2011 Şubat Anneleri

bu arada salı günü tekrar çağırdı artık biz adamın kapısında yatcaz kalkcaz sanırım:)
nst ye de bağladı yine ama nstyle ilgili bişi demedi.ama önce nstye bağladı ondan sonra rahim ağzını bi ölçcem dedi ama kalp atışlarını dinlemek ne güzel yaaa:))

gözdecim annene çok geçmiş olsun,allah acil şifa versin de bir an önce senin yanına gelebilsin..senin yaramaz büyümüş maşallah,baksana sabırsızlanıyo hem de bir an önce çıkmak için riskli haftalar geçti yaa üzülme artık,sağsalim kucağımıza aldığımz günleri görürüz inş..

valla artık kıskanmayaa başladım sizi haa...bu ne böyle yaaa...biz bi görünceye kadar sen kaç görüyonolmoor olmoorr

bu zamana kadar kapatıodu doktorumuz bile şok oldu.her seferinde yeni bi süpriz yapıyo senin kız diyo:)
bu arada seninde rahim ağzı uzunluğu kısalmıştı dimi canım senin kaçtı?

maşallah kızınaa kocaman olmuşşş annesii...boşver gelsin kaynanan canım takma kafana bebiş için herşey napcan...annenede geçmiş olsun canım.Allah şifa versin
napalım katlancaz artık :) işin kötüsü kız vazgeçip vaktinde gelmeye kalkarsa 1,5 ay napcaz bilmem

gözdecim ya hayrlısı olsunn bence kaynananı düşünme miniğini düşünn inşallh bekler biraz daha buseden sonra sıra sendemii off ooff heycanlandım bir annn

bende her gidişte nst ye giriyorum 5 kez girdim çok hoş oluyo gerçekten
bu arada senin rahim uzunluğunu ultrasonla mı ölçüyo yoksa alltan mı bakıyor
benim son gittiğimde 3cm idi umarım bi dahaki gidişime de aynı kalır kısalmaz

vajinal ultrasonla baktı canım yaa ben nette bi bilgi bulamadım sınır nedir falan gibi senin bilgin varmı

amin canım çok saol.kızımda sabırsız bişi olcak sanırım

valla artık kıskanmayaa başladım sizi haa...bu ne böyle yaaa...biz bi görünceye kadar sen kaç görüyonolmoor olmoorr

:) canım valla benimde işime geliyo bu durum

gözdecim ya hayrlısı olsunn bence kaynananı düşünme miniğini düşünn inşallh bekler biraz daha buseden sonra sıra sendemii off ooff heycanlandım bir annn

ayy bilmemki bana da ööle geliyo valla bide sezeryan beklerken çatır çatır doğurcam galiba:)))

vallaa gözde senin kızdan beklerim gerçi iyi olur fenada olmazz zamannda gelirr
ayy valla 1,5 ay beklmesin canım yaa katlanamam sanırım o kadar:))

canım gözünaydın,kızın güzel haberler vermiş sana maşllah

annene de acil şifalar diliyorum,kaynanana gelince elin mahkum gelecek artık,Allah sabrını bol versin prensesin için idare et,doğum olursada korkma benim doktorum bile doğum olursa korma dedi senle 2 hafta var aramızda,anneciğine dua edelim biz biran önce iyileşip gelsin yanına:13:

canımm yaa bak sen şu yaramazaa.illada gelecemde gelecem diyo yaniii.ama maşallah ona büyümüş.doktorunda riskli bişi yok demiş çok şükür.hayırlısı Allah sağlıkla sıhhatle zamanında gelmesini nasip etsin

annenede üzüldüümmm..çok geçmiş olsunn.napıcan bundada vardır bir hayır.üzülme.kayınvaliden gelsin sus ses etme.senin sağlığın için yalnız kalmaa.biri olsun yanında

bende saat 2 de annemle ablamı hastane yolladım.sağolsun eşimin kardeşi arabayla götürdü bende hemen yemeklerimi hazırladım geldim size koşa koşa

oğluşum bugün dinlenme aşamasında sanırım.hareketleri yavaş yavaş sakin sakin.sabah bi debelendi şimdi ağırdan alıyo.uyuyo galibaa.eeee kaç gündür helak oldu karnımın içinde taklalar atmaktan uyusunda büyüsün paşa oğlummm.arada bir sesleniyorum oda cevap veriyo annesine.rahatlıyorum bende

saol canım evet kızlar lütfen bol bol dua edin annem biran evvel iyileşsin gelsin yanıma

yaaa akşama yemekli misafirim var,bi yandan mutfakta yemek yapıorum,bi yanda buradan ayılamıyorum,sabahtan beri mutfakla salon arasında mekik dokuyorum:) sonra okuyamıyorum geçmişi,ne olmuş ne bitmiş merak da ediyorum...üff bi çeşit daha yemek yapayım bari....

saol canım evet kızlar lütfen bol bol dua edin annem biran evvel iyileşsin gelsin yanıma

söylemesi kolay gibi olmasın ama çok üzme kendini çünlü benim doktorumda 36.haftaya kadar lütfen kendini germe üzme ondan sonra istediğini yap dedi,herşey yoluna girer anneciğin iyileşir,pıtırcıkk doğar sıkıntıları hiç yaşamamış gibi olursun,benim kayınvalidemler 3 aydır yanımda yattığım için,sayesinde kalkmıyorm hiç sağolsun sende bazı şeyleri görme iiyi tarafından bak tatlım...

yaa kızlar bende sabah kahvaltı yapıyorumm ondan sonra akşama kadar meyve falan filan yiyorum iki gündür yemek yemiyorum akşam 6 buçukta eşimle yiyorum ama dün elim ayağım titredi resmenn tansiyonum düştümü çıktımı bilmiyorum bi fena oldum midem bulandı.

bak bugünde yine aynı şeyi yapıyorıum yemekleri pişirdim ettimm.ama yemiyorum.meyveydi meyve suyuydu derken geçiştiriyorum akşama yine fenalaşacamm ama hiçç yiyesim yok

ben de aynı cnm senin gibiiym,sabah on buçuk gibi kahvaltı yapıorum,sonra akşama kadar meyve yiyorum su içmeye çalışıorum bol..akşam da altı buçuk gibi yiyoruz..benim de elim ayağım titriyo hemen,ama bugün 1 dilim ekmek yedim biraz yemekle 2 gibi..yoksa iice halsiz kalıcam mutfakta,sürekli ayaktayım kaç saattir..

dogumlar basladımı yoksa bızede dr ocaktan sonra beklemeye baslıcaz dedı ama sata gore 23 subat fılan cıkıyordu tarıhım neden oyle erken soyledı acana bıseydenmı suphelendı bılmıyorum:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…