2011 Şubat Anneleri

kargom nerde die bi uygulama var nette fatura yanındaysa gir bilgileri bak

canım bulunduğu ile gitmiş merkezde ama kaç gündü teslim edilemedi bi türlü şimdi şubeyi aradım onun olduğu il cevap vermiyor tlf kendi şubemiş aradım onlarında telefonunu açmıyorlar bakalım bölge müdürlüğünü arıyacaklar

selam kızlaarr ben geldimm

dün akişam annemle ablam geldii.çoookk sevindirik oldum.annem yine birsürü şey getirmiş oğluşuma.nevresim takımından tutun da patiklerine kadar.sabunu şampuanı falan hepsini almış sağolsun.bize yine bişi kalmadı.

sabah beraber kahvaltı yaptık.şimdi tv seyrediyoruz.

siz nasılsınız bakalım geçmişi çok okuyamadım

hediyesi ulaşmadığı için strese giren arkadaşlar bence hiç yormayın kendinizi nasılsa öğrenilecek ha 1 gün önce ha 5 saat sonra söyleyin burdan arkadaşa gitsin alsın kargodan.geçen seferden biliyorum insan stres yapıyor

merhaba arkadaşlar. herkese güzel bir gün diliyorumm..
daha önce konuşuldu mu bu konu bilmiyorum ama benim aklımda bir soru var..
henüz göbeğimde ortadan ikiye ayıran çizgi ve çatlak yok..
ama buna hemen sevinmeli miyim? daha erken mi acaba?
sizlerde bunlr oluştu mu ne zaman oluştu. ben 10 kilo aldım şimdiden ama 30+3teyim tabiii :)

bendede çatlak yok
ama ortadan aşağı doğru inen kahverengi bir çizgi var.bu illa olacak diye bir şey değil.her hamilede olmayabiliyor.çatlağın yoksa ne mutlu sana daha ne istiyosun o çizginin de neden ortaya çıktığını bilmiyorum genelde erkek çocuklarında çıkar diye yorumlar yapılıyor ama bilmiyorum canım

bir de çatlakların hamilelikte çok bariz olmadığını, doğumdan sonra asıl gözle göründüünü duymuştum bu da ayrı bi olay tabii..

günaydım sedacım ohh ne güzel annenler gelmişş senden mutlusu yoktr dimii bnde özledim valla geçen hafta görmedimm burnumda tüttüler özeldimm çokkk

bana doktorum illaki çatlak kremi kullan demem demişti.. yani kullanırsan belki çok az bir oranda azaltır kullanmazsan daha çok olur. illa ki çatlak oluyor demişti. ben de her gün bakıyorum bugün çıkmış mı diye :) o orta hat yeni mi belirdi sende? onun da herkeste olduğunu ama doğumdan sonra geçtiğini duymuştum.

bir de çatlakların hamilelikte çok bariz olmadığını, doğumdan sonra asıl gözle göründüünü duymuştum bu da ayrı bi olay tabii..

hımmm hiç duymamıştım canım.zaten çatlaklar olursa son aylarda olur.çünkü son aylarda bebek büyüyor karın büyüyor ve genişliyor.her bünye farklı herkes çatlayacak diye bişi yok.ben banyoda bebek yağı sürüyorum sonra arada sırada nemlendirici vazelin sürüyorum.oda kruruyup gerginleşip cannımı yakmasın kaşınmasın diye.yoksa çatlayacaksa valla yağ bidonuna girsen nafilee

