2011 Şubat Anneleri

bebeğinin kilosunu kafana takma bazı haftalarda az alıp bazı haftalarda çok alabiliyorlarmış yinede pekmez ceviz süt patlamış mısırın kilo aldırdığını duymuştum...

saol arkadasım ama insan ister istemez endişeye kapılıyo elinde olmadnan

teşekkürler burcu bende süt içemiyorum yaa en iyisi içine bişey koyarak içmeye çalışmak

pekmez in bi seçimi varmı acaba herhangi biri olurmuki

canım ben de çınarlı da yapcam doğumu. kontrollere de oraya gidiorum. oranın doktoruna.. çok memnunum ben.. çalışanları falan çok ilgili çok sıcak,hasta bakıcısından anestezi uzmanına kadar.. geçen yıl da oraya gidiodum. erken doğum oldu benim doğumu da orda yaptım..teşhisler tedavileri hep orda yaptırdm ben. çok memnun kaldım..eski evet ama temiz bi yer.. diğer yerlere hiç bakmadım bile..gerçi baksam bile şu saatten sonra değiştiremem heralde. doktoruma, çalışanlara çok alıştım.. başka bi yer huzursuz hissettirir diye düşünüyorum ben..
başka yerlere baktın mı sen en azından kıyaslarsın..

hiçç merak etme canım sağlıklı olması daha önemli takma kafana ben sabahları 1 kaşık pekmez,kahvaltıda 1 yumurta ,ceviz,fındık,badem,öğlen 1 bardak süt yatmadan da 1 bardak ballı süt içiyorum bunlar bebeğin kilo almasını sağlıyomuş bide tavuk eti sen sağlıklı beslen o alır canım gerektiği kadar

yaa hiç haberim yoktu var şifrem çıktı alım ozaman saol canım arkadaşlarımında hiç haberi yok ne komik
benim biyoloji canım

çok zor gerçekten canım ya sanırım senin eşinde nöbetli mi çalışıyordu sanki öyle hatırlıyorum....o zaman dahada zor oluyor hayırlısı hakkımızda inş...

benim eşim subay canım göreve gidiyo nöbete kalıyo annem gelsin rahatlıcam yalnızken doğurcam diye korkuyom

cnm ben keçiboynuzu pekmezi aldım,onu tavsiye ediyolar. sürmeli de sabah 2 kaşık aç karna içmemi söyledi öyle yapıyorum. sütü sütlü tatlı olarak fln tüketebilirsin ama kilo olayı var tabi bide..

benim doktorumda karataş ve çınarlıyı tavsiye etti yinede sen bilirsin ben seninle heryere gelirim dedi çınarlı hastanesini çok duyduğumdan pazar günü eşimle oraya gittik hemşireler falan çok ilgili davrandılar bana biraz eski ve odaları küçük geldi ...ama tabi görünüş değil önemli olan rahat bi doğum yapmak erken doğum yapmışsın bebeğin için küvez bakım sorun olmadı değilmi??aklımda bide şifa hastanesi var bilgin varmı orasıyla ilgili?

evet cnm bu ösymnin işleri hiç belliolmuyo artık.
sen sık sık gir siteye duyurulara bak,sonra vah tüh demeyelim.

Yeşimcim şifa ile anlaştığın parayla doğum yapıp çıkamıyormuşsun.mesela 400 mü dedi 100 tl ile çıkan oluyormuş.bunu bi doktor tanıdığıma da söylemiş.yani ektradan para istiyorlarr.

burcucum ve red cake süt gaz yada bulantı yapıyosa ben aynesin ayşah adında gaz yapmayan yarım yağlı sütünü içiyorum çok da memnunum bende de gaz ve bulantı yapıyo normalde ayrıca süt içmemek erken doğuma sebep oluyomuş benim yengem süt içemiyordu 34.haftada doğum yaptı dr süt içseydin böyle olmazdı dedi

pekmez de farketmez ama harnup yani keçiboynuzu daha çok tavsiye ediliyo ben üzüm içiyorum harnup kokuyo bana

hımm duymamıştım bak onu bende keçi sütü içiorum ama günde 2 bardağı geçmiorum pek gaz meselesinden:S
ama erken doğum meselesini duymamıştım hiç..

Yeşimcim şifa ile anlaştığın parayla doğum yapıp çıkamıyormuşsun.mesela 400 mü dedi 100 tl ile çıkan oluyormuş.bunu bi doktor tanıdığıma da söylemiş.yani ektradan para istiyorlarr.

bu bilgi çok çok iyi oldu orasıylada görüşmeyi düşünüyodum o ekstra bu ekstra gerçi çınarlıdada ogün ebeyle konuştum onlarda söylediler fazladan iğne ilaç serum verilirse ekstra ücret alıyoruz dedi...sen nerde düşünüyosun doğumunu??

ben kaybettim bebeğimi 23 hafaya yeni girmiştik.. tutunamadı meleğim..ama küvez sormuştum ben 24 saatlik geçici var demişlerdi.. hemen gönderebilioruz demişlerdi fakülteye falan.. ebeler falan gerçekten çok iyiler bana doğumda manevi olarak da çok destek oldular..
odaları gerçekten küçük ama suit odaları varmış görmedim ben gerçi..
şifada da alt komşum doğum yapmış o da memnun kalmış, tavsiye ediyo ama ben hiç gitmedim..
karataşta da bi arkadaş yapmıştı.. o da çok memnun kalmış... zaten sanırım böyle bi kaç yer var izmirde..gidip görürsün hangisi içine sinerse orda yaparsın.. görmek öyle karar vermek en iyisi tabi

Son düzenleme:
kizlarr dün sogugu yedim bugunde grip oldum
bana ne önerirsiniz yaa yemekten sonra bi parol yuttum sadece
off çok kötüyüm

off çok kötüyüm

cnm ben zencefilli ballı ılık süt yapıp onu içtim grip olduğumda günde 2 bardak kadar.
bi de bol nar,portakal,mandalina işte
nar özellikle baya iyi geliomuş bağışıklık sistemine

off çok kötüyüm

çook geçmiş olsun canım 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı zencefil karıştırıp limon sık günde 4 kez felan ye böyle bana ii geliyo bol bol c vitamini ve dinlen canım ateşin çıkarsa da parol kullan

ben çıktım kızlar kocacım inmiş uçaktan yoldaymış geliyomuşş

hadi gözn aydın cnm:)

ah canım kıyamam seninde demekki bi meleğin var acını tazelemek istemezdim üzgünüm allahım bebeğini kucağına almayı nasip eder sağlıklı uzun ömür verir inşallah ....
bilgiler için saol valla çınarlının suit odalarınada baktım birine 100 birine 200tl fark istediler bakalım ya nasip bakarsın doğumlarımızı aynı gün yaparız

saol canım.. inşallah hepimiz alırız sağlıkla kucağımıza bebişlerimizi.. iple çekiyorum şimdi doğum zamanını. son gittiğimizde doğum hakkıında da konuştuk dr.umla.. çok heyecanlandım valla konuşurken bile.. hayırlısıyla vakitlerinde gelsin yavrularımız..
ayy aynı gün olsa ne iyi olur.. kardeş kardeş bebişlerimiz ama sen benden 3 hafta öndesin sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…