çok geçmiş olsunkendini sıcak tut yat dinlen terle.bol bol c vitamini ıhlamur taze yeşillik al bence
cnm ben zencefilli ballı ılık süt yapıp onu içtim grip olduğumda günde 2 bardak kadar.
bi de bol nar,portakal,mandalina işte
nar özellikle baya iyi geliomuş bağışıklık sistemine
çook geçmiş olsun canım 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı zencefil karıştırıp limon sık günde 4 kez felan ye böyle bana ii geliyo bol bol c vitamini ve dinlen canım ateşin çıkarsa da parol kullan
ben çıktım kızlar kocacım inmiş uçaktan yoldaymış geliyomuşş
bende daha okuyamdım bu aksamda mısafırlıkte olucam yıne okuyamıycam suresı varmı kızlar:26:
geçen gün yazmıştım ama gözden kaçmış galiba o çiçeğe " fatma annemizin eli"diyorlar...arabistandan geliyor.doğum esnasında suyun içine koyuluyormuş çicek açıldıkça doğum yapacak bayanın rahmi açılıyormuş doğum kolaylaşıyormu...ayrıca bebek sahibi olmak isteyenler o çiceğin suyunu kaynatıp yumurtlama günlerinde hem eşi hem kendi içiyormuş...benim bildiklerim bu kadar...
ben izmirde değilim ama manisalıyım malum annemin arkadaşları şifada doğum yaptı çokta memnun kaldılar...ve fiyatları baya uygunmuşş annem onları duyunca bizim hastane ücreti anneme acaip uçuk geldi
geçmiş olsun canım...
geldik tuğbacım gördüm canım.
2100 gr olmuş kızçem büyümüş.45 cm de boyu olmuş :)
ama kızlar çok enteresan bişi oldu benim böbrek ağrısı sandığım şey meğer sancıymış.kızım ne yapmış etmiş plesantayı sola itelemiş.kanala girmiş.dün felakt eğrım vardı ayağa kalktığımda sünnetli çocuklar gibi yürüyodum resmen kasıklarımdaki kemiklerin çatırdağını hissediyodum.meğer aşağı kaymış yaramaz.dr çok şaşırdı 26 dan sonra değişmez diyodu ki geçeb haftaya kadar plesanta kapatıyodu rahim ağzını.ve rahim ağzı uzunluğu 2,1 cm çıktı 1,7 den sonra doğumu başladı kabul ediyolarmış.dr aile büyüklerinizden birni çağırsanızı iyi olur her an doğum başlayabilr dedi.sizin kız her seferinde yeni bişi buluyo erken gelmek için dedi.ama endişe etmeye gerek yok riskli haftaları atlattık dedi.ama ne kadar kalırsa o kadar ii dedi.
3 gün geri çıktı bu sefer yakalıyo heralde artık.
ama annemi aradım çağırmak için dün gece rahatsızlanmış annecim.onda da epey büyük miyom var ama beyin ameliyatı geçirdiği için tedavi olamıyodu.dün gece aşırı kanam olmuş apar topar acile götürmüşler yatırmışlar şimdi drlar nasıl etsekde tedvi etsek diye bakıyolarmış.annemede sööliyince bööle bööle diye yememiş içmemiş o hastane yatağından kaynanamı aramış bugün sen git gözdenin yanına diye bende istemiyorum ama eşimde gelsin diyo ayy anneciğime mi üzülsem her an doğum olur diyemi düşünsem kaynanamla naparım diyemi düşünsem bilmedim kızlar bööle işte bendn hbrler
yaaa akşama yemekli misafirim var,bi yandan mutfakta yemek yapıorum,bi yanda buradan ayılamıyorum,sabahtan beri mutfakla salon arasında mekik dokuyorum:) sonra okuyamıyorum geçmişi,ne olmuş ne bitmiş merak da ediyorum...üff bi çeşit daha yemek yapayım bari....
