2011 Şubat Anneleri

slm cnm ben de egepole gidiyorum,muhtemelen de orda yapıcam doğumu bi aksilik olmazsa...

evet benim oğluş biraz önde nasip kısmet hiç belli olmaz bende doktorumla konuştum o heyecanı biliyorum normal doğumdan çok korkuyorum o yüzden sezeryan istediğimi söyledim doktoruma ama pek oralı olmadı senin istediğin gibi olmaz bakıcaz zaman gelsin dedi güldü geçti sen nasıl düşünüyosun...

geçen gün yazmıştım ama gözden kaçmış galiba o çiçeğe " fatma annemizin eli"diyorlar...arabistandan geliyor.doğum esnasında suyun içine koyuluyormuş çicek açıldıkça doğum yapacak bayanın rahmi açılıyormuş doğum kolaylaşıyormu...ayrıca bebek sahibi olmak isteyenler o çiceğin suyunu kaynatıp yumurtlama günlerinde hem eşi hem kendi içiyormuş...benim bildiklerim bu kadar...
Yeşimcim şifa ile anlaştığın parayla doğum yapıp çıkamıyormuşsun.mesela 400 mü dedi 100 tl ile çıkan oluyormuş.bunu bi doktor tanıdığıma da söylemiş.yani ektradan para istiyorlarr.
ben izmirde değilim ama manisalıyım malum annemin arkadaşları şifada doğum yaptı çokta memnun kaldılar...ve fiyatları baya uygunmuşş annem onları duyunca bizim hastane ücreti anneme acaip uçuk geldi
kizlarr dün sogugu yedim bugunde grip oldum
bana ne önerirsiniz yaa yemekten sonra bi parol yuttum sadece
off çok kötüyüm

geçmiş olsun canım...

herkese selam kızlar gaye sayesinde hediyem bugün kargolanıyor ayy inşallah beğenir arkadaşım

siyah olanını mı aldın cnm? ben bu markadan almadım,awio die bi marka benim aldığım çanta,deri...kaça aldın peki?
canım ben bı arkadasımdan aldım o markada calısıyor gırıs fıyatına 58tlye geldı ama bı arkadasıma gosterdım cok kucuk bu buyugunu al dedı neyapsam bılemedım

canım ben bı arkadasımdan aldım o markada calısıyor gırıs fıyatına 58tlye geldı ama bı arkadasıma gosterdım cok kucuk bu buyugunu al dedı neyapsam bılemedım

öyle dediyse düşün bi daha o zaman...benimki gayet büyük,küçük olcacğına büyük olsun herşeyin sığar dediler,ben de büyük aldım..

canım senınkı cok guzelmıs cok begendım duymamıstım bu markayı gule gule kullanın sen hangı rengını aldın?

yedin mi tatlıları*
Bana hamile kaldığımdan beri her ay yaptırdı doktorum hatta dün yine yapıldı sonucu cuma alıcam ne iğrenç bi davranış yaaa
aayyyyyyyyy..buraya geldiiinn
aynı durumdayız canım üzülme
ceviz,peynir ve süt..
fatma anamızın eli gibi bişeydi sanırım adı,ben de duydum yengem hamile kalmak için suyuu fln içiodu galiba
evet bana arabistandan getirdiler
herkese selam kızlar gaye sayesinde hediyem bugün kargolanıyor ayy inşallah beğenir arkadaşım

hadi gözün aydııınn

saol canımcım bak hediye gidince hoşuna giderse söle alır balığınada yollarım aynısı olmasada benzerini tamammı

gözdecim gelmişsin hoşgeldin...gördün mü kızçeniiii

geldik tuğbacım gördüm canım.
2100 gr olmuş kızçem büyümüş.45 cm de boyu olmuş :)
ama kızlar çok enteresan bişi oldu benim böbrek ağrısı sandığım şey meğer sancıymış.kızım ne yapmış etmiş plesantayı sola itelemiş.kanala girmiş.dün felakt eğrım vardı ayağa kalktığımda sünnetli çocuklar gibi yürüyodum resmen kasıklarımdaki kemiklerin çatırdağını hissediyodum.meğer aşağı kaymış yaramaz.dr çok şaşırdı 26 dan sonra değişmez diyodu ki geçeb haftaya kadar plesanta kapatıyodu rahim ağzını.ve rahim ağzı uzunluğu 2,1 cm çıktı 1,7 den sonra doğumu başladı kabul ediyolarmış.dr aile büyüklerinizden birni çağırsanızı iyi olur her an doğum başlayabilr dedi.sizin kız her seferinde yeni bişi buluyo erken gelmek için dedi.ama endişe etmeye gerek yok riskli haftaları atlattık dedi.ama ne kadar kalırsa o kadar ii dedi.
3 gün geri çıktı bu sefer yakalıyo heralde artık.
ama annemi aradım çağırmak için dün gece rahatsızlanmış annecim.onda da epey büyük miyom var ama beyin ameliyatı geçirdiği için tedavi olamıyodu.dün gece aşırı kanam olmuş apar topar acile götürmüşler yatırmışlar şimdi drlar nasıl etsekde tedvi etsek diye bakıyolarmış.annemede sööliyince bööle bööle diye yememiş içmemiş o hastane yatağından kaynanamı aramış bugün sen git gözdenin yanına diye bende istemiyorum ama eşimde gelsin diyo ayy anneciğime mi üzülsem her an doğum olur diyemi düşünsem kaynanamla naparım diyemi düşünsem bilmedim kızlar bööle işte bendn hbrler

gözdecim maaşallah kuzucuğa kocaman olmuş
plasenta rahim ağzını kapatmıyorsa normal doğum yapma şansında olabilir değil mi hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebişin kalabildiği kadar kalır senle
annene de çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir seni kaynananın eline bırakmaz insan böyle zamanlarda annesini yanında istiyo

maşallah kızınaa kocaman olmuşşş annesii...boşver gelsin kaynanan canım takma kafana bebiş için herşey napcan...annenede geçmiş olsun canım.Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…