geldik tuğbacım gördüm canım.
2100 gr olmuş kızçem büyümüş.45 cm de boyu olmuş :)
ama kızlar çok enteresan bişi oldu benim böbrek ağrısı sandığım şey meğer sancıymış.kızım ne yapmış etmiş plesantayı sola itelemiş.kanala girmiş.dün felakt eğrım vardı ayağa kalktığımda sünnetli çocuklar gibi yürüyodum resmen kasıklarımdaki kemiklerin çatırdağını hissediyodum.meğer aşağı kaymış yaramaz.dr çok şaşırdı 26 dan sonra değişmez diyodu ki geçeb haftaya kadar plesanta kapatıyodu rahim ağzını.ve rahim ağzı uzunluğu 2,1 cm çıktı 1,7 den sonra doğumu başladı kabul ediyolarmış.dr aile büyüklerinizden birni çağırsanızı iyi olur her an doğum başlayabilr dedi.sizin kız her seferinde yeni bişi buluyo erken gelmek için dedi.ama endişe etmeye gerek yok riskli haftaları atlattık dedi.ama ne kadar kalırsa o kadar ii dedi.
3 gün geri çıktı bu sefer yakalıyo heralde artık.
ama annemi aradım çağırmak için dün gece rahatsızlanmış annecim.onda da epey büyük miyom var ama beyin ameliyatı geçirdiği için tedavi olamıyodu.dün gece aşırı kanam olmuş apar topar acile götürmüşler yatırmışlar şimdi drlar nasıl etsekde tedvi etsek diye bakıyolarmış.annemede sööliyince bööle bööle diye yememiş içmemiş o hastane yatağından kaynanamı aramış bugün sen git gözdenin yanına diye bende istemiyorum ama eşimde gelsin diyo ayy anneciğime mi üzülsem her an doğum olur diyemi düşünsem kaynanamla naparım diyemi düşünsem bilmedim kızlar bööle işte bendn hbrler
bu arada salı günü tekrar çağırdı artık biz adamın kapısında yatcaz kalkcaz sanırım:)
nst ye de bağladı yine ama nstyle ilgili bişi demedi.ama önce nstye bağladı ondan sonra rahim ağzını bi ölçcem dedi ama kalp atışlarını dinlemek ne güzel yaaa:))
gözdecim maaşallah kuzucuğa kocaman olmuş
plasenta rahim ağzını kapatmıyorsa normal doğum yapma şansında olabilir değil mi hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebişin kalabildiği kadar kalır senle
annene de çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir seni kaynananın eline bırakmaz insan böyle zamanlarda annesini yanında istiyo
napalım katlancaz artık :) işin kötüsü kız vazgeçip vaktinde gelmeye kalkarsa 1,5 ay napcaz bilmemmaşallah kızınaa kocaman olmuşşş annesii...boşver gelsin kaynanan canım takma kafana bebiş için herşey napcan...annenede geçmiş olsun canım.Allah şifa versin
geldik tuğbacım gördüm canım.
ama kızlar çok enteresan bişi oldu benim böbrek ağrısı sandığım şey meğer sancıymış.kızım ne yapmış etmiş plesantayı sola itelemiş.kanala girmiş.dün felakt eğrım vardı ayağa kalktığımda sünnetli çocuklar gibi yürüyodum resmen kasıklarımdaki kemiklerin çatırdağını hissediyodum.meğer aşağı kaymış yaramaz.dr çok şaşırdı 26 dan sonra değişmez diyodu ki geçeb haftaya kadar plesanta kapatıyodu rahim ağzını.ve rahim ağzı uzunluğu 2,1 cm çıktı 1,7 den sonra doğumu başladı kabul ediyolarmış.dr aile büyüklerinizden birni çağırsanızı iyi olur her an doğum başlayabilr dedi.sizin kız her seferinde yeni bişi buluyo erken gelmek için dedi.ama endişe etmeye gerek yok riskli haftaları atlattık dedi.ama ne kadar kalırsa o kadar ii dedi.
