Kızlar iyi akşamlar,
Gözdecim biberonlar geldi sağolasın cnm, kardeşinede teşekkürler tekrardan,
Yarına randevu aldım kızlar oğlumu görmeye gidiyorum, kağanıda göstericem beslenmesi ile alakalı soracağım şeyler var,
Ordan alışveriş merkezine, ordan kuaföre ve halamlarla teyzemlere ev gezmesine gidicez, akşama kadar giremeyebilirim muhtemelen,
Bu akşam kaşık kaşık damla sakızı macunu yedim nasıl bir şeker iştahıydı anlatamam, sonrada şekerin yükselmesinden korkup tarçınlı su içtim yarım çay bardağı,testlerde şekerim çıkmamıştı ama üst sınıra değerdeydi
cevabın için sağol canım götürelim bakalım zıbınları belki lazım olur bu arada yarın bayağı yoğunsun olsun ama bol bol gez bu günlerin tadını çıkar:)
benimde randevum ocakta canım ay tırstım valla paranoyak oldum zamansız doğurucam diye korkuyorum:)
yasemin o ter olmasın? benim iç çamaşırımda sırıl sıklam oluyor sürekli değişiyorum ama terden olduğunu biliyorum
merhaba kızlar
bugün görüş günümüzdü
bebişim tam 1 kilo 750 gr olmuş:)
herşey yolundaymış
dönmüş doğum yoluna ama maalesef sezeryan olacağı için önemli değil dedi dr um
nst ye bağladlar sancı yok kalp atışlarıda çok düzenli çıktı
kan-idrar tahlili verdim sonuçlar yarın çıkacak
bugün itibariyle son 5 hafta çalışabilir raporumu aldım gün sayıyorum artık Allahım kazasız belasız geçsin son zamanlarım inşallah
evde yemek yoktu kahvaltı türü hazırladım okadar çok yemişimki nefes alamıyorum şuan
bu arada kilomda baya fazla çıktı yani 100 e merdiven dayamışım doğuma kadar kesin 100 olurum
amannn bebişim sağlıkla gelsinde kiloyu sonra düşünürüz
geçmişi okumaya kalktım çok birikmiş anca 3-4 sayfa okuyabildim ççoooook ama çoook yorgunum biraz uzanacağım şimdi
inşallah önemli bişey yoktur
doğum yapan vs olursa yada önemli link falan verilirse geçmişte banada haber verin özelden
öptükkk şimdilik sizi mucakkkkkk
sağolasınız kızlar ama okadar yorgunumki gelirken pastaneye sipariş verdim yarın öğlen anasınıfına götürüp bırakacaklar pastayı hiç halim yok yani
canım ben 5 haftalık çalışabilir raporunu aldım
25 ocağa kadar çalışacakmışım
manikcim güle güle kullanın canım
Kızlar iyi akşamlar,
Yarına randevu aldım kızlar oğlumu görmeye gidiyorum, kağanıda göstericem beslenmesi ile alakalı soracağım şeyler var,
Ordan alışveriş merkezine, ordan kuaföre ve halamlarla teyzemlere ev gezmesine gidicez, akşama kadar giremeyebilirim muhtemelen,
Bu akşam kaşık kaşık damla sakızı macunu yedim nasıl bir şeker iştahıydı anlatamam, sonrada şekerin yükselmesinden korkup tarçınlı su içtim yarım çay bardağı,testlerde şekerim çıkmamıştı ama üst sınıra değerdeydi
selam kızlar
yalnız diilmişim demek.ben de tırsmaya başlamıştım artık bu durumdan.suyumun azalmasından korkuyodum.gerçi bu hafta kontrolde sorarım ama genel bi sorun olması rahatlattı açıkçası.aman Allah korusun hepimizi...
kızlar selam...
nasılsınız? ben çok kötüyüm,bi yakınımız 20 yaşında, rahatsızdı bugün son halini gördüm,Allah ım inanamadım, çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum, kızlar herşeyin başı sağlık,sağlıklımısın yiyecek ekmeğin de var mı gerisi hikaye,rabbim gençlerimizi korusun...
Cnm Allah şifa versin inş., sende kendini çok yıpratma, bende çok etkileniyorum böyle hastalıklardan, birde hamileliğinde etkisi var tabi
allah acil şifalar versin,dayanmak zor. daha fazla üzme kendini de bebişini de canım.
yasemincim bir kaç gündür adını aşağıda görüyorum, geçmişi okuyup gidiyorsun galiba. nasılsın canım?
Kızlar bu benim ikinci hamileliğim biliyosunuz ama size bişey sorucam 3-4 saatte bir iç çamaşırım bayaa bayaa su gibi bi sıvıyla oldukça ıslanıyo. sizin de bu kadar vajinal akıntınız var mı yoksa başka bir problem mi var anlayamadım?