saol arkadaşım genelde aynı şeyler kilo aldırıyoo demekkihiçç merak etme canım sağlıklı olması daha önemli takma kafana ben sabahları 1 kaşık pekmez,kahvaltıda 1 yumurta ,ceviz,fındık,badem,öğlen 1 bardak süt yatmadan da 1 bardak ballı süt içiyorum bunlar bebeğin kilo almasını sağlıyomuş bide tavuk eti sen sağlıklı beslen o alır canım gerektiği kadar
cnm ben keçiboynuzu pekmezi aldım,onu tavsiye ediyolar. sürmeli de sabah 2 kaşık aç karna içmemi söyledi öyle yapıyorum. sütü sütlü tatlı olarak fln tüketebilirsin ama kilo olayı var tabi bide..
burcucum ve red cake süt gaz yada bulantı yapıyosa ben aynesin ayşah adında gaz yapmayan yarım yağlı sütünü içiyorum çok da memnunum bende de gaz ve bulantı yapıyo normalde ayrıca süt içmemek erken doğuma sebep oluyomuş benim yengem süt içemiyordu 34.haftada doğum yaptı dr süt içseydin böyle olmazdı dedi
pekmez de farketmez ama harnup yani keçiboynuzu daha çok tavsiye ediliyo ben üzüm içiyorum harnup kokuyo bana
ben açıyorum ama çanta felan göremedimkızlar bebek cantası aldım sundan varmı bu markadan kullanan yada bılgısı olan
Home - Royal Philips
bu arada salı günü tekrar çağırdı artık biz adamın kapısında yatcaz kalkcaz sanırım:)
nst ye de bağladı yine ama nstyle ilgili bişi demedi.ama önce nstye bağladı ondan sonra rahim ağzını bi ölçcem dedi ama kalp atışlarını dinlemek ne güzel yaaa:))
arkadaşlar nasılsınız.1 haftadır evde yatıyorum.hastanede 1 hafta yattım oglum erken gelmeye niyetliydi az kalsın.bir sancı başladı hafif hafif hastaneye gittik doktoruma nst bebeğin kalbini sancıyı ölçtüler çıkmadı bişey.eve gönderdi.eve geldikten sonra gece dayanılmaz bir sancı yerlerdeyim nasıl böyle ben hastaneyede gitmedim sabahı bekleyeceğim diye.sonra saat 7 oldu dayanamadım gittik nst çektiler.bu sefer obir alet var nst adı tam bilmiyorum 20 yi geçerse sancı oluyormuş hemşire bağladı.göbege baglıyor sıkı sıkı bel altından.sancı çıktı bebeğin kalp atışları ölçülüyor.dr geçmezse sezaryanla alacaagız dedi ama tam 32 olmadıgı için cigerleri gelişmemiş oluyormuş.ben çok korktum aglıyorum tabi..sonra iğne vurdular 3 serum.kana baktılar iltihap idrar yolu enfeksiyonu dogumu başlatmış.allaha şükür geçti.atlattım.çok dikkat et dedi dr şimdi evdeyim.serum kurtardı.beni. hastane tecrübesi yaşadık bebeğimle.allaha şükür iyi. zamanında sağlıklı bir şekilde oglum dogar ...geliyordu az kalsın...aceleci oldu
eşim gidince rapor almaya doktor acilen beni çağırmış
gittik hemen muayene nstye bağladılar.kızım 1900 olmuş,aynı bana benziyor tombiş yanaklı ve hep gülüyor
hemen doğumhaneye yatırdılar serum bağlandı,tahlillerim yapıldı.neyseki anormal bir durum çıkmadı dinlen dedi,4günde rapor yazdı okula gitmeyeceğim bu hafta.
