2011 Şubat Anneleri

alocum bende de o çizgi çok az.ve göbek deliğimde daha çıkmadı dışarıya doğru.Allaha şükür çatlak da yok.bu sabah tartıldım 8 kilo almışım şimdiye kadar.33+4 üz bugün

oo seninki de süpermişş maşallah 34. haftadasın. walla ben de göbek değilime ulaşamıyorum. iyice içeri çöktü. çukur oldu gitti :)))

şaka dedimm kıssss.offffffffffffff canım sıkılıyoooo bugün bi gevreği (simiti) mideyee indirdik. şimdi şekeri ölçtüm 161 ohaaa dedimm yaniiii :26: .sen ye ye ye sonra böyle ağla dimiii şimdide kızıyorum kendimee.ama bu aralar diyet miyet kalmadı vallaaa.o moda nasıl gircem bilmiyorumm.doymuyommmmm doymuyommmmmm bende insanım dimi ağzım midem varr.bide içimde canavarr

sevimli ve melocum teşekkürler canım pamuk şekerim öpüyo teyzelerini

saol canım merak etme ultrason cihazları artı eksi 200 gr ölçüyormuş ayrıca bebekten bebğede değişiyo kilo benimkide 2 hafta önce 1500dü ayrıca 32 haftayı geçti kızım biraz sabırsız mı ne
sağlıklı olsunlar da bizim de bol bol sütümüz olsun tombik ederiz onları

oo seninki de süpermişş maşallah 34. haftadasın. walla ben de göbek değilime ulaşamıyorum. iyice içeri çöktü. çukur oldu gitti :)))

benim de çatlağım yok çok şükür 8 kilo aldım belki de ondandır benim göbek deliğimde dışarı fırladı yaa eskiden içerde kapalı kapalı dururdu ömrümde ilk defa göbek deliğimi bu kadar ayrıntılı görüyorum

ayyy canım ne zor valla diyet yapmak az kaldı canım sık dişini biraz daha bebişin için sonra süt için bol bol yersin

günaydın fıstıklar nasılsınız?
dün akşam eşim yoktu bende anca 2 ye doğru uyuyabildim...gecede baya bile kalk yat yaptım delik deşik bi uykuydu anlayacağınız......
sabah 9 buçuk gibi eşim geldi güya uyumucaktım onla sadece yanında yatıcaktım biraz ammaaaa bi uyumuşum yeni kalktımmvalla çokta iyi oldu...
ben çok çatladım arkadaşlar karnımın altı ve bacaklarımın arası acaip çatları 2 kutu lierac bitirdim aradada bebek yağı sürüyorum ama yinede çatladım üzülmüyor değilim ama elimden bişi gelmio napim
benim karnım çok hafif bi çizgi oluştu varla yok arası değişik bişi...
göbek deliğimide bir türlü anlayamıyorum bi dışarı doğru çıkıyor bi normale dönüyor bende kendi haline bıraktım napıyımm

MKT ayyy kocaman olmuşş bebişin maşallahh.ahh benim paşam kaç kg oldu acaba.valla tepiklerinin şiddetinden büyüdüğünü hissedebiliyorum aslında.

amaann amaann sorma bendede ne rejim kaldı ne başka bişi.bi öğün gayet rejime uygun yiyorum bi sonraki öğün sapıtıyo tabiki.heleki dışarı bir yere misafire gidiyorsak ayyyy amaann amannn ye babam yee

vallla bazen bende isyan ediyorum.eşim yeme şeker kilo falan diyo valla cinnet geçircek gibi oluyorum başlarım rejimine şekerine diyorum hamileyim bennn diyorum yicem işte diyorum sanki kötülüğümemi söylüyo aslında iyiliğime konuşuyo ama işte o an gözüm dönüyo

kızlar bisey soracam bez alacam olusumada prima 2-5 kilomu alayım 3-6 kilomu karar veremedim 92 tane olanlardan alayım diyorum primanın daha hesaplı 2-5 kilo alırsam kücük gelirmiki bide primanın yeni cıkan bezi premium care var ondan alan varmı hasta bezi olarakta külotlumu yapıstırmalımı aldınız bez

inşallah canım sütümüzde problem olmasın daa.. ben wallahi eeeeeeeennnnn çokkk ona heves ediyorum. rüyalarımda hep emzirdiğimi görüyorum. ne hamile olduumu öğrendiğim gün ne evlendiğim ne vs gün sanırım hiç bir gün emzirdiğim günkü kadar mutlu olmadım diicem :))

maşallah kızına koccamann olmuşş bizde haftaya gidicez doktora inş bizde güzel haberler alırız...
buarada gözün aydın kocişin geliyormuş....

kızlarr ben geldim.bugün şdrar kültürümün sonucunu almaya gittim.enfeksiyon vardı bende kültürde üreme olmadığı saplanmış.dr a dedim antibiyotiğe devam edicem mi o da yok gerek yok dedii.ama bana kaç kutu antibiyotik ve iğne bitirtti.ee adam safmısın sen en başta yapsana şu testti bana onca ilaç yükledin Allahm sana havale ediyorum böyle dr ları...bu sefer hediye işi çok karışık oldu sanki yaaa...hediyeler gitti mi gitmedimi belli değilll

merhaba canım. senin göbek deliğin oynak çıkmışş :))) çatlaklara da çok üzülme bencee. benim bacaklarımda var bu yaşıma kadar çok da büyük zararlarını görmedim boşverrr :)

saolasın seda teyzesi benim kızda sığamıyor artık ben farkediyodum en hafif hareketini bile hissediyosun senin paşa da büyümüştür merak etme kontrol ne zaman?

bende 29+2 haftalık hamileyim arkadaslar.gerci 12 subattan sonra bekle dogumu dedi doktorum ama subat sonu mart bası gelcek minik oğlum...umarım sütümüz bol olur tek isteğim.bu ara ne dua edersen olur diolar:))) sağlıklı dogsunlarda benle birlikte herkesin minicikleri:)))

inşallahh canım benim de zaten dularım hep tüm hamileler için... bu arada hamilelerin duları kabul olur derler aynı zamanda hamilenin ahı alınmaz çok kötü olur da derlerrr :)

nur_45 saolasın canım senin bebişte kocaman olmuştur bu haftalarda çok hızlı büyüyorlar

toobe canım ne güzel geçmiş iltihabın bida tekrarlamz umarım

aca.s hoşgeldin canım amin sağlıkla ve bol sütlerimizle alırız kucağımıza bebişlerimizi inş

herkese güzeeell bir gün diliyorum.. ben bugün izmitime gidiyorumm. hava harika çarşısında güzeeeeeeeeeelce gezicem inşallah.. belki de gece orada kalırım ve yarın da dönüp eminönünü gezicemm. bayılıyorum oraya da... hoşçakalıınnnnn :)

kızlarr şimdi kardeşim aradıı annemle bana geliolarmışş temizliğe :)) cok mutlıu oldum bn işte onlar bnm evimde :)) bnde yanlarında olsam olmazmı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…