ben de ilginç olarak o çizgi hep vardı hamilelikten sonra kayboldu şimdi yok.kişiden kişiye değişiyor sanırm
melocum merhaba. öylesini hiç duymamıştım. ne güzelll :)
alocum bende de o çizgi çok az.ve göbek deliğimde daha çıkmadı dışarıya doğru.Allaha şükür çatlak da yok.bu sabah tartıldım 8 kilo almışım şimdiye kadar.33+4 üz bugün
aşkolsun seni demedim kız.ben gözdeye gönderdim 4 gün oldu gitmedi halbuki 2 gğnde gider denmişti.kargoyu aradım gitmiş gözüküyodu sinir oldum söylemeyim süprizi kaçmasın dedim ama baktım olmuyo.meğer evdemi bulamamışlar zilmi çalmamış ne olmuşsa geri gitmiş ne not bırakmışlar ne aramışlar.bizde öyylee bekliyoruz.en sonunda mecbur söyledim gitti kargodan aldı.
onu kastetmiştim canım yaaa
merhaba mkt maşallah ne kadar da büyümüşşş... ben 10 gün önce gittiğimde kızım 1200grdı. doktor biraz küçük demişti. 1 ay sonra gel demişti ama beklemeden gidicem sanırım. ben de büyümüş olduunu duymak stiyorummmmm :)
oo seninki de süpermişş maşallah 34. haftadasın. walla ben de göbek değilime ulaşamıyorum. iyice içeri çöktü. çukur oldu gitti :)))
şaka dedimm kıssss.offffffffffffff canım sıkılıyoooo bugün bi gevreği (simiti)mideyee indirdik. şimdi şekeri ölçtüm 161 ohaaa dedimm yaniiii :26: .sen ye ye ye sonra böyle ağla dimiii şimdide kızıyorum kendimee.ama bu aralar diyet miyet kalmadı vallaaa.o moda nasıl gircem bilmiyorumm.doymuyommmmm doymuyommmmmm bende insanım dimi ağzım midem varr.bide içimde canavarr
şaka dedimm kıssss.offffffffffffff canım sıkılıyoooo bugün bi gevreği (simiti)mideyee indirdik. şimdi şekeri ölçtüm 161 ohaaa dedimm yaniiii :26: .sen ye ye ye sonra böyle ağla dimiii şimdide kızıyorum kendimee.ama bu aralar diyet miyet kalmadı vallaaa.o moda nasıl gircem bilmiyorumm.doymuyommmmm doymuyommmmmm bende insanım dimi ağzım midem varr.bide içimde canavarr
sevimli ve melocum teşekkürler canım pamuk şekerim öpüyo teyzelerini
saol canım merak etme ultrason cihazları artı eksi 200 gr ölçüyormuş ayrıca bebekten bebğede değişiyo kilo benimkide 2 hafta önce 1500dü ayrıca 32 haftayı geçti kızım biraz sabırsız mı ne
sağlıklı olsunlar da bizim de bol bol sütümüz olsun tombik ederiz onları
slm kızlaaar
drdan geliyorum kızm maşallah42cm ve 2100 gr olmuşş
ayyy bende gördüm yani 2 kiloları kızımı tam göremedim siyah-beyazdı ultrason ama kalbiyle minik burnunu seçebildim olsun tam göremesemde sağlıklı olması yeter bana 2 hafta sonra bakalım diğer kontrol
ben biraz geçmişi okıyım kociş gelcek 2de şırnaktan onla hasret gideririzbida bakamam
günaydın fıstıklar nasılsınız?
dün akşam eşim yoktu bende anca 2 ye doğru uyuyabildim...gecede baya bile kalk yat yaptım delik deşik bi uykuydu anlayacağınız......
sabah 9 buçuk gibi eşim geldi güya uyumucaktım onla sadece yanında yatıcaktım biraz ammaaaa bi uyumuşum yeni kalktımmvalla çokta iyi oldu...
ben çok çatladım arkadaşlar karnımın altı ve bacaklarımın arası acaip çatları 2 kutu lierac bitirdim aradada bebek yağı sürüyorum ama yinede çatladım üzülmüyor değilim ama elimden bişi gelmio napim
benim karnım çok hafif bi çizgi oluştu varla yok arası değişik bişi...
göbek deliğimide bir türlü anlayamıyorum bi dışarı doğru çıkıyor bi normale dönüyor bende kendi haline bıraktım napıyımm
bende 29+2 haftalık hamileyim arkadaslar.gerci 12 subattan sonra bekle dogumu dedi doktorum ama subat sonu mart bası gelcek minik oğlum...umarım sütümüz bol olur tek isteğim.bu ara ne dua edersen olur diolar:))) sağlıklı dogsunlarda benle birlikte herkesin minicikleri:)))
saolasın seda teyzesi benim kızda sığamıyor artık ben farkediyodum en hafif hareketini bile hissediyosun senin paşa da büyümüştür merak etme kontrol ne zaman?
ahhh ahhh daha 2 hafta var.ocağın 6sında falan o hafta yanii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?