ah canım kıyamam seninde demekki bi meleğin var acını tazelemek istemezdim üzgünüm allahım bebeğini kucağına almayı nasip eder sağlıklı uzun ömür verir inşallah ....
bilgiler için saol valla çınarlının suit odalarınada baktım birine 100 birine 200tl fark istediler bakalım ya nasip bakarsın doğumlarımızı aynı gün yaparız
saol canım.. inşallah hepimiz alırız sağlıkla kucağımıza bebişlerimizi.. iple çekiyorum şimdi doğum zamanını. son gittiğimizde doğum hakkıında da konuştuk dr.umla.. çok heyecanlandım valla konuşurken bile.. hayırlısıyla vakitlerinde gelsin yavrularımız..
ayy aynı gün olsa ne iyi olur.. kardeş kardeş bebişlerimizama sen benden 3 hafta öndesin sanırım..
bende daha okuyamdım bu aksamda mısafırlıkte olucam yıne okuyamıycam suresı varmı kızlar:26:sürmeli bu yasinlerin bi zamanı varmıydı dün akşam misafirim vardı okuyamadım bu akşam yada yarın akşam okuyacam inş.
geçen gün yazmıştım ama gözden kaçmış galiba o çiçeğe " fatma annemizin eli"diyorlar...arabistandan geliyor.doğum esnasında suyun içine koyuluyormuş çicek açıldıkça doğum yapacak bayanın rahmi açılıyormuş doğum kolaylaşıyormu...ayrıca bebek sahibi olmak isteyenler o çiceğin suyunu kaynatıp yumurtlama günlerinde hem eşi hem kendi içiyormuş...benim bildiklerim bu kadar...evet bende duydum böyle bir çiçeğin var olduğunu,fakat maalesef çiçeğin adını bilmiyorum.tek bildiğim hacca gidenler getiriyormuş,doğum sancıları başlayınca çiçek suyun içine bırakılıyormuş,çiçek acıldıkca rahimde açılıyormuş
ben izmirde değilim ama manisalıyım malum annemin arkadaşları şifada doğum yaptı çokta memnun kaldılar...ve fiyatları baya uygunmuşş annem onları duyunca bizim hastane ücreti anneme acaip uçuk geldiYeşimcim şifa ile anlaştığın parayla doğum yapıp çıkamıyormuşsun.mesela 400 mü dedi 100 tl ile çıkan oluyormuş.bunu bi doktor tanıdığıma da söylemiş.yani ektradan para istiyorlarr.
kizlarr dün sogugu yedim bugunde grip oldum
bana ne önerirsiniz yaa yemekten sonra bi parol yuttum sadece
off çok kötüyüm
kızlar bebek cantası aldım sundan varmı bu markadan kullanan yada bılgısı olan
Home - Royal Philips
canım ben bı arkadasımdan aldım o markada calısıyor gırıs fıyatına 58tlye geldı ama bı arkadasıma gosterdım cok kucuk bu buyugunu al dedı neyapsam bılemedımsiyah olanını mı aldın cnm? ben bu markadan almadım,awio die bi marka benim aldığım çanta,deri...kaça aldın peki?
canım ben bı arkadasımdan aldım o markada calısıyor gırıs fıyatına 58tlye geldı ama bı arkadasıma gosterdım cok kucuk bu buyugunu al dedı neyapsam bılemedım
yedin mi tatlıları*günaydın fıstıklar nasılsınız?
dün akşam eşim yoktu bende anca 2 ye doğru uyuyabildim...gecede baya bile kalk yat yaptım delik deşik bi uykuydu anlayacağınız......
sabah 9 buçuk gibi eşim geldi güya uyumucaktım onla sadece yanında yatıcaktım biraz ammaaaa bi uyumuşum yeni kalktımmvalla çokta iyi oldu...
ben çok çatladım arkadaşlar karnımın altı ve bacaklarımın arası acaip çatları 2 kutu lierac bitirdim aradada bebek yağı sürüyorum ama yinede çatladım üzülmüyor değilim ama elimden bişi gelmio napim
benim karnım çok hafif bi çizgi oluştu varla yok arası değişik bişi...