maşallah fıstığaaa...hadi bakalım so viraja girdin hayırlısı olsun fatmacım ,yorulursun tabi okul,kızın hepsiyle uğraşmak kolay değil haftasonu da yokmerhaba kızlar
bugün görüş günümüzdü
bebişim tam 1 kilo 750 gr olmuş:)
herşey yolundaymış
dönmüş doğum yoluna ama maalesef sezeryan olacağı için önemli değil dedi dr um
nst ye bağladlar sancı yok kalp atışlarıda çok düzenli çıktı
kan-idrar tahlili verdim sonuçlar yarın çıkacak
bugün itibariyle son 5 hafta çalışabilir raporumu aldım gün sayıyorum artık Allahım kazasız belasız geçsin son zamanlarım inşallah
evde yemek yoktu kahvaltı türü hazırladım okadar çok yemişimki nefes alamıyorum şuan
bu arada kilomda baya fazla çıktı yani 100 e merdiven dayamışım doğuma kadar kesin 100 olurum
amannn bebişim sağlıkla gelsinde kiloyu sonra düşünürüz
geçmişi okumaya kalktım çok birikmiş anca 3-4 sayfa okuyabildim ççoooook ama çoook yorgunum biraz uzanacağım şimdi
inşallah önemli bişey yoktur
doğum yapan vs olursa yada önemli link falan verilirse geçmişte banada haber verin özelden
öptükkk şimdilik sizi mucakkkkkk
canım ben 5 haftalık çalışabilir raporunu aldım
25 ocağa kadar çalışacakmışım
manikcim güle güle kullanın canım
aman aman dikkat et şekerimKızlar iyi akşamlar,
canım çok kötü,ama sen bebişi düşün yinedekızlar selam...
nasılsınız? ben çok kötüyüm,bi yakınımız 20 yaşında, rahatsızdı bugün son halini gördüm,Allah ım inanamadım, çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum, kızlar herşeyin başı sağlık,sağlıklımısın yiyecek ekmeğin de var mı gerisi hikaye,rabbim gençlerimizi korusun...
bende geçen hafta almıştım 20 ocağa kadar çalışıcam bende... sağol canım teşekkür ederim.Fatmacım seni hep bu yorgun hallerinle hatırlayacağım sanırım Allah sana sabır ve güç versin branştaşım...
iyiyim canımsağol sen nasılsın ??prensim nasıl ?? evet ben uzaktan okuyup okuyup kaçıyorum
ben direk üzerime aldım ama aşşağıya bakınca bir tek yasemin ben değilmişim
okuldan geldiğimden beri fırsatım olmadı yazmaya geçmişi zar zor bitirdim
akıntı bende de oldukça var,bel ağrım da artıyor ara ara
kızımın hareketleri azaldı.sizde de öyle mi?
güzelim şimdi ben de suyla ilgili yazılanları okudum birçok kişi bende de var diyor.ama benim doktorlarım çok önemsemişlerdi akıntı olayını.eczaneden 75 liralık bir aparat aldırıp test yapmışlardı bebeğin amniyon sıvısı olabiliyormuş.zarlarda yırtılma olabiliyormuş.bu haftalarda normal mi bilmiyorum ama ben 27.haftamdaydım.okuldan geldiğimden beri fırsatım olmadı yazmaya geçmişi zar zor bitirdim
akıntı bende de oldukça var,bel ağrım da artıyor ara ara
kızımın hareketleri azaldı.sizde de öyle mi?
su değil canım bendeki akıntı normal ama ara ara fazlalışyor
merhaba şubat anneleri elsi gibi bende mart annesi adayıyken artık şubat annesi adayı oldum aynı sorun bende de var dr um 3 hafta önce gittiğimde sertleşmelerim olduğunu öğrenince rahim ağzı uzunluğumu ölçmüştü 3.5 cm çıkmıştı bu sefer gittiğimizde 3cm düşmüş yani giderek kısalıyor sertleşmelerde hala devam edince sezonu kapattın gözde dedi valla ben 37. haftaya kadar çalışmayı planlarken 20 gün rapor verdi raporum bittiğinde de zaten 32. haftada olucam iznim başlıcak ne yapalım sağlık olsun bizim oğluşlar erkenden gelemeye pek hazırlar ama inşallah gelmezler benim eşimde 10 şubat doğumlu oğluşla sürekli konuşup diyorum ki bari babanın doğum tarihine kadar bekle diyorum umarım bizim yaramazlar söz dinlerler.......zaten sık sık sizin sayfanızı okur takip ederdim ...hatta muhabbetlerinizin,hediyeleşmelerinizin ve birbirinize olan bağlılığınıza hayrandım ....mart anneleri olarak sizi kıskanırdık ...bizde sayfalar pek kolay ilerlemiyor ama sizde 1 -2 gün bakmazsam geçmişi okumak saatler alıyor....benide aranıza kabul ederseniz artık bende sizlerleyim....
bu arada kızlar kasılmalarınız çok oluyorsa ihmal etmeyin bir saatin içinde 3-4 kez karnınız taş gibi oluyorsa dr a söyleyin ve kontrole gittiğinizde rahim ağzınınzın uzunluğunu ölçtürün alttan muayeneye gerek olmadan bebişe bakarken ölçebiliyor sadece çok su içip sıkışıp gitmeniz yeterli aklınızda olsun ...
oğluşum1350gr ve 39cm olmuş maaşallah ama teyzeleri sizde söyleyin oğluşuma acele etmesin orda kalabildiği kadar kalsın ....37. haftaları bi görsem çok rahatlayacağım valla allahım inşallah sağlıcakla o günleride gösterir...artık evdeyim bu da demek oluyo ki bol bol netteyim beni, yalnız bırakmayın gelin bol bol kaynatalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?