bebeğinin kilosunu kafana takma bazı haftalarda az alıp bazı haftalarda çok alabiliyorlarmış yinede pekmez ceviz süt patlamış mısırın kilo aldırdığını duymuştum...
cnm benim bildiğim kadarıyla;
süt,muz,ceviz,pekmez,peynir,meyve,meyve suyu bunları biliyorum.
yatmadan çok süt için hatta gece uyandıkça süt için de diyolar.ama gaz yapıyo ben süt yatmadan 1 bardak içebiliyorum sadece. ama diğerlerni tüketmeye dikkat ediyorum
izmirli arkadaşlar ayrıca konu açmak istemedim doğumu hangi hastanede düşünüyorsunuz karar verebildinizmi ...ben pazar günü çınarlı hastanesine gittim hem görüp hem fiyat alalım diye herkes çok memnun ama eski biraz...
selam kızlarr herkes iyidir umarıım bugün kontrolümüz vardı bebegim kilosu 50-100 gr kadar aşağıda cıktı
keçiboynuzu pekmezimi içimemiz lazımdı kilo alması için bebişlerin
sizler neler yapıyorsunuz 2 hafta sonra randevum var o zamana kadar arayı kapatmam lazım
nolur biraz öneride bulununu banaa :44:
cnm giriş belgesi gelmiycek,bilmiomuydun
ösymnin sitesinde duyurularda yazıyo.
siteden çıktı alıcaksın tc kimlik no ve şifrenle. şifren var dimi?
şifren yoksa ösym bürosuna gidip ordan şifre alman gerekiyo yanlız. arda siteye gir,duyurulara bak bence çünkü her hafta bişi çıkarıyolar,geçen hafta mesela çıktıyı da ösym bürosundan almamız gerektiği yazıyodu ben dün üniversiteye gittim o yüzden bu hafta duyuru değişmiş,kendim çıktı aldım..
bu arada branşım matematik cnm,seninki ne?
çok zor gerçekten canım ya sanırım senin eşinde nöbetli mi çalışıyordu sanki öyle hatırlıyorum....o zaman dahada zor oluyor hayırlısı hakkımızda inş...
saol arkadasım ama insan ister istemez endişeye kapılıyo elinde olmadnan
teşekkürler burcu bende süt içemiyorum yaa en iyisi içine bişey koyarak içmeye çalışmak
pekmez in bi seçimi varmı acaba herhangi biri olurmuki
canım ben de çınarlı da yapcam doğumu. kontrollere de oraya gidiorum. oranın doktoruna.. çok memnunum ben.. çalışanları falan çok ilgili çok sıcak,hasta bakıcısından anestezi uzmanına kadar.. geçen yıl da oraya gidiodum. erken doğum oldu benim doğumu da orda yaptım..teşhisler tedavileri hep orda yaptırdm ben. çok memnun kaldım..eski evet ama temiz bi yer.. diğer yerlere hiç bakmadım bile..gerçi baksam bile şu saatten sonra değiştiremem heralde. doktoruma, çalışanlara çok alıştım.. başka bi yer huzursuz hissettirir diye düşünüyorum ben..
başka yerlere baktın mı sen en azından kıyaslarsın..
hiçç merak etme canım sağlıklı olması daha önemli takma kafana ben sabahları 1 kaşık pekmez,kahvaltıda 1 yumurta ,ceviz,fındık,badem,öğlen 1 bardak süt yatmadan da 1 bardak ballı süt içiyorum bunlar bebeğin kilo almasını sağlıyomuş bide tavuk eti sen sağlıklı beslen o alır canım gerektiği kadar
yaa hiç haberim yoktuvar şifrem çıktı alım ozaman saol canım arkadaşlarımında hiç haberi yok ne komik
benim biyoloji canım
benim eşim subay canım göreve gidiyo nöbete kalıyo annem gelsin rahatlıcam yalnızken doğurcam diye korkuyom
burcucum ve red cake süt gaz yada bulantı yapıyosa ben aynesin ayşah adında gaz yapmayan yarım yağlı sütünü içiyorum çok da memnunum bende de gaz ve bulantı yapıyo normalde ayrıca süt içmemek erken doğuma sebep oluyomuş benim yengem süt içemiyordu 34.haftada doğum yaptı dr süt içseydin böyle olmazdı dedi
pekmez de farketmez ama harnup yani keçiboynuzu daha çok tavsiye ediliyo ben üzüm içiyorum harnup kokuyo bana
Yeşimcim şifa ile anlaştığın parayla doğum yapıp çıkamıyormuşsun.mesela 400 mü dedi 100 tl ile çıkan oluyormuş.bunu bi doktor tanıdığıma da söylemiş.yani ektradan para istiyorlarr.
evet cnm bu ösymnin işleri hiç belliolmuyo artık.
sen sık sık gir siteye duyurulara bak,sonra vah tüh demeyelim.
benim doktorumda karataş ve çınarlıyı tavsiye etti yinede sen bilirsin ben seninle heryere gelirim dedi çınarlı hastanesini çok duyduğumdan pazar günü eşimle oraya gittik hemşireler falan çok ilgili davrandılar bana biraz eski ve odaları küçük geldi ...ama tabi görünüş değil önemli olan rahat bi doğum yapmak erken doğum yapmışsın bebeğin için küvez bakım sorun olmadı değilmi??aklımda bide şifa hastanesi var bilgin varmı orasıyla ilgili?
kizlarr dün sogugu yedim bugunde grip oldum
bana ne önerirsiniz yaa yemekten sonra bi parol yuttum sadece
off çok kötüyüm
off çok kötüyüm
off çok kötüyüm
çook geçmiş olsun canım 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı zencefil karıştırıp limon sık günde 4 kez felan ye böyle bana ii geliyo bol bol c vitamini ve dinlen canım ateşin çıkarsa da parol kullan
ben çıktım kızlar kocacım inmiş uçaktan yoldaymış geliyomuşş
ben kaybettim bebeğimi 23 hafaya yeni girmiştik.. tutunamadı meleğim..ama küvez sormuştum ben 24 saatlik geçici var demişlerdi.. hemen gönderebilioruz demişlerdi fakültileye falan.. ebeler falan gerçekten çok iyiler ben doğum manevi olarak da çok destek oldular..
odaları gerçekten küçük ama suit odaları varmış görmedim ben gerçi..
şifada da alt komşum doğum yapmış o da memnun kalmış, tavsiye ediyo ama ben hiç gitmedim..
karataşta da bi arkadaş yapmıştı.. o da çok memnun kalmış... zaten sanırım böyle bi kaç yer var izmirde..gidip görürsün hangisi içine sinerse orda yaparsın.. görmek öyle karar vermek en iyisi tabi
ah canım kıyamam seninde demekki bi meleğin var acını tazelemek istemezdim üzgünüm allahım bebeğini kucağına almayı nasip eder sağlıklı uzun ömür verir inşallah ....
bilgiler için saol valla çınarlının suit odalarınada baktım birine 100 birine 200tl fark istediler bakalım ya nasip bakarsın doğumlarımızı aynı gün yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?