2011 Şubat Anneleri

ben afyonda yaşıyorum senin ne dersin vardı burcu

bugün giremedim cnm k.bakma yeni cvp verebiliorum üniversitede yükseklisans dersim var ona gdp geliorum,ama uşakta oturuyorum normalde. ama çok sık geliorum afyona tabi
doktoram da orda olursa daha çoook gidip gelicem galiba:)

cnm yasin tamamlandi
kalan 13 yasini sorgunlu66 arkadasim aliyor
kendiside hamis

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 |
| imp | 1 |
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 |
| SuRMeLi | 1 |
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 |
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 13 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |

kizlar yasinlerimiz tamamlandi
hadin bakalim sira simdi okumada
ben bugun insallah okuyacagim

kızlar ben çıkıyorum sabah diş+kontrolüm var eşimde yok metro otobus felan 7 de çıkcam 6 gibi de kalkmam lazım ii haberlerimizi ve kızımın selamını veririm hemen gelince inş
ii geceler güzel anneler

Burcucum maşallah bebişine :)
Sağolasın cnm

Cnm bende alıyorum yasinden, kalanın 12 tanesi o arkadaşın olsun, bu akşamda yazmıştım

Tamam burcucum arkadasa soylerim

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 |
| imp | 1 |
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 |
| SuRMeLi | 1 |
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 |
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 |
| burcuuu | 1 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |

Son düzenleme:

Sağolasın cnm

Kızlar bu arada çatlak kreminin adı MUNİ-X ,açıkçası eczanenin elinde bundan olduğu için bunu aldım, kullanan varmı?

maşallah miniş paşaya kocaman olmuş kağana ayrı bi maşallah tabi annesini üzmeden yemeklerini yerse daha iyii olur ama ben kağanı çşok sevdim ya acayip tatlı tam yemelikkkkkk onun cici yapan ellerini yerimmmm
canım tekrar geçmiş olsun yorma kendini dikkat et
canım çok stres yapma kendine zor bi durum ama seçim derdine bi düzenleme yapacaklardır mutlaka

hoşgeldin canımmm

Sağolasın cnm, inş bu sefer bi faydası olur

burcucun maşallahh,kilosu çok iyiymiş kağan cığada yarın az acılı bir gün diliyorum,oyy kıyamam o pamuk tene nasıl iğne yapacaklar

kızlar nasılsınız?biz malum tv karşısındayız halaa.......ya kzılar bu sabah yüzümde bişi çıkmışş temre gibi uçuk gibi çok kaşınıyo ve yanıyo neden oldu ki acebaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…