ama annemi aradım çağırmak için dün gece rahatsızlanmış annecim.onda da epey büyük miyom var ama beyin ameliyatı geçirdiği için tedavi olamıyodu.dün gece aşırı kanam olmuş apar topar acile götürmüşler yatırmışlar şimdi drlar nasıl etsekde tedvi etsek diye bakıyolarmış.annemede sööliyince bööle bööle diye yememiş içmemiş o hastane yatağından kaynanamı aramış bugün sen git gözdenin yanına diye bende istemiyorum ama eşimde gelsin diyo ayy anneciğime mi üzülsem her an doğum olur diyemi düşünsem kaynanamla naparım diyemi düşünsem bilmedim kızlar bööle işte bendn hbrler
napalım katlancaz artık :) işin kötüsü kız vazgeçip vaktinde gelmeye kalkarsa 1,5 ay napcaz bilmem
bu arada salı günü tekrar çağırdı artık biz adamın kapısında yatcaz kalkcaz sanırım:)
nst ye de bağladı yine ama nstyle ilgili bişi demedi.ama önce nstye bağladı ondan sonra rahim ağzını bi ölçcem dedi ama kalp atışlarını dinlemek ne güzel yaaa:))
bende her gidişte nst ye giriyorum 5 kez girdim çok hoş oluyo gerçekten
bu arada senin rahim uzunluğunu ultrasonla mı ölçüyo yoksa alltan mı bakıyor
benim son gittiğimde 3cm idi umarım bi dahaki gidişime de aynı kalır kısalmaz
gözdecim annene çok geçmiş olsun,allah acil şifa versin de bir an önce senin yanına gelebilsin..senin yaramaz büyümüş maşallah,baksana sabırsızlanıyo hem de bir an önce çıkmak içinriskli haftalar geçti yaa üzülme artık,sağsalim kucağımıza aldığımz günleri görürüz inş..
valla artık kıskanmayaa başladım sizi haa...bu ne böyle yaaa...biz bi görünceye kadar sen kaç görüyonolmoor olmoorr
gözdecim ya hayrlısı olsunn bence kaynananı düşünme miniğini düşünn inşallh bekler biraz daha buseden sonra sıra sendemii off ooff heycanlandım bir annn
ayy valla 1,5 ay beklmesin canım yaa katlanamam sanırım o kadar:))vallaa gözde senin kızdan beklerimgerçi iyi olur fenada olmazz zamannda gelirr
canım gözünaydın,kızın güzel haberler vermiş sana maşllahgeldik tuğbacım gördüm canım.
canımm yaa bak sen şu yaramazaa.illada gelecemde gelecem diyo yaniii.ama maşallah ona büyümüş.doktorunda riskli bişi yok demiş çok şükür.hayırlısı Allah sağlıkla sıhhatle zamanında gelmesini nasip etsingeldik tuğbacım gördüm canım.
vajinal ultrasonla baktı canım yaa ben nette bi bilgi bulamadım sınır nedir falan gibi senin bilgin varmı
canım gözünaydın,kızın güzel haberler vermiş sana maşllah
annene de acil şifalar diliyorum,kaynanana gelince elin mahkum gelecek artık,Allah sabrını bol versin prensesin için idare et,doğum olursada korkma benim doktorum bile doğum olursa korma dedi senle 2 hafta var aramızda,anneciğine dua edelim biz biran önce iyileşip gelsin yanına:13:
saol canım evet kızlar lütfen bol bol dua edin annem biran evvel iyileşsin gelsin yanıma
buarada sedacım ablan doktora gidecekti sanırımsonucu aldınızmı merak ettim..
yaa kızlar bende sabah kahvaltı yapıyorumm ondan sonra akşama kadar meyve falan filan yiyorum iki gündür yemek yemiyorum akşam 6 buçukta eşimle yiyorum ama dün elim ayağım titredi resmenn tansiyonum düştümü çıktımı bilmiyorum bi fena oldum midem bulandı.
bak bugünde yine aynı şeyi yapıyorıum yemekleri pişirdim ettimm.ama yemiyorum.meyveydi meyve suyuydu derken geçiştiriyorum akşama yine fenalaşacamm ama hiçç yiyesim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?