2011 Şubat Anneleri

dikkat et kendine fazla yorulma iyi gezmeler diliyoruzzz

kızlarr şimdi kardeşim aradıı annemle bana geliolarmışş temizliğe :)) cok mutlıu oldum bn işte onlar bnm evimde :)) bnde yanlarında olsam olmazmı yaaa

aa bakk ne temiz kalpliymişsin daha demin çok özledim göremedim 1 haftadır diyodun.ohh valla ne güzell temizlikten yırttın

benim de diğer kontrol 6 ocakta neyse ondan sonra 2 haftada bir gitcen zaten az kaldı sabret sedacım
ben gözünaydın diyemedim ablanla annen gelmiş canım kusura bakma ablan gitti mi dr tekrar?

sağol canım.birazdan gidiyorlar hazırlanıyorlar şimdi 2de randevusu var.

kızlarr şimdi kardeşim aradıı annemle bana geliolarmışş temizliğe :)) cok mutlıu oldum bn işte onlar bnm evimde :)) bnde yanlarında olsam olmazmı yaaa

ne güzel canım ya valla annesiyle aynı şehirde yaşayan arkadaşlara çok özeniyorum....bizim aramızda tamm 9 saat var hem benim hem annemin içi gidiyo ama bizim nasibimizde böyleymişsenin adına çok sevindimmkendi adıma efkarlandım

Herkese kucak dolusu sevgiler arkadaşlarım. İnanın 2 gündür geçmişi okumaya çalışıyorum bi yandan ofiste yoğun olduğundan ancak bitirebildim. Annnadığım kadarıyla herkesler az çok iyi çoook şükür. Ben henüz BUSEMMM'in fotolarını göremedim merak ediyorum açıkcası. Cmt dr randevumuz var çatlayabilirim meraktan. Bebişe odamızda uyuyacağı dönem için park yatak aldık. Benim bacak ve belim rahat ettirmiyor beni. Karnımız artık resmen burnumuzda.
Psikolojide alt üst valla. Ama herşeye rağmen bugünümüze şükür... Artık sayılı vakit kaldı ben çabucak geçsin istiyorummm...
Raporumu aldım 5 hafta daha çalışacağım tabi eğer çalışabilirsem bakalım. Dr'um hiç öyle tahmini doğum tarihi filan söylemiyor, sizinkiler söylüyormu?
Bu arada raporumu almaya Ankara Güven Hastanesine gittim doğumumu da Allah kısmet ederse orada yapmayı planlıyorum, dr'um orada çok doğum yaptırıyormuş. Fiyatlar hakkındaki bilgi de şöyle normal doğum (1 gece kalma, 1 refaketçi dahil) 2.000 TL, sezeryan (2 gece kalma + refaketçi) 2.400 TL. Tabi bunlara dr ücreti dahil değil. Benim dr'um prof olduğundan sanırım 1.000 tl civarı bişiy alıcaktır. Bide anesteziste ödeniyor neredeyse dr kadar. Yani yaklaşık 5.000 civarı olucak sanırım. Benim işyerim tarafından yapılmış olan doğum teminatlı sağlık sigortam olduğundan bğyğk bir kısmı oradan karşılanmış olucak :) Umarım. Gerçi en ve tek önemli mevzu sağlıkla dünyaya gelmesi başka hiçbirşey değil. Çok çok konuştum farkındayım ama ne yapim elimde değil. Oku oku içimde birikmiş resmen içimi dökmüş oldum.

slm kızlar:) ay 11 de uyandım kocacımın sabahtan dersi yoktu,kahvaltımızı yaptık sonra onu yolladım,ortalığı toplayıverdim öylesine şimdide oturdum hemen sohbete:)
dün girememiştim,kocamla üniversiteye gittim,oradan dr.a gittik c.tesi salı tekrar gelin 3 boyutluda bakalım demişti,c.tesi doluydu girememiştik.
gerçi bizim sıpa bu seferde yüzünü rahim duvarına gömmüş yine elimiz boş geldik:)
bu oğlan doğmadan kendini hiç ele vemicek pes ettik sonunda bu ne yaa
cuma yine afyona gidip hocamla çalışıcam,c.tesi de izmire... üds sınavı var pazar sabah:S
umarım iyi geçer ya...

bu arada bebeğe kordon dolanmışsa ne olucak die sordum dr.a normal istiyorum da nasippse..
hiçbşey olmaz merak etme sen ddi.
kordon sorun diilmiş.
böyle işte:)sizlerde ne var ne yok? bebeiklerini görenler gözünüz aydın.
bebiklere de maşallah:)
hııı bu arada mustela alıcam da internetten kampanya indirim vs bulan olursa haber verebiliirmi ya?
benm gördüğüm bi 3 al 2 öde kampanyası var ama..