Niye kıss seda aşkolsunn ben seni strese mi soktumm :26: Senin veledin cinsiyetini bekledikk

slm kızlaaar
drdan geliyorum kızm maşallah 42cm ve 2100 gr olmuşş
ayyy bende gördüm yani 2 kiloları kızımı tam göremedim siyah-beyazdı ultrason ama kalbiyle minik burnunu seçebildim olsun tam göremesemde sağlıklı olması yeter bana 2 hafta sonra bakalım diğer kontrol

ben biraz geçmişi okıyım kociş gelcek 2de şırnaktan onla hasret gideririz bida bakamam

canım ben 7-8 haftalıkkken o çizgi belirdi bende gittikçede koyulaştı çatlağım olmadı çünü kilo alıp vermekten çatırdamıştım zaten bi değişiklik olmadı

maşallah canım prensesine kocaman olmuşşş

ben de lierac kremin birini bitirdim 2.sine geçtim. son haftaları da inşallah böyle götürürüzz:)) kilo alımımdan dolayı daha önceden bacaklarımda olmuştu yıllardır durur biliyorum. o yüzden de göbeğimde bari olmasın diye önlem almaya çalışıyorum olursa da dünyanın sonu diil tabi ki ama işte neyyyseee :)

günaydım sedacım ohh ne güzel annenler gelmişş senden mutlusu yoktr dimii bnde özledim valla geçen hafta görmedimm burnumda tüttüler özeldimm çokkk

ayy şekerim 1 hafta görmedim diye hayıflanıyosun biz napalımm.Allah a şükür çok uzak değil 4 saat ama yinede sık göremiyorum.

bence çok kafana takma.illa olacak diye bişi yok.olacağı varsada ne yapsan faydasız.benim doktorumda böyle söylemişti.olmayabilir ama olucaksada kesin önleyecek bir şey yok.kremleri kullanabilirsin biraz rahatlatır gerginlik yapmaz kaşıntı yapmaz falan demişti

çizgi bir ay önceden falan olmaya başladı heralde şuan daha belirgin bende.karnım büyüdükçe oda belirginleşiyor

ben de ilginç olarak o çizgi hep vardı hamilelikten sonra kayboldu şimdi yok.kişiden kişiye değişiyor sanırm
canım gözün aydın,ne güzel

maşallah yaaaa..ben kızıma tombiş diyordum 42 cm boya 1800 dü seninki daha tontik maşallah ona

ohhh babanızda geliyor görevden hadi gözünüz aydın çok sevindim sizin için çekirdek aile

merhaba mkt maşallah ne kadar da büyümüşşş... ben 10 gün önce gittiğimde kızım 1200grdı. doktor biraz küçük demişti. 1 ay sonra gel demişti ama beklemeden gidicem sanırım. ben de büyümüş olduunu duymak stiyorummmmm :)

bebişlerini görenler gözünüz aydınn.2 kg lara ulaştıkk maşallahhhh.
geçmişi pek okuyamadımm.uykumm geldii ninni gibi geliyo yazdıklarınıss akşamda bi uyandımmı zor uyuyorum sabahta keşke akşam olsa biraz daha yatsam diyorumm.

Niye kıss seda aşkolsunn ben seni strese mi soktumm :26: Senin veledin cinsiyetini bekledikk

aşkolsun seni demedim kız.ben gözdeye gönderdim 4 gün oldu gitmedi halbuki 2 gğnde gider denmişti.kargoyu aradım gitmiş gözüküyodu sinir oldum söylemeyim süprizi kaçmasın dedim ama baktım olmuyo.meğer evdemi bulamamışlar zilmi çalmamış ne olmuşsa geri gitmiş ne not bırakmışlar ne aramışlar.bizde öyylee bekliyoruz.en sonunda mecbur söyledim gitti kargodan aldı.

onu kastetmiştim canım yaaa

canım ben 7-8 haftalıkkken o çizgi belirdi bende gittikçede koyulaştı çatlağım olmadı çünü kilo alıp vermekten çatırdamıştım zaten bi değişiklik olmadı

yaa canım büyük bir sorun deil.. vücut anne olduğunu illa ki gösteriyor işte.. hepimizin belki başka şekillerde..

alocum bende de o çizgi çok az.ve göbek deliğimde daha çıkmadı dışarıya doğru.Allaha şükür çatlak da yok.bu sabah tartıldım 8 kilo almışım şimdiye kadar.33+4 üz bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…