2011 Şubat Anneleri

Gülcan sıkma canını. Şubatta tekrar özür durumu yaparlar inşallah...

yok cnm yaa şubatta tekrar atama yapmıycaklarmış galiba,nimet hanım açıklama yaptı bu yıl tek atama olacakmış sanırım,moral sıfır yaa(( bebişimi bile düşünemiyorum kaç gündür bunu düşünmekten...

kızlar nasılsınız?biz malum tv karşısındayız halaa.......ya kzılar bu sabah yüzümde bişi çıkmışş temre gibi uçuk gibi çok kaşınıyo ve yanıyo neden oldu ki acebaaa?

Cnm geçer inş. bilemiyorum...
burcucun maşallahh,kilosu çok iyiymiş kağan cığada yarın az acılı bir gün diliyorum,oyy kıyamam o pamuk tene nasıl iğne yapacaklar

Cnm sağolasın, demin baktımda kağanın biraz ateşi var gibiydi ölçtüm 37.5 çıktı, yarınki aşı olayı yatıcak galiba ya inş. ateşlenmez öf nerden çıktı bu şimdiiiii ya

cnm hesaplıyorum hesaplıyorum,dönemi kapatamıyorum yaa,mecburen gidicem diyarbakıra...zaten rapor hakkımız da sınırlı 30 günü geçerse sözleşmeyi feshediyolar...ücretsiz izin de alamam kredi borcu ödüyoruz..karmakarışığım yaa,çok kötüyüm...

ii akşamlar canım bende sana bakınıyodum sormak için yaa benim yengemin de yapılmadı dava açtılar bakalım nolcak şemdinliye gitcek 1.5 yaşındaki oğlunu bırakıp çoook saçma yaa bizimde moral 0

cnm biliodum olmayacağını malesef,biz de dava açıcaz,başka çaresi yok...

Kızlar kağanın ateşi çıktı yine ya off çok moralim bozuldu... dişten olabilir çünkü dr bugün kontrole diye götürdüğümde her yerini kontrol etti, belkide grip olacak... off yeni düzeldi zaten yaa..

slm kızlar ben geldim.bol bol sinir oldum ali efendiye yine.yarın görüş günümüz bizim bakalım ne kadar oldu küçük hanım :)

sürmelicim geçmiş olsun canım herşey üst üste gelmiş

canım maşallh ne güzel büyümüş oğluşun.kağancığımıada geçmiş olsun şimdiden yarın acısı az olur inş

ahh canım çok üzüldüm adına.nedir bu öğretmenlerin çilesi kimisi atanmayı bekler(ben gibi) kimisi tayin bekler allah kolaylık versin

kolay gelsin canım sana hem diş için hem de yollar için

ayy canim yaa kucuk cocuklarda atesi dusurmek cok zor oluyo kardeslerimden biliyorum
géçende biz ugrasmistik Allah yardimcin olsun ins. duser kuzucugun atesi

gozdecim sorma valla perisan olduk :)) bu arada yarin kizini gormeye gidiyormussun hadi guzel haberlerle gel insallah.. bende persembe gunu gorecegim

kizlar biz yatiyoruz çok yorgunumm
iyi geceler yarin gorusmek uzere

geçmiş olsun canım...
çok üzüldüm canım ya gerçekten çok sinir bi durum...bende türkçe öğretmeniyim önceden özel okulda çalışmıştım şimdi cesaret edemiyoruz meb e sırf bu ayrı kalma korkusundan....
canım bozma moralini sakin olmaya çalış sadece ateş mi yoksa başka sıkıntılarıda var mı?olmazsa bi hastaneye falan gitseniz...

yarın ikimizin de kapalı görüşü)
uyku tutmuyor dimi Gözdecim
ay yatalım kalkamıycam bu gidişle, 8 buçukta benimkisi. sen kaçta gidiyosun?

valla tutmuyo canım benim ilk defa ilk sıra benim diil.11 de asıl o nasıl geçcek bilmem:)

gozdecim sorma valla perisan olduk :)) bu arada yarin kizini gormeye gidiyormussun hadi guzel haberlerle gel insallah.. bende persembe gunu gorecegim

kizlar biz yatiyoruz çok yorgunumm
iyi geceler yarin gorusmek uzere

amin canım inş.perşembeyede bişi kalmadı hadi darısı başına
iyi geceler

canım güle güle kullanın yeni bebişe yeni araba tabi:)

tşkler cnm

Herşeyin güzel geçmesine sevindim cnm

Güle güle kullanın cnm, çocuk gelince araba çok elzem bişey oluyor

saol cnm buarada bebişine maşallah kağana da geçmiş olsun. inş düzelir biranönce

geçmş olsun iyice dinlen..gebeyken çalışmak gerçekten zor...
evet canım ben de öyle düşünerek raporu kabul ettim
yarın ikimizin de kapalı görüşü)
uyku tutmuyor dimi Gözdecim
ay yatalım kalkamıycam bu gidişle, 8 buçukta benimkisi. sen kaçta gidiyosun?
oyyy...ne güzel erkenden,hadi oğluşumun haberlerini bekliyorum çıkınca yaz hemen
valla tutmuyo canım benim ilk defa ilk sıra benim diil.11 de asıl o nasıl geçcek bilmem:)
gözde o kıl doktoruna söyle bugünde seni baştan savma cevaplarla göndermesin lütfen ya,şurda az bişey kaldı bari bu son kontrollerde adam gibişeyler söylesin

günaydın kızlarrrrr...tükanı bugün ben açıyorum.
malum çalışmıyorum evdeyim bu hafta:)
o kadar güzel uyumuşumki kızımla.kahvaltımızı da yaptık.babamızı okula gönderdik dinleniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…