herkese güzeeell bir gün diliyorum.. ben bugün izmitime gidiyorumm. hava harika çarşısında güzeeeeeeeeeelce gezicem inşallah.. belki de gece orada kalırım ve yarın da dönüp eminönünü gezicemm. bayılıyorum oraya da... hoşçakalıınnnnn :)
kızlarr şimdi kardeşim aradıı annemle bana geliolarmışş temizliğe :)) cok mutlıu oldum bn işte onlar bnm evimde :)) bnde yanlarında olsam olmazmı yaaa
benim de diğer kontrol 6 ocakta neyse ondan sonra 2 haftada bir gitcen zaten az kaldı sabret sedacım
ben gözünaydın diyemedim ablanla annen gelmiş canım kusura bakma ablan gitti mi dr tekrar?
kızlarr şimdi kardeşim aradıı annemle bana geliolarmışş temizliğe :)) cok mutlıu oldum bn işte onlar bnm evimde :)) bnde yanlarında olsam olmazmı yaaa
ne güzel canım ya valla annesiyle aynı şehirde yaşayan arkadaşlara çok özeniyorum....bizim aramızda tamm 9 saat var hem benim hem annemin içi gidiyo ama bizim nasibimizde böyleymişsenin adına çok sevindimm kendi adıma efkarlandım
aa bakk ne temiz kalpliymişsin daha demin çok özledim göremedim 1 haftadır diyodun.ohh valla ne güzell temizlikten yırttın
valla sedacım allhtan başka bişi istesem olucakmışş cok sevindim yaa ohh hhh evim mis gibi olucak ütülerimde yaparlarrr
Herkese kucak dolusu sevgiler arkadaşlarım. İnanın 2 gündür geçmişi okumaya çalışıyorum bi yandan ofiste yoğun olduğundan ancak bitirebildim. Annnadığım kadarıyla herkesler az çok iyi çoook şükür. Ben henüz BUSEMMM'in fotolarını göremedim merak ediyorum açıkcası. Cmt dr randevumuz var çatlayabilirim meraktan. Bebişe odamızda uyuyacağı dönem için park yatak aldık. Benim bacak ve belim rahat ettirmiyor beni. Karnımız artık resmen burnumuzda.
Psikolojide alt üst valla. Ama herşeye rağmen bugünümüze şükür... Artık sayılı vakit kaldı ben çabucak geçsin istiyorummm...
Raporumu aldım 5 hafta daha çalışacağım tabi eğer çalışabilirsem bakalım. Dr'um hiç öyle tahmini doğum tarihi filan söylemiyor, sizinkiler söylüyormu?
Bu arada raporumu almaya Ankara Güven Hastanesine gittim doğumumu da Allah kısmet ederse orada yapmayı planlıyorum, dr'um orada çok doğum yaptırıyormuş. Fiyatlar hakkındaki bilgi de şöyle normal doğum (1 gece kalma, 1 refaketçi dahil) 2.000 TL, sezeryan (2 gece kalma + refaketçi) 2.400 TL. Tabi bunlara dr ücreti dahil değil. Benim dr'um prof olduğundan sanırım 1.000 tl civarı bişiy alıcaktır. Bide anesteziste ödeniyor neredeyse dr kadar. Yani yaklaşık 5.000 civarı olucak sanırım. Benim işyerim tarafından yapılmış olan doğum teminatlı sağlık sigortam olduğundan bğyğk bir kısmı oradan karşılanmış olucak :) Umarım. Gerçi en ve tek önemli mevzu sağlıkla dünyaya gelmesi başka hiçbirşey değil. Çok çok konuştum farkındayım ama ne yapim elimde değil. Oku oku içimde birikmiş resmen içimi dökmüş oldum.
ayy cnmm yaa nasıl dayanıorsun ben her hafta giderim anneme cok bağlıyımm dayanamıyorum hasretlerine ..
canım valla bizde çok bağlıyızdır birbirmize ama yapcak bişi yok eşimin işi burda eskiden ben çok sık giderdim ama hamilelik olunca öle çok sık git gelde olmuyor ee malum annemde çalışıyo onlarda gelemiyo çok sık sabrediyorum gelecekten umutluyumm belki bizde geliriz(hayırlısıyla) manisa izmir tarafına...
selam kızlarr herkes iyidir umarıım bugün kontrolümüz vardı bebegim kilosu 50-100 gr kadar aşağıda cıktı
keçiboynuzu pekmezimi içimemiz lazımdı kilo alması için bebişlerin
sizler neler yapıyorsunuz 2 hafta sonra randevum var o zamana kadar arayı kapatmam lazım
nolur biraz öneride bulununu banaa :44:
cnm giriş belgesi gelmiycek,bilmiomuydunyaa burccucum senin üds giriş belgen geldi mi benim ki daha gelmedi de
buarada kolay gelsin bu halinle zor valla ordan oraya senin branş neydi canım?
nurcum aynen ben ankarada annem de izmirde 9 saat de bizde var anlycağın
çook özledim onları hele hamilelikte daha da çok özler oldumm günde 2 defa konuşuyoruz artık ben burda o orda hazırlık yapıyoruz bebişimize buruk buruk inş benim kız sürpriz yapmazsa doğuma az kalınca gelcekannecim bende gün saycam artık hem anneme hem de kızıma kavuşmak için
cutie bizim dr larda söylemiyo canım erken yada sezeryanda tahmini bi tarih veriliyo
selam kızlarr herkes iyidir umarıım bugün kontrolümüz vardı bebegim kilosu 50-100 gr kadar aşağıda cıktı
keçiboynuzu pekmezimi içimemiz lazımdı kilo alması için bebişlerin
sizler neler yapıyorsunuz 2 hafta sonra randevum var o zamana kadar arayı kapatmam lazım
nolur biraz öneride bulununu banaa :44:
izmirli arkadaşlar ayrıca konu açmak istemedim doğumu hangi hastanede düşünüyorsunuz karar verebildinizmi ...ben pazar günü çınarlı hastanesine gittim hem görüp hem fiyat alalım diye herkes çok memnun ama eski biraz...
kızlar kolay dogum yapmak ıcın bır cıcek varmıs cıcek actıkca sızın de rahmınız acılıyormus fakat adını vs bılmıyorum boyle bırsey duyan var mı?:82:
evet bende duydum böyle bir çiçeğin var olduğunu,fakat maalesef çiçeğin adını bilmiyorum.tek bildiğim hacca gidenler getiriyormuş,doğum sancıları başlayınca çiçek suyun içine bırakılıyormuş,çiçek acıldıkca rahimde açılıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?