kadar giydirecekmişiz ya .onlardan kaç tane almak lazım yani ...ilk zamanlar hep onları mı giydirecez.çıtçıtlı bodyler felan sonra mı hep ??
Canım zaten onlar o kadar minik ki, bebek dogduktan 10 gün sonra giydiremiyorsun bile. Yani biz de öyle olmuştu. Çünkü oglum dogduktan 10 gün sonra 1,5 kilo almıştı. Zıbın takımları falan olmamıştı hiç. Mesela hastane çıkışını sadece 1 kere hastanede giydi. Yıkayıp tekrar giydirmek istediğimde olmamıştı.
slm canım cevap yazarken altta eklenti ekle var oardan ekliyosun
evridiki canım ya biliyorum izin sorularıyla senin kafanı şişiriyorum sürekli ama son bir soru söz:))) doğum izni topiğinde, bilgin varsa yazarmısın please???
slm kızlarrr nasılsınız bakalım? yaa lütfen biri bana yardımcı olabilir mi,buraya nasıl resim ekleniyo bi türlü beceremedim((((
slm kızlar
akşam kontorle gittik maşallah bebğim gayet iidi 43cm olmuş boyu 1.5 kilo haftasıyla uyumlu hamdolsun
rahimağzı uzunluğunuda ölçtü ama bunlar çok milimetrik şeyler 2.8 cm çıktı bersuunun dediğine göre bnmde çok az ama doktor öenmli değil dedi bu ölçüm önceden düşük falan olsaymış Allah korusun ozaman öenmliymiş hiç takılma dedi inşallah bnm oğlumda acele etmez yaa çok korkuyorumhayırlısyla 3 haftayı falan daha geçirsek en azından 34 olsak inşallah lütfen banada dua edin kızlar birbirimize dua edelim sağlıkla gelsinler
slm kızlar
akşam kontorle gittik maşallah bebğim gayet iidi 43cm olmuş boyu 1.5 kilo haftasıyla uyumlu hamdolsun
rahimağzı uzunluğunuda ölçtü ama bunlar çok milimetrik şeyler 2.8 cm çıktı bersuunun dediğine göre bnmde çok az ama doktor öenmli değil dedi bu ölçüm önceden düşük falan olsaymış Allah korusun ozaman öenmliymiş hiç takılma dedi inşallah bnm oğlumda acele etmez yaa çok korkuyorumhayırlısyla 3 haftayı falan daha geçirsek en azından 34 olsak inşallah lütfen banada dua edin kızlar birbirimize dua edelim sağlıkla gelsinler
ben cevapladım canım sorunu.haziranda göreve başlayuıp eylülde ücretsiz izin alabilirsin.ben de haziranda başlayacam ama ücretsiz izin alırmıyım bilmiyorum :))
Estagfurullah canım bakayım hemen :)
slm kızlar
canım benim inşallah zamanında gelir bebeişlerimiz.ben 20. haftalarda dua ediyordum 30 ları bulsak diye şimdi 40 için dua ediyoruz sıkma canını :))slm kızlar
slm kızlar
Canım bu siteye giriyorsun.Fotografı yüklüyorsun. Mesaj yazdıgımız panoda link ekleme kısmı var dünya şeklinde onu tıklayıp Direct to link 'tekini kopyalayıp yapıştırıyorsun.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
çoook teşekkürler cnm,sonunda başardım:)))
Resim yüklemek için;
Welcome to Hizliupload.com - Resim Yükleme Servisi
1.siteye giriş yapın..
2.karşınıza çıkan sayfada gözat bölümünden sırayla her satıra resimleri yükleyin..
3.hemen altında -hemen yükle-ye tıklayın..
4.yükleme için kısa süre bekleyin..
6.yüklenmiş resminizi görmek için sayfanın alt kısmına ilerleyin..
7.resmin hemen altında ' Direct Linking Code satırında 'http:// ile başlayıp....jpg' ile biten bir link olacak....
8.bu linki kopyalayın ve konuda msj yazacağınız pencerenin üst kısmında bulunan dağ resmi gibi sarılı bir buton var ona tıklayın..
9.kopyaladığınız linki bu satırı boş hale getirip yapıştırın..
yüklediğiniz resmin boyutu çok büyük ise yükleme esnasında hemen yükle butonuna tıklamadan üst kısımda bulunan
yeniden boyutlandır kısmından
320x240 boyutunu seçin sonrasında yükleme işleminize devam edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?