ya geçenlerde vazelin hakkında bişiler söylendi burda sürmeyin falan dendi.daha öncede arkadaşlardan biri kullanın demişti.ben bir kaç kere sürdüm.valla gayette iyi gelmiştii.zararlımıkii bilemedimmm sürmiimmmiiii
kızlarrr buarada araba aldık bizzzkociş saolsun ben kullaniim diye otomatik vitesli baya borca giriyoruz ama Allahın izniyle ödeyemeceğimmiz bişi diil. ön doğum hediyesi bnm üstüme olacakmış araba ayy kzımı arka koltuğa oturtup gezmelere götüreceğim günleri hayal ettikçe sabırsızlanıyorummm daha gelmedi temin sürecinde.kısmetse haftasonuna kadar kavuşuruz.plaka işi falan ocağı bulacak ama hayırlısı
kızlar bebek bezini yenidoğanmı aldınız...acaba 2 numara(3-6kg)alsam çok mu büyük olur karar veremedim
ii akşamlar arkadaşlar umarım herkes iidir...geçmişi okuyamadım,moralim çok bozuk yaa,eş durumu atamam yine olmadı ve ben yine kmlerce uzakta diyarbakırda kaldım,eşimden evimden ayrı((( doğum ,iznim bitince bi kaç aylık çocukla nasıl gidicem ben diyarbakıra yine yaa...ev yok bark yok,allahım sen bizi bu hallere düşürenleri görr nolur
| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 |
| imp | 1 |
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 |
| SuRMeLi | 1 |
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 |
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 13 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |
kizlar yasinlerimiz tamamlandi
hadin bakalim sira simdi okumada
ben bugun insallah okuyacagim
günaydın kızlarrrrr...tükanı bugün ben açıyorum.
malum çalışmıyorum evdeyim bu hafta:)
o kadar güzel uyumuşumki kızımla.kahvaltımızı da yaptık.babamızı okula gönderdik dinleniyoruz
selam kızlaarr ben geldimm
dün akişam annemle ablam geldii.çoookk sevindirik oldum.annem yine birsürü şey getirmiş oğluşuma.nevresim takımından tutun da patiklerine kadar.sabunu şampuanı falan hepsini almış sağolsun.bize yine bişi kalmadı.
sabah beraber kahvaltı yaptık.şimdi tv seyrediyoruz.
siz nasılsınız bakalım geçmişi çok okuyamadım
hediyesi ulaşmadığı için strese giren arkadaşlar bence hiç yormayın kendinizi nasılsa öğrenilecek ha 1 gün önce ha 5 saat sonra söyleyin burdan arkadaşa gitsin alsın kargodan.geçen seferden biliyorum insan stres yapıyor
slm kızlaaar
drdan geliyorum kızm maşallah42cm ve 2100 gr olmuşş
ayyy bende gördüm yani 2 kiloları kızımı tam göremedim siyah-beyazdı ultrason ama kalbiyle minik burnunu seçebildim olsun tam göremesemde sağlıklı olması yeter bana 2 hafta sonra bakalım diğer kontrol
ben biraz geçmişi okıyım kociş gelcek 2de şırnaktan onla hasret gideririzbida bakamam
selam kızlarr herkes iyidir umarıım bugün kontrolümüz vardı bebegim kilosu 50-100 gr kadar aşağıda cıktı
keçiboynuzu pekmezimi içimemiz lazımdı kilo alması için bebişlerin
sizler neler yapıyorsunuz 2 hafta sonra randevum var o zamana kadar arayı kapatmam lazım
nolur biraz öneride bulununu banaa :44:
melocum tam ev moduna girmişin
fatma senin ismini gördüm aşağıda hoşgeldin nasılsın
geldik tuğbacım gördüm canım.
2100 gr olmuş kızçem büyümüş.45 cm de boyu olmuş :)
ama kızlar çok enteresan bişi oldu benim böbrek ağrısı sandığım şey meğer sancıymış.kızım ne yapmış etmiş plesantayı sola itelemiş.kanala girmiş.dün felakt eğrım vardı ayağa kalktığımda sünnetli çocuklar gibi yürüyodum resmen kasıklarımdaki kemiklerin çatırdağını hissediyodum.meğer aşağı kaymış yaramaz.dr çok şaşırdı 26 dan sonra değişmez diyodu ki geçeb haftaya kadar plesanta kapatıyodu rahim ağzını.ve rahim ağzı uzunluğu 2,1 cm çıktı 1,7 den sonra doğumu başladı kabul ediyolarmış.dr aile büyüklerinizden birni çağırsanızı iyi olur her an doğum başlayabilr dedi.sizin kız her seferinde yeni bişi buluyo erken gelmek için dedi.ama endişe etmeye gerek yok riskli haftaları atlattık dedi.ama ne kadar kalırsa o kadar ii dedi.
