2011 Şubat Anneleri

cevabın için sağol canım götürelim bakalım zıbınları belki lazım olur bu arada yarın bayağı yoğunsun olsun ama bol bol gez bu günlerin tadını çıkar:)

Son düzenleme:
cevabın için sağol canım götürelim bakalım zıbınları belki lazım olur bu arada yarın bayağı yoğunsun olsun ama bol bol gez bu günlerin tadını çıkar:)

Cnm tek çocuk ile gezebileceğim yerleri max geziyorum :)) iki çocukla biraz zor olur artık tadını çıkarmaya çalışıyorum :))

benimde randevum ocakta canım ay tırstım valla paranoyak oldum zamansız doğurucam diye korkuyorum:)

aynen bende canım devamlı doğum yapacakmış gibi hissediyorum kendimi :))

yasemin o ter olmasın? benim iç çamaşırımda sırıl sıklam oluyor sürekli değişiyorum ama terden olduğunu biliyorum

canım ter gibi değil daha farklı sanki altını ıslatmışsın gibi :))

maşallah prensese kocaman olmuş gözün aydın fatmacım iznede az kaldı sabret canım inşallah 5 haftada çarçabuk geçer

gözün aydın canım oğluşunu görücekmissin iyi haberlerler seni bekliyoruz darısı bizim başımıza ocağın 10 da benim randevu off daha çok var bende oğluşumu çok özledim

aminnnn.. canım sorunca bizede haber verebilirmisin en erken senin randevun galiba

allah acil şifalar versin,dayanmak zor. daha fazla üzme kendini de bebişini de canım.

yasemincim bir kaç gündür adını aşağıda görüyorum, geçmişi okuyup gidiyorsun galiba. nasılsın canım?

iyiyim canım sağol sen nasılsın ??prensim nasıl ?? evet ben uzaktan okuyup okuyup kaçıyorum

ben direk üzerime aldım ama aşşağıya bakınca bir tek yasemin ben değilmişim

Son düzenleme:

canım tam sana cevap yazacaktım .bilgisayarın başından kalkmak zorunda kaldım cevaplayan oldlumu bilmiyorum ama ben bu konuda baya bir sorun yaşadığım için tecrübelş sayılırım.bu gelen sular mantardan kaynaklı olabileceği gibi amniyon sıvısı da olabiliyor araştırılması lazım yanni.doktor bir ph kağıdıyla anlayabiliyor ama anlaşılmazsa amnisure diye bir test yapılıyor.ben onu da yaptırdım özetle su gelmesi normal olmayabilir.dikkate almalısın :)))

okuldan geldiğimden beri fırsatım olmadı yazmaya geçmişi zar zor bitirdim

akıntı bende de oldukça var,bel ağrım da artıyor ara ara

kızımın hareketleri azaldı.sizde de öyle mi?

maşallah fıstığaaa...hadi bakalım so viraja girdin hayırlısı olsun fatmacım ,yorulursun tabi okul,kızın hepsiyle uğraşmak kolay değil haftasonu da yok
aman aman dikkat et şekerim
canım çok kötü,ama sen bebişi düşün yinede

ayyy..ne güzel kıslarrr.hadi bakalım

iyiyim canım sağol sen nasılsın ??prensim nasıl ?? evet ben uzaktan okuyup okuyup kaçıyorum

ben direk üzerime aldım ama aşşağıya bakınca bir tek yasemin ben değilmişim

sana yazmıştım güzelim, ben de iyiyim. oğluşla geçirmeye çalışıyoruz günleri, ama artık çalışmak iyice zorlaştı eve turşu gibi geliyorum. bir kaç saat dinlenmeden hiç bir iş yapamıyorum.

off o ağrılar beni de çok zorluyor bir hafta on gündür. melocum ısrarla izni sonra kullanalım istiyoruz gayret ediyoruz ama minikler izin vermeyecek sanırım. haziranda seminere gidicekler bizi rahat bırakmazlarsa haberleri yok halbuki

güzelim şimdi ben de suyla ilgili yazılanları okudum birçok kişi bende de var diyor.ama benim doktorlarım çok önemsemişlerdi akıntı olayını.eczaneden 75 liralık bir aparat aldırıp test yapmışlardı bebeğin amniyon sıvısı olabiliyormuş.zarlarda yırtılma olabiliyormuş.bu haftalarda normal mi bilmiyorum ama ben 27.haftamdaydım.

kızlar kimseyi telaşlandırmak istemiyorum ama busenin rahatsızlığı da ilk su gelmesiyle başlamıştı o zaman benden de su akıyordu.gebelik zehirlenmesinden (preeklempsi) şüphelendiler bende çıkmaıd busede çıktı.dediğim gibi mantardan da olabiliyor ama doktorlarınıza sormayı ihmal etmeyin.basit bir ph kağıdıyla da anlaşılabiliyor.

Hoşgeldin Bersu, inşallah oğlun en azından şubatın sonuna kadar bekler, güzel güzel büyür

Merhaba arkadaşlar. Herkes iyidir umarım.

Biz de iyiyiz ama şu kasık fıtıgı beni artık oldukça zorluyor. Bu haftayı saymazsak 2 haftam kaldı dogum iznine ayrılmama :) Doguma da 3 hafta diyelim :)

Çiçekcim benim de 2. ve malesef benim de oglumda olmadıgı kadar aşırı derecede akıntım var ve sanırım mantar başlangıcı. Cuma günü yine kontrolümüz var. Doktoruma soracagım.

Biraz geçmişi okuyayım.

Bu arada Fatmacım, manikcim siz neden çalışabilir raporunu daha erken aldınız?

Fatma, toobe maşallah bebişlerinize.

Bu arada kızlar dün gece rüyamda 2. olarak dillerim_lal'in dogum yaptıgını gördüm. Hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…