ayy cnmm yaa nasıl dayanıorsun ben her hafta giderim anneme cok bağlıyımm dayanamıyorum hasretlerine ..

hoşgeldinn.banada doktorum ya güven ya bayındır demişti.ben bayındırı seçtim daha önce gitmişliğim var diye güveni hiç bilmiyorum.gerçi ikisi içinde hep güzel şeyler duydum.bayındırda 3500 liraymış doğum.bunun içinde doğum doktor normalde 1 sezeryanda 2 gün tek kişilik oda.bebeğin ilk muayenesi ilk aşıları varmış.

bakalım hayırlı doğumlar nasip etsin Allah hepimize

nurcum aynen ben ankarada annem de izmirde 9 saat de bizde var anlycağın
çook özledim onları hele hamilelikte daha da çok özler oldumm günde 2 defa konuşuyoruz artık ben burda o orda hazırlık yapıyoruz bebişimize buruk buruk inş benim kız sürpriz yapmazsa doğuma az kalınca gelcekannecim bende gün saycam artık hem anneme hem de kızıma kavuşmak için

cutie bizim dr larda söylemiyo canım erken yada sezeryanda tahmini bi tarih veriliyo

izmirli arkadaşlar ayrıca konu açmak istemedim doğumu hangi hastanede düşünüyorsunuz karar verebildinizmi ...ben pazar günü çınarlı hastanesine gittim hem görüp hem fiyat alalım diye herkes çok memnun ama eski biraz...

yaa burccucum senin üds giriş belgen geldi mi benim ki daha gelmedi de
buarada kolay gelsin bu halinle zor valla ordan oraya senin branş neydi canım?

selam kızlarr herkes iyidir umarıım bugün kontrolümüz vardı bebegim kilosu 50-100 gr kadar aşağıda cıktı

keçiboynuzu pekmezimi içimemiz lazımdı kilo alması için bebişlerin
sizler neler yapıyorsunuz 2 hafta sonra randevum var o zamana kadar arayı kapatmam lazım

nolur biraz öneride bulununu banaa :44:

bebeğinin kilosunu kafana takma bazı haftalarda az alıp bazı haftalarda çok alabiliyorlarmış yinede pekmez ceviz süt patlamış mısırın kilo aldırdığını duymuştum...

yaa burccucum senin üds giriş belgen geldi mi benim ki daha gelmedi de
buarada kolay gelsin bu halinle zor valla ordan oraya senin branş neydi canım?
cnm giriş belgesi gelmiycek,bilmiomuydun
ösymnin sitesinde duyurularda yazıyo.
siteden çıktı alıcaksın tc kimlik no ve şifrenle. şifren var dimi?
şifren yoksa ösym bürosuna gidip ordan şifre alman gerekiyo yanlız. arda siteye gir,duyurulara bak bence çünkü her hafta bişi çıkarıyolar,geçen hafta mesela çıktıyı da ösym bürosundan almamız gerektiği yazıyodu ben dün üniversiteye gittim o yüzden bu hafta duyuru değişmiş,kendim çıktı aldım..
bu arada branşım matematik cnm,seninki ne?

çok zor gerçekten canım ya sanırım senin eşinde nöbetli mi çalışıyordu sanki öyle hatırlıyorum....o zaman dahada zor oluyor hayırlısı hakkımızda inş...

cnm benim bildiğim kadarıyla;
süt,muz,ceviz,pekmez,peynir,meyve,meyve suyu bunları biliyorum.
yatmadan çok süt için hatta gece uyandıkça süt için de diyolar.ama gaz yapıyo ben süt yatmadan 1 bardak içebiliyorum sadece. ama diğerlerni tüketmeye dikkat ediyorum

kızlar kolay dogum yapmak ıcın bır cıcek varmıs cıcek actıkca sızın de rahmınız acılıyormus fakat adını vs bılmıyorum boyle bırsey duyan var mı?:82:

evet bende duydum böyle bir çiçeğin var olduğunu,fakat maalesef çiçeğin adını bilmiyorum.tek bildiğim hacca gidenler getiriyormuş,doğum sancıları başlayınca çiçek suyun içine bırakılıyormuş,çiçek acıldıkca rahimde açılıyormuş

sürmeli bu yasinlerin bi zamanı varmıydı dün akşam misafirim vardı okuyamadım bu akşam yada yarın akşam okuyacam inş.

fatma anamızın eli gibi bişeydi sanırım adı,ben de duydum yengem hamile kalmak için suyuu fln içiodu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…