göbek deliğimide bir türlü anlayamıyorum bi dışarı doğru çıkıyor bi normale dönüyor bende kendi haline bıraktım napıyımm
Bana hamile kaldığımdan beri her ay yaptırdı doktorum hatta dün yine yapıldı sonucu cuma alıcam ne iğrenç bi davranış yaaakızlarr ben geldim.bugün şdrar kültürümün sonucunu almaya gittim.enfeksiyon vardı bende kültürde üreme olmadığı saplanmış.dr a dedim antibiyotiğe devam edicem mi o da yok gerek yok dedii.ama bana kaç kutu antibiyotik ve iğne bitirtti.ee adam safmısın sen en başta yapsana şu testti bana onca ilaç yükledin Allahm sana havale ediyorum böyle dr ları...bu sefer hediye işi çok karışık oldu sanki yaaa...hediyeler gitti mi gitmedimi belli değilll
aayyyyyyyyy..buraya geldiiinnherkese güzeeell bir gün diliyorum.. ben bugün izmitime gidiyorumm. hava harika çarşısında güzeeeeeeeeeelce gezicem inşallah.. belki de gece orada kalırım ve yarın da dönüp eminönünü gezicemm. bayılıyorum oraya da... hoşçakalıınnnnn :)
aynı durumdayız canım üzülmene güzel canım ya valla annesiyle aynı şehirde yaşayan arkadaşlara çok özeniyorum....bizim aramızda tamm 9 saat var hem benim hem annemin içi gidiyo ama bizim nasibimizde böyleymişsenin adına çok sevindimm kendi adıma efkarlandım
ceviz,peynir ve süt..selam kızlarr herkes iyidir umarıım bugün kontrolümüz vardı bebegim kilosu 50-100 gr kadar aşağıda cıktı
keçiboynuzu pekmezimi içimemiz lazımdı kilo alması için bebişlerin
sizler neler yapıyorsunuz 2 hafta sonra randevum var o zamana kadar arayı kapatmam lazım
nolur biraz öneride bulununu banaa :44:
evet bana arabistandan getirdilerfatma anamızın eli gibi bişeydi sanırım adı,ben de duydum yengem hamile kalmak için suyuu fln içiodu galiba
herkese selam kızlar gaye sayesinde hediyem bugün kargolanıyor ayy inşallah beğenir arkadaşım
yedin mi tatlıları*
Bana hamile kaldığımdan beri her ay yaptırdı doktorum hatta dün yine yapıldı sonucu cuma alıcam ne iğrenç bi davranış yaaa
aayyyyyyyyy..buraya geldiiinn
hadi gözün aydııınn
gözdecim gelmişsin hoşgeldin...gördün mü kızçeniiii
canım senınkı cok guzelmıs cok begendım duymamıstım bu markayı gule gule kullanın sen hangı rengını aldın?
geldik tuğbacım gördüm canım.
2100 gr olmuş kızçem büyümüş.45 cm de boyu olmuş :)
ama kızlar çok enteresan bişi oldu benim böbrek ağrısı sandığım şey meğer sancıymış.kızım ne yapmış etmiş plesantayı sola itelemiş.kanala girmiş.dün felakt eğrım vardı ayağa kalktığımda sünnetli çocuklar gibi yürüyodum resmen kasıklarımdaki kemiklerin çatırdağını hissediyodum.meğer aşağı kaymış yaramaz.dr çok şaşırdı 26 dan sonra değişmez diyodu ki geçeb haftaya kadar plesanta kapatıyodu rahim ağzını.ve rahim ağzı uzunluğu 2,1 cm çıktı 1,7 den sonra doğumu başladı kabul ediyolarmış.dr aile büyüklerinizden birni çağırsanızı iyi olur her an doğum başlayabilr dedi.sizin kız her seferinde yeni bişi buluyo erken gelmek için dedi.ama endişe etmeye gerek yok riskli haftaları atlattık dedi.ama ne kadar kalırsa o kadar ii dedi.
3 gün geri çıktı bu sefer yakalıyo heralde artık.
ama annemi aradım çağırmak için dün gece rahatsızlanmış annecim.onda da epey büyük miyom var ama beyin ameliyatı geçirdiği için tedavi olamıyodu.dün gece aşırı kanam olmuş apar topar acile götürmüşler yatırmışlar şimdi drlar nasıl etsekde tedvi etsek diye bakıyolarmış.annemede sööliyince bööle bööle diye yememiş içmemiş o hastane yatağından kaynanamı aramış bugün sen git gözdenin yanına diye bende istemiyorum ama eşimde gelsin diyo ayy anneciğime mi üzülsem her an doğum olur diyemi düşünsem kaynanamla naparım diyemi düşünsem bilmedim kızlar bööle işte bendn hbrler
geldik tuğbacım gördüm canım.
2100 gr olmuş kızçem büyümüş.45 cm de boyu olmuş :)
ama kızlar çok enteresan bişi oldu benim böbrek ağrısı sandığım şey meğer sancıymış.kızım ne yapmış etmiş plesantayı sola itelemiş.kanala girmiş.dün felakt eğrım vardı ayağa kalktığımda sünnetli çocuklar gibi yürüyodum resmen kasıklarımdaki kemiklerin çatırdağını hissediyodum.meğer aşağı kaymış yaramaz.dr çok şaşırdı 26 dan sonra değişmez diyodu ki geçeb haftaya kadar plesanta kapatıyodu rahim ağzını.ve rahim ağzı uzunluğu 2,1 cm çıktı 1,7 den sonra doğumu başladı kabul ediyolarmış.dr aile büyüklerinizden birni çağırsanızı iyi olur her an doğum başlayabilr dedi.sizin kız her seferinde yeni bişi buluyo erken gelmek için dedi.ama endişe etmeye gerek yok riskli haftaları atlattık dedi.ama ne kadar kalırsa o kadar ii dedi.
3 gün geri çıktı bu sefer yakalıyo heralde artık.
ama annemi aradım çağırmak için dün gece rahatsızlanmış annecim.onda da epey büyük miyom var ama beyin ameliyatı geçirdiği için tedavi olamıyodu.dün gece aşırı kanam olmuş apar topar acile götürmüşler yatırmışlar şimdi drlar nasıl etsekde tedvi etsek diye bakıyolarmış.annemede sööliyince bööle bööle diye yememiş içmemiş o hastane yatağından kaynanamı aramış bugün sen git gözdenin yanına diye bende istemiyorum ama eşimde gelsin diyo ayy anneciğime mi üzülsem her an doğum olur diyemi düşünsem kaynanamla naparım diyemi düşünsem bilmedim kızlar bööle işte bendn hbrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?