3 gün geri çıktı bu sefer yakalıyo heralde artık.
ama annemi aradım çağırmak için dün gece rahatsızlanmış annecim.onda da epey büyük miyom var ama beyin ameliyatı geçirdiği için tedavi olamıyodu.dün gece aşırı kanam olmuş apar topar acile götürmüşler yatırmışlar şimdi drlar nasıl etsekde tedvi etsek diye bakıyolarmış.annemede sööliyince bööle bööle diye yememiş içmemiş o hastane yatağından kaynanamı aramış bugün sen git gözdenin yanına diye bende istemiyorum ama eşimde gelsin diyo ayy anneciğime mi üzülsem her an doğum olur diyemi düşünsem kaynanamla naparım diyemi düşünsem bilmedim kızlar bööle işte bendn hbrler
saol arkadaşım genelde aynı şeyler kilo aldırıyoo demekki
tamam o zaman bende keçiboynuzuna başlıyorum
bende süt içemiyorum ama kalsiyum sandoz kullanıyorum
ben açıyorum ama çanta felan göremedim
gözdee gözünaydın canım maşallah prensese benim oğlumu bile geçmiş bende bugün gittim 2063 gr mıl oğlumdogum ocakta dedi ama nasıl olacagını söylemedi :44:
canım büyük olacağına küçük olsun bırak
kocaman olursa nasıl çıkaracaksın onu:)
canım bende senle aynı durumdayım.Benim serviks uzunluğu 2,4 cm di.İntenetten araştırdım 1,5 cm sonrası riskli diyordu. Allahtan hayırlısı.
maşallah canım senin oğlunda büyümüş.bu çocuklar kendilerini ele vermiyolar sanırım :)bizimde sezeryandı bu zamana kadar şimdi kanala girmiş ama tabi çatı muayenesi falan olmadı daha bide o çıktı şimdi başıma sezeryan olacağı kesinken ööle bişeye bakmıycaktı ne güzel:))
cnm bnmde önceki gün ölçüldü 2.8cm çıktı ama doktor hiç kafana takma bişi yok dedi eğer daha önce düşük falan yaşanmışsa bu ölçüm öenmliymiş ama gözdenin de dediğine göre 1.7den sonra doğum başlıyomuşi Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin erken olsada yeterki ii olsunlar sağlıklı olsunlarda anlayacağın her doktor ayrı bişi sölüyo ya hangisine inancaz tek şey bnm doktorum çok şükür rahatlatan biri stres yapmamamı sölüyo hep inş güzel düşünelim güzxel olsun
yarımızdan çoğumuz sanırım ocak annesi olacak ama biz yine burdan ederiz
Çok sagolun kizlar deniyecegim
nesli imp suresi yok kizlar dogurmadan bitirelim gozde erken dogum yapabilirmis biran once bitirsek iyi olur
sagol canim
bak sen su yaramaza illaede gelecem diyor
gelsin bakalim saglikli sihhatli gelsin dikkat et kendine cnm
anne yuregi iste dayanmiyor
oh oh bizde gelebülürmüyüzzzz
evet benim oğluş biraz önde nasip kısmet hiç belli olmaz bende doktorumla konuştum o heyecanı biliyorum normal doğumdan çok korkuyorum o yüzden sezeryan istediğimi söyledim doktoruma ama pek oralı olmadı senin istediğin gibi olmaz bakıcaz zaman gelsin dedi güldü geçti sen nasıl düşünüyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?