- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
günaydın kızlarrrrr...tükanı bugün ben açıyorum.
malum çalışmıyorum evdeyim bu hafta:)
o kadar güzel uyumuşumki kızımla.kahvaltımızı da yaptık.babamızı okula gönderdik dinleniyoruz
bende raporluyum koşişi gönderdim ikinci olarata ben geldim:)
bende raporluyum koşişi gönderdim ikinci olarata ben geldim:)
günaydın kızlarrr
dükkanı ben kapadım sizler açmışsınızherkese güzel günlerrr
bende önce okuyayayım sonra yazayım demiştim.2 okudum ama geç kalmışım sanırsam...yinede allah cümlemizinkini kabul etsin, hayırlı doğumlarla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinTamam burcucum arkadasa soylerim
| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 |
| imp | 1 |
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 |
| SuRMeLi | 1 |
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 |
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 |
| burcuuu | 1 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |
günaydın kızlar
julyet kısss,sen geç yatmıştın,erken mi kalktın
canım ben de sabah öyleydim yemekten sonra yine halsizleştim yatıyorumgunaydın kızlar
bugun bu guzel havanın aksıne bende bır negatıflık var nedenını anlayamadıgım
fızıksel olarak degıl belkı ama manevı olarak rahatsız ve huzursuz hıssedıyorum kendımı
günaydın kızlar.bugün kocişimle kalkamadım.tek başıma kahvaltı yapmak zorunda kaldım
yasin okumaları ne zamana bitecek? yarına bitirebilirim.aslında sayıda bişey yokda misafir gelecek akşama.
bebişlere dikkat.
canım ben de sabah öyleydim yemekten sonra yine halsizleştim yatıyorumartık böyleyiz ne yapalım
günaydın dilek olsun tek sayılmazsın ki bebişinle yapmışın kahvaltıyı
günaydın esram..ben tanımıyorum çekiliş için falan mıkızlar günaydın ya cnnp yi tanıyan varsa allah rızası için söylesin nolur
günaydınnnn güzel anneler cici bebişler
nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
bizde çok şükür iyiyiz kızımla
hepinize sağlıklı bir gün diliyorum
kızlar günaydın ya cnnp yi tanıyan varsa allah rızası için söylesin nolur
günaydın kızlarr valla evde olanlar cok sanslı yaaaa biz çalışabilir aldık ama yataktan kalkması zor gelior artıkk
evet ona hediye gönderecem canım mesajda attım dün ama dönmedi banagünaydın esram..ben tanımıyorum çekiliş için falan mı
günaydın canım iyiyiz bizde
günaydın canım bana hediye cnnp gönderdi ama internet üzerinden gönderdiği için tlf numarası yokk çağlayanda yokmu
günaydın canım ben de haftaya çalışabilir alacağım ama bakalım nasıl çalışacağım bu hafta raporluyum evdeyim
evet ona hediye gönderecem canım mesajda attım dün ama dönmedi bana
ya işte aksilik çağlayan raporlu hediye kargoda adres beklio ya inşallah kaybolmaz
günaydın esram..ben tanımıyorum çekiliş için falan mı
günaydın canım iyiyiz bizde
benimde öyle bi sorunum var adres beklemiyorda hediyem perşembe verdim hala gitmemiş iki adım yere kargoyada ulaşamıyorum yarında gitmese arkadaşı arasammı diyorumm
günaydın kızlarr valla evde olanlar cok sanslı yaaaa biz çalışabilir aldık ama yataktan kalkması zor gelior artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?